Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill font
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Jordan
ох, от известно времем ме мъчи нещо...иска ми се да намеря шрифта на сериала и никъде не мога да го изкопая. Някой има ли представа къде може да се свали, или пък някой да го има?!
трябва да го има тоя фонт защото по фен-сайтовете се използва, това значи че все някой го има... 1crying[1].gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Jordan @ Dec 25 2005, 06:22 PM) *

по фен-сайтовете се използва, това значи че все някой го има... cry.gif

След като се използва в някои сайтове, значи може да се дръпне от тях.. или в най-лошият случай един мейл до уебмастера с молба да ти го прати или да ти каже от къде да го свалиш smile.gif
The Shaman
Дайте сайт където мога да го видя.
vIkToRsHeFa
От самия сорс код на сайта може да се изкопае... във краен случай от импортнатия css файл ттрябва да има линк към него в хедъра... Допълвате урл-а и ще ви отвори файла... търсете като атрибути на нормалния текст и на параграфите.
Jordan
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 26 2005, 11:54 PM) *

От самия сорс код на сайта може да се изкопае... във краен случай от импортнатия css файл ттрябва да има линк към него в хедъра... Допълвате урл-а и ще ви отвори файла... търсете като атрибути на нормалния текст и на параграфите.

да ама той е написан на някаква картинка или някъде си по менютата в сайта...как ще се види в сорса!? wacko.gif
vIkToRsHeFa
Примерна картинка confused.gif (отвори си шрифтовете и можеш да сравниш за да видиш кой е smile.gif
Ralna
Някой успя ли да си смъкне от някъде фонд? Ако да може ли да ми го прати?
The Shaman
QUOTE(Ralna @ Jan 3 2006, 12:27 PM) *

Някой успя ли да си смъкне от някъде фонд? Ако да може ли да ми го прати?

Дайте линк най-накрая да го видя тоя фонт де.
Ralna
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Jan 3 2006, 12:30 PM) *

Дайте линк най-накрая да го видя тоя фонт де.

Aз незная, :huh
vIkToRsHeFa
Дясно копче върху картинката ако сте със интернет експлорер и копирате адреса smile.gif ИЛи дайте адреса на страницата...
Jordan
Еми сега забелязах, че на началната страница на oth.ggbit.info картинката е с този шрифт.
Чудя се това шрифт ли е или просто сте направили буквите като оригиналните unsure.gif huh.gif
HooRiyA
~И сега какво стана? wacko.gif Имаме ли фонт-а или не unsure.gif
MaHeKeHa
Не може да намерите този фонт, поради простата причина, че се използва "модифицирана Tahoma." Но аз ви направих "Brush Font," както и cutout (изразян font) който може да ползвате безпроблемно като обикновен фонт.

Photoshop Brush - тип OTH модифициран от мен:

IPB Image

Линк за сваляне: OTH Brush - (това чудо го копирaте в папката, където се намира Photoshopa Ви.

Примерно: C:\Program Files\Adobe\Photoshop 7.0\Presets\Brushes\Adobe Photoshop Only)

И Photoshop (.psd файл) фонта е изрязан "идеално" by me:

PSD Файл - Font OTH

(И на двата линка дайте: "Save target As," или "Save Link As" - респeктивно браузърът Ви.)

Ей това го направих точно за 7 мин:

IPB Image

"импровизирайте"

Айде, и със здраве!
Nasi
Thnak you worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif от колко време търся четки с този фонт.
Great job! 4.gif 4.gif 4.gif
ThePinkDuck
MaHeKeHa, мисля, че те обичам! Не, не, направо съм убедена! Теееенк ю! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
elexis
Еми ето и малко четки от мен, дано да са ви полезни smile.gif

oth_brushes_by elexis.abr
Klamer4o93
Мерси за бръшовете smile.gif
Две семплички неща само за да ги изпробвам:
http://i.data.bg/08/01/11/752885_orig.jpg
http://i.data.bg/08/01/11/752883_orig.jpg
elexis
Браво, много ми хареса как се е получило. Много оригинално са използвани worthy.gif biggrin2.gif
Klamer4o93
Цитат(elexis @ Jan 12 2008, 02:17) *
Браво, много ми хареса как се е получило. Много оригинално са използвани worthy.gif biggrin2.gif

мерси, вчера като си търсих OTH бръшове в devianart и като видях, че единствените бръшове са на българка не моа ти опиша как се почуствах wink.gif
elexis
Да и аз много се изненадах като не намерих нищо там - и за това си направих и ги качих biggrin2.gif
neohl
браво много добра работа:) и аз отдавна се чудя от къде са буквичките благодаря много tongue.gif
Naley_fen
Намерих няколко четки на Три Хил. Ако някой иска може да си ги изтегли http://elexis6.deviantart.com/art/ONE-TREE...RUSHES-57195137 и http://mo-man91.deviantart.com/art/TV-Show...rushes-38748590
vesko_oth_fen
спред мен шрифта е :
значи първо на ''one'' e Impact след това на ''tree'' е Arial Narrow и на '' hill'' пак е Impact и се получава

one tree hill

Как мислите? горе долу се получи mrgreen[1].gif

ето аз какъв щрифт намерих снощи и направих това biggrin2.gif ---> ЦъК <---
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.