Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "My Way Home Is Through You"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Miss_Duff
Поредната страхооотна серия... happy.gif И все пак не мога да не отбележа,че първите две ми харесаха повече.Но и тази имаше силни моменти.Започвам поред на епизода...

Новата бавачка ми е много странна,ама така става като чета спойлери... unsure.gif Но може би още не съм свикнала с нея,както и с всички нови персонажи,впрочем.И все пак закуската с усмихнатото личице беше много сладка. biggrin2.gif

Честно казано ми е кофти,че новите Ravens не са добри.Някак си ми липсват старите сцени с Люк и Нейт. blush.gif И въобще стария отбор.И едва ли вече ще се обръща голямо внимание на баскетбола,да не кажа никак.

Не знам дали така ми се струва,но доста се протакаха сцените с Маут и шефката му.И винаги става едно и също - тя го мрази,той се опитва да промени мнението й... wacko.gif

Интересно беше,когато Нейтън отиде при Дан.Не очаквах изобщо да видя Дан в сезона и по думите на Нейтън очевидно това ще е за последно,но както знаем,OTH is unpredictable.. biggrin2.gif

Джейми е уникален,както винаги.Много ме зарадва това,че въпреки че баща му не иска той да играе баскетбол и не му дава,той оценява постиженията на Нейт.И беше много сладко от негова страна. happy.gif

Кафенето на Карън си отиде. unsure.gif И от друга страна,бутикът на Брук изглежда нов и оригинален. "Somebody told me that this is the place where everything's better and everything's safe."С риск да се повторя с вашите мнения,не съм виждала този цитат никъде в кафенето,или поне не го помня.

На предпоследно място - Великият Бамбук. biggrin2.gif Пейт разду страшно много нещата около симпатичното растение. biggrin.gif

И накрая - много се радвам за Нейли.На Нейтън много му ходи така.С коса,но без брада. blush.gif
Jordan
Цитат(Miss_Duff @ Jan 19 2008, 19:50) *

Новата бавачка ми е много странна,ама така става като чета спойлери... unsure.gif Но може би още не съм свикнала с нея,както и с всички нови персонажи,впрочем.И все пак закуската с усмихнатото личице беше много сладка. biggrin2.gif

и на мен ми се струва странна, ама аз спойлери почти не съм чел щото все пак искам да ми е интересно. струва ми се, че с Нейтън ще направят някоя мръсотийка зад гърба на Хейли. нещо прекалено много се сближава с него.
Цитат(Miss_Duff @ Jan 19 2008, 19:50) *

Някак си ми липсват старите сцени с Люк и Нейт. blush.gif И въобще стария отбор.И едва ли вече ще се обръща голямо внимание на баскетбола,да не кажа никак.

Ми да, хубави бяха времената с отбора, драмите на Нейтън и Лукас, ама сега нещата напреднаха и виждаме всички вече влезли в истинския- сериозен живот.
Честно казано малко ми е нелепа ролята на Лукас като треньор, не за друго ами заради това, че всички от отбора приличат на негови връстници, пък и даже да махнем видимата възрастова прилика Лукас е твърде млад, за да стане треньор.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.