Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: “Four years, six months, and two days” & "Racing Like A Pro"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
last_unicorn
аз съм почти сигурна, че ще запазят интрото и песента smile.gif все пак това си бяха изключеителни епизоди smile.gif а изключителните винаги почват без интрото rolleyes.gif
elly
Изгледах и двата епизода на един дъх и това наистина е най-страхотното завръщане. Сега за всеки по отделно:
Лукас
Страхотно е, че е издал първата си книга и както се разбира хората са я приели добре, за съжаление сега няма "вдъхновение" за нова, но съм сигурна, че до края на сезона ще имаме бестселър smile.gif Много се радвам, че отношенията му с всички стари приятели са се запазили същите, а по отношение на малкия Джейми мисля, че доста прилича на връзката между него и Кийт. Новата му приятелка не ми харесва особено, а и си мисля, че тъй като вече знае, че заради нея общо взето всичко между Пейтън и него е свършило ще има някакво отдръпване и драма.
Семейство Скот
Станалото с Нейтън наистина е трагично, но мисля, че той вече се осъзнава и всичко ще се нареди. Хейли мисля, че ще стане страхотна учителка и ще спечели уважението дори на новото надъхано хлапе smile.gif За сина им какво да говоря, това е най-сладкия и моя най-любим нов персонаж, сигурна съм, че има още много с какво да ни радва smile.gifsmile.gif
Пейтън
Много кофти ми стана, за това как се отнасяше шефа и с нея, но в крайна сметка видяхме наистина Пейтън, която наистина познаваме от предишните сезони, която не се остави да я мятат насам-натам, а "took a stand" и напусна. Сигурна съм, че нейния лейбъл ще стане супер успешен. Убедена съм, че тя още изпитва чувства към Лукас и по-нататък в сезона ще има някакво развитие.
Брук
Мисля, че Брук се е реализирала най-много, но както се вижда истинското щастие е споделеното smile.gif Тепърва ни предстои да видим на какво е способна. Интересно ми е обаче в какви драми точно ще участва този сезон... smile.gifsmile.gif
Маут
Много зле за му почна кариерата на човека, но 100%, че накрая ще убеди злобната си шефка, че той наистина става за тази работа и външността не е от такова значение.
Скилс и компания
biggrin2.gif biggrin2.gif Радвам се, че са намерили място и в този сезон, защото комбинацията между тях и Джейми например ще е взривоопасна. Ще има много смях. Не знам дали Бевин е предвидена за този сезон, но ако и тя се появи някъде ще е просто идеално... mrgreen[1].gif
isaka
Джейми е най-лудия в новия сезон smile.gif Просто супер се справя малкия smile.gif Иначе идеята за моментите през тези 4 години и това, че нещата с всеки един трябва да почнат да се развиват позитивно е много добре замислена, а не какво в някой други сериали да се чудят какво да преповторят. Що се отнася до интрото и музиката изчакайте и ще видите wink.gif
evetobee
Значииии изгледах сериите веднага щом ги качиха...въпреки че не разбирам особено Английски просто не се сдържах...естествено след това си ги изгледах и със субтитри де blush.gif blush.gif Сериите бяха НЕВЕРОЯТНИ!!! Аз никога не съм си мислела, че сериала ще се разводни,но те даже надминаха очакванията ми - всичко страшно много ми хареса!!!

За героите мога да кажа:
Брук - красива, умна, чаровна, добра и преуспяла! Тя най-ярко ни показа, че приятелството е най-важното нещо, че колкото и пари и успехи да имаш, когато си сам не можеш да бъдеш щастлив!

Пейтън - Много се радвам, че с Брук пак са страхотни приятелки, готови винаги да си помогна и да преодолеят всички препядствия ЗАЕДНО! Много хубаво се опълчи на шефа си и продължи да отстоява принципите си, защото това е мноооого важно!

Лукас - Изглежда ПЕРФЕКТНО! За книгата беше ясно, че ще е страхотна... Пейтън много го е наранила и за това е с Линдзи, тя просто е била на точното място в точното време за да го утреши и за това сега е с нея... Всъщност тя изобщо не е лоша, но е ясно, че няма да се задържат дълго, все пак от от 01х01 е ясно ще Пейтън ще е с Лукас... За 2-рия роман - стана ясно, че Пейтън е неговата муза и сега когато тя отново е в Три Хил и неговата карияра ще успее!!!

Хейли - Също толкова добра, влагаща всички сили в опитите си да спаси семейството си. Търси бавачка което е много хубаво, но според мен тази която избра ще бъде вплетена в доста интриги... все пак Найтън си е доста Sexy! А за работата й като учитела - тя ще се справи и съм сигурна, че накрая всички ще имат респект към нея...

Нейтън - Той е силен и ще се справи... Наистина сега нещата са много кофти, но той има много важни хора които да го подкрепят, най-вече сина му - толкова са сладки заедно, малкия много му помогна психически с онази рисунка...

Джеймс Лукас - Страшно сладко момченце - същински бонбон, а какви ги ръсиии просто нямам думи biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Със Скилс са страшен отбор, а с Брук просто цепят мрака worthy.gif Това хлапе внася много свежест в сериала - жестоко е!!!

"Звездата на баскетболния отбор" - според мен той е там най-вече за да ни покаже колко е голяма разликата между него и Нейтън, защото в началото Нейт беше точно ама точно такъв!!! А Люк вече знае как да се справи с него wink.gif

Скилс и компания - те ще са тези които най-много ще ни карат да се смеем - много са готини biggrin2.gif biggrin2.gif

Маут - Той също ще се справи с шефката си - все пак Брук предсказа, че някой ден ще стане сенатор - едва ли няма да се справи с 1 тъпа шефка wink.gif

Мога да изпиша още куп неща и пак няма да мога да кажа всичко което мисля така че спирам!

