nadezhda_had
Jan 8 2008, 23:02
”The thin line between Chuck and Nate”9 януари 2008
Промо CWtv Промо CTV Клюкарката с удоволствие ни информира ,че Серена ван дер Удсен е спипана да купува тест за бременност.Разбира се , в Горен Ист Сайд, истината често е по-пикантна и скандална от клюката и този път не е изключение.
Download:
Gossip Girl 01x13 The Thin Line Between Chuck And Nate@zamunda.net
Музика:
Субтитри:
Gossip Girl
Jan 9 2008, 12:47
brooke_scott
Jan 9 2008, 14:45
пффффуу 4е не мога да го дръпна, имах място само за 2 епизода, а ОТХ е с предимство
FaLLOuTbOy
Jan 9 2008, 17:22
На Блеър не й ли стана тъпооооооооооооооооооо
Епизода беше много добър...но направо ми стана жал за Блеър
brooke_scott
Jan 9 2008, 19:36
мн беше гаден епизод, мн тъжен...не ми хареса за край
A_l_e_x
Jan 9 2008, 21:54
Уау,Нейт е бахти идиота. Направи на Блеър тъпоо семейно скандалче,затвоа,че тя е спала с Чък,когато бяха разделени,а той леко спа с най-добрата и приятелка ,докато бяха заедно
Това момче е хипер идиот
brooke_scott
Jan 9 2008, 23:42
Цитат(A_l_e_x @ Jan 9 2008, 21:54)

Уау,Нейт е бахти идиота. Направи на Блеър тъпоо семейно скандалче,затвоа,че тя е спала с Чък,когато бяха разделени,а той леко спа с най-добрата и приятелка ,докато бяха заедно
Това момче е хипер идиот 100% пподкрепям
Епизода беше много добър, да не кажа най-добрият. Така не искам да е последният и другата седмица пак да има. Чък ме изкефи много, беше толкова брутален и сладък
divata_airis
Jan 10 2008, 11:18
Най-накрая не покътнатия от външните влияния, в случая скандали свят на Блеър Уолдорф да рухне, вече си мислих че не е човек...И аз се радвам че Нейт я разкара, крайно време им беше, видя се че не може да са заедно, да иде при Джени...Откакто прочетох книгите само това чакам...Изкефи ме и Чък как и го върна...ми тя не може да контролира всички (нещо, което и аз много обичам да правя и вече чакам да ми се върне)...В крайна сметка тя си мислеше, че от трона, на който седи никой не може да я свали...да ама не...И пак добре че беше Серена...тя си почупи краката цял сезон да помага на Блеър...В крайна сметка епизодчето ми хареса...Всеки устоя позицийте си...Даже Джени...беше опасна накрая...
brooke_scott
Jan 10 2008, 13:11
според Джени е ку4ка и то голяма, с-р мн ме изнерви, по-гадна е и от Блеър
divata_airis
Jan 10 2008, 13:15
Мене пък Джени си ме кефи...тръгва от нищото един вид...пък на Блеър и е било някак на готово...и последната се замисля едва след като вече е станала белята...и Джени не отрича случващото се, като си живее в някакъв филм - Блеър ме кефи, но си държа че е по-кучка от Джени...все пак е Кралицата
Enchanted
Jan 10 2008, 14:09
Oще миналия епизод не съм гледала и сега с учудване виждам,че е излязал и 13-ти...поне ще им се нарадвам заедно
A_l_e_x
Jan 10 2008, 14:11
Същност за мен Блеър има поне основания да е кучка,а Джени е супер смешна и мноооого ме дразни детето. Друго беше чувствителната и мила Джени,как само се променят хората от властта(независимо каква)
divata_airis
Jan 10 2008, 14:22
Ми аз си държа на Джени, тя си ми харесва...макар в книгата да е по-добре представена...все пак учи се от най-добрата...
A_l_e_x
Jan 10 2008, 16:55
Сигурно ли,че няма да има нов епизод?
NotEnough
Jan 10 2008, 18:10
Някой има ли представа как се казва песента, която пуснаха накрая на епизода, когато Блеър и Серена си говореха?
divata_airis
Jan 10 2008, 18:31
ТУК ги има всички песни от предишните епизоди, но за новия още няма...Вероятно скоро ще цъфне, няма начин просто...
FaLLOuTbOy
Jan 10 2008, 22:14
Рейтинг: 2.34 million; 1.1/ 3 A18-49
Много тъпо свърши...Джени маллка тъпа ****** хипер много ме ядоса.Стана ми мъчно за Блеър може да е била гадна но не заслужава това.Чък постъпи и той гадно като и наговори тези ужасни неща..Дан и Серена са салдурии,определено най хубавата двойка.Нейт е супер смотан.Немога да тазбера,нали и той спа с най-добрата приятелка на Блеър,но тя му прости а той....
И най-накрая финала...колко силни думи каза Серена на Блеър и двете са страхотни.Много добри приятелки са.
П.П.Сигурно ли е,че това е последния епизод,защото за край не ми хареса много...
ViruZzZ
Jan 10 2008, 22:28
Епизода беше суперррр

