Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "My Way Home Is Through You"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
ludoto_mimi
Хареса ми трети епизод, определено не беше лош. smile.gif
Само дето Маут изключително много ме дразни. rolleyes.gif

... няма Гавин. 1crying[1].gif Беше ми писнала 4 сезона, а сега ми липсва.
♥Didito♥
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 16 2008, 10:23) *
... няма Гавин. 1crying[1].gif Беше ми писнала 4 сезона, а сега ми липсва.

И на мен sad.gif

Така епизода определено ми хареса. Пейтън ме издразни с отношението си към Линдзи mad.gif . Всъщност отначалото ме дразни като се появи на изгището и видя Лукас и вече ще му се хвърля на врата. Тя какво очаква той да се седи и да я чака blink.gif . Както и да е много гадно се получи с Брук всъщност това беше най-гадното от целия епизод. За Нейтън много се радвам само да се подстриже и ще е супер rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(absolutkr @ Jan 16 2008, 12:07) *

йей има субс, веднага сядам да гледкам smile.gif
pretty_girl
Много беше хубав епизода,нямаше много развитие,но беше приятен.Почвам с Джейми тва дете просто е голям сладур,а онова дето беше направил с нещата за Нейтън беше много сладко.Нейтън сега вече ми харесва,изглеждаше много по добре.Много ми беше смешна цялата работа с този късметлийски бамбук.Така и не разбрах маркирала ли си е територияга Линдзи или не.. wacko.gif Любиматат ми част от епизода беше разговорът между Брук и Пейтън накрая,страшно бях сладки.И разбира се най-голямата ми изненада майката на Брук..една дума само-ужас!Кевин просто няма да го коментирам,много е зле горкият...laugh.gif
nelito0o0
Оххххх страхотен епизод.. най-сетне Нейтън се обръсна.. сега остана и да се постриже иииииииииииии супер wub.gif А тоя .. забрайх как се казва.. дето не ходи на училище от 1 седмица.. е супер смотан.. как гадно се държи..... ужас.. А Лукас се справи много добре с отбора.. Маут ме изуми ХАхахХХА .. Скилс като му каза, че е целунал една от даскалките си викам си "Край.. тоя ще я целуне.." ии гледай накрая.. ХХААхх смЯяххххххх .. Джейми е многуууу сладъккккк.. wub.gif Дано Брук да не заминееееееее... не могат да и го причинят.. баси гадната майка.. А Дан..... като каза " Обичам те, сине" ми стана малко мъчно за него.. но той си го заслужи.. Аххх... Лукас.. ай остави я тая Линдзи беее mad.gif Не е лоша .. даже ме кефи.. но.. ми липсват моментите заедно с Пейтън.. тя с кого ще е накрая blink.gif А Брук wacko.gif Еееее... не е чесну dry.gif Иначе обобщено.. Епизода беше СуПЕР wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Shalimar
серият беше страхотна.....направо нямам думиии smile.gif мн се радвам 4е Нейтън най после запо4на да се оправя...smile.gif
[dEs]
Епизода бешеее много готин. Много ми хареса. Само Маут ме дразнеше и исках да превъртам моментите с него, но го преживях. Джейми абе това дете внесе свежест във филма и това е. Много сладко говори. И въпреки, че Нейт така пиеше все пак е бил герой за някого. Много забавно ми беше с тоя бамбук хахахах. А Линдзи с никакво лошо чувство не го е направила. Когато тя пита Люк дали да се претеснява за връзката им и аз си викам ДА. И тай като и каза, че я обича и винаги ще е така си мисля, че неговото винаги е доста кратък перод, ако съдим по другите му две връзки... Нейт най сетне се избръсна и остана само да се постриже и всички ще е ОК. Хейли се мъче да помогне на всички, но нещо май няма да успее с тоя Куетин... и от всички нови герой той най малко ми харесва... след това е Виктория. Как може да има такова отношение към дъщеря си blink.gif все пак фирмата е на Брук и само как я командва. Ам онази жена колко бързо се изнесе, даже и дрехите не си взе. С две думи много готин епизод е не стана нищо кой знае колко съществено, но си беше много забавен.
brooke_scott
УОУ Епизода беше страхотен, както и всички от 5 сезон за сега. Много ми хареса целия. Ще започна с Маут, мн ме изкефи момента със Скилс, и после отива и целува оная и тя: " Сега си увилнен" малко гадно се получи, но накрая стана супер. Тия новите Рейвънс мн ме разочароваха в началото, какви са сакати, ама Люк и Скилс си свършиха работата biggrin.gif Скилс, обаче с всеки следващ епизод ме кефи все повече smile.gif)))) Куентин мн се радвам че не го даваха, а само един момент и тоя пак се държа като малоумен (което не е напълно грешно) и Хейли не знам какво се опитва да му помага, аз ако бях при неговото държание към нея, въобще нямаше да се занимавам с него, даже щях да се радвам че не ми влиза в часовете. Пейтън малко ме изнерви когато се заяде с Линдзи, нз. С тоя "късметлийски бамбук" големи интриги станаха 18.gif ама ми стана интересно накрая дали не е маркирала територия и за Брук biggrin.gif щото накрая нали вика на Лукас "двете ти прекрасни гаджета" или нещо от тоя род. Брук си направи страхотен бутик. Мн яко се получи и сцената им с Лукас беше мн хубава rolleyes.gif Само дето нямаше нито Брук/Джейми сценка нито Лю/Джейми, нищо следващия епизод да се надяваме happy.gif Джейми си е голям сладур тва дете го харесвам мн мн мн, почти колкото брат ми wink.gif Мн ми хареса кътчето, което си беше направил с нещата за Нейт. Нейт ми хареса и той, много силен дух показа и това че отиде при Дан му прави чест, и съо че му прати снимка на Джейми happy.gif И накрая като бяха организирали вечеря за Хейли бяха страхотни, точно като семейство, е явно нещата се оправят rolleyes.gif biggrin.gif Брук, в началото на епизода всичко беше супер, бутика, който стана прекрасен, мн яко купи къщата, мн забавен момент: " И ако се изнесеш до един час ще ти дам 30 000 отгоре" 18.gif Go Brooke! после като показа на Пейт стаята, пак ще си живеят двечките, мн им се радвам че са си приятелки и то толкова добри си останаха след всичко rolleyes.gif обаче накрая тъпата Виктория sick1.gif crazy.gif голяма кучка ей, не остави дъщеря си на мира, горкичката ми Брук sad.gif мн гадно се получи, дано да не се върне в Ню Йорк, трябва да остане в Три Хил... Кари ми хареса, мн е сладка и помогна на Нейт и Джейми smile.gif И най-изненадващото за мен, което никога не съм очаквала да се случи, ама сериозно никога, че всъщност Кевин не беше толкова зле и дори ме изкефи в сценките с Пейтън, направо останах мн приятно изненадана, не очаквах че ще ми хареса shocking.gif
И накрая, но не последно място НЕЙТ СЕ ИЗБРЪСНА, остана само и да се подстриже и ще си е пак същия сладур wink.gif
black1wolf
Епизода беше мн хубав. Мн ми хареса промяната в Нейтън smile.gif
infernalgirl
Като гледах промото си помислих, че ще стане нещо между Пейтън и Лукас и останах изненадана сега като гледах епизода. Въпреки това мисля че действието се развива в тази насока и много си радвам. Дано да се съберат. Иначе епизода си беше интересен 4.gif и много се радвам че нещата между Хейли и Нейтън се оправят. Имат много сладко хлапе happy.gif.
azsamivan
супер епизодче.мислех,че 5 сезон ще бъде изключително смотан.но още след първите два епизода си промених мнението.а след този епизод мисля че сезона ще бъде страхотен.а може да стане още по добър ако продължат до 22 епизод но това е друга тема
absolutkr
Цитат(azsamivan @ Jan 16 2008, 15:58) *
супер епизодче.мислех,че 5 сезон ще бъде изключително смотан.но още след първите два епизода си промених мнението.а след този епизод мисля че сезона ще бъде страхотен.а може да стане още по добър ако продължат до 22 епизод но това е друга тема

