Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: “Four years, six months, and two days” & "Racing Like A Pro"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
A_l_e_x
Епизодите ми хареса страшно много,особено втория. Много искам да разбера защо са скъсали Пейтън и Лукас,толкова бяха сладички. Линдзи може да е страхотна,но не мен ме ми харесва. Брук беше много красива. Тоя пич Куентин е супер надуто хлапе-пфф,Нейтън в първи сезон ряпа да яде. Лукчо добре му натри носа де. А Джейми е най=сладкото лапенце-толкова миличък и умен,ще го изям smile.gif
milen4eto
Страхотен старт бих казала!!
Bloody_Tears
И двата епизода бяха върховни worthy.gif Много ми беше гадно за Нейт, дано се оправи по-скоро sad.gif А Линзи 14.gif BURN IN HELL! 18.gif Не, мноу ме дразни, наистина. Може би, защото страшно много си обичам Лукас и Пейт, но и тя ме дразни dry.gif
Mr. Winchester
аз най сетне успях да изгледам 1ви епизод и като цяло беше интересен. Гадно 4е Нейтън е инвалид ама нищо ще му мине tongue.gif Лукас и Пейтън не са заедно жалко за което... още пове4е 4е си има друго гадже. Брук и П. Сойър отново се събраха . Детето на Нейли е супер-сладичко ... само не казаха квво е станало с баба Деб confused.gif за Карън и Лили казаха ама за Деб не .. сега ще си пусна 2ри епизод да видим дали ще е толкова добър колкото беше този.

П.С. МНого ме дразни Линдзи аз съм фен на Лейтън а те им ос*аха отношенията sad.gif
ама Нейтън си е виновен 4е отиде да се бие с толкова хора и го пре*баха :@
ама и сценаристите са виновни :hA
DeViL_AsS
Оле страхотни епизоди smile.gif
Мн криво ми стана за Нейт,ама се държи много гадно с Хейли и Джеймс Люк,добре че накрая се осъзна.Па мноо се е променил с тая дългата коса и тая брада..мяза на отшелник,даже отначало неможах да го позная.
Криво ми стана също и за Лукас и Пейтън...искам да са заедно..дано накрая пак да се съберат mrgreen[1].gif Тва е най-хубавата двойка в сериала.Па тая Линдзи много ме нерви,нещо не ми се нрави..дано Лукас да я разкара по-скоро.
Брук..Брук си е същата,само че самотна..Ами кво стана с Чейс?Дано по нататък в епизодите да го дават.
Абе общо взето при всички положението е много кофти,дано да завърши с Хепи енд.
Klamer4o93
Гледах само 1вия епизод, сега си тегля и 2рия и след малко ще изгледам и него... Впечатленията от 1 екипзод са ми OTH rulzzzzzzzzzzzz tongue.gif tongue.gif tongue.gif
H_bomb
някой да има случайно субтитри за втория епизод....че искам да го гледам
Mai4et0
Ето ги субтитрите за 2 епизод
ice_kill
Цитат(H_bomb @ Jan 9 2008, 20:55) *
някой да има случайно субтитри за втория епизод....че искам да го гледам