жалко, че свърши

Блеър беше най - прецаканата, горката не заслужаваше това да се случва на нея

има много повече антиаптични геори от нея ... Джени уж казваше, че дори и да излиза с компанията на Блеър няма да се промени ама хората се менят... даже когато казаха на онова момиче да и занесе книгите в библиотеката се сети как Блеър я караше нея така... дали пък в другия сезон няма да видим нова кралица в образа на Джени

... Чък постъпи като истински п*дал от типа - "щом не е моя няма да бъде на никой друг"... Нейт трябваше да и прости,но... Kато цяло епизода беше супер жалко, че свърши btw четох, че CW ще дават GG от 28 януари, но май ще бъдат повторения
ПП. За тея, които чакат субс ~>
cLicK
Леле много кофти край. Много ми стана кофти за Блеър. Но Нейт защо така реагира... Той спа с най - добрата й приятелка тя му прости, но той не можа. И всички що толкова много я обвиняваха. Страхотни приятелки има. Ама може би за това тя си е виновна все пак си се държа като кучка. Май си имаме нова Блейр и нова Джени. Май Джени позабрява от къде е и каква е. И тя почна така да се държи. Хич не ми харесва. Аз си мислех, че Чък няма да остави Блеър накрая... Ама той си го каза, че я е използвал само... Но мисля, че още я иска. Серена и Блеър ми бяха много сладки.
Enchanted
Jan 11 2008, 15:37
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 10 2008, 22:14)

Охх много нисък рейтинг,като за последен епизод
Да се надяваме,че CW ще се решат на 2-ри сезон
FaLLOuTbOy
Jan 11 2008, 15:54
Цитат(Enchanted @ Jan 11 2008, 15:37)

Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 10 2008, 22:14)

Охх много нисък рейтинг,като за последен епизод
Да се надяваме,че CW ще се решат на 2-ри сезон

Еми то да ти кажа цял сезон беше почти такъв с изключение на първият епизод когато беше на 3.5 млн и 8,9 епизод когато бяха почти 3 млн. Ето цялата табличка с рейтинга на сериала. Даже 1 път нов епизод е падал под 2 милн
Pilot - 3.50 M
The Wild Brunch - 2.48 M
Poison Ivy - 2.75 M
Bad News Blair - 2.80 M
Dare Devil - 2.41 M
The Handmaiden's Tale - 2.54 M
The Handmaiden's Tale [R] - 1.52 M
Victor, Victorla - 2.52 M
Seventeen Candles - 2.95 M
Seventeen Candles [R] - 1.21 M
Blair Woldorf Must Pie - 2.93 M
Hi, Society - 2.44 M
Roman Holiday - 1.81 M
Roman Holiday [R] - 1.03 M
School Lies - 2.19 M
The thin line between Chuck and Nate - 2.27 M
Според мен ще има нов сезон на сериала заради това, че е любимото шоу на Dawn Ostroff (шефа на CW)
A_l_e_x
Jan 11 2008, 16:28
Сериалът е хубав и ми харевсва,но имаше такави тъпи епизоди като Seventeen Candles ,чиито рейтинг заслужено е 1.21 М. Иначе тъп край,много жалко,че няма повече епизоди
Enchanted
Jan 11 2008, 17:46
Благодаря,за подробното инфо FaLLOuTbOy

