Цитат(Jordan @ Jan 13 2008, 12:51)

Ели, чакаме те да се изкажеш по въпроса и да подкрепиш малко отбора на Лейтън, че тука нещо много почнаха за Брукас да плачат
Йордански 
остави се...Аз съм срам и позор за Лейтън агитката. Чак днес намерих време да гледам епизодите. Един фен съм, мале мила.

Днес обаче цели 3 епизода гледах, пф психясах, време ми е. Отсега предупреждавам, че не съм писала отдавна, тъй че ще ме търпите. Sorry.
Какво да кажа - обичам го тоя Марк, ама тооолкова е оригинален.

Роди поредния "изумителен" любовен триъгълник. Лукас ако обича да престане да се "прикрива" с поредната. Каза си то момчето още в 1ви сезон кого иска, ама поради някаква причина тъпите сценаристи решиха, че ще е по-интересно да мине половината Три Хил....Брук, Ана, Ники, Рейчъл и т.н. не успяха да го вдъхновят, че какво различно ще ни покаже новата? Щом дори горкичката Брук усети, че не може да спечели цялото му сърце... успеехх...
То се е видяло, че пак ще чакаме. Свикнала съм вече. Незнайно защо никога не ме ощастливяват. Като прокажена съм. Всичко дет' съм си 'аресала или мре, или се разделя.

Поне се надявам на по-добро "събиране", че оная пародия (4ти сезон) искам по-бързо да я изтрия от паметта си. Never mind.
Lucas and Peyton are destined....Туй то.
Maй аз ще съм единствената, която се издразнила на Линдзи в този епизод. Сякаш искаше на всяка цена да се хареса на Пейтън и Брук.
"Здравейте мили мадами, аз съм новатата ви приятелка, гаджето на Лукас." Докато другите сте се кефили колко е добричка аз си мислех, как щях да реагирам ако и на мен ми се яви тая мома в офиса. Ей така без причина с фикус под ръка ... ама май беше бамбук.
"Тук съм,бла бла" Ама сериозно? Кой е толкова мил с бившите на приятелителите си? Странна работа.
Въпреки че съм фен на Пейтън започнах да се уморявам от глупостите които прави. Цяла серия слушах как Линдзито си :
"маркирала територията", като улично кученце (абе то друга е думата ама все пак сме форум

). Накрая вече исках да я замеря с чехъла. Сценаристите се бяха потрудили да изглежда като някаква дърта лелка-клюкарка. Ама няма да се вържа на тая Пейтън...и аз да кажа както ги затапва(ше) Мериан в "Робин Худ" : Я
Grow up!
Абе за сега всъщност няма какво да не й харесвам на г-ца
Little No Issues - Линдзи. Просто персонажа й е доста кух, няма никаква дълбочина и оригиналност в него. Освен това не мисля, че играе кой знае колко сполучливо. Е, не може да бие
Кевин Федерлайн със сигурност!! Тоя oсвен това пее, като
глуха костенурка....
Единственото нещо което ги спасява според мен е онова сладко момченце. Тоя мушморок всеки пък като го видя издавам нечленесторазделни думи като :
"УУу..ЮдЖуДЮ..Уаджуу".

Няма такова лъчезарно хлапе!

Та доживях и аз да гледам Нейли с интерес. То добре, че се сетиха най-после да отделят повече време на
Бетъни. Иначе не ги виждам.... Сега остава само да подстрижат Джеймс(или да му махнат грозната перука с която се размотава

) и ще съм щастлива. Всъщност ще съм напълно задоволена само когато видя Нейтън да изпълнява креватно джудо, но това е отделен въпрос.
Точки за абсурдност от мен печелят Маут + поредната му Блондинка, които са си чисто и просто разхищение на екранно време. Няма ли как тоя просто да умре най-после?!

Моля ви, пратете го с бавачката на Хейли на почивка, по възможност на някоя друга планета...аааа като казах Кери, се сетих за онова :
"всеми се обръсни". Странно, но не съм виждала Нейтън по-послушен досега. Излиза, че го направи не заради жена си, а защото тя му каза така. Хмм...

Колко е глупаво да представят 100-хиляди нови персонажа, без изобщо да се набляга на отношенията на основните 5-тима?
Искам да гледам повече
Соф.

Брук и Джейми имат толкова сладки отношения в момента...Абе то където и да го сложат малкия пич, просто няма да има грешка. Евалата ... искам да го отвлека тоя фастък. Както казваше Elmyra

"I'm going to hug you and love you and lock you in a cage."
Цитат(Sway @ Jan 17 2008, 12:45)

Серията си беше добра, единственият тъп момент - Маут и шефката му в страстна целувка - ми я развали минимално....
Аз ако бях, махам Маут и неговите вечни фантасмагории и мятам на негово място Джейми и Скилс.

Ама къде го тоя късмет....
п.с. Казах ли, че съм положително изненадана от музиката в тоя сезон. 1ви епизод с любимата ми "The Freshman" и после разбиващата "Forgive Me" на Group 1 Crew. Просто не мога да спра да я слушам

п.с.2. Джо чакам ревюто. Винаги ми оправяш настроението.