http://zamunda.net/getsubs.php/one.tree.hi...tv.xvid-xor.rar
Заповядай.
[dEs]
Изгледах и двата епизода по два пъти blush.gif blush.gif просто не можах да се сдържа като се прибера след даскало да не ги пусна да си зяпам малко. И след това със суб. Ооо всички ми бяха много сладки. Най вече Джейми. Това дете като го видя и не знам какво ми става. Една миловидна физиономия. С тази руса коса и сини очи като ангелче. И как говори многоооо сладкоо. Първата серия ми беше доста тъжна. Най - вече за Нейт. Сигурно е много гадно, но все пак не трябва да се самосъжалява.... На края на серията се разплаках на сцената с Нейт и сина му. Беше супер мило. Беше ми кофти и за Брук и Пейт от кралици на бала, колко самотна ги дадоха. Брук как си вечеряше сама в апартамента. На мен Линдзи и Люк са ми много сладки заедно. Тя ми е симпатична.
В серията имаше и готини моменти, когато момчетата се пръскаха и когато Скилс облече Джейми в червения потник, който му стига до краката голям 18.gif 18.gif 18.gif и след това в апартамента, когато Люк го беше вдигнал и как си мърдаше краката хахах. Втората серия беше по забавна. Най сетне Нейт се осъзна, че има нещо, за което си струва да се бори. Ама Хейлс как я замеряха хаха. Пейт ми е супер сладка и в двата епизода. Малко кофти, че така е станало с нея и Люк. И накрая като каза на лукас, че творчеството му я е върнала там. Абе два много готини епизода. Много се кефя, че пак го дават. Брук и Джейми са ми много сладки. А и тя ми беше много забавна. Най вече с сцените с Линдзи.

Съжалявам за дългия пост blush.gif blush.gif
nelito0o0
Някой може ли да ми каже коя е песента от Втори епизод точно когато Хейли отиде в салона да вземе Джейми и след това оня като се напрай и вкара кош... мноу ме зариби песничката.. biggrin2.gif
Pufchoo
пфффф жестоко !
Утре ще коментирам :Д
lagunka
лелле ОТХ е наи желикия филм просто! казжа несхта коитоо мн трудно могат да бадат изрецхени !Мился цхе петия сезон няма да отстапжа по нисхто на останалите хетири шпоклон2щ шпоклон2щ шпоклон2щ шпоклон2щ шпоклон2щ шпоклон2щ
Катeто
Епизодите бяха меко казано страхотни,много ми харесаха rolleyes.gif За сега никой не ме дразни,това е един вид ново начало,а най-големия сладур е Джейми blush.gif Най-ме изкефи като Скилс му каза,че от дете мечтае за такава кола и Джейми каза-да аз също 18.gif 18.gif Адското хлапенце разведрява напълно сериала.Отх дъ бест 4.gif
[dEs]
Цитат(nelito0o0 @ Jan 9 2008, 22:13) *
Някой може ли да ми каже коя е песента от Втори епизод точно когато Хейли отиде в салона да вземе Джейми и след това оня като се напрай и вкара кош... мноу ме зариби песничката.. biggrin2.gif

Group 1 Crew - Forgive Me
*BringMeToLife*
Такаа.. епизодите бяха невероятнии .. Так'в рев не е имало от незнам колко време насам...На 1вия епизод ревах да се съдрах .. Нейтън-наистина много зле се е получило при него.Хейли-много добра майка и се бори да спаси семейството си само дето Нейтън си е втълпил грешни работи.Лукас-къде се е захванал с тая Линдзи,толкова ми е противна,че няма на къде.Куентин ли е незнам го к'в е ужасен е .. леле немога да го търпя..Бавачката е готина само и е миличка при това .. Малкия Джеймс-леле това хлапееее..много ми прилича на брат ми само дето е с руса коса ,а брат ми с кестенява..и какви ги ръси страшен е .. Рисунката му с баскетболния кош и "Нейтън" беше наистина страхотна и добре ,че това вдъхнови Нейтън да се подигне малко..Пейтън радвам се за нея ,че сега Брук ще и помогне да си направи нещо свое,на което тя да си е шеф,а не онзи гадния да е командва "асистент на асистента" пфф sick1.gif Брукк..и за нея се радвам и тя е постигнала много само дето майка и не ми харесва особенно много..Много и се налага бе .. аз ако съм няма да мога да я изтърпя..Маут наистина ще си има проблеми с работата .. шефката му и тя не ми харесва dry.gif Скилс,фърги и Джънк са си същите .. и така .. Наитисна много ми харесаха епизодите и с нетърпение чакам следващите .. Най-много в този епизод ми напълниха душицата Нейтън /на края biggrin2.gif / и малкия Джеймс =)
malenki
ЛОЛ нямам ДуМИ просто.... СЕриииките ме разбихаа... а За Песента на Crew - Forgive me не не Тва е Най- Добрият Сериал Правен НякОГа !!!!!! [size="7"][/size] oNe TrEe HiLL NeVer DIE !!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
`BruKas`
ЗНачи до сега съм ги гледала простоо нямам думи.. По добре не може и да бъде даже smile.gif Много се радвам за Брук.. кефи ме сега една такава пораснала smile.gif а иначе и другите ме кефкат но ДЖЕЙМС кърти мивки :Д много ми хареса също какво каза брук на джеим .. двамата са сродни души smile.gif разбират се..е все пак нали са красници! с две думи-ОСТАНАХ БЕЗ ДУми smile.gif СУПЕР БЕШЕ..СЕга с нетърпение чакаме следващия епизод..ДАно да е целия сезон такъв хубавичък smile.gif
brooke_scott
Цитат(desitoo_91 @ Jan 9 2008, 22:40) *