One Tree Hill Always and Forever!!!
ava_89
Едно прекрасно начало за нов сезон

Лукас В новия сезон можем да се влюбим пак в Лукас, просто има много секси излъчване smile.gif Колкото до това с Линдзи мисля, че е добър избор. За нея още нищо не мога да кажа, искам да видя как ще се представи в следващите серии smile.gif Много ми харесва как Лукас се отнася към племеника си 4.gif

Пейтън Единственото, за което се радвам за нея е, че напусна, защото следващия път кой знае какво щеше да я накара да си откопае онзи wacko.gif Мисля, че пак ще почне така непрестанна драма около нея blink.gif ....

Нейтън, Хейли и Джеймс Както всички останали споделям мнението, че Джейми е любимеца на сезона worthy.gif Тъкмо заради това мисля, че няма как Нейтън да му се упре. Просто като погледнеш сладките му очички и като поиска да ти каже нещо няма начин да му откажеш rolleyes.gif А начинът, по който се изразява... 18.gif Колкото до Хейли- много зряла и смятам, че ще се справи с учениците си smile.gif Но тази бавачка нещо намирисва на лошо... ohmy.gif

Скилс, Маут и компания Мисля, че те придават свежест, супер са. Те са си същите шматковци 10.gif Маут дано успее..

Брук Оставих Брук накрая, защото направо мога да изпиша много, но ще се постарая в няколко изречения biggrin.gif Тя наистина е най- успяла от всички. Ето как тя се чудеше какво ще прави след като всички поемат в различни посоки и , че тя не знае какво да прави, а сега... Но парите и славата не са всичко именно за това тя се завърна в Три Хил 4.gif Супер печена мацка, по- красива от всякога 3.gif С Джейми за незаменими, няма втори като тях, върха са. Много ме изкефи Джейми като каза "I wanna talk with Brooke" 10.gif Няма да се отнасям... 10.gif
complicated
Може ли да помоля някой да ми прати песента Group 1 Crew - "Forgive Me", тей като на мен не ми се отваря линка. sad.gif honey_90@mail.bg ми е пощата. smile.gif
Mai4et0
Цитат(ava_89 @ Jan 10 2008, 22:33) *
Пейтън Мисля, че пак ще почне така непрестанна драма около нея blink.gif ....

То винаги е било така ..... за жалост на някои ... Но мен не би ме дразнила ако беше малко по-разкрепостена.Проблема на Пейтън е, че постоянно страда за нещо и някой .... пф както и да е wink.gif

Цитат(complicated @ Jan 10 2008, 23:58) *
Може ли да помоля някой да ми прати песента Group 1 Crew - "Forgive Me", тей като на мен не ми се отваря линка. sad.gif honey_90@mail.bg ми е пощата. smile.gif

Пращам ти я сега wink.gif
ReSys7eR
Айде да ви помоля ако някой има заглавията на всички предвидени епизоди за сега нека да ги напише в един пост. Благодаря предварително. Иначе сериала е върха ! Съжалявам само че повече няма да има Брукас sad.gif Щяха да са много сладки заедно !!!
milen4eto
Извинявам се за въпросчето, но някой може ли да ми каже коя е песента от момента когато отбора тренира и онова надутото момче закъснява и се прави на голяма работа (от вторият епизод)...??
ReSys7eR
Group 1 Crew - Forgive me Готина песничка smile.gif
milen4eto
Цитат(ReSys7eR @ Jan 11 2008, 07:31) *
Group 1 Crew - Forgive me Готина песничка smile.gif

Да, определено!! Мерси много tongue.gif
last_unicorn
страхотна е тая песен mrgreen[1].gif
Yoana
Тая песен изтрепа рибата. Много е яка. Кефи ме и DJ Make It Boom Loud ама нещо не мога да я намеря цялата. От линка излиза много малка част от песента.
LoveOneBoy
Може ли да качите песничките от 2 епизод някъде другаде, защото линковете не ми се отварят? sad.gif Мерси предвариетлно!
ludoto_mimi
Цитат(LoveOneBoy @ Jan 11 2008, 15:49) *
Може ли да качите песничките от 2 епизод някъде другаде, защото линковете не ми се отварят? sad.gif Мерси предвариетлно!

http://www.box.net/shared/pm119mhwkk
Проблемът с линковете вероятно е при теб, защото аз нямам никакви проблеми.
bo7evka
Нейтън е пияница (swear)
P.S*~
Какво може да каже човек освен " леле леле" ..!
Епизода е тоооолкова як, много ми хареса, обаче ми е супер жалко за Нейтънчо.. unsure.gif Брук обаче много ми хареса как се уреди happy.gif ...
ludoto_mimi
Чак сега успях да гледам първите два епизода и учудващо, но много ми харесаха. Не очаквах много, даже нищо особено и може би затова ми се понравиха. smile.gif Дано продължават така, въпреки че като гледам следващото промо... 18.gif
borko
Здрвейте най-после и от мен и за много години. Днес се прибирам от работа изморен и случайно се срещам с гърл фром хелл и цялата вечер се промени като разбрах че са излезнали новите серии smile.gif))))))))))))
Вече ги качих и в датата и пак ще продължавам, но може би без песните, че нямам време.

One.Tree.Hill.S05E01.HDTV.XviD-XOR @ Data.BG
One.Tree.Hill.S05E02.HDTV.XviD-XOR @ Data.BG
Jordan
Ох…трябва да започна от някъде. blush.gif Вероятно малцина ще прочетат поста ми, поради простата причина, че сигурно ще излезе доста дълъг, апък като ще е двоен, не ми се мисли. Епизодите обаче определено си Заслужават да се изкоментират от горе до долу, за това да се захващаме на работа, па да видим колко време ще ми отнеме да напиша каквото имам като идеи.

