Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Twilight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Gossip Girl
Behind the Scenes@youtube.com
ОМГ! Просто го обожавам това клипче. biggrin.gif Нямам търпение да излезе тоя филм най-сетне.
ThePinkDuck
A movie that sucks... in all the right ways! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Няма как по друг начин да се изразя. Nasi тази сутрин така приятно ме зарадва, че още се хиля като идиот!
Ама колко нови момента има! Великооооооооооооооооооо! Изглежда повече от яко! Целия каст са просто съвършенни! Ашли и Джаксън са неземно сладки! Незнам какво да кажа за Роб и Кристен! От толкова време чакам да ги видя! Ники е идеалната Розали, а Келън... по-готин Емет няма на къде! Атмосферата там в долинката изглежда невероятно! Ох чакането на тоя филм ще ме побърка! (добре де, ще ме допобърка) mrgreen[1].gif
Hell's angel
Кипът е страхотен! Всички са перфектни (вече почти свикнах с Роб)! Джаксън и Келан са невероятни, Ники е просто... прекрасна, Ашли също! За Крис нямам думи...
Нямам търпение да излезе филмът!!!
divata_airis
Ей, народе, аз все нямам време...и само в май спейс влизам и от там видях всички яки снимки...Мерси за това последното клипче обаче, Пинки, страшно е! Е най-готиното много ясно е Джаксън и в тоя ред на мисли - Дру от дека взе тоя ав - докарва ми сърдечен удар...То пък и аз още не съм прочела Еклипс че се зарибих по една др поредица и така...ама да, чакам и аз филма има кого да фуля...
П.П. Аааа видях откъде са...хаха. Супер!!! (още съм на вълна ава на Дру)
Nasi
Има оощееее, трябва да викам отново. 18.gif

http://www.youtube.com/watch?v=9TRgqwaMS0s не е истина просто.
Цитат
по-готин Емет няма на къде!

найстина няма.

А тук има и едни ЖЕСТОКИ СНИМКИ:
http://twilightmomsforums.freeforums.org/4...ideo-t5892.html

Hell's angel, аватара и подписа ти са велики. wub.gif wub.gif wub.gif

и за финал:

Определено вече на 95% е Едуард - на трейлъра ще станат 99% smile.gif

eдит:

Тези видеота са страхотни:

Muscle Museum - Eclipse
Circles- Edward/Bella
Bella - Beautiful Things
^HiLaRy_DuFF
На последната снимка Роб много ми прилича на Чък от Gossip Girl.10х за клипчетата Наси
Hell's angel
Цитат

Ооо, това като го гледах умрях от смях. Ники и Келан са луди просто. Изпъкваха пред Крис и Роб.

Цитат
Hell's angel, аватара и подписа ти са велики. wub.gif wub.gif wub.gif

Ооо, Джаксън е ... wub.gif

Ayaska
Цитат(Nasi @ Jan 22 2008, 00:35) *
но поради факта, че в България не са издадени се примерих , че няма да мога да ги прочета поне за сега, направих и опит да ги потърся в интернет, но без резултат. През лятото срещах много коментари на фенове, много фен клипове и т.н, и така любопитството ми се задълбочи все повече и повече, докато един ден тази есен, ги потърсих отново и ги открих

И аз много харесвам книгите но искам да те питам откъде ги намери? И аз ги търсих но успях да намеря само CD версията. Твоите в електронен формат ли са и може ли моля да ми кажеш сайта откъдето си ги намерила.

Иначе да живеят Едуард и Бела!!! biggrin2.gif rolleyes.gif
ThePinkDuck
Цитат(Ayaska @ Apr 20 2008, 18:38) *
Цитат(Nasi @ Jan 22 2008, 00:35) *
но поради факта, че в България не са издадени се примерих , че няма да мога да ги прочета поне за сега, направих и опит да ги потърся в интернет, но без резултат. През лятото срещах много коментари на фенове, много фен клипове и т.н, и така любопитството ми се задълбочи все повече и повече, докато един ден тази есен, ги потърсих отново и ги открих

И аз много харесвам книгите но искам да те питам откъде ги намери? И аз ги търсих но успях да намеря само CD версията. Твоите в електронен формат ли са и може ли моля да ми кажеш сайта откъдето си ги намерила.