Сезона си е стандартен - 22 епизода
cherub
естествено, че Пейтън и Лукас ше бъдат заедно...та..ж краина сметка всичкоосновно се върти около тях wink.gif
VeRonICa^^
Много ми хареса този епизод,дано продължат само такива яки да ги правят и е много хубаво,че ще си има 22 епизода,както си му е реда smile.gif .Много ми хареса момента,в който Нейт и Хейли си приказваха и вечерята и после играт,въобще всичко беше страхотно,а и аз бях сигурна,че Виктория ще се окаже майка на Брук blush.gif
Mr. Winchester
аз бях забравил за епизода и преди малко го пуснахй да се тегли ама гадно щом няма гавин sad.gif
DeSeRt^RoSe
След всеки следващ епизод започвам все повече да го обичам сериала.И тая серия беше невероятна всичко тръгва много на добре всеки е довелно от живота които има и това което прави какво по хубаво от това?Само ми стана мн гадно за Брук когато доиде майка и в края на серията тя наистина е голяма кучка толкова ли неразбира,че дъщеря и иска да остане в Трий Хил и там си е перфектно.Надявам се в краина сметка да не се върне в Ню Йорк.А сцената със семейство Скот беше един от най-хубавите моменти лелее къкви са саладури само страшно мн им се зарадвах най -готиното семейство просто. Дано сезона продължава в същия дух и ще е перфектен.
**Sophia**
Мн хубав епизод..адски много се радвам за Нейтън..но нека да вървим по ред.. blush.gif

*Пейтън-супер много ме подразни на няколко места.Държанието и с Линдзи беше адски тъпо emoticon1 (68).gif -разбирам че ревнува,ама чак толкова..незнам защо.