тая песни4ка мн е добра worthy.gif
malenki
мале smile.gif паК ОнЗи ЧеРния КоЛКО ме ИЗДразНИ smile.gif ама ЛуКаС Си зНае РаботаТА СеЗОна ще Е Адски Интересен smile.gif
N@det0
Сериите са страхотни.Може би се бях затъжила много за това филмче и това замъглява преценката ми,но новите епизоди наистина ми допаднаха и то много smile.gif Външния вид на героите беше ясен доста отдавна,но не съм го коментирала.Дамите са разкошни.Лукас е по-сладък от всякога.Нейтън има нужда от драстична промяна.Определено!И Маут нещо не ми хареса.Малкия Джейми е голям бонбон,чудесно хлапе.Много мъчно ми стана на края на първи епизод,когато Нейт му счупи коша,пък малкия му подари рисунката.От новите герои-Линдзи е симпатична,Виктория леко дразни,а баскетболиста ми се струва изключително надменен.Ще видим как ще се развият biggrin2.gif Имаше много готини сцени.Хареса ми началото на втората серия как Брук връхлетя на Линдзи.Супер много се кефя,че дават отново ОТН.
VeRonICa^^
Това бяха най-хубави епизоди от ОТХ,които някога съм гледала.Всички са страхотни.Аз съм сигурна,че това ще бъде най-добрият сезон на ОТХ.Дано има и 4 smile.gif .Пейт ми хареса много с прическата с бритончето,много беше сладка,а за Брук и Хейли да не говорим.Малкия Джеймс е едно много сладко малко бонбонче smile.gif ,много му се кефя,а и аз като тебе Деси,се разплаках накрая на втория епизод.Просто това е ОТХ,това е живота worthy.gif worthy.gif worthy.gif и това е за сега от мен ! smile.gif
K1llerAngel
Изгледах и двете серий найстина са много добри
vasinka_{P}
Tакааа, дойде времето и аз да дам мнението за новите серийки. Ми какво да кажа много съм доволна, и двата епизода бяха супер. Лукас е сладур както винаги wub.gif игра много добре, хареса ми това че въпреки че вече не е с Пейтън иска да я подкрепи и да я накара да повярва в себе си. Джеймс е голям сладур, направо съм влюбена в това хлапе, направо е уникален. Нейтън е пич с тая дълга коса много ми хареса, направо викам да си я остави за целия сезон biggrin2.gif Гадно е това което се е случило, на моменти се държеше много идиотски, но знам че в следващите епизоди това ще се промени, големи сладури бяха с Джеймс в края на втори епизод. Брук и Хейли, няма какво да кажа за тях, перфектни както винаги. Много съм радостна че моя любим сериал се завърна, и ще чакам с нетърпение всеки следващ епизод biggrin.gif happy.gif
chadmurray_fenka
Някой знае ли песничката, на която танцуваха Пейтън, Брук и Хейли в ТРИК? rolleyes.gif
fai7h
[i]да си кажа и аз мнението..епизодите бяха мн интересни определено,детето на нейли е сууупер сладко,мн ми хареса във втория еп. Хейли какво каза на Нейтън,той се държеше доста глупаво,важното обаче е,че се взема в ръце вече..за
Пейтън ми стана адски мъчно..тя трябва да е с Лукас,искрено се надявам до края на сезона да се съберат,новата на Люк не е лоша,но..Лейтън за мен си е #1.За Брук в началото ми стана също мъчно-въпреки,че е постигнала мечтата си е доста самотна..но тя ще се оправи,страхотна е както винаги ии така с нетърпение очаквам да разбера какво ще се случи по натам както и всички естествено.
Nathan_Lee
Тъй като аз май не съм единствената, която не може да си дръпне музиката... blink.gif си я дръпнах от 100 места и я качих в box.net! Можете да си дръпнете парчетата от тук
Bety
Всичките тия месеци с много голямо нетърпение очаквах излизането на новите сезони и честно казано накрая се притеснявах, че от толкова очакване ще остана разочарована. Което естествено не се случи!! 9.gif Просто One tree hill е възможно най-великият сериал и този път отново го потвърди! 8.gif 8.gif 8.gif

