Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: rali4kata
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
rali4kata

Име:Ралица,всички ми викат Рали или Рал
Години:13
Тегло:около 50
Височина:1,65
Зодия:Риби
Очи:тъмнокафяви
Местожителство:Ямбол
Любим стил музика:всичко без чалга
Характер:отстоявам мнението си и не се поддавам на страха
Хобита:Обичам да рисувам,да слушам музика,амм...да правя графики иии ... да гледам ОТН.
Не понасям:лицемерието и да ме командват! dry.gif
Интереси:Чад Майкъл Мъри,Ники Манолов,ОТН ... може би да чета книги.Най-често препрочитам поредица Амос Дарагон,та ми е любима.
Любим Актьор:Чад,Чад и само Чад,също Орландо Блум и Бен Афлек
Любима актриса:Хилъри Бъртън,София Буш,Бетани,Линдзи Лоан и Хилари Дъф,а от тия който не са около 20 год. Дженифър Анистън и Дженифър Гарднър.
Любим певец:Джъстин Тимбърлейк,Марк Антъни,Гавин ДеГрау(незнам дали се чете точно така),Тейлър Хилтън
Любима певица:Рияна,Шакира,Бионсе,но най вече Бетани
Любима песен:Now you know,Halo,When the stars go blue,I don't want to be,Jelous Guy,Please don't stop the music,Shut up and drive и др.
Любим филм:Историята на Пепеляшка,Шантав Петък,Raise your voice,Карибски пирати 1,2,3 и Приключение в Ню Йорк(с близначките Олсън,те също са ми любимки)
Та това е! blush.gif

Незнам защо но снимката е с лошо качество!Нали все пак се виждам biggrin.gif
VeRonICa^^
Страхотна,мила и отзивчива,има огромен талант и добре го използва.Ще се надявам да станем приятелки smile.gif , продължавай все така и много здраве ти пожелавам,а най ве4е - КЪСМЕТ happy.gif
vasinka_{P}
Нямам много впечатления от тебе, ама ми се струваш готино и сладко момиче, много усмихнато и лъчезарно. Правиш много сладки графики. Продълйавай в същия дух biggrin2.gif
Tedds
Ралито е много готина,добричка,абе сладурана и е страшна с фотошопа biggrin2.gif
А пък нали и двете сме рибки biggrin.gif
`BruKas`
Отдавна си ми направила впечатление във форума smile.gif Иначе както и другите споменаха си много добра в фотошоп smile.gif

rali4kata
Мерси много на всички и вие сте сладурани.И аз много ви харесвам,пък и нали сме фенки на ОТН.
Enchanted
Ией да видя някой в този форум на моята възраст biggrin2.gif
Браво за темичката и само успехчета smile.gif
rali4kata
Мерси мн Меги.
ladysunshine
Рали, мерси за коментарчето. Раличка е голяма сладурана smile.gif Първото, което ми направи впечатление беше нещата, които прави с фотошопа, които са сууууупер добри. Изглежда ми много миличка и добричка, а и е ОТХ фенка и Лейтънфенка няма как да н 10.gif е е супер
Mr. Winchester
ммм прилича/ш на малко моми4енце
girl03
4.gif 4.gif 4.gif rali,mnogo qka snimka! 4.gif 4.gif 4.gif za napret profulgavai vse taka! 4.gif 4.gif 4.gif
Катeто
Рали,много си сладичка smile.gif Запомних те с хубавите неща ,които правиш,особено на Лейтън rolleyes.gif Продължавай все така и само успехчета happy.gif
rali4kata
Мерси за коментарите!Нямах възможност да пиша много,ама сега съм на линия! happy.gif

ogata
Много сладка ... и е от "нашите" smile.gif
Цитат
Любим стил музика:всичко без чалга

cool.gif cool.gif
rali4kata
http://enchantinggirl.aha.bg/ - който иска да ме добави във фр и да пише коментари!
rali4kata

Kaos
Стига пускай снимки, моля те!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.