*Брук-ами беше мн хубавичка..бутика и изглежда супер(къщата също biggrin.gif )..Мн беше неприятно накрая като майка и дойде.Винаги се намира някой да провали нещата. 12.gif Едва ли ще се върне в Ню Йорк-а ако случайно се върне най-вероятно ще е замалко(но дано да не става)

*сем.Скот-Много съм горда с Нейтън. 13.gif Наистина се стегна и разбра какво има до себе си.Също е супер че се избръсна,само да се подстриже и ще бъде перфектен bigwink[1].gif !Мн бяха сладки като истинско семейство!Джейми отново беше мн забавен и сладък. fun.gif

*Линдзи-засега не ме дразни,даже ми е симпатична!~ emoticon1 (117).gif

*Куентин-незнам защо воабще го споменавам.Просто искам да знаете колко ми е противен emoticon1 (67).gif ,с тази тъпа усмивка..дано да не ми се налага да го виждам често!~ happy.gif

няма го Гавин и I don't wanna be"..все пак е последен сезон-как може да се излагат така ermm.gif ...според мен песента е много голяма част от ОТХ.. 8.gif -дано да я чуем по нататък!~
sn_fenka
Като цяло епизода е много хубав,особено моментите от вечерята на Нейтън и Хейли и после Нейтън като играе с малкия. biggrin2.gif Надявам се следващите епизоди да са все тъй хубави. rolleyes.gif
Tedds
Много хубав епизод smile.gif Това с късметлийския бамбук,големи проблеми създаде biggrin2.gif. Но Пейтън ме издразни малко...как на всички започна да разправя,че Линдзи и подарила бамбука да си пази територията и дрън дрън.Според мен не е така,тя просто иска по някакъв начин да се сприятели с Пейт и Брук,...новсе пак Линдзи се страхува да не загуби Лукас,иска да разучи съперника rolleyes.gif Сцената със семейство Скот беше страхотна.Немога да се нарадвам на Джейми,този малкия е такъв сладур blush.gif Аи браво на Кари,че вкара малко акъл на Нейтън да се обръсне,сега да си оправи и прическата и ще е бонбон biggrin2.gif .Маут този епизод,досадаа пълна..то големи драми покрай тази работа,голямо чудо wacko.gif Скилс и Лукас,ейй и двамата рулз,тренерчета,вкараха ги в пътя biggrin2.gif Виктория е ''страхотна'' майка.Нямам думи..как може да се държи така с дъщеря си dry.gif. Само я командва...дано Брук да не си тръгне.Иначе в тази серия Брук направо ме разби,много готина беше (както винаги де).Бутика,много хубав ще стане сигурно smile.gif Купи си страхотна къща,а като каза на Пейт че това е нейната стая,направоо супер 4.gif.
Но промото много излъга,мислех че епизода ще е повече за Лукас и Пейтън,а те и една сцена нямаха 18.gif

П.П. Надявам се сериите да са все така готини smile.gif И този епизод беше много добър,дано и следващите са такива blush.gif
brooke_scott
Цитат(**Sophia** @ Jan 16 2008, 18:19) *
няма го Гавин и I don't wanna be"..все пак е последен сезон-как може да се излагат така ermm.gif ...според мен песента е много голяма част от ОТХ.. 8.gif -дано да я чуем по нататък!~[/font]

подкрепям! с-р гадно че я няма песничката, щото наистина беше една голяма част от филма, ама вижте че вече всички сериали са така, без да има преставяне на каст-а и т.н. а само името на сериала dry.gif хич не ми допада...

