Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: “Four years, six months, and two days” & "Racing Like A Pro"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
Nasi
"Four years, six months, and two days"

& "Racing Like A Pro"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-10:00 p.m. ET)
8 януари 2008 година

5.01
4 години по-късно, Три Хил е едно ново място. Лукас е борещ се за хляба си писател, който се захваща и с треньорския пост на "Tree Hill Ravens" заедно със Скилс. Пейтън започва рисковано начинание в музикалния бизнес, докато бъдещето на модната линия на Брук е на кръстопът. Междувременно, Нейтън и Хейли са млади родители, търсещи решение на своите проблеми. Твърде много неща са се промененили за тези 4 години, но това е само началото.

5.02
Напрежението се покачва, когато Лукас трябва да се срещне отново със своето минало и да избере какво да прави с бъдещето си, като междувременно разбира и какво е да си треньор на "Tree Hill Ravens". Решението на Хейли да наеме детегледачка (Torrey DeVitto) улеснява значително условията и в къщата, докато първият и ден като учител търпи голям обрат и предизвиква някои затруднения. Джейми намира подкрепа в лицето на Скилс, за да участва в импровизирано автомобилно състезание. Междувременно, вълнението на Маут, свързано с новата му работа, среща отпор в лицето на новият му шеф. Джеймс Лаферти, Хилъри Бъртън и София Буш, също участват в епизода.

ПРОМО
ПРОМО 2

Официални снимки

5.01 & 5.02 Episode -Music:
Promo We The Kings - This is Our Town

5.01

Wild Whirled - Hollywood
Lil Coe - What U Gonna Do
Selectracks - You Got What It Takes
Salme Dahlstrom - American Beauty
Yellowcard - Light Up The Sky
Low vs Diamond - I'll Be
Jupiter Sunrise - Steal Me
Kelly Clarkson - Irvine
Black Rebel Motorcycle Club - "Mercy"
Jupiter Sunrise - "Steal Me"
The National- "Green Gloves"
The National - "Fake Empire"
Jackson Waters - "Come Undone" (Acoustic)
The Verve Pipe - "The Freshman" (Acoustic) (CODA)

5.02
Geoff Martyn - Think It Must Be
Ben Lee - Ripe
Belasco - Lawman
The Little Heroes - Thank You
Smashing Pumpinks - Neverlost
Channel Two feat Apl of Black Eyed Peas - Bringa
Timna Perez - DJ Make It Boom Loud
Magic Bullets - Will Scarlet
Richard Harris - Will You Be There
Group 1 Crew - "Forgive Me"
Jimmy Eat World - Gotta Be Somebody's Blues
The Hours - Back When You Were Good (5x02 CODA)

Credit: Susan - FF

Музика (Nathan_Lee)

5.01 & 5.02 Download:
One.Tree.Hill.S05E01.HDTV.XviD-XOR @ Zamunda.Net
One.Tree.Hill.S05E02.HDTV.XviD-XOR @ Zamunda. Net

One.Tree.Hill.S05E01.HDTV.XviD-XOR @ Arena. BG
One.Tree.Hill.S05E02.HDTV.XviD-XOR @Arena. BG

5.01 & 5.02 Субтитри:
5.01 (papy2000)
5.02 (papy2000)

Постове, които не са отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
Bloody_Tears
Даре, мерси много, веднага ги пуснах да се теглят (sun) Нямам търпение
Jordan
Ооопссс...що така са променили деня на излъчване тея хора... blink.gif
Ма то кой ми е виновен, че не следя кога ще излезе. А защо 2 серии са пуснали?
Определено ще има за какво да пиша доввечера. Съжалявам, но май още един сезон ще се наложи да ме търпите rolleyes.gif
Oooooooуууу blush.gif Най-накрая ОТНННННН rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Извинете за лигавото писане ама не можах да се стърпя blush.gif
elli
хора има ли някакав начин да гледам отх online защтото не съм в българия и не мога да тегля нищто от интернет а пък мн ми се гледа някакви идеи?
girl_from_hell
а на мен не ми се отварят саитответе с песните , само в мен ли е проблема иначе епиздоите вече се дърпат разбира се smile.gif
chadmurray_fenka
На мене също не се отварят сайтовете с песните! Обаче най-после можем да гледаме ОТХ...
milen4eto
Цитат(elli @ Jan 9 2008, 16:27) *
хора има ли някакав начин да гледам отх online защтото не съм в българия и не мога да тегля нищто от интернет а пък мн ми се гледа някакви идеи?