От малкото спойлери, които имах за тоя сезон очаквах само тъпи работи. Нейтън- парализиран, Лукас се грижи на Хейли и детето…някой герои ги няма…звучи битово някак. Но оня ден…сядайки с всичките си очаквания за епизодите направо бях потресен. Ама буквално. Това са едни от най-добре направените серии в целия сериал. Всичко беше перфектно, може би с малки изключения.
Епизодът:
Като за начало много се радвах на кадрите, които даваха от живота на всеки- Брук- преуспяващ дизайнер; Пейтън- седнала на бюро, плочи около нея- явно има своя компания или работи в такава; Устата чете новините- явно е осъществил голямата си мечта; Лукас- явно вече е станал писател и се справя добре в ролята си на чичо; Нейли- щастливи родители на едно невероятно сладко хлапе

.

Всички са щастливи. И всички се радваме за тях. Но всичко свърши тук. Епизода беше изпълнен със самота, болка, разбити мечти. Всичко, за което нашите приятели бяха мечтали да постигнат се беше превърнало или в реалност, която обаче нищо хубаво не беше донесла, или пък все още беше една голяма мечта, която не беше довела до нищо хубаво. Единствено Брук бе осъществила мечтата си да стане дизайнер, но какво? Беше самотна, без прители, без простите, неща с които преди е живяла.

Пейтън- дори не беше успяла да се реализира защото просто не искаше да предаде себе си.

Лукас- щастлив чичо, треньор на новите Гарвани, но все пак носещ болката за злополуката с брат си и може би още преживявайки нелепата си раздяла с Пейтън. Хейли- разочарована от обезкуражения си съпруг, натоварена с всичко, включително и с новата си работа. Нейтън- отчаян от живота.

Историите на Пейтън, Лукас, Брук, Хейли и Нейтън, които предполагахме, че 4 години по-късно ще са прекрасни, се оказаха не точно такива. Един от най-най-най-вълнуващите моменти в цялата серия бе след като Пейтън се прибра и пусна диска от книгата на Люк. Думите на Люк, спомена за миналия сезон и как и защо са казани и написани.
„Глава Трета: Пейтън Сойър е родена, за да покори света. Всъщност тя вече е велика. Защото Пейтън Сойър е почтен човек. И нищо или никой няма да промени това…"
И като се замислим само малко, тези думи на Лукас определят цялата история на Пейтън. Колкото и велика да е П.Сойър, колкото и големи мечти да има тя никога не е предала себе си, за това именно и не е успяла да направи голяма стъпка напред в кариерата си. Защото, както видяхме, за да я направи, явно трябва да предаде себе си.
Последвалия разговор също бе невероятен. До последно си мислех, че е бил с Лукас…

„Здравей. Обажда се Пейтън. Да, знам, че при теб е късно, но просто…Какво стана с Нас? Нали знаеш…вече не знам коя съм. Как стигнах дотук. Липсва ми предишният ми живот. Искам отново да имам дом. Бяхме приятели. Спомняш ли си приятелството, в което вярвахме? Липсва ми. Ти също ми липсваш. Мисля, че всичко ми липсва."
Велик момент, един от най-най в двата епизода. Силно се надявам, че след мъката, която Пейтън преживя тези два епизода, нататък нещата ще се оправят. Когато се върне в Трий Хил ми се струва, че всичко ще си дойде на мястото.
Бях потресен при срещата на Пейтън с Лукас. Толкова много надежда имаше в очите й в този момент, сякаш се бе върнала години назад, когато беше тайно лудо влюбена в Лукас. За съжаление тази надежда беше разбира за един миг. Реакцията на Лукас беше тъпа. „Имам друга"…нали бяха приятели, какво стана, гаджето замести дори приятелите ли? Явно. Такива
неща се случват на всички от нас.

И отново онова самотно момиче...

Айде стига за Пейтън, да споменем и другите неща.

Лукас си има готино гадже, което аз не харесвам по обясними причини. Наистина раздялата му с Пейтън е повече от нелепа.

Нейтън май до края на първи епизод нищо хубаво не направи, та да се хареса. Живее си човека с болката, самосъжалява се, порка, и на всичкото отгоре е оставил жена си и детето си на произвола на съдбата. Ууужас, много ме разочарова. Също, когато каза „Дан няма да е единствения Скот, убил брат си"…някаква злоба има в тоя човек. Защо се беше предал така…
Края на епизода беше невероятно готин. Пълният разговор на Брук и Пейтън беше пълната истина, и не само за тях двете, а и за всички други, вероятно и за на с също.

„Преди 4 години всичко беше толкова ясно, нали? Завладей света, спаси света...и заживей щастливо.
-Щастлива ли си, Брук?
- Понякога.Не винаги. Ами ти?
- Не.
- Добре. Нека те попитам нещо.Какво ще те направи щастлива, Пейтън?Как изглеждаш, колата, която караш или хората, които познаваш? Пари, слава, власт или постижения? Защото аз имам всички тези неща и...не мисля, че това е достатъчно.
- Тогава кое е?
- Мисля, че любовта.
И тази любов може бъде от момче или момиче, място или начин на живот...или дори от семейство...
Но къде ще го намериш зависи от теб. Къде ще намериш тази любов, Пейтън?
- Мисля, че трябва да се прибера вкъщи.
- Надявах се да кажеш това."