Гледах и двете серии, невероятни просто. Първата малко ме депресира, много ме натъжи - всички неодволни от живота си, нещастни в това, което правят... Иначе пак супер издържана и готина, но ми лъхаше на песимизъм и драмааааа. mellow.gif
Втората ми хареса много повече, вдъхна надежда в сюжета като цяло и обеща безкрайно интересен сезон. smile.gif Мен лично ме наведе на мисълта, че човек дори и да не води животът, който иска и който би го направил щастлив, винаги може да го промени, стига да се осъзнае!! Никога не е късно да поемеш посоката, която ще те изпълни с щастие, а съществуването ти - със смисъл. 13.gif
brooke_d
Туко що приключих и с двете сриики и съм напрао......незнам и аз!Много добри епизоди!Много добре са ги направили!!!И особено много се зарадвах че в крайна сметка си се завърнаха в Трии Хил!!!И Нейтън ще се оправи сигурна съм!!!И напрао чакам с нетърпение кво ше става за напред!!!!
[dEs]
Нейт определено се нуждае от фризьор. Както Брук се изказа "прекалено космат" 18.gif 18.gif И този Куентин многооо ме дразни. Арогантен и то много.
♥Didito♥
Незнам какво да кажа...епизодите бяха невероятни! Вече две години гледам ОТХ и от спойлерите и всичко останало за 5-ти сезон очаквах да е боза. Радвам се, че сгреших. 5-ти сезон според мен ще е най-добрият до сега.Страхотно начало, музиката също, както винаги!
Sway
Ще цитирам себе си:

Цитат
Според мен сезонът няма да е лош. Но промотата лъжат понякога. Все пак смятам че ще бъде най-малкото интересно, а за "невероятно", "страхотно", "завладяващо" ще преценя като го изгледам smile.gif

Прецених.

Беше АДСКИ интересно,

... и невероятно

... и страхотно

... и завладяващо...

ДАМ. smile.gif

Не знам за вас, но мен когато един филм ме "настръхне", значи Е и ЩЕ бъде отпечатан в мен завинаги. А от този настръхвам. И то по няколко пъти на серия.

Разбира се, имаше едно нещо, което не ми хареса (не искам да го коментирам, за да избегна нападки), а като прибавим косите на Хейли и Брук, нещата стават 2 tongue.gif