Иначе да живеят Едуард и Бела!!! biggrin2.gif rolleyes.gif

Няколко страници по-назад книгите ги има прикачени към един пост! А вече ги има и на пазара, но за мое щастие в оригинал. mrgreen[1].gif
Ayaska
Хора току що гледах едно интервю с Робърт и леле-мале горкото момче. Тогава самочувствието му е било мнноого ниско а си представям сега. sad.gif Не мога да разбера защо никой не го харесва за ролята? Аз си нямях и грам представа как Едуард би изглеждал. но след като видях Робърт веднага го харесах за ролята.
А сега след като гледах къде- що има клипчета на Twilight и направо се влюбих в него. А като си представя какво казват някой хора за него направо ми става тъжно. А и рожденният му ден е скоро. Май 13. Ще ми се с нещо да го зарадваме ама не можем да отидем до САЩ както Туайлайт Мамите. Ехх блазе им...
Hell's angel
'We Killin' Some People Today...'

Трвбва да го видите, аз нямам думи сега. Страхотно е!!!

Edit: YouTube
ThePinkDuck
Цитат(Hell @ Apr 20 2008, 22:33) *
'We Killin' Some People Today...'

Трвбва да го видите, аз нямам думи сега. Страхотно е!!!

Мдам, няма какво да добавя! Май е същото за което Наси ми говореше онзи ден ама не можах да видя от работа... или това е друго... което значи, че има още едно... wacko.gif

Edit: Не, не е това за което Наси ми говори. Това е.... ААААААААААААААААААААААААААААААА! Трябва ми торбичка...
Gossip Girl
Преди 10 минутки го гледах в YouTube...OMG!
vivata123
Леле, тва видео е супер добро! Просто филмът ще е.. ДЪ БЕСТ! Кхъ, гледа ми се вечееее.. mrgreen[1].gif
Gossip Girl
eTalk интервюта с Робърт и Кристен:
Robert Part 1, Robert Part 2, Kristen@YouTube
Същите, +Рейчъл:
Rachelle Lefevre, Robert Pattinson, Kristen Stewart@ctv.com
ThePinkDuck
Ох ще ми се да изкоментирам всички клипчета и интервюта и снимки... ама не мога. Просто нямам думи! Не е истина! mrgreen[1].gif wacko.gif wub.gif
Hell's angel
Bella's Lullaby - статия и видео

Interview with Rob and Kris - статия и видео

Има доста забавни моменти. Изглежда двамата са се сприятелили доста.

Edit: Нова снимкааааааааааа

Bella&The Cullens

Edit2: А тази е от недовършена страница на официалния сайт (Official Site)

Mr. Winchester
Ооо, Рейчъл Лефъвър...тая си я спомням от What about Brian и Big Wolf on campus ;] супер е мацката
FrAgMaKeR
Още от първият ред на темата, като видях "Режисьор: Катрин Хардуйк" ми стана ясно, че ще е нещо интересно, а като разбрах, за каква история става въпрос и прочетох мненията на дълбокоуважаваните от мен съфорумки веднага си го отбелязвам този филм във wishlista и ще го чакам с нетърпение. За книгата необещавам да я почна, може би ако ми хареса филма чак тогава. smile.gif

От каста само Ники Рийд и Сара Кларк са ми познати.. ау и Питър Фачинели също разбира се, добре че погледнах по внимателно, че щях да го изпусна. Ха добре, че погледнах още по-добре, този пък - Кам Гигандет беше в The O.C. също забелязвам още няколко познати мутри от 24 smile.gif
mimeto92
Здравейте!
Преди няколко дни довърших първата книга от поредицата - "Twilight", и реакцията ми беше... WOW... Беше наистина завладяващо! Това беше първата книга, която съм чела на английски и в началото си мислех, че ще бъде доста трудно за четене... Естествено още първата страница ме грабна... и... за около 3 дни я прочетох! Изненадана съм , че намерих поредица книги, които честно да си призная ми харесват много повече от Хари Потър rolleyes.gif , още днес захващам New Moon... Много се радвам, че намерих и други българи заинтригувани от книгите на Stephenie Meyer... Поздрави от Казанлък

P.S. Филмът се очертава също много хубав!
sulu
Аз сега малко тъп въпрос да задам и ако може и да ми отговорите.
Знам, че сте дали линк за книгата на английски, но от компютъра ми изтекоха очите.
Та по темата- книгите има ли ги преведени на български, а ако ги няма преведени, то поне има ли откъде да си ги купя на АЕ.
ПС: Живея в София, така че може да ми препоръчате книжарници тук. biggrin.gif
ThePinkDuck
Цитат(sulu @ May 1 2008, 22:24) *
Знам, че сте дали линк за книгата на английски, но от компютъра ми изтекоха очите.
Та по темата- книгите има ли ги преведени на български, а ако ги няма преведени, то поне има ли откъде да си ги купя на АЕ.