П.С.От къде провери,би ли ми казъл,ако не те затруднява?
FaLLOuTbOy
Jan 11 2008, 19:21
Цитат(Enchanted @ Jan 11 2008, 17:46)

Благодаря,за подробното инфо FaLLOuTbOy

П.С.От къде провери,би ли ми казъл,ако не те затруднява?
Никакъв проблем
Значи то има няколко сайта. Първият, който аз най-често ползвам е www.pifeedback.com. Вторият е www.zap2it.com. Също така много верен източник на тази тема е и www.thefutoncritic.com. njoy
Катeто
Jan 13 2008, 16:38
Най-накрая изгледах епизодчето...Накрая като си говориха Дан и Серина защо се обичат беше толкова сладко

И след това думите,които Серина каза на Блеър на летището бяха толкова силни

Много съжалявам,че няма да има повече епизоди,щеше да ми бъде интересно как Блеър се справя с тази каша и какво става с Нейт и Чък...от друга страна беше един страхотен край!
miim4eto
Jan 15 2008, 19:41
изгледах го епизода.Хубав край наистина, но като че ли ми се ще да има още.Ще ми липсва
"Happily Never After" By Nicole Scherzinger. (Serena asks Blair to stay.)
някой може ли да помогне да открием тази песничка-не я намирам никъде
ViruZzZ
Feb 3 2008, 14:43
Цитат(boy_07 @ Feb 3 2008, 14:10)

Ето
fen_potter
Feb 9 2008, 12:12
FaLLOuTbOy
Feb 9 2008, 15:20
Цитат(fen_potter @ Feb 9 2008, 12:12)

Не се знае все още. Чакай стачката още не е приключила ти за нов сезон се готвиш

. Като има важни новини за Gossip Girl ще ги постна.
fen_potter
Feb 11 2008, 16:29
АЗ мисля че имам информация,но тя не е сигурна защото е просто дочуване => не бъдете сигурни:Ще има още 6 серии от Gossip Girl
borislava
Mar 30 2008, 19:34
имам един проблем и искам да ви попитам - теглих серията няколко пъти,от различни места,но всеки път ми излизат само надписи,без картина

знаете ли от какво може да е ?

благодаря предварително
^BeLieVe`iN`Me^
May 31 2008, 22:51
Епизодът беше доста тъжен...
Блеър започна да ми харесва повече, беше ми кофти как всички я изоставиха...
Нейт направи някакъв скандал, при условие, че той спа със Серина докато ходеше с Блеър...
Надявам се и другите епизоди да са силни като този...
Zorfitoo0
Jun 7 2008, 20:18
Хора помощ! Серията не тръгва! досега не съм имала такива проблеми, но сега нито звук има, нито картина. Нз кво на прая, защото мн искам да я гледам. Пробвах с различни плеъри ама не става. Някакви идеи
ViruZzZ
Jun 7 2008, 20:20
Цитат(Zorfitoo0 @ Jun 7 2008, 21:18)

Хора помощ! Серията не тръгва! досега не съм имала такива проблеми, но сега нито звук има, нито картина. Нз кво на прая, защото мн искам да я гледам. Пробвах с различни плеъри ама не става. Някакви идеи

Изтегли я от друго място ? или може да не си я изтеглила докрай :?
moni_hs
Jul 26 2008, 19:26
Цитат(boy_07 @ Feb 3 2008, 15:10)

Ето заповядай!Иначе епизодът беше много тъжен...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.