Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как да редактирам подписа си?
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума > Често Задавани Въпроси
ShArKy`
Ами можеш ли да ми кажеш как си слагате картинки под коментарите както сега ти си сложил "Дари надежда" и да си сложа pls
vIkToRsHeFa
QUOTE(ShArKy` @ Jan 7 2008, 17:50) *
Ами можеш ли да ми кажеш как си слагате картинки под коментарите както сега ти си сложил "Дари надежда" и да си сложа pls
Това е екстра за потребители от група "Редовни" нагоре. Всеки който има поне стотина поста или заради други заслуги е в тази или по-висока група може да драсне лично на мен или някой колега и ще му бъде сложен! smile.gif
Bloody_Tears
Не, не. Той пита за подписа. smile.gif

Отиваш в Контрол Панел (отгоре в дясно) и после на Настройки: Подпис

vIkToRsHeFa: Оффф вярно! Като видях "Надпис под" и... biggrin.gif
ShArKy`
Питах за картинките пичове , но все пак благодаря и подписа научих smile.gif
melkor
Цитат(ShArKy` @ Jan 9 2008, 16:42) *
Питах за картинките пичове , но все пак благодаря и подписа научих smile.gif

Хората ти обясниха - от Контрол панела. Ако питаш как да използваш bbcode - това е съвсем друго нещо, и ако не се лъжа някой ти го обясни но в друга тема. Затова ще повторя, но ако ме накараш да потретвам...
Картинка можеш да си сложиш чрез тага:
Код
[img]url_до_картинката[/img]

За тази цел обаче картинката трябва да бъде сложена някъде на сървър в интернет. Можеш да използваш услугите на data.bg, snimka.bg imageshack.com и разните му там други подобни сървъри. Дори повечето от тях имат опцията да показват готов за copy/paste bbcode след като качиш картинката си там.
ogata
ако искаш самата картинка да ти бъде линк за някъде си из нета , бб код-а трябва да изглежда така :

Код
[url=<.линк към друга картинка или уеб сайт>][img]<линк към картинката>[/img][/url]

пп. Въвждането на "http://" пред линковете е задължтилено.
ShArKy`
Нищо не схващам ама карай smile.gif

edit:
Разбрах го . Благодаря Ви на всичките smile.gif
ShArKy`
Много големи картинки sad.gif
$windle
Какво имаш предвид "много големи картинки"? Има ограничение в големината на подписите, и ако го надвисиш автоматично ще се отреже wink.gif
ShArKy`
Ок smile.gif Незнаех . 5 картинки съм сменял и само горната част се вижда. smile.gif
ShArKy`
Помня,че някой имаше същата картинка на smallville и се виждаше цялата.
melkor
Махни или смали надписа който си написал отгоре и ще се появи цялата картина. Надписите също влизат в размера на подписа.
ShArKy`
ок шефе wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.