Малките неща от епизода, които ми направиха впечатление бяха малко, сигурно щото големите заеха серията.
*всичко персонажи бяха супер готини в тея епизоди, като изключим може би Нейтън, който беше потресаващо зле, но то си го изискваше сега.
*детенцето на Нейли е супер сладко и си играе ролята много добре

*още в началото на епизода, Лукас сам на средата на игрището, избелелият надпис WE WERE HERE, кадрите от края на предния сезон, които така ярко контрастираха със всичко останало в епизода, всичко това беше много хубаво.

wub.gif

*в крайна сметка излиза, че Пейтън и Брук, които се караха и биха май най-много останаха истински приятелки

* Люк в ролята си на чичо е много готин. Ходи му да е татко
* сменили са Моторолите с iPhone-и
*музиката беше невероятна, много на ниво както винаги. Във втори епизод парчето Group 1 Crew- Forgive Me, което вървя по време на тренировката на младите Гарвани е супер размазващо.

Такаммм…сигурно си мислите, че приключих…но всъщност аз продължавам, защото както забелязаха хората с нерви, прочели дотук, всичкото това беше за първия епизод. unsure.gif

За разлика от първия, този не беше толкова тъжен и мрачен. Имаше повече шеги, повече хубави моменти и повече хубава музика. Началото както винаги си беше уникално готино.

„Казвам се Лукас Скот. Преди 4 години завърших гимназия с приятелите си. Брук Дейвис се премести в Ню Йорк и успя. Пейтън Сойър отиде в Лос Анджелис. Късметът й не дойде така лесно. Аз написах роман и се влюбих в редакторката си Линдзи. Брат ми, Нейтън, видя как мечтата му изчезна. Оставяйки жена си, Хейли и сина си, Джейми най-засегнати от това. Нещата се промениха за 4 години. Но до голяма степен това е само началото."

И след тези думи, обобщаващи всичко случило се до момента с живота на приятелите на Лукас, дойде и една от най-забавните сцени в тея два епизода.

Ти не си Лукас!

- Ти си Брук Дейвис.

По-нататък последваха и малко гадните сцени. Първо беше Устата и неговите за поред път разбити мечти за ТВ водещ. Кофти беше тая мацка в телевизията, обаче ми се струва, че ще й докаже, че наистина си заслужава да се повярва в него, и ще съжали задето му е изхвърлила диска в кофата.

Следващата сцена, която прави впечатление беше когато Пейтън и Нейтън бяха в болницата. За пореден път Пейтън се изявява като силен човек, готов да помогне с всичко на приятелите си. Думите й бяха наистина силни и май точно заради тях Нейтън успя да се измъкне от дупката, в която беше попаднал. Това беше и първата промяна, която Пейтън направи в епизода.

Другата беше с Лукас. Като че ли и него успя да накара да повярва в себе си. Струва ми се, че толкова години Пейтън му е служела за вдъхновение за книгите му. Когато Пейтън изчезва от живота му и всичко приключва той губи вдъхновение и спира да пише. Не ми се струва като случайност. Сякаш точно подкрепата на Пейтън му е трябвала, за да продължи да се развива. Не случайно на края на епизода си спомни думите й и се засили към лаптопа. Пак ще се изкажа в подкрепа на Лейтън, ама двамата са един за друг, който каквото да ми казва.

Единственото нещо, което не разбрах в тая серия беше защо на игрището Пейтън му каза „Люк, знаех си, че не сме създадени един за друг", защо по дяволите? За да го остави на сегашната му приятелка ли? Объркващо. Но в ендо съм сигурен- тя все още го обича повече от всичко на света. Все пак той беше една от главните причини да се върне в Трий Хил.

Едно от нещата, които ми харесаха в тея две серии бяха многото спомени за изминалите години. Любимото ми може би е когато дадоха какво се е случило дефакто между Лукас и Пейтън, и защо са се разделили. За съжаление много нелепо. Сииилно се надявам грешката да бъде поправена и двете половини пак да се съберат.
Забележителен беше и краят на епизода. Думите на Хейли бяха невероятни. Марк определено се е постарал доста върху написването на епизода, защото такива думи ще си останат в историята на сериала.
„От живота ви остава много време. И независимо дали го знаете или не- той се определя и в момента. Можете да изберете да видите съдбата или лошия късмет за положението си. Или лошите решения. Или можете да отвърнете на удара…"
Ии…кулуминацията на финала- Нейтън Скот. Невероятна сцена и невероятна музика. Всичко беше перфектно.

„Аз съм Нейтън Скот, и имам твърде много за губене"
„Нещата в света не винаги ще бъдат честни. Но просто светът е такъв. И в повечето случаи получаваш това, което си заслужил."

„Нека ви попитам нещо. Кое е по-лошо- да не получаваш всичко, за което си мечтал, или да го получите, но да разберете, че не е достатъчно? Остатъкът от живота ви се сформира точно сега. С мечтите, които преследвате и решенията, които вземате…"

Цялостната развръзка на епизода беше върха- промяната на Лукас, промяната на Нейтън, разбирането на учениците на Хейли, които сякаш се заслушаха в думите й, може би малкото съжаление в очите на лошото момче; прекрасна беше и сцената на Лукас и младите Гарвани.

Ето и малко от забавните и хубави моменти в епизода: biggrin2.gif

Не е ли хубаво след толкова гадни неща да видиш това:

wub.gif

или тези:

Ако трябва да обобщя с няколко думи епизодите- те бяха драматични, тъжни, с голям полъх на надежда за нещо по-светло и добро. Бяха едни от най-добрите епизоди, правени до сега, за което поздравления на Марк.
Та, това беше от мен, надявам се някой е прочел всичкото това, щото то па наистина е много. Може да ме мързи друг път да пиша пак по много, ама сега си написах колкото искам ПЪК. emoticon1 (47).gif smoke.gif
julia1990
хах Ами да аз го прочетох и предлагам направо ти да му напишеш следващия роман на Лукасчо biggrin.gif biggrin.gif
Всъщност няма и едно нещо от написаното от теб,с което да не съм съгласна!
Общо взето няма какво повече да добавя,много се радвам че ОТХ се върна blush.gif Първата серия доста ме депресира определено,но 2рата малко ме обнадежди.Искам Лукас и Пейтън заедно..Наистина прекалено нелепо е всичко между тях да свърши просто така!
Добре че Брук и Пейтън се върнаха в Три Хил и сега отново се събраха всички smile.gif А като са заедно всичко ще се нареди! Само трябва да гледаме smile.gif
crazytyyy_93
И двете серий мн ми хареса-това се казва наистина завръщане на ОТХ!Особено когато Брук и Пейтън се събраха оново ми стана мн мило! happy.gif И момченцето на Хейли и Нейтън е мн сладко!Дано скоро Нейт се оправи щото ще побърка жена си! glare.gif На Люк му отива да е треньор в гимназията-харесва ми! wink.gif
Алекс
Те са на 21 години а така изиграват ролята, че все едно са на 50 години и си спомнят за едно време... особено с тия деца още повече се усеща как все играят някакви старци...
LoveOneBoy
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 11 2008, 20:12) *
Цитат(LoveOneBoy @ Jan 11 2008, 15:49) *

http://www.box.net/shared/pm119mhwkk
Проблемът с линковете вероятно е при теб, защото аз нямам никакви проблеми.

Мерси worthy.gif
Mr. Winchester
сега като гледах епизода пак и ми направи впечатлление онова дето оня ученик от рейвънс дето се закачеше с хейли вика "тва не е краят" а Лукас "казва се това не е краят " хаха мн яко 16.gif
evetobee
хахаха Заради Jordan може да сложат ограничение в броя на знаците biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Но ще направят 1 голяма грешка - всичко което каза е ядски вятно... и дори не усетих колко време съм чела написаното от теб biggrin2.gif

И да се повторя - най-добрия сценарист, най-добрите актьори с най-добрата визия правят НАЙ-ДОБРИЯ СЕРИАЛ!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
milen4eto
Този малкия ме разбива от смях: 1 (4).gif 1 (4).gif

Скилс: Съзтезание на "Соупбокс"
Като дете исках да участвам...
Джейми: Аз също!
....................
Лукас: Винаги съм искал такова.
Скилс: Да, аз също.
Джейми: Аз също!
**Sophia**
Сериите бяха божествени..

5x01:
Когато даваха всеки от героите така разделени,тръгнали по своя си път ми стана много тъжно! sad.gif Винаги съм свикнала да ги виждам заедно!Най-много неща са постигнали Лукас и Брук-радвам се за тях..
тъжно ми стана за Пейтън,защото отново беше сама и не на подходящото място! 1crying[1].gif Но най-вече за Нейтън.Наистина сега не само изглежда зле,но и отвътре е много объркан...незнае какво да прави с живота си unsure.gif ..възхищавам се на Хейли за търпението и с него..
но все пак истинската любов си остава завинаги! blush.gif Много беше хубаво когато Брук и Пейтън се срещнаха и ес прегърнаха..страхотне епизод!~

5x02:
Искам да започна с това че Джеими е наистина страхотен! bigarmhug.gif Направо е мечта!~
Страхотна беше срещата на Брук и Лукас 18.gif ..хубаво поне е че са добри приятели!Хареса ми Пейтън..Също много се радвам за Нейтън,че успя да се справи с състоянието си!
Той е невероятен..финалните сцени с Нейтън и Джейми бяха много трогващи 8.gif ..мн е сладко приятелството м/у Джеими и Брук!Супер е! 4.gif

Беше мн добър старт!~
П.С.поздрав за феновете на ОТХ с
Augustana-Boston(просто винаги като я чуя си спомням за ОТХ rolleyes.gif )
N@det0
И аз прочетох дългия,но и много верен пост на Jordan.Браво,много добре си го казал.
neohl
Много добри два епизода!!! Накефих се страхотно особенно като се има на предвид, че изобщо не знаех, че ще излезат 2 епизода на веднъж!! (love)(love)(love)(OTH) = петия ми харесва 3 пъти повече от останали!!!!
rali4kata
Jordan много си прав за всичко което казваш.Страхотен пост.Двата епизода бяха убийствени,невероятни.Адски се надявам да видим скоро Лейтън заедно,както каза Jordan двете половини да се съберат!
Jordan
радвам се да разбера, че от новите съфорумци има и много Лейтънци rolleyes.gif
MoLlY
Някой може ли да ми каже коя е песента от 2рия епизод докато Скилс и Лукас бяха в салона..... huh.gif huh.gif huh.gif
milen4eto
Цитат(MoLlY @ Jan 13 2008, 01:51) *
Някой може ли да ми каже коя е песента от 2рия епизод докато Скилс и Лукас бяха в салона..... huh.gif huh.gif huh.gif

Group 1 Crew - "Forgive Me"
Jordan
абе някой не може ли случайно да намери цялата Timna Perez - DJ Make It Boom Loud, че това е само някакво 30 секундно демо unsure.gif
^Mim0zKa^
Гледах 1 епизод веднага.. но едва сега успях да гледам 2 и .... УУУУУААААуу worthy.gif незнам какво се е случило но надеждата ми че отново ще гледам One Tree Hill който всички познаваме.. се завърна 4.gif
Направо в момента се намирам в някакво адското състояние.. и все още си мисля за това което гледах smile.gif Наистина.. успя да ме докосне ;]
Началните кадри.. актиорите.. визиите им.. музиката, историите... това което са постигнали .. това което не са.. това за което се събраха отнова.. там къде They were before 4 years.. наистина нямам думи wub.gif