Цитат([ТеDиТо] @ Jan 16 2008, 18:31) *

Но промото много излъга,мислех че ще епизода ще е повече за Лукас и Пейтън,а те и една сцена нямаха 18.gif

18.gif верно, не се бях замисляла за това, ама дано да е все така mrgreen[1].gif 10.gif
®SlowDownBaby
И тази серия оправда очакванията ми! Страхотно е, че този сериал не се провали! Боже, само едно нещо ми липсва, за да ми е перфектен отново - Брукас. Ениуей, наистина беше добро начало. Много ме изкефи момента с бамбука и странната обсесия на Пейтън! 18.gif Само за Брук ми е мъчно, но пък много ми хареса, когато с Лукас застанаха един до друг, обхвана ме носталгия... sad.gif
chadmurray_fenka
Малее, епизода беше суперрр!!! Мн ме изкефи как Пейтън погледна към бамбуковото растение, когато Линдзи си тръгна... biggrin.gif 18.gif
H_bomb
...наистина и на мен ми е кофти че вече няма Гавин....но нали има филм,той е по-важен....като слушам ваще коментари за серията се надявам наистина да е хубава.....свалям я и сядам да гледам....приятно гледаме на тези,който не са я гледали!
ludoto_tedi
Цитат(absolutkr @ Jan 16 2008, 16:07) *
Цитат(azsamivan @ Jan 16 2008, 15:58) *

Сезона си е стандартен - 22 епизода

По последни данни са заснети само 12 епизода и с толкова ще завърши сезона... никакви 22 dry.gif
Mr. Winchester
Епизода беше много як. Нейтън накрая се обръсна, яви се и грозната физиономия на баща му-бат Дан. Пейтън е голяма шматка, вярва на тея глупости че и носи лош късмет онова цвете.
neohl
ми какво да кажа.. не ми се пише много, но трябва да се драсне нещо за епизода rolleyes.gif От както е почнал пети сезон съм в очакване да видя първата серия, която ще ми е по-скучна от другите, но за сега това не само, че не се случва, а даже всяка серия е по-добра и по-добра от предишната worthy.gif Лапето си играе ролята още по-добре.. Нейтън леко по леко става предишния човек, а вечерята доста ме изненада blink.gif Хейли заслужаваше една спокойна нощ. А какво да кажа за това, че изобщо не предполагах, че онази гадна жена, която постоянно пили нервите на любимката ми Брук е нейната майка wacko.gif Пейтън ме зарадва как се доказа на групата, но иначе поведението й в момента не ми харесва изобщо mad.gif Лукас и Скилз са мн луди трениори поне за сега biggrin2.gif Еми толкова от мене.. чакам следващия епизод!!!! Сигурен съм, че и вие дебнете в торентите всеки вторник срещу сряда biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
Рейтинга е страхотен. 2.73 милиона и 1.3/3 А18-49. Страхотен е защтото беше примиерата на American Idol която отбеляза 33 милиона. Миналата година ОТХ беше 2.2 - 2.4 милиона. Шоуто напредва. Следващата седмица Американ Идол няма да бъде 2 часа и ОТХ ще може пак да се върне към 3 млн smile.gif . Още не съм гледал епизода, сега го пускам, после ще коментирам biggrin2.gif
Катeто
Епизодчето беше невероятно,както и изминалите две.Нейли супер много ме радваха осбено като вечеряха..и се радвам,че Нейт се обръсна,надявам се в следващата серия да е и подстриган вече.Кари ми е много сладка,от новите тя ми е любимката,много е миличка.Брук и Пейт много ме изкефиха,супер е,че ще живеят заедно,както преди-и двете вече постигнали мечтите си.Дано рейтингът се запази или още по-хубаво да се вдигне,ОТХ напълно го заслужава!!!

A_l_e_x
И на мен ми харесса горе-долу епизода,не колкото 2,но ставаше. Ще започна от Нейтън-рвадвам се за момчето,намери сили да се бори и да живее заради семейството си,което е много сладко. С Джейми бяха много готини. Кара засега изглежда свястна. Линдзи е чак прекалено мила,нещо ми понамирисва,може наистина да си маркира територията. Чакам си следващия епизод,дано да има нещо лейтънко rolleyes.gif
vasinka_{P}
Епизода ми хареса, случиха се хубави неща. Много се радвам за Нейтън, че реши да продължи напред, бяха много сладки с Джемс накрая като играеха баскетбол biggrin2.gif . Бавачката - Кари за сега ми изглежда готина, не бих си и помислила че е луда. Кевин Федерлайн - не ми хареса, но и не ми е противен, за сега е средно положение, искам да видя нататък как ще играе. Пейтън - радвам се че бизнеса и почна да се развива, тя го заслужава, след всичко което прежива. Брук - много ми е интересно какво ще каже на майка си че да остане в Трий Хил. За сега добре се развиват нещата с всички, с нетърпение чакам следващия епизод. biggrin.gif
H_bomb
Ей серията беше много хубава.Радвам се за Нейт,сега изглежда много по щастлив,след като реши да продължи напред....надявам се наистина да се възстанови.Нямам търпение да видя следващата серия! smile.gif
Jason_Pain
Страхотна серия! Само чакаме Лукас да разкара гаджето си и нещата да си тръгнат по реда wink.gif
FaLLOuTbOy
Епизода беше добър.. особено на края. Бих искал обаче повече Нейтън/Хейли/Джейми smile.gif
^Mim0zKa^
Ммм Йори още не е коментирал ... хахах този път ще го изпреваря 15.gif mrgreen[1].gif ..... само дето този път постът ми ще бъде по кратък smile.gif
Епизода ми хареса като цяло smile.gif и естествено знаете с кой ще започна..