Но като цяло: ЕВАЛА! smile.gif
Miss_Duff
Изгледах и втория епизод,още вчера,два пъти и то. smile.gif Уникален е.Серията беше доста по-жизнерадостна.Радвам се,че Нейт осъзна какво има - уникално сладкия си син и Хейлс...Куентин,леееле,отвратителен е.Доста внимание му беше обърнато във втората серия,но се надявам да не се вясва повече... sleep.gif
Оу,и имаше едно странно нещо,което не ми хареса...Когато Пейт се опита да прегърне Люк,той й каза,че "си има някого".А прегърна Брук и каза,че му е липсвала [!]пред[/!] този някого(Линдзи glare.gif )
Маут,Джънк,Фърги и Скилс са много сладки...Радвам се,че ги има в сезона и наистина ми правят много добро впечатление,както винаги де. smile.gif
infernalgirl
shocking.gif Оле, не мога да повярвам, че вече е излезнал 5 сезон.... ОБИЧАМ ГО ТОВА СЕРИАЛЧЕ!
Novkov
Брук & Джейми ФОРЕВЪР worthy.gif Няма такова Дуо !!!
Menna
Добавени са линкове към останалите песни, звучали в епизодите.

5.01
Wild Whirled - Hollywood
Lil Coe - What U Gonna Do
Selectracks - You Got What It Takes
Salme Dahlstrom - American Beauty
Yellowcard - Light Up The Sky
Low vs Diamond - I'll Be
Jupiter Sunrise - Steal Me
Kelly Clarkson - Irvine

5.02
Geoff Martyn - Think It Must Be
Ben Lee - Ripe
Belasco - Lawman
The Little Heroes - Thank You
Smashing Pumpinks - Neverlost
Channel Two feat Apl of Black Eyed Peas - Bringa
Timna Perez - DJ Make It Boom Loud
Magic Bullets - Will Scarlet
Richard Harris - Will You Be There

Цитат(chadmurray_fenka @ Jan 10 2008, 00:13) *
Някой знае ли песничката, на която танцуваха Пейтън, Брук и Хейли в ТРИК? rolleyes.gif
Песента е Timna Perez - "DJ Make It Boom Loud" , но този вариант е само 24 секунди.
Lucas^Scott
не аз просто думи нямам...няма такъв филм няма нз думите не ми стигат..НЕВЕРОЯТЕН старт(както целия ОТХ де)Джейми..страшно лапи ей такъв син да имам малиии нищо друго не ми трябва..мн сладък...
К'во против Линдзи имате бе?Мн свястно и добро си изглежда момичето..Скилс както винаги ме разбива голем изруд....БРУК по красива от всякога..лъчезарна абе страшна мацка..ПЕЙТЪН не еи провървяло навън тя си е за ОТХ това с ЛЮК ми живот... SUCK..
Нейт ще се оправи вярвам в него пич си е той дано се постриже и обръснтне обаче smile.gif
а за песента Group 1 Crew - Forgive Me ауууууу страхотна...

OTH IS THE BEST !!
ani4ka_89
Вчера и аз изгледах и двата епизода и трябва да призная, че стартът е наистина страхотен. Епизодите бяха интересни, видяхме завръзката на нещата. Общо взето този сезон всеки е с нова прическа, само Нейт нещо са го зарязали откъм фризьор 18.gif Е, надявам се да го видим и в нормален вид, че с тая коса на моменти чак ме плаши. 18.gif Снощи, след като приключих и с втория епизод, ми се дощя да има още един, че да изгледам и него. Така че чакам епизод номер 3 с нетърпение. happy.gif И да не забравяме Джейми какво е сладурче и колко сладко се сработва с останалите.
OTH^fenka
Уникални два епизода. 8.gif Както всички казвате, стартът беше наистина невероятен. biggrin.gif Просто нямам думи и не знам какво да кажа... Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Вече нямам търпение за останалите серии.
Mr. Winchester
Изгледах и 2рия епизод много ми хареса сцената когато се хвърли в басейна бат Нейтън и накрая когато Нейтън накара Джейми да се изпрати пред страховете си и двамата с количките mrgreen[1].gif
last_unicorn
уникален старт на сезона, който се е съмнявал, че сериалът ще запази класата си моеж да си отдъхне. Това се казва начало!!!
Mr. Winchester
Много ме нерви как са прецакали сериала без интро и без песента "I don't want to be"
tandu
Знам че са дадени песничките,но коя от тях е тази на която Пейтън говори по телефона.Благодаря предварително worthy.gif
pretty_girl
OTH отново е тук!!!!Просто не знам от къде да започна...За 4 години много неща са променени,но и много неща се си същите.Първо да отбележа,че старта беше невероятен,всичко объркано,всеки върви по пътя към мечтите си, някой са ги сбъднали,други са останали разочаровани,но всички отново са на кръстопът. Определено са се постарали да ги променят и от към външен вид повечето,особено Хейли с тази коса изглежда много по-зряла и пораснала,а на Лукас косата му не е била по-добре от първи сезон насам(Нейтън просто няма да го коментирам... wink.gif ).Брук беше както винаги супер сладка и забавна.От новите актьри най ми харесва Джейми (въпреки,че на мен на външен вид по ми прилеча на дете на Лукас, от колкто но Нейтън,но както и да е)голям сладур е и с Брукс много си паснаха.Тази Линдзи за сега ми е безразлична,с нищо ни ме впечатли,не схващам какво Лукас толкова и харесва,че и пръстен да й е купил.Този сезон,очевидно няма да има Брукас,но не ми се вярва the one for Lukcas да е Линдзи,но ще почакаме ще видим.Истината е,че напук на нечии очаквания старта беше супер,чакам с нетърпение още!!!

