Pufchoo
Jan 9 2008, 22:22
чакаме го с нетърпение..
Velsis
Jan 10 2008, 00:14
Oпределено! Ще бъде страхотна серия според мен. ^^
cveteto_pm
Jan 10 2008, 02:59
Олеееееееееееее нямам търпение,преди ги гледах всички серий накуп,защото не го бях хванала навреме,никога не ми се е налагало да чакам цяла седмица за епизод,ужассссссссс,но нищо важното е ,че започна и то успешно за сега !!!!НЯмам търпение да излезе 3ти епизод,този филм променя животи!@!!!!!!
Едно нещо е ясно: повече Брук + Лукас няма да има. Мисля, че ще се приммиря някога, но кога ли... засега просто се опитвам да не разсъждавам много върху това
milen4eto
Jan 10 2008, 10:59
Цитат(Sway @ Jan 10 2008, 17:54)

Едно нещо е ясно: повече Брук + Лукас няма да има. Мисля, че ще се приммиря някога, но кога ли... засега просто се опитвам да не разсъждавам много върху това

Брукас може и да няма, но така като съдя по промото, може да има Лейтън!!
♥Didito♥
Jan 10 2008, 11:00
Умирам вече искам новия епизод!!!
Цитат(milen4eto @ Jan 10 2008, 10:59)

Цитат(Sway @ Jan 10 2008, 17:54)

Брукас може и да няма, но така като съдя по промото, може да има Лейтън!!
Дано да няма... прекалено нагласена история ще ми е. Харесвам МНОГО и двамата поотделно, но заедно...
(мое мнение, мое мнение, мое мнение!

)
brooke_scott
Jan 10 2008, 13:09
Цитат(Sway @ Jan 10 2008, 11:13)

(мое мнение, мое мнение, мое мнение!

)
и мое
VeRonICa^^
Jan 10 2008, 13:39
Ще бъде страхотен епизод и аз мисля,че ще има Лейтън отново
,въпреки,че предпочитам Брукас
Mr. Winchester
Jan 10 2008, 14:20
Хм, дано да има Лейтън отново също така се надявам следващия епизод да има интро... любпитно ми е кви сцени са слоили на интрото ако са направили току виж всички епизоди запо4ват така
hristin4e
Jan 10 2008, 16:41
Цитат(rocky_vr @ Jan 10 2008, 15:41)

nekoi znae li koga 6e izlezat drugite serii ili puk prez kolko vreme i pulen sezon li 6te e abe pove4ko podrobnosti ako moje da mi kajete. Mersi predvaritelno

на много места е дадена точно информация за сезона, сериите и всичко което питаш
сезона ще бъде 12 серии, до колкото знам няма да прекъсват.

Всяка сряда ще има по 1 серия (началото беше изключение)

Това промо много ми хареса, определено. И аз като всички с нетърпение очаквам серия номер 3
complicated
Jan 10 2008, 16:46
Преди да почне сезона ме беше страх, че ще го скапят и само ще се ядосвам. Но като гледам как почна вече не се притеснявам особено за това. Първите две серии бяха просто страхоти. Нямам търпение да излезе и третата. Жалко обаче, че ще са само 12.
A_l_e_x
Jan 10 2008, 16:52
Всъщност ако няма Лейтън,какво ще има? Няма да има Брукас пак,ясно е,нито Джейтън... Обесмисля се цялата идея на филма,ако няма да съберат поне една от страите двойки накрая.
HooRiyA
Jan 10 2008, 17:17
~Ммм.. някой знае ли коя е песничката от промо-то ?
Иначе.. съм сигурна,че епизода ще е добър (да не се изказвам с по-силни думи
)
Катeто
Jan 10 2008, 18:00
И според мен ще е страхотен епизод,вече нямам търпение

Като гледам серийките сега се сещам колко гадно щеше да е ако нямаше 5ти сезон ,въпреки че в началото бях против...нямаше да видим и Джейми

Иначе за серийката очаквам някакво развитие с Люк и Пейт и ми е интересено да видя Кевин като актъор
last_unicorn
Jan 10 2008, 18:10
имам мн големи очаквания за следващия епизод, особено след като гледах първите два... така че, да идва по-бързо
Наистина се очаква епизода да е добър и мн интересен, пак се заапочва, кажи-речи отначало, цялата история на Лейтън за невъзможната любов, ще ми е мн интересно да видя какво ще стане