Брукккк хаха smile.gif Уникална.. невероятна.. жестока.. прелестна, най сладката която сте виждали.. секси .. ?!?! Не не.. незнам просто Брук си е Брук.. единствена по рода си rolleyes.gif wub.gif wub.gif Много ми харесва бутикът който отваря.. ще го направи с много вкус сигурна съм wink.gif А апартаментът който купи е точно в нейн стил.. добре ще си живее там хаха mrgreen[1].gif стига злобната и майка да не и се пречкаа .. mad.gif 1iangr[1].gif как се появи накрая и.. как зе да и заповядва мале... ако бях аз.... хм няма значение biggrin2.gif Макар че си е ясно че Брук ще си остане в Три Хил blush.gif Много ми стана милоо като запази надписа останал от кафето на Карън.. много хубаво направи че го сложи в бутика.. много сладко tongue.gif rolleyes.gif

Пейтън.. нямам почти какво да кажа за нея.. освен че наистина постъпи кофти с държанието си към Линдзи.. и с това че изключително много ме изкефи с репликата си " I'm such a bitch " хаха 18.gif Иначе.. добре си игра момичето smile.gif

Лукас се справя доста добре като трениор.. то така се и очакваше де happy.gif Със Скилс са много добър екип... ( който бай да уей много ме кефи.. адското лице е biggrin2.gif ) Незнайно защо с Линдзи не са никак лоша картинка .. не са ме поздразнили с нищо засега blush.gif Сцената им с Брук беше много сладка.. макар че можеха поне да се гушнат 1crying[1].gif ... хахахах знаете че се моля даже и на най малкото от тях двамата .. ;[

Хейли и Нейтън започват да оправят отношенията си.. което много ме радва smile.gif (happy) Много сладко семейство са.. но единственото което все още ме дразни е тази дълга грива на Нейт.. но и тя ще из4езне .. така че съм спокойна хахаха 18.gif mrgreen[1].gif

И като за край.. искам да кажа кое ми направи най хубавото впечетление в целия епизод smile.gif Невероятното приятелство между Брук и Пейт.. smile.gif Наистина като ги гледах можех само да се усмихвам smile.gif Моментът , когато посрещаха изгрева беше толкова красив .. че 4ак да се замислиш как точно те двете които преживяха толкова много.. сега след толкова време стоят на тези места.. и си казват тези мили думи smile.gif Те двете придават свежест на този нов сезон.. адските са.. някакви пълните лудачки 3.gif .. и също бяха толкова яки.. като подскачаха, викаха и се радваха в апартамента на Брук.. абе въобще нямам думи smile.gif (sun) Прекрасни са 4part[1].gif

Ами това е от мен.. надявам се отново да го прочетете.. защото той май стана точно колкото първия.. ама карай ся wink.gif Знам че ме обичате... хахахах 10.gif 4bira[1].gif
Physalis
Серията не беше лоша, но изглеждаше като един обикновен сериал. Нямаше никаква сюжетна линия, която да обединява всички герои, а някак си всеки си живее самостоятелно. Нямаше никаква интрига, която да те кара да изпиташ онзи интерес и онава очакване, които имаше в предишните сезони.

Наистина, че вече са с 4 години по-големи, но това не означава, че трябва да ги правят чичковци и лелки. Просто нямам думи за обувките на Хейли и как я абличат.
Sway
Серията си беше добра, единственият тъп момент - Маут и шефката му в страстна целувка - ми я развали минимално, така че предпочитам да не обсъждам това и да го забравя.

Много сладки са ми Линдзи и Лукас. Фенка съм на Линдзи вече официално. Имам чувството, че скоро Лукас, ще й предложи брак. Убедена съм на 200% обаче, че няма да се ожени за нея реално. Ще стане нещо тъпо и ще го съберат пак с Пейтън. Колкото и да твърди, че обича Линдзи, мисля, че за 4 сезона се убедихме, че 'Обичам те' от устата на Лукас не значи нищо... способен е да го каже в период от адски кратко време на две различни жени и да има наглостта да твърди, че чувствата му са единствени и завинаги.

