Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честит имен ден на всички Атанасовци
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Angel-oF-DeatH
Днес е Атанасовден, в който се почита паметта на св. Атанасий Велики. В народните вярвания Свети Атанас е представен като властелин на снеговете и ледовете. Счета се, че от този ден нататък зимата започва да си отива. Затова и празникът е известен като "Среди зима"
П.с Честит имен ден на Кунлао (Атанас) и Зоммър (Атанас) вижи здрави всичко най-хубаво ви пожелавам да носите с гордост имената си 4.gif
Баба Вихронрав
4part[1].gif Честит имен ден и от мен! Да са ни живи и здрави!
Morska~Vu6ka
Живи и здрави да са имената ви и да почерпите ^^
adoration_
Честито и от мен! И по-специално на Зуумър smile.gif , Кунлао, $windle и Астерикс smile.gif
duron
Да сме живи и здрави да си носим имената а, другото да си го купим. Да не забравяме и тези които днес имат професионален празник ( железари, ковачи и т.н.) 11.gif
unvisioble
Цитат(adoration_ @ Jan 18 2008, 10:30) *
Честито и от мен! И по-специално на Зуумър smile.gif , Кунлао, $windle и Астерикс smile.gif

Честито на Насковците и по-специално на гореизброените хубавци! biggrin2.gif
Sharo
наката,наката и наката и канадската нака biggrin.gif biggrin.gif живи и здрави
aria
Честит празник на именниците...да сте живи и здрави...и мноооооооого любов ви пожелавам smile.gif
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
hristin4e
Честит праник на всички именници!!! smile.gif Да сте живи и здрави и много щастливи!
VeRonICa^^
Честито на всички именниците,да си изкарате много хубаво happy.gif
$windle
Честит имен ден на Наката, Наката, Наката, Наката, и Наката (дано не съм изпуснал някой)! Наздраве =)

п.п. Благодаря за пожеланията smile.gif
divata_airis
Честит имен ден на всички именници...много здраве, щастие и само успехи...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.