Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ludoto_tedi
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ludoto_tedi

Име: Теодора
Години: 18

Тегло: 52 кг
Височина: 1,68

Очи: Черни

Коса: Тъмна,Права

Зодия: Водолей
Местожителство: гр. Ст.Загора
Семейно Положение: обвързана

Прякор: Лудата,Юги

Как ми викат: Тудс,Тедка,Тедс,Лудоооо biggrin2.gif
Работа: Да ходя на училище

Слушам: Общо взето всичко.Това което ми харесва като ритъм макар текста да куца или обратното пак ме впечатлява.Но песните кото свързвам с дадени ,моменти или хора са сред предпочитаните ми.... blush.gif

Домашни любимци: Куче на има Джесика -> и Мъжки котарак - Гай Юлий Цезар (Цезко) ->
Опитомила съм и един мъжки екземпляр ,който все още е труден за дресиране...
Вредни навици: Ми много са ,но главното е ,че като си реша нещо докато ен стане не се спирам .... Иначе съм от добрите деца.... unsure.gif

Характер: ПЕСИМИСТ.Често тъжах преди ,но вече се научих да се радвам и на малките неща ,който правят живота ми чудесен и изпълнен с непредсказуеми емоции и моменти.НЕ обичам да се описвам.Предпочитам да чувам мнението на приятелите за мен.Те поне ще кажат истината,Дори и лошите качаства !

Хобита: Чесно казано нямам специални.. Правя обикновенните неща.. Чета книги (преобладават на Карл Май).Слушам музика ,гледам тъжни или забавни филмчета.Излизам с приятели.Обожавам да се разхождам навън .Понякога и сама ,и да си слушам музиката на плеъра и да не ми пука от нищо...

Малко бонус инфо: Обожавам да гледам залезите и изгревите макар отдавна да не ми се е отдавала тази възможност.Обожвам да си намирам листа от дървета и да ги запазвам.Пазя си опаковки от парфюми,кремове и всякакви джундуриики ,които другите изхвърлят веднага след покупката. unsure.gif

Gallery
ludoto_mimi
Теди, снимката, която си избрала ме разбива, честно. 18.gif Може ли да ми пратиш снимка на Цезко, че искам да го видя този велик котарак.

Цитат(ludoto_tedi @ Jan 21 2008, 00:33) *
Чета книги (преобладават на Карл Май)

Тедииии, къде си се крила досега! 3.gif bigarmhug.gif
ludoto_tedi
Ето го бе Мим =>

Относно Карл Май - Разбиват ме книгите му.. ама са рядкост за жалост....
ludoto_mimi
Ауу сладур! biggrin2.gif Много е хубав, искам и аз. biggrin.gif

Да, наистина са рядкост, дори повечето не съм ги чела и имам 2 започнати и недовършени поредици, защото ги нямаше в библиотеката. Но надеждата умира последна. Много се радвам, че го харесваш! Аз много харесвам книгите му, доставя ми удоволствие да ги чета. biggrin2.gif
ThePinkDuck
Как да ги няма бре? Има ги из онлайн библиотеките! Муахах.

Тедииии как така си нямала тема до сега? Даже мойта розова особа си има, муахах!

Ся да те коментирам ли трябва? Миии ти си едно от малкото диванета с които сме тука от началото и си допаднахме още тогава. Муахах, онли дъ бест тингс абаут ю. mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
Мерси много сладури.Главно от Френдовете чаках да ме коментират и се радвм ,че вие набързо не намерихте .Целувки
ludoto_mimi
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 21 2008, 10:25) *
Ся да те коментирам ли трябва? Миии ти си едно от малкото диванета с които сме тука от началото и си допаднахме още тогава. Муахах, онли дъ бест тингс абаут ю. mrgreen[1].gif

Няма какво да допълня, даже ще те цитирам "Олд СКула сме дъ бест!" 10.gif biggrin2.gif
Катeто
Много готина ми зиглеждаш и мсиля,че харесваше и Люк и Пейт,което също много ме радва blush.gif Първо много те бърках с лудото мими,но вее ви оправих biggrin2.gif Голяма си сладурана,давай само така smile.gif
*PeyT*
Как не съм я видяла тая тема? shocking.gif

Тедс, знаеш колко си те обичкам. bigarmhug.gif Ти си май първият човек, с когото се запознах тук. smile.gif Страшно много общи неща имаме.. Като се сетя едно време какви разтовори му праскахме.. biggrin.gif Последните месеци малко позагубихме връзка и рядко се случва да си бъбрим, но ти си знаеш, че можеш да разчиташ на мен... Насреща съм винаги. smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Feb 4 2008, 16:31) *
Първо много те бърках с лудото мими,но вее ви оправих biggrin2.gif

Теди, да ти кажа честно и аз много те бърках със себе си в началото. Сега вече ни различавам. smile.gif
girl_from_hell
обожавам я и е един наистина прекрасен човек( за който за жалост вече не отделям много време) , винаги ще си остане един от най близките ми хора много те гушкам ама ужасно много smile.gif
CiNdEreLLa``
Страхотна е - супер сладка и много добричка smile.gif Теди, честит рожден ден (на патерици)!!! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов, всичко друго с труд и желание може да се постигне bigarmhug.gif {MuAaAaAHhHhHH}*
Jordan
Пу, трябва по-често да чеквам тая тема dry.gif Ама те някой ще ми простят, нали си знаят...
Тедито е...хм, Лейтънка, за което давам +1 точка към готЕноста й.
Тедито е...ветеран вече в тоя форум и няма как да не я обичаш поради тая причина. То май повечето ветерани тук се обичаме. rolleyes.gif Малко бяхме прекъснали комюникейшъна по едно време ама случава се, за тва сега си чаториме.
Определено ако Тедито те нападне в чата лесно измъкване няма. Тъй че ако ще се чати с нея или много или хич. biggrin2.gif Но пък винаги може да се научи още полезна информация за латино сериалчетата и разните там Хиани и Хулиовци покрай тях.
И определено я уважавам, че направи Лейтънски клип на From Sarah With Love, как иначе!
Нали си знаеш- bigarmhug.gif
vasinka_{P}
Много готин човек, не те познавам лично, което си е пропуск biggrin.gif Желая ти само успехи, само напред и нагоре.
fNatic.
Котарачеца бие ли пумияра? biggrin.gif

Цезар ма зарибява smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.