Брук беше черешката в сладоледа, както винаги smile.gif Много красива, секси и просто брилянтна. Магазинът, новата къща, сблъсъкът с майка й... интригата я завъртяха добре според мен (затова и не съм съгласна, че няма сюжетна линия). Образът на Брук не би могъл да ме кефи повече на този етап. Това момиче за пореден път доказва, че в нея няма дребнави чувства като ревност, завист, собственически чувства или просто злобеене по миналото. Каквото и да й бяха причинили... някои хора, тя успя да прости и забрави всичко и в момента е добра приятелка с тези хора, да не говорим колко безценна е за тях с всичко, което прави. Според мен в този 5-ти сезон Брук ще се развие още... Ще й намерят мъж, който да я заслужава. Сигурна съм в това.

Джейми, Хейли и Нейт... Няма такова сладко семейство! smile.gif Още доста работа имат докато оправят нещата, но в погледа на Хейли докато гледаше Нейт как си играе с Джей Люк изразяваше такова умиление и щастие и трепет...

Появата на Дан не я очаквах - дори и в затвора, той е задник и половина. 'Най-много съжалявам, че не мога да виждам внука си и загубих семейството си'. И нито дума за брат си! И за семейството на БРАТ МУ. Мислим пак единствено и само за себе си, мдам... Един нормален човек би съжалявал най-много за родния си брат и за това какво е причинил на хората, които го обичат. Но нормалността си отсъства при Дан от началото на сериала, така че какво ли се изненадвам...

ето няколко любими моментчета от серията smile.gif

надписът...

супер сладури един до друг smile.gif

поглед...

"It's good to know you're not after Lucas" (go Lindsey! biggrin.gif )

The cutest kid ever! smile.gif

...and the cutest family

БЕЗ ДУМИ! laugh.gif

'I'm such a bitch...' laugh.gif

'No, I'm not tired' laugh.gif

'Um... I don't know'

'Goodbye Mrs Davis' laugh.gif

И най-готиният поглед на света... убийствен просто!

smile.gif това е от мен, дано не съм досадила.
ludoto_mimi
Абе аз този надпис защо не си го спомням... явно че е бил на стената в кафенето, но нямам абсолютно никакъв спомен за него. Даже в началото цвета на стената ме озадачи, едно такова светло синьо... Дайте ми на мен да обсъждам глупости а не историята на сериала. 18.gif
brooke_scott
ейй прочетох всички дълги постове и съм съгласна 100% с Sway ;]
Nathan_Lee
Update-нала съм си музиката в моето box.net място rolleyes.gif Който не може да си я дръпне от другите линкове да заповяда тук
[dEs]
Абе аз пак гледах епизода и само не разбрах едно. Значи Хейли отиде при Куентин на игрището и беше тъмно, но когато си прибра в къщи беше светло blink.gif таа това в един ден ли става или в различен?
mixmaxshow
Невероятен епизод,много ми хареса когато нейтън започна да се държе като човек обичащ семейството си.Нямам търпение за следващите епизоди.
neohl
@Nathan_Lee - благодаря много за линк-а smile.gif

@desitoo_91 - аз мисля, че много рядко в сериала един епизод се отнася само за един ден smile.gif така, че сигурно беше на другия ден happy.gif tongue.gif
ani4ka_89
И на мен епизодът ми хареса...
Семейство Скот - Нейтън най-после си стъпи на краката и в буквалния и в преносния смисъл и пое живота си в ръце. Много сладка изненада бяха подготвили за Хейли двамата с малкия, който е все по-голям сладур с всеки изминал епизод. Джейми е голям чаровник и винаги казва нещо много умно, което шашва големите. След като се отърва от брадата, надявам се, че Нейт няма да спре до там, а ще разкара и буйната си коса...
Пейтън - най-после и на нея и потръгна в начинанието, радвам се, че се занимава с това, което обича, без да изневерява на себе си. А пък ситуацията с Линдзи беше доста... странна, не знам как по друг начин бих могла да го опиша. Чакам развитие по въпроса в следващите серии.
Брук - много готино стана помещението за бутика, въпреки че кафето на Карън ще ми липсва. Само тази работа с майка и ми е малко странна, но знам, че ще намери начин да се измъкне от положението, щом веднъж се е върнала в Трий Хил.
Лукас и Скилс - много готино се справиха с отбора, може все пак и да се стигне до подобрение
Лукас - как само го осени изведнъж вдъхновението, каквото и да говори, ми се струва, че връзката му е доста застрашена, ще видим какво ще стане занапред, интересно ми е за какво ще се разказва във втората му книга...
Sway
Според мен - само според мен - ще е пак за живота му.