Няма ги на български. Има ги в оригинал в книжарницата в МОЛ-а! mrgreen[1].gif
sulu
Цитат(ThePinkDuck @ May 1 2008, 22:34) *
Цитат(sulu @ May 1 2008, 22:24) *

Мерси много. Надявам се да ми хареса книгата, но като съдя по страниците в темата, явно е доста обичана история biggrin.gif
♥Didito♥
Цитат(ThePinkDuck @ May 1 2008, 22:34) *

Имаше ги аз не успях да се добера до тях blink.gif дано пак да докарат аз всяка седмица питам mrgreen[1].gif абе хора кво чакате книгите са велики четете ги от компа аз така правя. Ммм още не съм прочела New Moon, но има време. Мога да кажа, че каста е перфектен поне през моите виждания. Голяма фенка съм на Ники Рийд и много се зарадвах, че ще играе Розали. Джаксън и Ашли blush.gif просто перфектни. Робърт ми се вписва за Едуард, както и Кристен. Въобще, няма филм, който да чакам повече от този. Изгледах и изтеглих всички възможни клипове снимки, сега само трябва да чакам biggrin2.gif

п.п Както каза Жани такова нещо като Twilight няма, поне като книги, да се надяваме, че филма ще оправдае очакванията на феновете. А щом Стефани е сценарист няма как да не стане. Велико! mrgreen[1].gif
Gossip Girl

Умирам..Толкова са красиви, невероятни, изключителни! Едуард..wub.gif
ludoto_mimi
Защо още никой не е коментирал снимката? shocking.gif

Много са готини. Вампирите изглеждат много достоверни и внушителни. Бая са поработили с фотошопа, обаче. Дано и за филмите ги направят такива. Някакси Бела само се отличава с нормален цвят на кожата. biggrin2.gif

Жани, пак ли правиш аватари? rolleyes.gif
♥Didito♥
ОМГ могат ли да са по-невероятни - не wub.gif бледите лица, сенките под очите всичко е както трябва, само Бела контрастира mrgreen[1].gif
Hell's angel
Цитат(ludoto_mimi @ May 2 2008, 13:52) *
Защо още никой не е коментирал снимката? shocking.gif

Защото мисля, че просто няма какво да се каже. Страхотна снимка!
Ayaska
Днеска прочетох,че вчера е бил последният ден през който са снимали twilight. shocking.gif huh.gif Вече няма да получаваме видеа и интервюта blink.gif Как ще се чака до декември!? Да питам BTW според вас Бела не трябва ли малко повече да предприема опастности и Едуард да намали загрижеността?
Hell's angel
Всеки вторник до излизането на филма MTV ще публикува статии и ще пуска видеота. В началото на другата седмица най-вероятно ще излезе трейлъра. Не вярвам да няма повече интервюта.
Gossip Girl
Цитат(ludoto_mimi @ May 2 2008, 13:52) *
Жани, пак ли правиш аватари? rolleyes.gif
Колко добре ме познаваш. mrgreen[1].gif Ще дойдат в колет с Джейтънските, само да ми остане още малко време.

Всъщност последната снимачна нощ. biggrin.gif Повече информация по въпроса има тук. Мисля, че Катрин ще ни ъпдейтва достатъчно. Плюс това си имаме и Twilight Tuesday и е сигурно, че актьорите няма да се затрият от лицето на земята и ще дават нови интервюта.
Ще ми липсват снимките от снимачната площадка на ония откачалки Twilight майките. =[
Ayaska
Всеки вторник!!! Че те кога са ги интервюирали толкова бе??? shocking.gif shocking.gif
Alanna
Хъм! wacko.gif От два дена не мога да се отлепя от компютъра. Нямам сили вече, очи не ми останаха. Тази книга ме завладя тотално. Нямам думи да го опиша... просто. МНого съм ви благодарна, че направихте тази тема за филма и книгите! Пате, за пореден път се убеждавам, че си златно! worthy.gif
Едва ли ще успея да кажа нещо, което вече не е казано. Просто не мога да се нарадвам на тези книги... а скоро и филм! shocking.gif happy.gif

Огромно Благодаря! worthy.gif 4.gif

... и продължавам да чета 3.gif
Hell's angel

TRAILER!!!!!!!!!!!!!!!!
Gossip Girl
ahdgakjdhaljdhajkhdalk
ОМГ! Още не мога да се съвзема. Едуард е........
ludoto_mimi
Уау, супер е трейлъра. 3.gif 15.gif
ThePinkDuck
Цитат(Gossip Girl @ May 5 2008, 22:22) *
ahdgakjdhaljdhajkhdalk
ОМГ! Още не мога да се съвзема. Едуард е........