(inlove) Не мога просто да не започна с Брук.. защото както повечето знаят това същество е моят идол smile.gif Брук Дейвис.. преуспяващ дизайнер с собствена компания.. постигнала мечтата си с цената на всичко smile.gif Просто не можеше да изглежда по красива .. не мислите ли ?! rolleyes.gif не.. наистина не можеше smile.gif Тя просто ме прави щастлива само докато я гледам (happy) Невероятна ееее хаха но стига .. щото аз мога и до утре biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Пейтън все така лъчезарна, борбена и продължаваща да да отстоява на принципите си smile.gif Наистина ми хареса как се противопостави на шефа си и напусна smile.gif Сцената им с Брук на летището .. просто ме накара да стоя пред монитора с 24 каратова усмивка.. незнам какво дръго да кажа wink.gif rolleyes.gif

Лукас .. Лукас.. ох smile.gif Незнам ама този човек и по лош от Дан да го направят.. няма да спре никога да ми бъде слабост.. просто е неизбежно 18.gif Каква е тая красота невиждана незнам.. чесно ви казвам biggrin.gif biggrin.gif ( такава каквато и на Бруукк.. ама на.. ;( ) Той.. продължил живота си , написал книгата която винаги е искал , останал в училището което обича .. тренира децата на играта която обича.. с приятелите си които обича и .... с нова любов .. която се надявам да не обича много ( хаха) макар че Линдзи ми е симпатична smile.gif Като чичо на Джейми е просто уникален хаха .. двамата са адски сладка картинка 5daga[1].gif smile.gif

Нейли... харесва ми че са успяли толкова добре да установят живота си smile.gif Наистина живеят добре.. естествено до преди тези 4 месеца sad.gif Но съм сигурна че нещата ще се оправят.. просто няма как.. тяхната любов не може просто ей така да се разруши и това го знаем всички smile.gif Бай дъ уейй Хейли новата визия на Хейли много и отива .. много е красива.А като актриса просто няма грешка cool.gif tongue.gif

(sadly) ;[ Единственото нещо , за което ми е тъжно сега, беше ми тъжно преди и винаги ще ми е мъчно .. е Брукас.. sad.gif Наистина още не мога да приема че ги няма .. и може би няма да ги има ;( Радва ме тяхното приятелство в момента, защото то наистина е хубаво и всеки 1 момент с тях ми е като подарък, но винаги ще искам да ги виждам като Брукас.. каквито бяха толкова време sad.gif а не просто Люк и Брук... добрите стари приятели ! sad.gif но.. c'est la vie ;[ и не винаги става така както искаме ..

Мисляяя че казах каквото можах хаха smile.gif Сигурно съм изпуснала много, което съм искала да кажа и съм казала много ,което не е трябвало да казвам ;D но вие му мислете.. нали вие ще го четете.. или пък може въобще да не го четете ;] както казва Йори ..ако имате нерви smile.gif rolleyes.gif ммм на вас ви пожелавам приятно чакане на следващия епизод .. който като гледам ще има много Лукас/ Пейтън моменти.. ;((((((((((((((((((((((((((( ноо... ще го преживея някак си smile.gif , ии.. да се обличате че вънка е ебати кучана XAXAXAXAXA ! 18.gif ЧАо ;]
P.S Мименце, Насе ,Даре , Йори гушкам ви (hug)
[dEs]
Хахха прочетох постати. И не съм съгласна само с това

Цитат(^Mim0zKa^ @ Jan 13 2008, 00:24) *
...Пейтън все така лъчезарна...
ludoto_mimi
но вие му мислете.. нали вие ще го четете.. или пък може въобще да не го четете ;] както казва Йори ..ако имате нерви smile.gif rolleyes.gif
P.S Мименце, Насе ,Даре , Йори гушкам ви (hug)

Е ти пък как няма да го прочетем. И на Йори прочетохме. smile.gif
brooke_scott
(sadly) ;[ Единственото нещо , за което ми е тъжно сега, беше ми тъжно преди и винаги ще ми е мъчно .. е Брукас.. sad.gif Наистина още не мога да приема че ги няма .. и може би няма да ги има ;( Радва ме тяхното приятелство в момента, защото то наистина е хубаво и всеки 1 момент с тях ми е като подарък, но винаги ще искам да ги виждам като Брукас.. каквито бяха толкова време sad.gif а не просто Люк и Брук... добрите стари приятели ! sad.gif но.. c'est la vie ;[ и не винаги става така както искаме ..

ей ето кой е с мен в носталгията за Брукас 10.gif и на мен ми е мн гадно 4е ги няма и мн се радвам когато имат сценки заедно, било то и само приятелски unsure.gif какво ли не бих дала сега за една истинска целувка - Брукас целувка rolleyes.gif с всичката страст и нежност едновременно и да накара корема ти да се свие, все едно ти си там, на мястото на един от двамата........ blush.gif просто е неописуемо красиво wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ех, колко жалко че няма да има повече такива моменти
azsamivan
моля някой да ми прати песента на която брук,пейтън и хейли танцуват в ТРИК.ivan.kirchev@abv.bg
благодаря много
Jordan
Ооооо носталгията по Брукас при мен е под нулата, също както е и навън. Мимози, и ти да се обличаш, че е доста прохладно. тва за кучана ме свали под масата, честно 18.gif
Иначе ти, кво, ще ми прай конкурейшън по дължина на постовете ли, а 15.gif
нямаше представа ообаче колко съм съгласен с теб за Нейли, Лукас и Брук. За Пейтън е малко противоречиво. Като цяло е адски самотна и нещастна, но пък във втория епизод се появи и надежда в очите й.

