Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Boxed in"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
ViruZzZ

Майкъл се оказва в самостоятелен затвор и трябва да се измъкне с говорене от там. Неговият събеседник е новия командващ офицер на Сона. Междувременно Сюзън Би намира начин да държи Линк мотивиран; Ланг има подарък на сбогуване за Махоун; Сукре прави друга доставка за Сона и Сюзън Би му прави предложение; Т-Бег прави предложение на Уистлър и София го конфронтира;о тказа на Белик да почисти го поставя в много опасна ситуация; и една мистериозна Американка отива в Панама, за да види Майкъл.

Download:
Prison Break 3x09 @Zamunda.net
Prison Break 3x10 @ArenaBg.com

Субтитри:
Субс by subs.sab.bz
Tedds
Вече пуснах епизода да се тегли,ся тръгвам на даскало,после ще се гледа 4.gif
Mr. Winchester
Аз сега пускам да се тегли 4е нета ми сега дойде от дъллго спиране [както вс. ден] :@ sad.gif
Tedds
Ее този епизод беше супер добър.Много му се накефих,дано таз Сюзан да умре най накрая.противна ми е...
ViruZzZ
Епизода беше супер-супер biggrin2.gif още не мога да му се накефа worthy.gif ...
Сукре показа, че държи много на Линкълн и Майкъл rolleyes.gif .... Сюзън/Гретчън - yeah baby, she's bitch тая мацка направо ме кефи на мах biggrin2.gif ... Уистлър нещо много знае за компанията, което може би ще се окаже, че см бил прав, че е другия брат на президента blink.gif ... с нетърпение чакам следващия еп 4.gif
Mr. Winchester
остават още малко епизоди
край на почивките вече супер само между предпоследния и последния епизод ще има 1 седмица почивка и до 14 февруари край със сезона sad.gif
FaLLOuTbOy
Епизода както винаги беше доста добър. Jodi Lyn O'Keefe (Сюузан Б) си играе толкова добрее ролята.. нямам думи worthy.gif
*BringMeToLife*
Добър беше епизода =) ХАреса ми ;] Утре ще гледам и 10ти ,че сега нещо ме мързи tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.