Те казаха че ще го пускат днеска ама аз не вярвах! То това тийзърче ама.... ААААААААААААААА не и аз съм някъде... скоро няма да се съвзема! mrgreen[1].gif
Три дена остават до официалният тийзър трейлър! За него нямам никакво търпение! Леле! Не е истина!
Hell's angel
Цитат(TwilightLexicon)
*Clearing up confusion: The official Twilight movie site has added a place holder for the trailer. There is not an additional trailer going up in three days. That is a place holder for when the site goes live with the trailer in three days. Expect more extensive trailers later this summer going into fall.

Следователно трябва да очакваме трейлъра през лятото, а не след 3 дена. Жалко...

ThePinkDuck
Цитат(Hell @ May 6 2008, 01:00) *
Цитат(TwilightLexicon)
*Clearing up confusion: The official Twilight movie site has added a place holder for the trailer. There is not an additional trailer going up in three days. That is a place holder for when the site goes live with the trailer in three days. Expect more extensive trailers later this summer going into fall.

Следователно трябва да очакваме трейлъра през лятото, а не след 3 дена. Жалко...

Да и аз това гледах. Жалко... ама и тизърчето ми стига за момента! mrgreen[1].gif
Jordan
малко артчета от девиантарт за лудите фенове

mimeto92
OMG!!! В youtube е излязъл официален трейлър!!! 4.gif
http://www.youtube.com/watch?v=g-Rf3vBn3os

Hell's angel
Официалният постер:
vivata123
*бати добрия трейлър.. shocking.gif Гледах го поне седем пъти и след малко пак ще си го пусна.. mrgreen[1].gif Тооолкова е хубаво всичко! Не стига, че тия дни отново съм луднала да чакам 4тата книга (може би, защото препрочетох Еклипса), ами и сега с този трейлър! Толкова яко са направили Едуард, толкова яко играе Робърт.. просто нямам думи. rolleyes.gif По-добре да си млъкна и като се поуспокоя да напише един смислен коментар на трейлъра.. happy.gif
ludoto_mimi
По-голям постер:
kimbarli
Аз съм голяма фенка на книгите на Стефани Майер ,и искам да попитам тъй като вече ги има в БГ книжарниците но на англиски ,някои има ли информация дали ще бъдат преведени и на български в скоро време.Мерси предварително.
litzy
Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля книгите. И дали ги има в българските книжарници. Мерси предварително! smile.gif
ThePinkDuck
Цитат(litzy @ May 7 2008, 18:42) *
Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля книгите. И дали ги има в българските книжарници. Мерси предварително! smile.gif

Върни се няколко поста по-назад и ще намериш отговор и на двата въпроса... а и самите книги!
♥Didito♥
ОМГ една фр току що ми каза, че е излязал трейлъра да не описвам реакцията си просто не мога да се съвзема, да коментирам полудях wacko.gif не не е истина не трябваше да го гледам тоя трейлър сега чакането до Декември ще е още по-мъчително. Звучи глупаво може би да говоря така за един филм или книга, но просто мисля, че всички в тази тема са се получвствали по същия начин Робърт, Едуард, Робърт, Едуард wub.gif Не не не просто съм speechless :|
zuzito
Най-прекрасното нещо,с което съм се срещала някога!Не зная откъде черпи вдъхновение Стефани,но определено има УДИВИТЕЛЕН талант.Може би не съм аз човекът,който да оценява таланта й,но първата книга ме влуди,буквално не можех да я оставя.За 7 дни я прочетох и сега нямам търпение за другите.Факт е,че това е първата книга,успяла да ме откъсне от филмите.Колкото до филма...Сякаш има цяла вечност до декември 1crying[1].gif
Ayaska
треирала е супер!! просто нямам думи!! biggrin2.gif biggrin2.gif А Роб играе толкова добре. Само ако пооправи акцента малко. Ама иначе е... Нямам думи просто!! Мисля да почнa едно фанфикче ама не сам много сигурна. Дали ще е интересно ако Едуард се запознае с мен??
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.