И аз съм в чужбина, но преспокойно си тегля от сайтове като zamunda-та и arena-та!!
FrAgMaKeR
Цитат(elli @ Jan 9 2008, 09:27) *

Това, че си извън България не значи, че неможеш да го свалиш и да го гледаш, на сайта съм сложил и линкове към mininova въпреки, че и през българските тракери няма да имаш проблеми със свалянето, ако това е проблема, или торентите като цяло?
FaLLOuTbOy
Аз ги изтеглих серийте, сега почвам да ги гледам happy.gif

А по въпроса с песните: когато цъкнете там на песента ви отваря еи този линк http://hxxp//www.sendspace.com/file/j9dsqa
Просто махнете " http://hxxp//" и сичко ще е наред smile.gif
^Disaster^
Страшни епизоди ! Имам чувството, че с тези нови персонажи доста ще върнат интригата ! Хареса ми началото на сезона ! ;]]]
K1llerAngel
Само субтитри е ше е супер biggrin.gif
ПП амм през колко време ша пускат нов епизод ?
H_bomb
уфф.....дано да излезнат субтитрите до довечера...че някой нещо не им ги разбирам....иначе сериите са добри
DIDI1212BG
http://4storing.com/cbssp/226b3d39e7957430...3d75637216.html на papy2000
COR7EZ-
забелязах тъкмо като натиснах добави хах sry
Menna: Сега добавих линка в началния пост. wink.gif
CiNdEreLLa``
Цитат(COR7EZ- @ Jan 9 2008, 22:18) *
забелязах тъкмо като натиснах добави хах sry
Menna: Сега добавих линка в началния пост. wink.gif

Еееее много сте гадни, тъкмо щях да я качвам biggrin.gifbiggrin.gif:D Много яка песен !!! tongue.gif
FaLLOuTbOy
Много добро начало на сезона.. просто не можеше да е по-добро. Според мене ОТХ се завърна на 100%! Ще коментирам епизодите 1 по 1.

#1 "Four years, six months and two days."

Радвам се, че Брук е успяла да осъществи своята мечта - да стане известен дизайнер. Въпреки това самотата й беше изписана на лицето по време на интервютата. Помощничката й Милсънт не ми направи голямо впечетление за разлика от Виктория, която е голяма кучка. Мисля, че тя е интересен персонаж и се надявам да я видим повече за напред.
Малко ми стана гадно за Пейтън, но не всеки може да сбъдне напълно мечтата си. Шефа й ме изкефи "свали едно копче от ризата ти и ще дойдеш на срещата". Хареса ми обаче, че му се противопостави и напусна. Дали още има чувства към Лукас?
Лукас също направи впечетление - новият тренер на Ravens както и вече издал една книга. Знаех си, че има връзка с редактора си - Линдзи. Усещам някакъв триъгълник между Пейтън/Лукас/Линдзи.
Семейство Скот
- Съжелявам Нейтън. Какво ли е да ти се сринат всички мечти които си се стремял да сбъднеш само за 1 вечер. За пореден път се убедихме, че алкохола не прощава.
- Хейли прави всичко възможно да запази семейството и брака си, не й е лесно на нея.
- Джейми придава свежест на сериала. Без него нямаше да е същото. Любимият ми нов персонаж. За жалост става неволен свидетел на караниците на родителите си.

Епизода беше много силен. Хубвао е, че Марк се е сетил да включи Джънк, Фърджи, Маут и Скилс. Сцената с Брук и Пейтън на летището беше страхотна. Flashback-овете бяха много подходящи. Дано не прекалят с тях по-нататък. Музиката беше отново на ниво, особено на Yellowcard - Light Up the Sky.
Не мога да не спомена ей тази реплика, която ми направи силно впечетление:

Хейли:.. Your son needs you Nathan, please don't be like your father.
Нейтън: My father is in jail, so am I
Хейли: Well, you can walk out.

#2 "Racing Like a Pro"

Toзи епизод ми хареса малко повече от първият. Всички отново се събраха в Трий Хил. Брук премести компанията си в родния си град на мястото на кафето на Карън, което страшно много ми хареса. Куентин ми е много интересен, напомня ми за Нейтън. На Хейли й е все още трудно да се оправи с учениците си, а Нейтън най-накрая се вразумява smile.gif. Надявам се Пейтън да успее да изгради кариера.. ще видим какво ще стане. Нямам търпение до следващия епизод!