Сериите пак започват с : My name is Lucas Scott... Според мен точно това пише в момента. Втората си книга, по същия начин по който пишеше първата. И пак ще се отнася за същите хора книгата, + Линдзи тоя път...
AirHos7ess
само онова баскетболистче се инати, ама накрая сиг ще му светне кво да прави

некво мн сладурско епизодче! спр мн се изкефих на промяната в Нейтън!
K1llerAngel
Готин Епизод ся чакаме 4
chadmurray_fenka
ludoto_mimi Вчера, 12:55

Абе аз този надпис защо не си го спомням... явно че е бил на стената в кафенето, но нямам абсолютно никакъв спомен за него. Даже в началото цвета на стената ме озадачи, едно такова светло синьо... Дайте ми на мен да обсъждам глупости а не историята на сериала.

А, между другото и аз първо се очудих от къде го изкопаха тоя надпис! Обаче после се сетих, че го има! Зад барплота и не е написан така, а хоризонтално! Доста голям гаф е тва с тоя надпис! 4.gif
eL
Цитат(Jordan @ Jan 13 2008, 12:51) *
Ели, чакаме те да се изкажеш по въпроса и да подкрепиш малко отбора на Лейтън, че тука нещо много почнаха за Брукас да плачат

Йордански bigarmhug.gif остави се...Аз съм срам и позор за Лейтън агитката. Чак днес намерих време да гледам епизодите. Един фен съм, мале мила. happy.gif Днес обаче цели 3 епизода гледах, пф психясах, време ми е. Отсега предупреждавам, че не съм писала отдавна, тъй че ще ме търпите. Sorry. biggrin2.gif

Какво да кажа - обичам го тоя Марк, ама тооолкова е оригинален. dry.gif Роди поредния "изумителен" любовен триъгълник. Лукас ако обича да престане да се "прикрива" с поредната. Каза си то момчето още в 1ви сезон кого иска, ама поради някаква причина тъпите сценаристи решиха, че ще е по-интересно да мине половината Три Хил....Брук, Ана, Ники, Рейчъл и т.н. не успяха да го вдъхновят, че какво различно ще ни покаже новата? Щом дори горкичката Брук усети, че не може да спечели цялото му сърце... успеехх...
То се е видяло, че пак ще чакаме. Свикнала съм вече. Незнайно защо никога не ме ощастливяват. Като прокажена съм. Всичко дет' съм си 'аресала или мре, или се разделя. happy.gif Поне се надявам на по-добро "събиране", че оная пародия (4ти сезон) искам по-бързо да я изтрия от паметта си. Never mind. Lucas and Peyton are destined....Туй то. emoticon1 (5).gif

Maй аз ще съм единствената, която се издразнила на Линдзи в този епизод. Сякаш искаше на всяка цена да се хареса на Пейтън и Брук. "Здравейте мили мадами, аз съм новатата ви приятелка, гаджето на Лукас." Докато другите сте се кефили колко е добричка аз си мислех, как щях да реагирам ако и на мен ми се яви тая мома в офиса. Ей така без причина с фикус под ръка ... ама май беше бамбук. happy.gif "Тук съм,бла бла" Ама сериозно? Кой е толкова мил с бившите на приятелителите си? Странна работа.
Въпреки че съм фен на Пейтън започнах да се уморявам от глупостите които прави. Цяла серия слушах как Линдзито си :"маркирала територията", като улично кученце (абе то друга е думата ама все пак сме форум 18.gif ). Накрая вече исках да я замеря с чехъла. Сценаристите се бяха потрудили да изглежда като някаква дърта лелка-клюкарка. Ама няма да се вържа на тая Пейтън...и аз да кажа както ги затапва(ше) Мериан в "Робин Худ" : Я Grow up! biggrin2.gif
Абе за сега всъщност няма какво да не й харесвам на г-ца Little No Issues - Линдзи. Просто персонажа й е доста кух, няма никаква дълбочина и оригиналност в него. Освен това не мисля, че играе кой знае колко сполучливо. Е, не може да бие Кевин Федерлайн със сигурност!! Тоя oсвен това пее, като глуха костенурка....