Между другото забравих май да постна тая снимка в предния си километричен пост. А толкова много ми хареса... wub.gif

За съжаление в пълно противоречие с горната. dry.gif
Leyton Forever!
wub.gif
Ели, чакаме те да се изкажеш по въпроса и да подкрепиш малко отбора на Лейтън, че тука нещо много почнаха за Брукас да плачат 15.gif ohmy.gif
bai_vylcho
Бях скептично настроен към този сезон,но след тези невероятни две серии мисля,че ще е много интересен сезон smile.gif Чакам с нетърпение следващите епизоди

Аз за това не гледам промотата,защото така до някаде знаеш какво ще стане,а така не е интересно
evetobee
Цитат(bai_vylcho @ Jan 13 2008, 18:51) *
Аз за това не гледам промотата,защото така до някаде знаеш какво ще стане,а така не е интересно

Точно така - и аз никога не гледам промотата!!! Колкото до Лукас и Пейтън - не мисля, че са най-подходящата двойка просто страшно много харесвам Лукас И Брук заедно - невероятни са. Пък и докато бяха заедно пражиха доста откачени нещя които ще ми липсват, нооо явно сценариста си е за Лейтън sad.gif sad.gif sad.gif
milen4eto
Последните думи на Лукас от второто промо са: Peyton, I love you... Вижда се, че и тя си го обича все още, тъй че като са обичат хората да се вземат пък!!

p.s. Ама в тея промота има някои моменти, които не ги видях в епизодите!? blink.gif
neohl
Да и аз точно това се зачудих, защото мислех, че гледам второ промо на 3-ти епизод, а после видях, че е в темата за първите два smile.gif
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Jan 13 2008, 08:57) *

ей ето кой е с мен в носталгията за Брукас 10.gif и на мен ми е мн гадно 4е ги няма и мн се радвам когато имат сценки заедно, било то и само приятелски unsure.gif какво ли не бих дала сега за една истинска целувка - Брукас целувка rolleyes.gif с всичката страст и нежност едновременно и да накара корема ти да се свие, все едно ти си там, на мястото на един от двамата........ blush.gif просто е неописуемо красиво wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ех, колко жалко че няма да има повече такива моменти

