Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Стани Богат
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
The_Man_Of_Steel
Още едно много интересно шоу... започна отново тази година от 7-януари. Всеки делник от 20:00 го дават, ако има хора които го гледат нека пишат тук коментарите след всяка вечер изгледаната серия-така да се каже
Gossip_Girl
Интересно е.Аз го гледам по RTL-la.Иначе оригинала е Who wants to be a milloner ( нещо такова).В превод Кой иска да стане милионер.
Mr. Winchester
е, да буквално -кой иска да стане милионер ама може и да стане богат
$windle
Защото в Американската версия с правилен отговор на 15-тия въпрос ставаш наистина милионер. Едно време и аз го гледах, но с тия специални гости съвсем изпростя, но като цяло предаването е супер smile.gif
The_Man_Of_Steel
някой гледа ли сега играят Слави и Росен оф мен до сега ме мързеше ай отивам да гледам да ги видим какво ще направят
hristin4e
Снощи един човек беше стигнал до въпроса за 100 000 smile.gif
въпроса беше:
Кой актьор участва в клип от албума Be Here Now (1997) на Oasis smile.gif
А: Колин Фарел
B: Джони Деп
C: Джак Кюсак
D: Брус Уилис

Маркира Брус Уилис... и изгуби... Отговора беше Джони Деп smile.gif
Много жалко... искаше ми се да спечели, но той рисува... Имаше 2 неизползвани жокера unsure.gif
Извън играта се обадиха на негови приятели които за 19 секунди отговориха, че отговора е Джони Деп.. Кофти, че не си използва жокера sad.gif След това Ники му отвори въпроса за 200 000, но просто не можех да го гледам... 19.gif
The_Man_Of_Steel
Е, тва е било доста гадно... трябвало е да се обади на приятел.
The Black Dragon
Тва "Стани Богат" е толко наредено предаване, че... Първо - от цял свят ние даваме най-малко пари, а задаваме най-трудните въпроси. Никъде по света не е така. Верно, за 13-ти, 14-ти и 15-ти въпрос тряя наистина да са по-трудни, ама те тия наще като почнат не знам от къде ги вадат тия въпроси, ама и Айнщай да беше жив немаше да им отговори. Никъде по света няма толко трудни въпроси за толкова малко пари. Е тва ме дразни. И както каза някой по-нагоре вече тотално се осраха с тия специални гости...
Mr. Winchester
Да, така е. Аз само веднъж гледах една по немската ТВ и стигна до 14 въпрос и се отказа...тука в Цървуlandия е друго
tedi27
мен ме кефи предаването...
dragon_girl
Гледам го,отвреме-навреме,става...
djesito
И аз го гледам от време на време,но от много време вече не съм го гледала,но иначе е интересно,има доста интересни въпроси
aria
Едно време гледах,ама това беше мноооооого отдавна,после ми омръзна...
Craft
И на мен вече ми омръзна и ми е без интересно,като гледам нямат вече рейтинг и правят само благотворителни игри, за да се задържът в ефир,имах слухове че от есен ще тръгне по btv , дано тогава променят нещо че да потръгне.
aria
Цитат(Craft @ Jun 18 2008, 19:49) *
И на мен вече ми омръзна и ми е без интересно,като гледам нямат вече рейтинг и правят само благотворителни игри, за да се задържът в ефир,имах слухове че от есен ще тръгне по btv , дано тогава променят нещо че да потръгне.

хаха нова и бтв май само си менкат предаванията biggrin.gif
nelito_91
Цитат(Craft @ Jun 18 2008, 19:49) *

Аз пък разбрах, че ще излъчат само предаванията, които са заснели и догодина ще го спрат.

А иначе предаването е много интересно. Преди го гледах често, но напоследък не ми остава много свободно време и почти не гледам телевизия.
traiana
Харесва ми предаването,става за убиване на време wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.