Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рейчъл Билсън каза Не на голотата
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Новини
Enchanted

Сладураната от Кварталът на богатите - Рейчъл Билсън, за малко да не вземе участие в Последната целувка, тъй като не желае да се снима гола, призна брюнетката пред people.

Филмите могат да бъдат секси без да се показва всичко, казва 26-годишната актриса. Продуцентът искаше да вкара голота навсякъде, но аз съм доста консервативна и смятам, че съблечените сцени могат да бъдат избегнати.

Другото нещо, което сладката Самър не желае да прави, е да говори за връзката си с Хейдън Кристенсън, въпреки че двойката е засичана доста пъти в Лос Анджелис през изминалата година. Акрисата си позволява да говори само за актьорските качества на Хейдън: Той е страхотен сладур и фантастичен актьор. В Междузвездни войни имаше хора, които дори взеха Оскари, а се справят доста по-зле от него.

Ето и един интересен факт за красивата брюнетка - тя се страхува от гъби. Дори и от миризмата им ми става лошо.

автор: СЛАВА

K1llerAngel
Жалко,че не иска
arlekin
Според мен, няма и какво да покаже.
Enchanted
Цитат(arlekin @ Jan 13 2008, 19:23) *
Според мен, няма и какво да покаже.

И аз така мисля,сладка е,но нищо по различно...
brooke_scott
евала на Рейч tongue.gif
divata_airis
И на мен ми харесва, че не се разсъблича...пък дали има да покаже нещо повече си е въпрос на мнение и вкус
ladysunshine
Рейчъл и Хейдън Кристенсън??? Тва пък от кога?
Green_Arrow
Рейчъл е the best ... радвам се, че няма да се снима гола smile.gif
Plamie
Aми то те май се виждат от доста одавна...май още когато тя се раздели с Адам Броуди...
Ама иначе браво че си има някакво достойнство...не че има нещо лошо в голите сцени,все пак актьорите са хора на изкуството,ама тя сама си решава в кой момент да го направи...И да добавя че явно наистина я чака голяма кариера и след О.С. щом веднага след него започна да се снима другаде...а и връзката с Хайден може да се окаже плюс,току виж го помолила да и уреди някоя и друга роля... tongue.gif .... а това последното беше шега... laugh.gif
marti_89_76
Цитат(Green_Arrow @ Jan 15 2008, 17:07) *

Точно така, пич!!!Не може голотата да бъде все на първо място.
acm_pippo
Еми с това си решение показва, че не е проста и в главата й има нещо за разлика от 90% от актрисите.
OTH_BrOoke
Цитат(marti_89_76 @ Mar 20 2008, 20:54) *
Цитат(Green_Arrow @ Jan 15 2008, 17:07) *

Точно така, пич!!!Не може голотата да бъде все на първо място.

И аз съм на същото мнение smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.