Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "My Way Home Is Through You"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Nasi
"My Way Home Is Through You"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
15 януари 2008 година

КЕВИН ФЕДЕРЛАЙН ГОСТУВА В ЕПИЗОДА КАТО ПРОБЛЕМЕН МУЗИКАНТ - Редакторката на Лукас започва да се чуди за времето, в което идва вдъхновението му. Брук и Пейтън започват да правят бизнес планове, а Маут се опитва да спечели точки пред Алис. Лукас и Скилс продължават да се занимават с отбора на Рейвънс. Нейтън ще се опита да излезе от сянката на Дан.

П Р О М О

Официални снимки

5.03 Episode -Music:
data.bg (borko)

Hotel Lights - "Follow Through"
Belasco - "Butterflies" (yousendit)
The Veils - "Advice For Young Mothers To Be"
Matt Nathanson - All We Are
Pilot to Gunner - "Dry Ice & Strobe Lights" (yousendit)
The Veils - "One Night On Earth"
Jason Walker - "You Fill My Heart"
Earlimart - "Bloody Nose"

5.03 Download:
One Tree Hill S05E03 @ Zamunda.Net
One Tree Hill S05E03 @ Data.BG

5.03 Субтитри:
subs.sab.bz

Постове, които не сe отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
Pufchoo
чакаме го с нетърпение..
Velsis
Oпределено! Ще бъде страхотна серия според мен. ^^
cveteto_pm
Олеееееееееееее нямам търпение,преди ги гледах всички серий накуп,защото не го бях хванала навреме,никога не ми се е налагало да чакам цяла седмица за епизод,ужассссссссс,но нищо важното е ,че започна и то успешно за сега !!!!НЯмам търпение да излезе 3ти епизод,този филм променя животи!@!!!!!!
Sway
Едно нещо е ясно: повече Брук + Лукас няма да има. Мисля, че ще се приммиря някога, но кога ли... засега просто се опитвам да не разсъждавам много върху това wink.gif
milen4eto
Цитат(Sway @ Jan 10 2008, 17:54) *
Едно нещо е ясно: повече Брук + Лукас няма да има. Мисля, че ще се приммиря някога, но кога ли... засега просто се опитвам да не разсъждавам много върху това wink.gif

Брукас може и да няма, но така като съдя по промото, може да има Лейтън!!
♥Didito♥
Умирам вече искам новия епизод!!!
Sway
Цитат(milen4eto @ Jan 10 2008, 10:59) *
Цитат(Sway @ Jan 10 2008, 17:54) *

Брукас може и да няма, но така като съдя по промото, може да има Лейтън!!

Дано да няма... прекалено нагласена история ще ми е. Харесвам МНОГО и двамата поотделно, но заедно... sick1.gif

(мое мнение, мое мнение, мое мнение! blush.gif )
brooke_scott
Цитат(Sway @ Jan 10 2008, 11:13) *
(мое мнение, мое мнение, мое мнение! blush.gif )

и мое biggrin2.gif
VeRonICa^^
Ще бъде страхотен епизод и аз мисля,че ще има Лейтън отново dry.gif ,въпреки,че предпочитам Брукас blush.gif
Mr. Winchester
Хм, дано да има Лейтън отново също така се надявам следващия епизод да има интро... любпитно ми е кви сцени са слоили на интрото ако са направили току виж всички епизоди запо4ват така
hristin4e
Цитат(rocky_vr @ Jan 10 2008, 15:41) *
nekoi znae li koga 6e izlezat drugite serii ili puk prez kolko vreme i pulen sezon li 6te e abe pove4ko podrobnosti ako moje da mi kajete. Mersi predvaritelno rolleyes.gif

на много места е дадена точно информация за сезона, сериите и всичко което питаш rolleyes.gif
сезона ще бъде 12 серии, до колкото знам няма да прекъсват. smile.gif Всяка сряда ще има по 1 серия (началото беше изключение) smile.gif

