Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: FIND815.com - Обща дискусия
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST
the_mouse

Наскоро писахме за новата интерактивна онлайн игра по историята на LOST.

Нека в тази тема да обсъждаме всички, които я играем (надявам се не съм само аз smile.gif)

Ето полезни линкове за играта:
www.FIND815.com - официален сайт на играта
www.flyoceanicair.com - сайтът, от който започна всичко
The Maxwell-Group - за момента иска име и парола, вероятно ще има роля в играта за в бъдеше.

Профилът на Сам в MySpace
Facebook профилът на Сам
Официална Facebook Find 815 група

Фен сайтове:
www.FIND815.blogspot.com - фен сайт, много често обновяван с ново инфо
docartz.com/lost-find815.com - още един фен сайт

Развитие на играта:

Последно: Chapter 5

Интересни съвпадения, догадки, улики

Дали Сам ще намери острова? И каква е тази maxell group?
Играта е планирана да приключи преди премиерата на първата серия от зесон 4-ти, дано да ги пообвържат, ще стане интересно 15.gif
the_mouse
Почти целия чаптър 5ти излезе, последният ъпдейт преди края на играта е днес, в 19ч наше време, когато вероятно ще разберем какво всъщност откриват - корабът Black rock или фалшивите останки от полет 815 rolleyes.gif
the_mouse
Снощи играта свърши много интересно!
Всъщност вместо да открият кораба Black rock, намериха останките от поле 815, които очевидно са фалшиви! Ето защо Талбът караше Сам да стои далеч от координатите, за да го накара да отиде точно там! В прес интервюто след това казва, че се надява това разкритие да даде мир на семействата на загиналите - ето каква е целта, да се спре негодуванието на хората като Сам след края на операцията по издирването!
The_Man_Of_Steel
и аз почнах да я играя от днес..
The_Man_Of_Steel
Вече съм на чаптър 2 , леле много трудно наредих онези предмети в чантата на Соня едвам успях за тези които я играят и искат да минат това с чантата а не могат и им трябва думата която да въведат и да отключат нещо за 4ти сезон думата е MATTHEW
the_mouse
Играта FIND815 продължава?

Тези дни сайтът на играта по LOST беше обновен с ново съобщение от Сам Томас, което подсказва че ще има продължение на играта!
Очаквайте повече инфо скоро!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.