Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: `BruKas`
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
`BruKas`
Здравейте! От доста време се каня да направя тема и ето сега се реших biggrin2.gif rolleyes.gif blush.gif mrgreen[1].gif

Име:Анелия
Прякори:Ами Ани най-често ..ама както вие си решите нп...
Години:13 blush.gif
Зодия:Риби
Дата на раждане:11.03.1995година
Любима книга: Хари Потър всички части worthy.gif
Любим филм:Любимите ми жанрове са ужаси и романтични комедийки..иначе много са любимите ми филми ..чак не са за изброяване biggrin2.gif
Любим сериял:ОТХ ФОРЕВЪР worthy.gif worthy.gif
Любима актриса:София Буш rolleyes.gif и Ема Уатсън blush.gif
а От мъжете Чаддчо е дъ бест blush.gif blush.gif
Музика:Слушам всякаква взависимост от настроението smile.gif
Домашни любимци: коте-Моника ,куче Джеки и рибки smile.gifsmile.gifsmile.gif
Характер:Тук идва сложната част,защото не мога да кажа каква съм..Айде ще пробвам нещо да напиша wacko.gif
Значи първото нещо е ,че много често правя неща,за коитоо после съжалявам ии много ама много се дразня после dry.gif mad.gif blink.gif
Понякога се чувствам самотна ,макар че имам много приятели,но истинските се броят..
Доста съм чувствителна дори и да не го показвам,но когато вече не издържам избухвам и почвам да се карам със всеки който ми се изпречи на пътя .. wacko.gif
Ами това е което казвам аз.. Другото вие ще го кажете smile.gif blush.gif blush.gif
Хоби:Ами да слушам музичка ,да гледам филмчета ,да рисувам и най-често да стоя пред компа:)
Айде обичкам ви всички blush.gif blush.gif rolleyes.gif worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif

http://www.impulse.bg/user/aNeLcI
[dEs]
Ооо Ани. Ей многоооо сладко детенце. На тази снимки ми е супер сладка и тея бузки само да ги штипеш. Много е добричка. Абе все хубави нещо мога да кажа за нея bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
`BruKas`
Десиии мерси много smile.gif целувкиии smile.gif
Tedds
Ооо Анитоо,мисля че с нея първа се запознах в този форум biggrin2.gif Голяма е сладурана,много готино момиче абе както каза Десито все хубави неща за нея да кажеш smile.gif
Айде много гушки и успехи от мен Ани smile.gif
`BruKas`
Теди мерси и на теб smile.gif Супер сте момичета :)Обичкам ви smile.gif
brooke_scott
Много си готина, винаги ме радваш страшно много и ми изглеждаш много симпати4на а като добавим и че си Брукасче, определено имаш вкус wink.gif , айде много успехи и щастие и само напред tongue.gif bigarmhug.gif
`BruKas`
Мерси много,Вери smile.gif
rali4kata
Здр,Ани мн си готина и си рубки,като мене.Харесваш ми мн мн мн!
`BruKas`
Мерси много,Рали smile.gif Ти също ми харесваш smile.gifsmile.gifsmile.gif
Mr. Winchester
гледам че дотук само грозни са писали в тая грозна тема и без да обиждам никого ще кажа че TeDиТо desitoo91 и ти брукас сте страшно грозни без да се обиждате , smile.gif и за да не започнете с нападките "виж себе си, що не постнеш тебе" ще ви кажа що, щото и аз понеже съм грозен затва не се излагам като си поствам снимки тук 18.gif
`BruKas`
Абе виж кво що не вземеш да млъкнеш... Ти сигурно щот си много хубав и много ти знае устата... Знаеш ли мнението ми е че нз до сега как неса те бан от форума..просто такъв спамер като тебе втори няма... Е,обиждаш другите,но явно себе си не гледаш...Кат не сме ти интересни не ни гледай както ние не те гледаме ОК?
Mr. Winchester
много ти знае устата, малката хаха(95 набор) 18.gif
`BruKas`
айде моля ти се.. и да какво от това че съм 95 ? знаеш вижда ми се че и по малка пак сам по умна от теб .... айде стига вече караници щото ми писна от теб ок?.. ти рано или късно ще си изядеш бана щот всички знаем къв си спамер така че.. ако ще да си на 20.. май май не си нищо повече от най малките в този форум дори!
Mr. Winchester
добре, мис "голяма" 18.gif работа-теб не те знам дали си шматка-очилатка ама оная теда подви опашка biggrin.gif ш hah GOLQMA biggrin.gif
`BruKas`
уфф абе я спри да пишеш във темите най добре бе големият батко.. и ще викаш така на баба си...идиот!
Tedds
Цитат(LeoWyatt @ Jan 17 2008, 20:54) *
добре, мис "голяма" 18.gif работа-теб не те знам дали си шматка-очилатка ама оная теда подви опашка biggrin.gif ш hah GOLQMA biggrin.gif

ОМГ както виждаш подвилата шматка-очилатка се върна biggrin2.gif biggrin2.gif ето на едно време беше много модерно да ти викат цайс или очилатко ама уж народа се възпита ама ти май не си от този ''вид хора''
*BringMeToLife*
Боже мили .. " LeoWyatt " кво за ти направили момичетата бе?! .. аиде остави ги друга работа май си нямаш само спам спам спам .. Тоя к'в бил оня к'в бил .. А аз дето нищо не съм направила 5angel[1].gif имам 10% warn .. ти нямаш .. нз4 .. момичета не му обръщайте внимание wink.gif

