Име: Теодора
Години: 18
Тегло: 52 кг
Височина: 1,68
Очи: Черни
Коса: Тъмна,Права
Зодия: Водолей
Местожителство: гр. Ст.Загора
Семейно Положение: обвързана
Прякор: Лудата,Юги
Как ми викат: Тудс,Тедка,Тедс,Лудоооо
Работа: Да ходя на училище
Слушам: Общо взето всичко.Това което ми харесва като ритъм макар текста да куца или обратното пак ме впечатлява.Но песните кото свързвам с дадени ,моменти или хора са сред предпочитаните ми....
Домашни любимци: Куче на има Джесика ->
и Мъжки котарак - Гай Юлий Цезар (Цезко) ->
Опитомила съм и един мъжки екземпляр ,който все още е труден за дресиране...
Вредни навици: Ми много са ,но главното е ,че като си реша нещо докато ен стане не се спирам .... Иначе съм от добрите деца....
Характер: ПЕСИМИСТ.Често тъжах преди ,но вече се научих да се радвам и на малките неща ,който правят живота ми чудесен и изпълнен с непредсказуеми емоции и моменти.НЕ обичам да се описвам.Предпочитам да чувам мнението на приятелите за мен.Те поне ще кажат истината,Дори и лошите качаства !
Хобита: Чесно казано нямам специални.. Правя обикновенните неща.. Чета книги (преобладават на Карл Май).Слушам музика ,гледам тъжни или забавни филмчета.Излизам с приятели.Обожавам да се разхождам навън .Понякога и сама ,и да си слушам музиката на плеъра и да не ми пука от нищо...
Малко бонус инфо: Обожавам да гледам залезите и изгревите макар отдавна да не ми се е отдавала тази възможност.Обожвам да си намирам листа от дървета и да ги запазвам.Пазя си опаковки от парфюми,кремове и всякакви джундуриики ,които другите изхвърлят веднага след покупката.