И аз съм с вас 4.gif Просто Брукас...те са неповторими,никога няма да ги заменя за друга двойка,липсват ми моментите им заедно....жалко,че сега са само приятели.За мен винаги ще са най-страхотните в ОТХ rolleyes.gif
И наистина много жалко,че повече няма да виждаме красивата им,непринудена,истинска любов sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
Отдавна не съм писала но с две думи ще кажа-ОТН е ВЪРХА!Страхотни епизоди!Просто този филм винаги ми е въздействал и продължава да ми въздейства по един неповторим начин!Обожавам го!!!
*PeyT*
От доста време се каня да коментирам, но да си призная все ме домързява.. Като знам колко много искам да кажа и как нито ми се пише, нито имам достатъчно свободно време. wacko.gif Ениуей, започвам biggrin2.gif :
Първо трябва да спомена, че съм напълно съгласна с Jordan за абсолютно всичко, което каза. worthy.gif Направо с тези постове ми напълни душата.. Сега остава само и Елито да се разпише и ще бъда душевно задоволена. biggrin2.gif
Не искам много да се увличам в празни приказки, както по принцип правя, затова за всеки персонаж по няколко изреченийца и т'ва е. mrgreen[1].gif
Джейми - Влюбена съм в това хлапе... толкова е сладко, готино и умно, че просто е неизбежно да не изпиташ симпатии.3.gif Този мъник определено разведрява обстановката и е перфектното допълнение към сериала.. Заради него дори Нейли ще вземат да ми станат интересни. biggrin2.gif
Брук - С всеки сезон все повече я захаресвам. Не мога да повярвам, че се превърна в толкова невероятен персонаж.. Човек, който има смелостта да сбъдне мечтите си... Толкова амбициозна, борбена и отговорна и същевременно така чувствителна, ранима и с такова добро сърце. За жалост тя е и отражение на това, което се случва, когато осъзнаеш, че дори постигането на най-голямата ти мечта понякога не е достатъчно, за да те направи щастлив.
Държанието й към Пейтън ме очарова.. Вече съвсем искрено мога да кажа, че Брук е истинска приятелка (не мога да повярвам, че излиза от моята уста.. да де, пръсти biggrin.gif ). Обожавам също моментите й с Джейми. wub.gif Страхотен тийм са! smile.gif Надявам се в следващите серии да имаме още поводи да им се радваме.
Пейтън - Моята най-голяма любов. biggrin2.gif Толкова ми е мъчно за нея.. Целият й живот е низ от трагедии, неприятности и лошо стекли се обстоятелства. sad.gif Адски искам да я видя щастлива, постигнала целите си и имаща веднъж в живота си успешна връзка с човек, в когото е влюбена. Разговорът й по телефона с Брук ме разчувства.. беше наистина затрогващ..
Надявам се връщането й в Трий Хил да е било за добро, поне от професионална гледна точка.. biggrin2.gif Лукас със сигурност ще й бъде голяма опора в това отношение. biggrin2.gif
Лукас - Чад, най-после си оправи косата, евала ти правя. mrgreen[1].gif
Вече изобщо не ми се драйфа от него, даже тъкмо напротив. blush.gif
Таа.. какво за Лукасчо.. все същият си е, като изключим че вече е станал известен писател. rolleyes.gif С Джейми са много сладки.. направо като баща и син - и двамата едни такива готини, русички. biggrin2.gif
Лейтън - Съжалявам, няма как да пропусна любимата си двойка от 1-ви сезон, 1-ви епизод насам! mrgreen[1].gif
След тези две серии ги заобичах още повече! Коллкото по-невъзможно и оплетено се получава помежду им, толкова по-голяма фенка им ставам. dunno[2].gif В 4-ти сезон ми бяха леко скучнички, но сега някак се завръща тръпката от 1-ви сезон.. Личи си, че и двамата имат чувства един към друг, но ситуацията е леко сложничка и няма да ги съберат просто така..
Ох, умрях, когато Пейтън му каза , че е била на разписването на книгата.. сърцето ми подскочи.. 3.gif И неговият поглед в този момент също не мога да забравя. biggrin2.gif А какво остава за повторението на "Your art matters, it's what got me here"! Коя беше причината Лукас да пропише отново, а, а, а? biggrin.gif Кога вдъхновението ти кацва на рамото? - Когато половинката ти се появи и каже, че вярва в теб! emoticon1 (115).gif
Ох, искам нов епизод, искам нов епизод.. blush.gif Нямам търпение да видя какво ще стане.. Особено ми е интересно защо е отказала, когато той й е предложил да се оженят.. huh.gif Wait and See!
Линдзи - Уф, не ме кефи тази мацка. dry.gif НЕ защото е с Лукас, държа да подчертая! Просто има нещо в самата й визия, което ме дразни.. абе, нз, просто не ми харесва засега поне... Иначе, не може да се отрече, че се държи супер добре.. особено към Брук и Пейтън.. Наистина, не съм очаквала да бъде толкова мила. huh.gif
Нейтън - И му съчувствам, и ме дразни. Ясно, че не може да играе вече баскетбол и това го кара да се чувства съкрушен, безполезен, непълноценен и т.н и т.н , но в крайна сметка чия е вината за случката, предизвикала контузията му? Кой го е карал да търчи да се бие с онзи мухльо? blink.gif Всеки има право да се изживява като жертва отвреме-навреме, но не и да се държи толкова егоистично и да пренебрегва семейството си по този долен начин. Как можа да каже, че "няма нищо"?! blink.gif Повечето хора могат само да мечтаят за такава съпруга и такъв прекрасен син! Добре, че се осъзна горе-долу навреме, защото, ако беше изгубил и най-близките си хора, щеше да има пълното основание да не изплува от басейна. mrgreen[1].gif
Единственият момент, на който мога да си призная,че пуснах 2-3 сълзи беше този с рисунката, която Джейми донесе на баща си.. беше.. беше.. не мога да намеря подходящи думи..
Хейли - Отговорна и търпелива, както винаги. biggrin2.gif Никога не ми е била любимката, но пък ще излъжа, ако кажа,че не я харесвам. smile.gif Просто някак е прекалено сериозна за годините си.. но то нормално, още като тийнейджърка стана семейна. 18.gif Иначе, няма как да не отбележа, че Бетъни става все по-сладичка. smile.gif Новата прическа много й ходи.
Доста кофти , че първият й ден като учителка беше толкова кошмарен, но аз бях убедена, че тя ще сложи нещата по местата им. Много ме кефи в нея това, че не се отакзва и не бяга от проблемите си, а се изправя срещу тях. Хареса ми как затапи онзи самонадеян, мазен ,гаден, отвратително гнусен пикльо - Куентин. mrgreen[1].gif Боже, к'во си позволява тоя.. заслужава здрав бой. shocking.gif
Много мъчно ми стана за нея повреме на скандала с Нейтън.. Милата, не стига че търпи 4-ри месеца страдалческия му вид и поведение, ами и трябваше да чуе, че едва ли не тя за него е "нищо". Избухването й беше напълно в реда на нещата.. Чудя се как е издържала даже толкова време, без да му каже истината в очите, а именно, че трябва да престане да мисли само и единствено за себе си.
Скилс - Йо мен! cool.gif Винаги съм му била фенка.. Освен че е сладур, е невероятно забавен.. Просто сцените с него са балсам за очите и настроението ми. biggrin.gif Хаххахаха, оле разцепих се от смях като взе да нарежда онова невинно хлапенце на състезанието, след като Джейми се отказа.. 18.gif 18.gif 18.gif "Виждаш ли, момчето отстоява позициите си.. не е като теб, последовател!" biggrin.gif Оле така не звучи толкова забавно.. на английски е по-яко, ама не мога да се сетя за точните думи, то даже и на бг май не се превежда точно така. biggrin.gif Хахахах или пък като се снима с Брук, докато тя спеше.. 18.gif 18.gif Скилс рулз! icon_peace.gif
Маут - Той си е все същият. Онази, работодателката му, се държи повече от ужасно, много ме дразни. Супер глупаво беше да изтъкне като причина външния му вид, за да не го вземе като репортер. Надявам се и вярвам, че той ще се надъха да й докаже способностите си и тя ще съжалява, че си позволява да слага такива етикети на хората.

Не се сещам за други персонажи. 18.gif

Обобщение: Изобщо, ама изобщо не вярвах, че стартът на 5-ти сезон ще ме грабне толкова.. Но очаквай неочакваното. :] Това бяха едни от най-добрите ОТХ серии, които съм гледала някога.. Особено втората беше феноменална! Нямам търпение да излязат следващите епизоди.. Наистина съм повече от впечатлена!

Малее, тоя пост не исках да става толкова дълъг.. Мамка му, знаех си че не трябва да се разписвам.. blush.gif
Jordan
Марти, не мога да бъда по-съгласен с обобщението ти rolleyes.gif
Определено тея серии си бяха абсолютно неочаквани(ако не си се ръчкал в спойлерите) и шокиращи. Края на 4ти сезон си беше върха, и като цяло последните няколко епизода, но това си беше...рязък емоционален скок. Всичко очакват нещо положително и хубаво и накрая- БУМ! blush.gif
Princess Of Sorrow
Цитат(*PeyT* @ Jan 15 2008, 22:53) *
...

Това сякаш съм го писала аз mrgreen[1].gif blink.gif Бих го написала същото,може би с други думи,но все пак със същото съдържание.. rolleyes.gif Бих променила само това за Брук.В миналите сезони на моменти ме дразнише доста,но това вече се промени biggrin2.gif
Когато гледах какво ще се случи в 5ти сезон си мислих,че вобще не е трябвало да има такъв,но като се замисля по-добре ще е да се внесе и нещо различно от предишните сезони wink.gif А пък дори това може да е най-интересния сезон,макар и без Карън sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.