А и явно Нейтън започва да се стяга

нямам търпение
Чакам с нетърпение новия епизод, нямам търпение да видя дали ще има нещо м/у Лейтън...
`BruKas`
Jan 10 2008, 19:02
уффф.жалко че с Брукас е свършено :(Иначе с нетърпение очаквам новия епизод
С доста обещаващо промо е епизода.И аз го очаквам с нетърпение
Явно ще се върти около Лейтън...първите два епизода бяха добри дака че имам големи очаквания,дано да ме оправдаят
vasinka_{P}
Jan 10 2008, 21:20
Промото е много обещаващо, мисля че следващия епиаод ще е много интересен, и нямам търпение да излезе. Искам да видя Лейтън заедноооо
K1llerAngel
Jan 11 2008, 00:54
Абе според мене след 5-6 епизод може да стане нещо м/у Лукас и Пейтън...А епизода ша е уникалнен
FaLLOuTbOy
Jan 11 2008, 13:08
Пейтън-Лукас-Линдзи
Всички знаем кой е излишният

. Лейтън 4ever.
brooke_scott
Jan 11 2008, 18:22
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 11 2008, 13:08)

Пейтън-Лукас-Линдзи

. Лейтън 4ever.
аз пък искам Лукас с Линдзи, ако пак ги съберат с Пейтън толкова нагласено като 4 сезон просто не мисля 4е накъде по-тъпо може да стане...
според мен и Пейтън и Брук заслужават по-добри мом4ета от Лукас
а за епизода нямам търпение да го гледам, не заради развитиетно м/у Лукас и Линдзи и т.н. а защото мн ми харесват вси4ки и вси4ко и въобще ми е мн интересно какво ще става нататък а и искам още Брук/Джейми сценки
mixmaxshow
Jan 11 2008, 19:24
Нямама търпение първие и втория епизод са направо супер.
hristin4e
Jan 11 2008, 20:23
Цитат(brooke_scott @ Jan 11 2008, 18:22)

според мен и Пейтън и Брук заслужават по-добри мом4ета от Лукас
нямаш представа колко ме изкефи с тия думи

Но пък от друга страна искам Пейтън и Лукас да се съберат. Още от 1-ви сезон, 1-ва серия си мисля, че те трябва да са заедно...

Едва ли мога да се изразя добре, че всички да ме разберат... така, че няма да продължавам с обясненията...
Сигурна съм, че серията ще бъде много добра
bo7evka
Jan 11 2008, 20:52
Брукас?

Лейтън?

Ами Лундзи?

Абе само Нейли [!]

Колкото до Лукас тоя вечно разиграва някой, сега ще разиграва и милото момиче което всички намразиха (за Линзи говоря)

Ако някой има възражения
chadmurray_fenka
Jan 11 2008, 20:54
Малее,вече нямам търпение!
Обаче мн ме е яд на Линдзи щото само се намеси в работите на Лукас и Пейтън! Вече не е възможно Брук и Лукас да се съберат обаче има шанс за Лукасчо и Пейтън!
ludoto_mimi
Jan 11 2008, 22:01
Пак почнаха драмите.

А никой не обръща внимание на горкия К-Фед!

По-добре промото да беше за него отколкото за многото гаджета на Лукас. Вече ми е писнало от тия двойки!
crazytyyy_93
Jan 12 2008, 00:56
И аз чакам с нетърпение новото епизодче,дано наистина Нейтън излезе отсянката на Дан и да се подстриже,че въобще не ми харесва!
Jordan
Jan 12 2008, 09:34
новото епизодче определено ще бъде добро, но със сигурноняма да надмине по точки първите два.
Колкото до Лейтън...аз...абе вчера видях една снимка от следващ епизод(5ти) и....тя ме разби тотално. Та от тогава се надявам да имаме пак едно прекрасно Лейтън
КОлкото до Нейтън- ясно е, че нещата с него ще се оправят, не могат да завършат сериала посред нищото с Нейтън инвалид
ХОРАА побърквате ме!!!! 1 епизод -- 2 епизод -- излязоха толкова бързо, че откачих от кеф

Чакам трети епизод и ще се зареда с пуканки, кола и приятелчета да ми е кеф и ще зяпам! Целиии 40 минути в рая!
@Jordan --> от една страна бих се радвал да има Лейтън отново, нооо мисля, че нещата както са в моменти могат да придобият по-интересно развитие..
@bo7evka --> много си прав