Това промо много ми хареса, определено. И аз като всички с нетърпение очаквам серия номер 3 tongue.gif
complicated
Преди да почне сезона ме беше страх, че ще го скапят и само ще се ядосвам. Но като гледам как почна вече не се притеснявам особено за това. Първите две серии бяха просто страхоти. Нямам търпение да излезе и третата. Жалко обаче, че ще са само 12. sad.gif
A_l_e_x
Всъщност ако няма Лейтън,какво ще има? Няма да има Брукас пак,ясно е,нито Джейтън... Обесмисля се цялата идея на филма,ако няма да съберат поне една от страите двойки накрая. wink.gif
HooRiyA
~Ммм.. някой знае ли коя е песничката от промо-то ? biggrin2.gif

Иначе.. съм сигурна,че епизода ще е добър (да не се изказвам с по-силни думи rolleyes.gif )
Катeто
И според мен ще е страхотен епизод,вече нямам търпение rolleyes.gif Като гледам серийките сега се сещам колко гадно щеше да е ако нямаше 5ти сезон ,въпреки че в началото бях против...нямаше да видим и Джейми happy.gif Иначе за серийката очаквам някакво развитие с Люк и Пейт и ми е интересено да видя Кевин като актъор biggrin.gif
last_unicorn
имам мн големи очаквания за следващия епизод, особено след като гледах първите два... така че, да идва по-бързо smile.gif
siska
Наистина се очаква епизода да е добър и мн интересен, пак се заапочва, кажи-речи отначало, цялата история на Лейтън за невъзможната любов, ще ми е мн интересно да видя какво ще стане biggrin2.gif А и явно Нейтън започва да се стяга smile.gif нямам търпение happy.gif
elly
Чакам с нетърпение новия епизод, нямам търпение да видя дали ще има нещо м/у Лейтън...
`BruKas`
уффф.жалко че с Брукас е свършено :(Иначе с нетърпение очаквам новия епизод
Tedds
С доста обещаващо промо е епизода.И аз го очаквам с нетърпение rolleyes.gif
Явно ще се върти около Лейтън...първите два епизода бяха добри дака че имам големи очаквания,дано да ме оправдаят smile.gif
vasinka_{P}
Промото е много обещаващо, мисля че следващия епиаод ще е много интересен, и нямам търпение да излезе. Искам да видя Лейтън заедноооо biggrin2.gif mrgreen[1].gif
K1llerAngel
Абе според мене след 5-6 епизод може да стане нещо м/у Лукас и Пейтън...А епизода ша е уникалнен
FaLLOuTbOy
Пейтън-Лукас-Линдзи

Всички знаем кой е излишният 10.gif . Лейтън 4ever.
brooke_scott
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 11 2008, 13:08) *
Пейтън-Лукас-Линдзи

аз пък искам Лукас с Линдзи, ако пак ги съберат с Пейтън толкова нагласено като 4 сезон просто не мисля 4е накъде по-тъпо може да стане...
според мен и Пейтън и Брук заслужават по-добри мом4ета от Лукас
а за епизода нямам търпение да го гледам, не заради развитиетно м/у Лукас и Линдзи и т.н. а защото мн ми харесват вси4ки и вси4ко и въобще ми е мн интересно какво ще става нататък а и искам още Брук/Джейми сценки mrgreen[1].gif 10.gif happy.gif
mixmaxshow
Нямама търпение първие и втория епизод са направо супер.
hristin4e
Цитат(brooke_scott @ Jan 11 2008, 18:22) *
според мен и Пейтън и Брук заслужават по-добри мом4ета от Лукас

