Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The.Scene
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
theivo
Попаднах на едно зарибено сериалче за Сцената - хората , които пускат в "обръщение" филмчетата в нета smile.gif
http://welcometothescene.com/

IPB Image

Не знам дали някой от вас има наблюдения и коментари за него , а също така и ако някой се зариби може да ми помогне да надърпаме останалите серии.

http://welcometotehscene.com/

тук пък е една пародия на същата тема и е следващото, което мисля да свалям и да гледам
FrAgMaKeR
Kачи в локалните епизодите, които си свалил и ако си заслужават ще се намерят хора да помагат в даунлоада ма епизодите wink.gif Все пак за какво точно става въпрос?
theivo
ftp://ftp.ggbit.info/theivo/the.Scene

Качвам тук smile.gif
Според мен сериалчето е странно и зарибено. Заснето е по интересен начин , през повечето време гледаш десктопа на героя , проследяваш чата му - така се осъществява диалога в този филм.
ludoto_mimi
Аз не схванах... blink.gif
theivo
smile.gif какво не схвана , лудо мименце smile.gif
ludoto_mimi
За какво се разправя в тоя сериал...
theivo
...ааа smile.gif ами за едно типче , което е нещо като лидер на група от хора , "виновни" за пускането в интернет на тепърва излизащи филми. Филма проследява душевните терзания на тази група - радостта , когато първо те пускат дадено заглавие в интернет , а не друга група. Съмненията , които ги обземат , когато някоя друга група пусне първо филма или пък се появи като заглавие на азиатския черен пазар.
Същевременно проследяваме и житейските проблеми на героят ни - любов , училище... Но всичко това става по много интересен начин - ние следим главно десктопа на пича , проследяваме чат сесиите му в IRC , ICQ ... 18.gif

...малеееее много съм добър smile.gif ...ще стана филмов критик.

Малко на базик писах горе , но мисля , че съм успял да опиша в общи линии.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.