the_mouse
Jan 14 2008, 23:43
Наскоро
писахме за новата интерактивна онлайн игра по историята на LOST.
Нека в тази тема да обсъждаме всички, които я играем (надявам се не съм само аз

)
Ето полезни линкове за играта:
www.FIND815.com -
официален сайт на играта
www.flyoceanicair.com -
сайтът, от който започна всичко
The Maxwell-Group - за момента иска име и парола, вероятно ще има роля в играта за в бъдеше.
Профилът на Сам в MySpace
Facebook профилът на Сам
Официална Facebook Find 815 групаФен сайтове:
www.FIND815.blogspot.com -
фен сайт, много често обновяван с ново инфо
docartz.com/lost-find815.com - още един фен сайтРазвитие на играта:Последно: Chapter 5
Интересни съвпадения, догадки, уликиДали Сам ще намери острова? И каква е тази maxell group?
Играта е планирана да приключи преди премиерата на първата серия от зесон 4-ти, дано да ги пообвържат, ще стане интересно
the_mouse
Jan 31 2008, 13:57
Почти целия чаптър 5ти излезе, последният ъпдейт преди края на играта е днес, в 19ч наше време, когато вероятно ще разберем какво всъщност откриват - корабът Black rock или фалшивите останки от полет 815
the_mouse
Feb 1 2008, 12:00
Снощи играта свърши много интересно!
Всъщност вместо да открият кораба Black rock, намериха останките от поле 815, които очевидно са фалшиви! Ето защо Талбът караше Сам да стои далеч от координатите, за да го накара да отиде точно там! В прес интервюто след това казва, че се надява това разкритие да даде мир на семействата на загиналите - ето каква е целта, да се спре негодуванието на хората като Сам след края на операцията по издирването!
The_Man_Of_Steel
Feb 2 2008, 20:10
и аз почнах да я играя от днес..
The_Man_Of_Steel
Feb 3 2008, 12:29
Вече съм на чаптър 2 , леле много трудно наредих онези предмети в чантата на Соня едвам успях за тези които я играят и искат да минат това с чантата а не могат и им трябва думата която да въведат и да отключат нещо за 4ти сезон думата е MATTHEW
the_mouse
Mar 29 2008, 01:16
Играта FIND815 продължава?
Тези дни сайтът на играта по LOST беше обновен с ново съобщение от Сам Томас, което подсказва че ще има продължение на играта!
Очаквайте повече инфо скоро!