Давам 9/10 и за 2та епизода.. просто бяха невероятни.
brooke_scott
за сега гледах само първия епизод, след малко пускам 2... smile.gif
няма да се впускам в дълги обеснения защото нямам търпение, така 4е само 6те кажа 4е епизода беше невероятен, мн мн ми беше тъжно за Нейтън и сцената като се парализира беше ми беше мн гадна sad.gif и като се сдърпаха с Люк за бутилката и той му каза 4е Дан няма да е единствения Скот убил брат си, пак беше мн гадно и не на място шегата му... но накрая един прекрасен момент м/у Джейми и Нейт видяхме, направо с-р smile.gif явно ще се оправя занапред, или поне така ми се иска, щото ми е мн тежко да го виждам така sad.gif другата сцена която ми направи голямо впе4атление е където Брук и Пейт се срещнаха на летището, но аз ощще от на4алото си знаех 4е се е обадила на Брук, просто истинското приятелство е завинги...мн хубаво бяха направени и сцените с voiceover-а на Пейт smile.gif И само да кажа за Джейми, 4е тва детенце е просто върха, страхотен е малкия, мисля 4е ми е любимия герой от мъжката 4аст ве4е biggrin.gif Скилс ми беше мн забавен като не пусна Джейми да вкара biggrin.gif Абе въобще големи са сладури и Джънк и Фърги абе вс smile.gif Лукас...за него ще кажа, 4е явно Пейтън мн го е наранила щом не я иска обратно, трудно му е с книгата (то май няма де biggrin.gif) а относно Линдзи не ми направи лошо впе4атление, може и да ми хареса, рано е още wink.gif Относно другите нови персонажи, както ве4е казах Джейми е The Best, тая Виктория е мн гадна, шефа на Пейт мн ме изкефи като я накара да си разкоп4ее коп4ето, но 4овека явно мисли само за пари dry.gif както и да е, аз спирам до тук, 4е мн се отнесох и както нямаше да пиша дълги коментари кво стана biggrin.gif С 2 думи: силно емоционален епизод
{`BrukaS`}
За мен епизода беше много поучителен...показаха ни истинската страна на живота.Успехите,пари и власта са нищо без най-близките,без хора,които обичаш.И не винаги става така както сме си го представяли...Нз на мен ми предстои именно това-да поема по нов път,с нови хора към истинския живот когато гледах серията се натъжих,защото осъзнах,че и моят живот няма да е пълноценен без приятелите ми,без детството. wacko.gif dry.gif Каквото и да правим,на където и да се стремим винаги се връщаме към корените си smile.gif
Mr. Winchester
Леле papy2000 е супер бърза СУБТИТРИ (с05е01) за втория все още няма

ПС аз имам малко работа тъкмо докато я свърша ще се е свалил епизода и ще гледам любимия сериал (един от любимите)
hristin4e
Първия епизод докато го гледах и ми беше много странно ззащото бях забравила чувството да гледаш One Tree Hill rolleyes.gif
Много ми стана кофти на сцената с Лукас и Пейтън на игрището.. sad.gif И също когато репортера разпитваше Брук и пак много тъжно... unsure.gif

Да си призная 2-рия епизод се разревах... (то ако не аз кой друг rolleyes.gif ) на сцената когато Брук и Пейтън отидоха в къщата на Хейли... и Хейли беше една тъжна и супер изтормозена изглеждаше и като се обърна (когато викна Джеймс а него го беше срам) и като си оправяше косата... sad.gif

А сцената с Брук и Маут, когато Скилс ги събуди и те се разтичаха насам натам беше върха smile.gif много яко я изиграха 4.gif
Иначе бяха много добри и двете серии smile.gif Много съм доволна за сега, дано така да продължават wink.gif
Между другото що нямаше надписи... искам си Gavin DeGraw rolleyes.gif Дано да е било само за 1-вите епизоди wink.gif

П.П. Бравос за субтитрите, по-бързо и от очакваното са ги направили!!! Аз го гледах без, защото не бях видяла че има 16.gif
HooRiyA
~Очарована съм.
Не са нужни повече думи.