Единственото нещо което ги спасява според мен е онова сладко момченце. Тоя мушморок всеки пък като го видя издавам нечленесторазделни думи като : "УУу..ЮдЖуДЮ..Уаджуу". 18.gif Няма такова лъчезарно хлапе! wub.gif Та доживях и аз да гледам Нейли с интерес. То добре, че се сетиха най-после да отделят повече време на Бетъни. Иначе не ги виждам.... Сега остава само да подстрижат Джеймс(или да му махнат грозната перука с която се размотава tongue.gif ) и ще съм щастлива. Всъщност ще съм напълно задоволена само когато видя Нейтън да изпълнява креватно джудо, но това е отделен въпрос. emoticon1 (107).gif

Точки за абсурдност от мен печелят Маут + поредната му Блондинка, които са си чисто и просто разхищение на екранно време. Няма ли как тоя просто да умре най-после?! bangin.gif Моля ви, пратете го с бавачката на Хейли на почивка, по възможност на някоя друга планета...аааа като казах Кери, се сетих за онова :"всеми се обръсни". Странно, но не съм виждала Нейтън по-послушен досега. Излиза, че го направи не заради жена си, а защото тя му каза така. Хмм... blink.gif Колко е глупаво да представят 100-хиляди нови персонажа, без изобщо да се набляга на отношенията на основните 5-тима?
Искам да гледам повече Соф. wub.gif Брук и Джейми имат толкова сладки отношения в момента...Абе то където и да го сложат малкия пич, просто няма да има грешка. Евалата ... искам да го отвлека тоя фастък. Както казваше Elmyra "I'm going to hug you and love you and lock you in a cage." 18.gif

Цитат(Sway @ Jan 17 2008, 12:45) *
Серията си беше добра, единственият тъп момент - Маут и шефката му в страстна целувка - ми я развали минимално....

Аз ако бях, махам Маут и неговите вечни фантасмагории и мятам на негово място Джейми и Скилс. happy.gif Ама къде го тоя късмет....

п.с. Казах ли, че съм положително изненадана от музиката в тоя сезон. 1ви епизод с любимата ми "The Freshman" и после разбиващата "Forgive Me" на Group 1 Crew. Просто не мога да спра да я слушам smile.gif
п.с.2. Джо чакам ревюто. Винаги ми оправяш настроението.
Jordan
Оу, йе! Елито се появи на хоризонта. Обожаааавам да ти чета писаниците, така че доставяй ми това удоволствие по-честичко, плс rolleyes.gif
Съгласен съм на 94% с това, което си написала. Особено ме впечатли часта със защитата на Лейтън и това "Lucas and Peyton are destined" wub.gif
Започвам да си мисля, че съм единствения, който се е изкефил на сценките с Маут 18.gif Какво толкова ви дразни тоя човек, аз толкова пък да му се кефя. Плюс това сцените с русата кака бяха забавни happy.gif

Като цяло епизодчето си беше един голям релакс след напрегнатите първи и втори. Случиха се общо взето само хубави неща, най-накрая.
една от любимите ми сцени беше когато Нейтън беше в затвора.

Аз Данито си го ненавиждам по дефиниция, ама сега като се появи за първи път от сума време и даже се изкефих. Чудя се, ще продължи ли с дяволиите ohmy.gif Май се е променил, поне така ми се
струва, щото нали като изпращаше Нейтън каза "обичам те, сине"... може да му е дошъл акъла в главата най-накрая.

Изтригата, която се завързва с Линдзи, Лукас и Пейтън е някак си...тъпа. Въпросната Линдзи си е пълен аутсайдер в тоя сериал щото не може да се впише в общата картинка както и да го гледаш. всички са уж мили с нея, но тя няма да стане част от компанията им никога.
Явно съм от малкото, които не мислят, че Линдзи има задни мисли към Пейтън.
Подари й бамбук от чиста любезност и приятелски чувства. не че може да се говори за приятелство де, просто беше мила.

Това е моето мнение де. От своя страна Пейтън пък постъпи много тъпо с това маркиране на терияторията. blink.gif Яка параноя я гони.
С две думи тея Линдзи сценки са си чисто бавене на случая Лейтън и положителната му развръзка.
Иначе...какво друго...
а, радвам се естествено за Нейли, нещата им май почнаха да се оправят. Джейми е голям сладур rolleyes.gif
Май Мими беше писала за надписа, който Брук остави в бутика си.

Не си го спомням, ама хич. И ме дразни, че кафето на Карън е затворено, та то си беше от символите на сериала. shocking.gif
Друг въпрос ми идва на ум- кой сега управлява Трик? Някакви предположения...
Май не остана друго, днес по-накратко. Брук и Пейтън също си бяха готини, пак ще са съквартирантки и ще им ащуротии и покрай тях.

А, и наистина последно- могат ли да претендират за една от най-добрите целувки на сезона 15.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.