на мене линдзи също ми харесва адски много и въпреки че съм Лейтън фен искам да си остане с линдзи.. много ме радва момичето:)
@rali4kata --> лапето не само е сладко, но и много добре си играе ролята!!! скоро не съм виждал дете да изразява толкова добре емоции във филм:) Единственото друго дете, което играе много добре е във филма Война на световете (малкото момиченце, което е любимец на Спилбърг).
rali4kata
Jan 12 2008, 12:29
Серията найстина ще бъде интересна.Линдзи не ми харесва,може би защото съм фенка на Лейтън.Само Лейтън.Лукас найстина все се върти в един затворен кръг.Или с едната или с другата или и с двете.Вече незнам какво може да направи.Абе дано се събере с Пейт.Нейтън също е много различен от преди.Сега не ми харесва с тази коса и брада,ама нали ще се оправи и ще е добре.Косата на Хейли е много лелска найстина и жалко че няма да я променят.Брук и Пейтън ми харесват,и да не забравяме Джейми,той е най-сладкото хлапе,което съм виждала.
pretty_girl
Jan 12 2008, 12:59
КЕВИН ФЕДЕРЛАЙН!!!НЕ!!!!Защо подяволите тоя тря си вре носа в любимия ми сериал?До колкото знам той се проваля работата,и музикалната му кариера, и опитите му в кеча и в телевлията са завръшили трагично с много критики и са били пълен провал,а пък личния му живот въобше не го коментирам!От какъв зор ще идва в OTH сигурно покрай него и сериала е отнесе много критики(силно се надявам да не съм права).
P.S. сори за песимистичния и глупав пост,но не можах да се въздържа много го мразя тоя!
Jordan
Jan 12 2008, 13:11
pretty_girl, Wake up! Wake up!
Ела малко в реалноста, къде отиде личния живот на Федърлайн и ролята му в сериал...леле...
виждаш ли белия заек
бараба
Jan 12 2008, 14:14
K1llerAngel
Jan 12 2008, 23:49
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 11 2008, 14:08)

Пейтън-Лукас-Линдзи

. Лейтън 4ever.
Без Лукас ше станйе мн яку(Линдзи-Пейтън)хех шега естествено
pretty_girl
Jan 12 2008, 23:52
Цитат(Jordan @ Jan 12 2008, 13:11)

pretty_girl, Wake up! Wake up!
Ела малко в реалноста, къде отиде личния живот на Федърлайн и ролята му в сериал...леле...
виждаш ли белия заек

Jordan спокойно знам каква е разликата между личин живот и роля много добре!Това което имах предвид беше ,че Кевин често е критикуван за опитите си да пробие в шоубизнеса и смятам,че това може да се отрази на сериала,а това за личния му живот беше просто намек,че той и там няма особен успех!
А иначе по темата чакам с нетърпение новия епизод и развитието при Нейтън надявам се от тук нататък само да се оправя!
^Mim0zKa^
Jan 13 2008, 00:48
Незнам какво да очаквам...

само знам че ще има Лейтън моменти и.. ще ми стане мъчно и тъжно

..
Ноо иначе се надявам на хубав епизод като цяло
Ледено_момиче
Jan 13 2008, 12:25
Яко промо

Бтв и на мен мн ми допада малкия Джейми,суууупер сладко лапе и си играе ролята мн добре.
Интересно ми е как ще се развият нещата м/у новоочертаващия се триъгълник Пейт-Люк-Линдзи.Надявам се и в най-скоро време Нейт да я подстриже тая коса ..и брадата..

..нещо не кефят.Новата визия на Хейлс също радва.Тя си остава една от любимките ми.Винаги се бори за това,което има и го оценява.Бруки също мн ме радва..всъщност предпочитам да гледам повече Пейт-Брук моменти,отколкото някоя от двете по отделно с Лукас.
Маут..милия бая ще се измъчи,но накрая ще си е заслужавало си мисля..
Jordan
Jan 13 2008, 12:52
ще се пооправи Нейтън, няма къде да иде. Нали си каза най-сетне, че има твърде много за губене.
Ледено_момиче
Jan 13 2008, 13:39
Да бе,беше уникално глупава реплика от негова страна "Нямам какво да губя..Нямам нищо..." ..Хубаво,че Хейли го нареди и му показа,че има нещо,което със сигуност не би искал да загуби.
Bloody_Tears
Jan 13 2008, 14:25
Да, определено трябва да се подстриже в най-скоро време Нейт. Щеше да ми докара инфаркт като го видях
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Много се зарадвах в края когато скочи в басейна и изплува. Дано се осъзнае по-скоро...
staikob
Jan 13 2008, 14:29
ще бъде супер якия еп. 100%
Jamie`s^the^best
Jan 13 2008, 22:10
Цитат(desitoo_91 @ Jan 13 2008, 21:41)

Олеееее тоз наистина е проблемен музикант. Как може да са го наели. И той се е съгласил да пее? Кой го е излъгал. ама те наистина му се радват като деца детска играчка
Е викнали са го точно защото не може да пее нали в 1 епизод от 5 сезон тоя Джон шефа на Пейтън казва че печелят пари най - вече от музиканти които нямат талант и за това са решили сега да извикат някой който не може да пее
-Maxxx-
Jan 15 2008, 14:39
Здравейте...
Нов съм тука и за сериала... имам много приятели дето го гледат отдавна а аз все не го гледах и преди 1 седмица си изтеглих 1-ви сезон и до сега за 1 седмица изгледах всички 4 сезона от край до край.. толкова се зарибих... изгледах и 2-та епизода от 5-ти сезон... Ако не се лъжа днес излиза и 3-ти епизод..
5-ти сезон ли е последния?
на мен любимия ми персонаж е Нейтън, отначало не ме кефеше но просто мн ме кефи как се промени.. иначе всички ми харесват...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.