The_Man_Of_Steel
Jan 11 2008, 18:12
Още едно много интересно шоу... започна отново тази година от 7-януари. Всеки делник от 20:00 го дават, ако има хора които го гледат нека пишат тук коментарите след всяка вечер изгледаната серия-така да се каже
Gossip_Girl
Jan 19 2008, 16:54
Интересно е.Аз го гледам по RTL-la.Иначе оригинала е Who wants to be a milloner ( нещо такова).В превод Кой иска да стане милионер.
Mr. Winchester
Jan 25 2008, 18:36
е, да буквално -кой иска да стане милионер ама може и да стане богат
$windle
Jan 25 2008, 19:00
Защото в Американската версия с правилен отговор на 15-тия въпрос ставаш наистина милионер. Едно време и аз го гледах, но с тия специални гости съвсем изпростя, но като цяло предаването е супер
The_Man_Of_Steel
Feb 11 2008, 20:09
някой гледа ли сега играят Слави и Росен оф мен до сега ме мързеше ай отивам да гледам да ги видим какво ще направят
hristin4e
Feb 28 2008, 10:14
Снощи един човек беше стигнал до въпроса за 100 000

въпроса беше:
Кой актьор участва в клип от албума Be Here Now (1997) на Oasis

А: Колин Фарел
B: Джони Деп
C: Джак Кюсак
D: Брус Уилис
Маркира
Брус Уилис... и изгуби... Отговора беше
Джони Деп 
Много жалко... искаше ми се да спечели, но той рисува... Имаше 2 неизползвани жокера
Извън играта се обадиха на негови приятели които за 19 секунди отговориха, че отговора е Джони Деп.. Кофти, че не си използва жокера

След това Ники му отвори въпроса за 200 000, но просто не можех да го гледам...
The_Man_Of_Steel
Feb 28 2008, 17:33
Е, тва е било доста гадно... трябвало е да се обади на приятел.
The Black Dragon
Mar 23 2008, 01:15
Тва "Стани Богат" е толко наредено предаване, че... Първо - от цял свят ние даваме най-малко пари, а задаваме най-трудните въпроси. Никъде по света не е така. Верно, за 13-ти, 14-ти и 15-ти въпрос тряя наистина да са по-трудни, ама те тия наще като почнат не знам от къде ги вадат тия въпроси, ама и Айнщай да беше жив немаше да им отговори. Никъде по света няма толко трудни въпроси за толкова малко пари. Е тва ме дразни. И както каза някой по-нагоре вече тотално се осраха с тия специални гости...
Mr. Winchester
Apr 3 2008, 15:47
Да, така е. Аз само веднъж гледах една по немската ТВ и стигна до 14 въпрос и се отказа...тука в Цървуlandия е друго
tedi27
May 14 2008, 19:19
мен ме кефи предаването...
dragon_girl
Jun 18 2008, 09:18
Гледам го,отвреме-навреме,става...
djesito
Jun 18 2008, 18:44
И аз го гледам от време на време,но от много време вече не съм го гледала,но иначе е интересно,има доста интересни въпроси
Едно време гледах,ама това беше мноооооого отдавна,после ми омръзна...
И на мен вече ми омръзна и ми е без интересно,като гледам нямат вече рейтинг и правят само благотворителни игри, за да се задържът в ефир,имах слухове че от есен ще тръгне по btv , дано тогава променят нещо че да потръгне.
Цитат(Craft @ Jun 18 2008, 19:49)

И на мен вече ми омръзна и ми е без интересно,като гледам нямат вече рейтинг и правят само благотворителни игри, за да се задържът в ефир,имах слухове че от есен ще тръгне по btv , дано тогава променят нещо че да потръгне.
хаха нова и бтв май само си менкат предаванията
nelito_91
Jun 18 2008, 23:25
Цитат(Craft @ Jun 18 2008, 19:49)

Аз пък разбрах, че ще излъчат само предаванията, които са заснели и догодина ще го спрат.
А иначе предаването е много интересно. Преди го гледах често, но напоследък не ми остава много свободно време и почти не гледам телевизия.
traiana
Oct 8 2008, 18:16
Харесва ми предаването,става за убиване на време
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.