OTH отново е тук!!!!Просто не знам от къде да започна...За 4 години много неща са променени,но и много неща се си същите.Първо да отбележа,че старта беше невероятен,всичко объркано,всеки върви по пътя към мечтите си, някой са ги сбъднали,други са останали разочаровани,но всички отново са на кръстопът. Определено са се постарали да ги променят и от към външен вид повечето,особено Хейли с тази коса изглежда много по-зряла и пораснала,а на Лукас косата му не е била по-добре от първи сезон насам(Нейтън просто няма да го коментирам...

).Брук беше както винаги супер сладка и забавна.От новите актьри най ми харесва Джейми (въпреки,че на мен на външен вид по ми прилеча на дете на Лукас, от колкто но Нейтън,но както и да е)голям сладур е и с Брукс много си паснаха.Тази Линдзи за сега ми е безразлична,с нищо ни ме впечатли,не схващам какво Лукас толкова и харесва,че и пръстен да й е купил.Този сезон,очевидно няма да има Брукас,но не ми се вярва the one for Lukcas да е Линдзи,но ще почакаме ще видим.Истината е,че напук на нечии очаквания старта беше супер,чакам с нетърпение още!!!
p.s. Единственото ми разочарование беше липсата на интро,не мога да повярвам,че са ни оставят без такова!!!