С нетърпение чакам 3ти епизод rolleyes.gif
brooke_scott
2 епизод беше върха..и той biggrin.gif тоя път няма да пиша толкова wink.gif Брук и Джейми бяха страхотни с една дума, двамата направо с-р мн ме радват, големи сладури, мн ми хареса как Брук му направи костзм4ето и колата като боядиса, мисля 4е мн й отива Джейми за син, но и кръщелник е яко biggrin.gif също мн мн ми хареса Джейми като се уплаши и искаше Брук и после с Брук в къщата и тя като каза 4е сама взима решенията smile.gif ей тва детенце ще ми влезе под кожата smile.gif))))))))))))))))))) Нейтън се бори! Тоя 4овек ме изумява, от къде намира сили, браво на него! и накрая с Джейми беше мн хубав момента, нямам думи...Тоя Куентин ме дразни с-р мн, а Люк мн ме изкефиха със Скилс - тренер4ета tongue.gif
Sniper
Невероятни са и двата епизода! На мен лично много ми харесаха и останах без думи.
Наистина съм приятно изненадан от началото на новия сезон.
Да си призная и аз се разплаках и на двата епизода. blush.gif
Отново си припомних какво е чувството да гледаш One Tree Hill! happy.gif
miim4eto
не знам на мен ли ми има нещо ама от сцената с Нейт и Джейми на басейна до края на епизода плаках rolleyes.gif много емоционален епизод страхотен беше нямам думи сега сядам и за втория
brooke_scott
ейй забрайх, първата сцена е The Best 18.gif Брук ска4а в леглото и...опс Линдзи 18.gif мн яко biggrin.gif
elli
Цитат(FrAgMaKeR @ Jan 9 2008, 11:10) *
Цитат(elli @ Jan 9 2008, 09:27) *

Това, че си извън България не значи, че неможеш да го свалиш и да го гледаш, на сайта съм сложил и линкове към mininova въпреки, че и през българските тракери няма да имаш проблеми със свалянето, ако това е проблема, или торентите като цяло?

идеятя ми е че не мога да тегля от никъде заради интернета
susito
за сега съм гледала само първа серия,ама 2-ра вече се тегли!
Първа си беше върха-невероятен първи епизод!Особено момента с Джейми и Нейт до басейна...и аз много плаках!Или Пейтън и Люк на игрището...много емоционален епизод.Обаче супер забавно беше Скилс катос е караше на Джънк и Фърги за пицата :" О,значи пицата ми се е самоизяла" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
shumi88
Замисъла на сезона е невероятен. Гледах само първия епизод и очаквам субтитри за втория.
nelito0o0
Охх.. сутринта си пуснах епизодите да се теглят и отидох на даскало спокойна... blush.gif Иии само прибирам се.. и кво да видяяяяя shocking.gif Субтитри за първия епизод..... worthy.gif worthy.gif worthy.gif Веднага го пуснах.. За епизода... Мога да кажа, че въобще не се разочаровах от ОТХ.. даже бих казала, че това беше СТРАХОТНО начало... мноого си поплаках.. blush.gif happy.gif а Лукас направо ще го прибияяяяяяя 19.gif 19.gif 19.gif Как може с тая ... 16.gif 14.gif Нненнене.. 9.gif А Пейтън.. горкичката sad.gif sad.gif sad.gif В работата не и провървя.. връща се Лукас някакъф такъф.. и той wacko.gif Иначеее Брук беше многоо сладка rolleyes.gif rolleyes.gif 10.gif А детето на Хейли и Нейтън е голяяяяяяям сладур.. много ме изкефи като каза на Нейтън "Татко,мисля че пиеш много" 18.gif 18.gif 18.gif Абее сладур отсякъде 15.gif 15.gif 15.gif А за втори епизод не дочаках субс.. но като излязат пак ще го гледам 4.gif 4.gif 4.gif
black1wolf
Мн ми хареса първия епизод.Чакам с нетърпение субтитрите за епизод 2 smile.gif
Miss_Duff
Изгледах първият епизод без субтитри и не съм на 100% сигурна,че съм разбрала всичко идеално,но от това,което видях,останах много впечатлена.Вторият ще го гледам по-късно..Първоначално мислех,че няма да ми хареса - когато ги видях всички,толкова различни.Но още след няколко минути се разубедих - като видях например Джейми... worthy.gif Леле,уникален сладур е това момченце! blush.gif
Нейли ги представиха доста кофти като цяло - нямаше нито един силен момент,имам в предвид щастлив.Горкият Нейт беше поставен в светлината на отчаян алкохолик... dry.gif Тъжно.Особено когато се развихри с купите и наградите...Или пък когато се извини на сина си.На тези две места се разплаках. rolleyes.gif Хейли се е променила много,ама много.Изобщо не е онова момиченце със странните шапки и пончото. biggrin2.gif Лукас...и Линдзи. 16.gif Уф.Пейт ми направи страхотно впечатление тук и изобщо най-много ме зарадва от всичко в епизода. happy.gif "Асистент на асистента" huh.gif Шефът й беше много гаден и ми хареса,че тя не се примиряваше с глупостите му.Радвам се,че напусна.Бту,Виктория sucks! happy.gif И с шефа на Пейтън ще са си лика-прилика... 10.gif Брук е доста успяла.Честно казано,от спойлерите се разбира,че има голям напредък с Clothes Over Bro's,но не очаквах час толкова грандиозност - червен килим,корица на Inside,пътуване в Милано... 3.gif Но пък се радвам за нея,макар и да ми липсва старата Б.Дейвис - сладката мажоретка...
С две думи епизодът беше уникален,с нетърпение ще гледам след малко 2ри и очакваме следващите!! worthy.gif *Oth си е Oth!* blush.gif
sladuranka
Някой знае ли какъв е бил рейтинга на епизода, защото епизода беше страхотно невероятен. Напълно в стил ОТХ worthy.gif rolleyes.gif worthy.gif rolleyes.gif .
FaLLOuTbOy
Ще постна рейтинга към 19:30. Все още няма информация smile.gif
miim4eto
гледах и втория леле супер сезон ще бъде просто постоянно се убеждавам че one tree hill е единствения по рода си сериал някъв такъв и емоционален и забавен и поучителен. ест и на 2ри епизод плаках то как няма с тез караници на Нейли. А Джейми е супер сладура. Брук ест е супер. Нз ама Лукас нещо не ми хареса особено. А тоя черния от отбора Фийлдс направо го намразих но имам чувството че и той като Нейт може да се оправи. А толкова се радвам за Нейт че се осъзна толкова як финал на еп. Ох мога да пиша до утре така че спирам smile.gif OTH THE BEST!!!
Nasi
На мен също много ми хареса, първият епизод беше много тъжен и депресиращ, но вторият си имаше всичко. Радвам се, че са решили да ги пуснат за една вечер.
От една страна всички са много променени, но от друга са си все същите. Малкият Джеймс е невероятен, есента го гледах в един епизод от Лас Вегас и бях убедена, че ще е перфекният актьор за дете на Нейтън и Хейли. Линдзи ми направи страхотно впечатление, с Лукас си отиват като двойка, хубаво беше след толкова време да го видим с някой друг. Лукас и Хейли ще си имат работа с този Куентин, той супер много напомня на Нейтън от съвсем първите епизоди.