По темата : " `BruKas` " мисля ,че си много сладко малко същество..остави ги другите да си мислят к'вото искат..Малка си била и какво от това .. Пожелавам ти много усмивки и любов =) bigarmhug.gif emoticon1 (17).gif

п.п : Може естествено tongue.gif
`BruKas`
Мерси,Марти(ако може де smile.gif )
♥Didito♥
Ани ти си едно прекрасно момиче и много се радвам, че те познавам. Останала съм само с добри впечатления от теб. Забавна си и много мила. А и си Брукас и фен на ХП biggrin2.gif супер си.
За LeoWyatt какво да кажа, мислех че има прости хора, ама чак толковаа.. тц тц ти май си свикнал да определяш хората по само по външния вид? Ами и тук си грешен щото не са грозни. Нито една от тях. Бас, че не си прочел и едно изречение от това което пише в представянето на Анелия. Гледаш снимката и ако не ти хареса айде вече тръгнал да обижда. Айде вземи се скрий щото нервиш всички.

Ани както ти казах и преди много си сладка на снимката, не се притеснявай от такива ограничени хора.
Много хъггс от мен bigarmhug.gif
brooke_scott
LeoWyatt ще кажа само че красотата е относително понятие, както обича да казва С, и на теб като не ти хаерсват не ги гледай dry.gif

а вие момичета защо въобще му се връзвате, аз вече свикнах да не обръщам внимание на такива коментари wacko.gif

Цитат(♥Didito♥ @ Jan 18 2008, 10:46) *
Ани както ти казах и преди много си сладка на снимката, не се притеснявай от такива ограничени хора.

покрепям, както и Теди и Деси всички сте големи сладури, така че да не ви пука wink.gif
[dEs]
Цитат(LeoWyatt @ Jan 17 2008, 20:33) *
много ти знае устата, малката хаха(95 набор) 18.gif

Ти защото си много голям?? Може и да си на 19, но определено правиш детски работи. Никои голям човек няма да тръгне да обижда другите. И теб може някой да не те харесва със всичките ти коментари за щяло и не щяло, но да сме ти казвали? Не нали? Айде спести си коментарите.

И Ани и Теди изобщо да не ви пука от коментарите му. Не мисля, че красотата е от толковааа голямо значение, ама вие така и така сте си хубави.
`BruKas`
Благодаря на всички!вече ми писна да се занимавам с този ...
Mr. Winchester
нали затва са тея теми да си казваме мненията
`BruKas`
Може и да са затова...ама то твойто егати изказването на мнение беше..
susito
Анелси е сладур.Въпреки възрастта си се изказва,като голям човек!Много мило момиче smile.gif
`BruKas`
Мерси много Сис smile.gifsmile.gif:)Ти също smile.gif
Катeто
Винаги съм си мислела,че си по-голяма,защото се изказваш доста зряло (не че аз съм мн голяма де biggrin2.gif ) .Не ги слушай другите какво казват,важното е ти да се харесваш smile.gif Само успехчета happy.gif
The_Man_Of_Steel
Хм...БруКАС фенка нищо че е само 95година симпати4на е smile.gif
hristin4e
супер мило момиче wink.gif и преди го бях забелязала, а днес се убедих напълно smile.gif
Изобщо не си личи, че си на 12, ако не бях видяла тук, че си на толкова никога нямаше да се усетя biggrin.gif
`BruKas`
Чак сега виждам че сте писали в мойта тема smile.gif Много се радвам и благодаря на всички за милите думи smile.gif
{BrookeDavisForever}
Това е моето анелции 0106[1].gif ! Какво да коментирам моятаа страшна приятелка 57.gif Простоо мога да кажа - най-добрата.. !
Пак и налиии знаеш коЛкУуУ тЪъъ УбИчъЪмММ .. цункии мункиии emoticon1 (55).gif
ъЪ и тия кадетоо не я ТърпЯт .. знаЯт кАдЕ да Си ГуУУ ****** !!!! - Mr. Winchester .. !! Смешен сииииии ! (rofl)
brooke_fen4e
Сладурана си....Аз се чудя дали да не постна и моя снимка huh.gif
`BruKas`
Мерси на всички smile.gif иначе пускай няма нищо страшно smile.gif
dragon_girl
Супер си,много кефиш (hug)
`BruKas`
Thanks {}
traiana
Не се познаваме и все пак ми изглеждаш много готина : ) ..И аз съм фенка на ХП и ОТХ..и най-вече..брукас 4евър rolleyes.gif ..Много успехчета,сладурано happy.gif
HiLaRy`DuFf{}
И аз не те познавам но ми се струваш сладка и добричка .. wink.gif
djesito
Супер миличка ми изглеждаш,готова винаги да помогне и абе голяма сладурана си,въпреки че не те познавам.Много успехи и късмет за напред smile.gif
NhazUl
С постовете си си спечелила уважението ми. smile.gif

Боже, тоя Лео как е тролил тука... нвм.
moni_hs
На мен също ми изглеждаш много миличка и добричка! Голяма сладурана ми се струваш! Много успехи! happy.gif
`BruKas`
{}{}{}{}{}
fenkanabrooke
Много готино момиче ми се струваш, определено знаеш кого да си харесваш от ОТХ. Такива хора ги уважавам. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.