p.s. Единственото ми разочарование беше липсата на интро,не мога да повярвам,че са ни оставят без такова!!!
DeSeRt^RoSe
И двата епизода бяха невероятни страшно мн ми харесаха особено втория.Всички са мн готини както винаги малко изключение прави Нейтън,но той после ще се оправи за щастие.А момченцето на Хейли и Нейтън наистина е голямо сладурче мн ме кефи въобще там са си една голяма супер готина тайфа biggrin.gif и незнам защо си мислех ,че Линдзи ще някаква тапанарка обаще тя се оказа готино момиче.Това че няма интро в сезона е мн мн голям пропуск е как можаха да го измислят така тея луди ли са sad.gif
vivata123
Супер добри серии.. shocking.gif Първата верно депресивна беше, пък и както тия дни не ми е в настроение, съвсем се разчуствах.. mrgreen[1].gif А пък втората също беше много яка (: Пейтън както винаги си беше супер мацка. На Брук пък много й се радвах за успеха в кариерата й и това, че е успяла да сбъдне тази си мечта.. Линдзи изглежда свястна и се надявам да се задържат с Лукас повече от обикновеното.. wacko.gif Нейтън и Хейли.. Оф, за тях ми стана много тъжно.. Но ме подразни, че Хейли не го подкрепяше особено, а в този момент той се нуждае именно в това. Добре, че е сина му! Ах, какво сладурче, супер яко дете. mrgreen[1].gif То най ме израдва от сериала..
А, и музиката както винаги беше на ниво.
rolleyes.gif
infernalgirl
Срахотно продължение на сериала! Изключително интересно!
hristin4e
Цитат(tandu @ Jan 10 2008, 14:55) *
Знам че са дадени песничките,но коя от тях е тази на която Пейтън говори по телефона.Благодаря предварително worthy.gif

Jackson Waters - Come Undone smile.gif това е песничката

а пък за интрото си мисля, че първия епизод нямаше, защото е началото на сезона, а пък втория епизод нямаше, защото беше веднага след 1-вия епизод biggrin2.gif знам, че няма особена логика, но си мисля, че в 3-ти ще си чуем I don't want to be wink.gif или поне аз се надявам smile.gif а и Nasi e права, че май май наистина вече никой сериал не почва с интро... ами само букви. Примерно Gossip Girl... rolleyes.gif
pinkovsjason
Някой може ли да ми каже коя е песничката с която започва 5-ти сезон?
Mr. Winchester
Цитат
а пък за интрото си мисля, че първия епизод нямаше, защото е началото на сезона, а пък втория епизод нямаше, защото беше веднага след 1-вия епизод

ами то нали се водише 2 часова премиера така че може и да има в следващия епизод /да се надяваме поне/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.