нямаш представа колко ме изкефи с тия думи smile.gif
Но пък от друга страна искам Пейтън и Лукас да се съберат. Още от 1-ви сезон, 1-ва серия си мисля, че те трябва да са заедно... rolleyes.gif Едва ли мога да се изразя добре, че всички да ме разберат... така, че няма да продължавам с обясненията... unsure.gif
Сигурна съм, че серията ще бъде много добра rolleyes.gif
bo7evka
Брукас? huh.gif Лейтън? huh.gif Ами Лундзи? 18.gif Абе само Нейли [!] wink.gif Колкото до Лукас тоя вечно разиграва някой, сега ще разиграва и милото момиче което всички намразиха (за Линзи говоря) 19.gif Ако някой има възражения dsnc0033[1].gif
chadmurray_fenka
Малее,вече нямам търпение!
Обаче мн ме е яд на Линдзи щото само се намеси в работите на Лукас и Пейтън! Вече не е възможно Брук и Лукас да се съберат обаче има шанс за Лукасчо и Пейтън! closedeyes.gif
ludoto_mimi
Пак почнаха драмите. 18.gif А никой не обръща внимание на горкия К-Фед! mad.gif По-добре промото да беше за него отколкото за многото гаджета на Лукас. Вече ми е писнало от тия двойки! rolleyes.gif
crazytyyy_93
И аз чакам с нетърпение новото епизодче,дано наистина Нейтън излезе отсянката на Дан и да се подстриже,че въобще не ми харесва! rolleyes.gif
Jordan
новото епизодче определено ще бъде добро, но със сигурноняма да надмине по точки първите два. blush.gif
Колкото до Лейтън...аз...абе вчера видях една снимка от следващ епизод(5ти) и....тя ме разби тотално. Та от тогава се надявам да имаме пак едно прекрасно Лейтън rolleyes.gif КОлкото до Нейтън- ясно е, че нещата с него ще се оправят, не могат да завършат сериала посред нищото с Нейтън инвалид wacko.gif
neohl
ХОРАА побърквате ме!!!! 1 епизод -- 2 епизод -- излязоха толкова бързо, че откачих от кеф smile.gif Чакам трети епизод и ще се зареда с пуканки, кола и приятелчета да ми е кеф и ще зяпам! Целиии 40 минути в рая!

@Jordan --> от една страна бих се радвал да има Лейтън отново, нооо мисля, че нещата както са в моменти могат да придобият по-интересно развитие..

@bo7evka --> много си прав wink.gif на мене линдзи също ми харесва адски много и въпреки че съм Лейтън фен искам да си остане с линдзи.. много ме радва момичето:)

@rali4kata --> лапето не само е сладко, но и много добре си играе ролята!!! скоро не съм виждал дете да изразява толкова добре емоции във филм:) Единственото друго дете, което играе много добре е във филма Война на световете (малкото момиченце, което е любимец на Спилбърг).
rali4kata
Серията найстина ще бъде интересна.Линдзи не ми харесва,може би защото съм фенка на Лейтън.Само Лейтън.Лукас найстина все се върти в един затворен кръг.Или с едната или с другата или и с двете.Вече незнам какво може да направи.Абе дано се събере с Пейт.Нейтън също е много различен от преди.Сега не ми харесва с тази коса и брада,ама нали ще се оправи и ще е добре.Косата на Хейли е много лелска найстина и жалко че няма да я променят.Брук и Пейтън ми харесват,и да не забравяме Джейми,той е най-сладкото хлапе,което съм виждала.
**Sophia**
Този епизод сигурно ще бъде мн интересен. rolleyes.gif Чакам го с нетърпение!Незнам
защо всички нападнаха Линдзи..според мен не е лоша!(за нищо не е виновна happy.gif )..
според мен накрая сиг Лукас и Пейтън ще са заедно..но честно казано вече не ме интересува кой знае колко wink.gif ...
вече се интересувам само от малкия Джеими emoticon1 (56).gif
pretty_girl
КЕВИН ФЕДЕРЛАЙН!!!НЕ!!!!Защо подяволите тоя тря си вре носа в любимия ми сериал?До колкото знам той се проваля работата,и музикалната му кариера, и опитите му в кеча и в телевлията са завръшили трагично с много критики и са били пълен провал,а пък личния му живот въобше не го коментирам!От какъв зор ще идва в OTH сигурно покрай него и сериала е отнесе много критики(силно се надявам да не съм права).

