От доста време се каня да коментирам, но да си призная все ме домързява.. Като знам колко много искам да кажа и как нито ми се пише, нито имам достатъчно свободно време.

Ениуей, започвам

:
Първо трябва да спомена, че съм напълно съгласна с
Jordan за абсолютно всичко, което каза.

Направо с тези постове ми напълни душата.. Сега остава само и
Елито да се разпише и ще бъда душевно задоволена.
Не искам много да се увличам в празни приказки, както по принцип правя, затова за всеки персонаж по няколко изреченийца и т'ва е.
Джейми - Влюбена съм в това хлапе... толкова е сладко, готино и умно, че просто е неизбежно да не изпиташ симпатии.

Този мъник определено разведрява обстановката и е перфектното допълнение към сериала.. Заради него дори Нейли ще вземат да ми станат интересни.
Брук - С всеки сезон все повече я захаресвам. Не мога да повярвам, че се превърна в толкова невероятен персонаж.. Човек, който има смелостта да сбъдне мечтите си... Толкова амбициозна, борбена и отговорна и същевременно така чувствителна, ранима и с такова добро сърце. За жалост тя е и отражение на това, което се случва, когато осъзнаеш, че дори постигането на най-голямата ти мечта понякога не е достатъчно, за да те направи щастлив.
Държанието й към Пейтън ме очарова.. Вече съвсем искрено мога да кажа, че Брук е истинска приятелка (не мога да повярвам, че излиза от моята уста.. да де, пръсти

). Обожавам също моментите й с Джейми.

Страхотен тийм са!

Надявам се в следващите серии да имаме още поводи да им се радваме.
Пейтън - Моята най-голяма любов.

Толкова ми е мъчно за нея.. Целият й живот е низ от трагедии, неприятности и лошо стекли се обстоятелства.

Адски искам да я видя щастлива, постигнала целите си и имаща веднъж в живота си успешна връзка с човек, в когото е влюбена. Разговорът й по телефона с Брук ме разчувства.. беше наистина затрогващ..
Надявам се връщането й в Трий Хил да е било за добро, поне от професионална гледна точка..

Лукас със сигурност ще й бъде голяма опора в това отношение.
Лукас - Чад, най-после си оправи косата, евала ти правя.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Вече изобщо не ми се драйфа от него, даже тъкмо напротив.
Таа.. какво за Лукасчо.. все същият си е, като изключим че вече е станал известен писател.

С Джейми са много сладки.. направо като баща и син - и двамата едни такива готини, русички.
Лейтън - Съжалявам, няма как да пропусна любимата си двойка от 1-ви сезон, 1-ви епизод насам!
След тези две серии ги заобичах още повече! Коллкото по-невъзможно и оплетено се получава помежду им, толкова по-голяма фенка им ставам.
![dunno[2].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dunno[2].gif)
В 4-ти сезон ми бяха леко скучнички, но сега някак се завръща тръпката от 1-ви сезон.. Личи си, че и двамата имат чувства един към друг, но ситуацията е леко сложничка и няма да ги съберат просто така..
Ох, умрях, когато Пейтън му каза , че е била на разписването на книгата.. сърцето ми подскочи..

И неговият поглед в този момент също не мога да забравя.

А какво остава за повторението на "Your art matters, it's what got me here"! Коя беше причината Лукас да пропише отново, а, а, а?

Кога вдъхновението ти кацва на рамото? - Когато половинката ти се появи и каже, че вярва в теб!
Ох, искам нов епизод, искам нов епизод..

Нямам търпение да видя какво ще стане.. Особено ми е интересно защо е отказала, когато той й е предложил да се оженят..

Wait and See!
Линдзи - Уф, не ме кефи тази мацка.

НЕ защото е с Лукас, държа да подчертая! Просто има нещо в самата й визия, което ме дразни.. абе, нз, просто не ми харесва засега поне... Иначе, не може да се отрече, че се държи супер добре.. особено към Брук и Пейтън.. Наистина, не съм очаквала да бъде толкова мила.
Нейтън - И му съчувствам, и ме дразни. Ясно, че не може да играе вече баскетбол и това го кара да се чувства съкрушен, безполезен, непълноценен и т.н и т.н , но в крайна сметка чия е вината за случката, предизвикала контузията му? Кой го е карал да търчи да се бие с онзи мухльо?

Всеки има право да се изживява като жертва отвреме-навреме, но не и да се държи толкова егоистично и да пренебрегва семейството си по този долен начин. Как можа да каже, че "няма нищо"?!

Повечето хора могат само да мечтаят за такава съпруга и такъв прекрасен син! Добре, че се осъзна горе-долу навреме, защото, ако беше изгубил и най-близките си хора, щеше да има пълното основание да не изплува от басейна.
Единственият момент, на който мога да си призная,че пуснах 2-3 сълзи беше този с рисунката, която Джейми донесе на баща си.. беше.. беше.. не мога да намеря подходящи думи..
Хейли - Отговорна и търпелива, както винаги.

Никога не ми е била любимката, но пък ще излъжа, ако кажа,че не я харесвам.

Просто някак е прекалено сериозна за годините си.. но то нормално, още като тийнейджърка стана семейна.

Иначе, няма как да не отбележа, че Бетъни става все по-сладичка.

Новата прическа много й ходи.
Доста кофти , че първият й ден като учителка беше толкова кошмарен, но аз бях убедена, че тя ще сложи нещата по местата им. Много ме кефи в нея това, че не се отакзва и не бяга от проблемите си, а се изправя срещу тях. Хареса ми как затапи онзи самонадеян, мазен ,гаден, отвратително гнусен пикльо - Куентин.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Боже, к'во си позволява тоя.. заслужава здрав бой.
Много мъчно ми стана за нея повреме на скандала с Нейтън.. Милата, не стига че търпи 4-ри месеца страдалческия му вид и поведение, ами и трябваше да чуе, че едва ли не тя за него е "нищо". Избухването й беше напълно в реда на нещата.. Чудя се как е издържала даже толкова време, без да му каже истината в очите, а именно, че трябва да престане да мисли само и единствено за себе си.
Скилс - Йо мен!

Винаги съм му била фенка.. Освен че е сладур, е невероятно забавен.. Просто сцените с него са балсам за очите и настроението ми.

Хаххахаха, оле разцепих се от смях като взе да нарежда онова невинно хлапенце на състезанието, след като Джейми се отказа..

"Виждаш ли, момчето отстоява позициите си.. не е като теб, последовател!"

Оле така не звучи толкова забавно.. на английски е по-яко, ама не мога да се сетя за точните думи, то даже и на бг май не се превежда точно така.

Хахахах или пък като се снима с Брук, докато тя спеше..

Скилс рулз!
Маут - Той си е все същият. Онази, работодателката му, се държи повече от ужасно, много ме дразни. Супер глупаво беше да изтъкне като причина външния му вид, за да не го вземе като репортер. Надявам се и вярвам, че той ще се надъха да й докаже способностите си и тя ще съжалява, че си позволява да слага такива етикети на хората.
Не се сещам за други персонажи.
Обобщение: Изобщо, ама изобщо не вярвах, че стартът на 5-ти сезон ще ме грабне толкова.. Но очаквай неочакваното. :] Това бяха едни от най-добрите ОТХ серии, които съм гледала някога.. Особено втората беше феноменална! Нямам търпение да излязат следващите епизоди.. Наистина съм повече от впечатлена!
Малее, тоя пост не исках да става толкова дълъг.. Мамка му, знаех си че не трябва да се разписвам..