P.S. сори за песимистичния и глупав пост,но не можах да се въздържа много го мразя тоя!
Jordan
pretty_girl, Wake up! Wake up!
Ела малко в реалноста, къде отиде личния живот на Федърлайн и ролята му в сериал...леле... blink.gif
виждаш ли белия заек 18.gif
бараба
Цитат(A_l_e_x @ Jan 10 2008, 16:52) *
Всъщност ако няма Лейтън,какво ще има? Няма да има Брукас пак,ясно е,нито Джейтън... Обесмисля се цялата идея на филма,ако няма да съберат поне една от страите двойки накрая. wink.gif

знам че не е по темата обаче имаш супер готини аватари в подоиса ти..някакъв шанс да разбера откъде са?Голямо благодарско предварително! blink.gif worthy.gif
K1llerAngel
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 11 2008, 14:08) *
Пейтън-Лукас-Линдзи

Без Лукас ше станйе мн яку(Линдзи-Пейтън)хех шега естествено
pretty_girl
Цитат(Jordan @ Jan 12 2008, 13:11) *
pretty_girl, Wake up! Wake up!
Ела малко в реалноста, къде отиде личния живот на Федърлайн и ролята му в сериал...леле... blink.gif
виждаш ли белия заек 18.gif

Jordan спокойно знам каква е разликата между личин живот и роля много добре!Това което имах предвид беше ,че Кевин често е критикуван за опитите си да пробие в шоубизнеса и смятам,че това може да се отрази на сериала,а това за личния му живот беше просто намек,че той и там няма особен успех!

А иначе по темата чакам с нетърпение новия епизод и развитието при Нейтън надявам се от тук нататък само да се оправя!
^Mim0zKa^
Незнам какво да очаквам... blink.gif само знам че ще има Лейтън моменти и.. ще ми стане мъчно и тъжно sad.gif ..
Ноо иначе се надявам на хубав епизод като цяло smile.gif rolleyes.gif
Ледено_момиче
Яко промо tongue.gif
Бтв и на мен мн ми допада малкия Джейми,суууупер сладко лапе и си играе ролята мн добре.
Интересно ми е как ще се развият нещата м/у новоочертаващия се триъгълник Пейт-Люк-Линдзи.Надявам се и в най-скоро време Нейт да я подстриже тая коса ..и брадата.. sick1.gif ..нещо не кефят.Новата визия на Хейлс също радва.Тя си остава една от любимките ми.Винаги се бори за това,което има и го оценява.Бруки също мн ме радва..всъщност предпочитам да гледам повече Пейт-Брук моменти,отколкото някоя от двете по отделно с Лукас.
Маут..милия бая ще се измъчи,но накрая ще си е заслужавало си мисля..
Jordan
ще се пооправи Нейтън, няма къде да иде. Нали си каза най-сетне, че има твърде много за губене. rolleyes.gif
Ледено_момиче
Да бе,беше уникално глупава реплика от негова страна "Нямам какво да губя..Нямам нищо..." ..Хубаво,че Хейли го нареди и му показа,че има нещо,което със сигуност не би искал да загуби.
Bloody_Tears
Да, определено трябва да се подстриже в най-скоро време Нейт. Щеше да ми докара инфаркт като го видях mrgreen[1].gif Много се зарадвах в края когато скочи в басейна и изплува. Дано се осъзнае по-скоро...
staikob
ще бъде супер якия еп. 100%
Jamie`s^the^best
Цитат(desitoo_91 @ Jan 13 2008, 21:41) *
Олеееее тоз наистина е проблемен музикант. Как може да са го наели. И той се е съгласил да пее? Кой го е излъгал. ама те наистина му се радват като деца детска играчка

Е викнали са го точно защото не може да пее нали в 1 епизод от 5 сезон тоя Джон шефа на Пейтън казва че печелят пари най - вече от музиканти които нямат талант и за това са решили сега да извикат някой който не може да пее biggrin.gif
-Maxxx-
Здравейте...

Нов съм тука и за сериала... имам много приятели дето го гледат отдавна а аз все не го гледах и преди 1 седмица си изтеглих 1-ви сезон и до сега за 1 седмица изгледах всички 4 сезона от край до край.. толкова се зарибих... изгледах и 2-та епизода от 5-ти сезон... Ако не се лъжа днес излиза и 3-ти епизод..

5-ти сезон ли е последния?

на мен любимия ми персонаж е Нейтън, отначало не ме кефеше но просто мн ме кефи как се промени.. иначе всички ми харесват...
borko
5.03 Download:
One Tree Hill S05E03 @ Data.BG

+ music
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.