Искренно се надявам, че ще продължат в този дух. smile.gif

Цитат
Между другото що нямаше надписи... искам си Gavin DeGraw

Мисля си, че ще са си така, защото в почти всички сериали тази година е така. От една страна I don't wanna be ще ни липсва, но от друга серита ще е по-дългичка с около минутка. smile.gif
absolutkr
Някой знае ли кога ще излиза 3-ти епизод ?
Mr. Winchester
другата сряда
FaLLOuTbOy
Хора, туко що дойде рейтинга за ОТХ. И какво да ви кажа, това шоу ме изумява. Доказа, че може да се справи само с конкуренцията

Първият епизод: 3.36 million A18-49 1.5/ 4
Вторият: 3.59 million 1.6/ 4

Това е най-високият рейтинг от НАЧАЛОТО на сезона за шоу излъчвано от 9 часа по CW, което значи, че сериали като Supernatural, Gossip Girl, Reaper не могат да стигнат тези числа.

Също така "One Tree Hill" победи ABC's Cashmere Mafia (повторение) и нова серия наCarpoolers. Какво мога да кажа - ОТХ да бест. Повечето шоута на CW не могат да победят никоя от продукцийте на другите канали.. много се радвам аз ОТХ

Все още е много рано и не може да се каже със сигурност и също така не искам от сега да давам празни надежди но ако продължава така ще има 6ти сезон. :Р
Nasi
Over at the CW was the season-premiere of One Tree Hill (#5: 2.3/ 4), followed by a second episode at a 2.6/ 4 (#5). Comparably, that was a decrease of 26 percent in the overnights from One Tree Hill’s year-ago season premiere (on Wednesday, Sept. 27, 2006 out of America’s Next Top Model).

1 епизод 2,3 млн.
2 епизод 2,6 млн.

26% по-малко от миналогодишната премиера. sad.gif

едит: FaLLOuTbOy писали сме едновременно, явно източниците са различни.
FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ Jan 9 2008, 18:42) *
Over at the CW was the season-premiere of One Tree Hill (#5: 2.3/ 4), followed by a second episode at a 2.6/ 4 (#5). Comparably, that was a decrease of 26 percent in the overnights from One Tree Hill’s year-ago season premiere (on Wednesday, Sept. 27, 2006 out of America’s Next Top Model).

1 епизод 2,3 млн.
2 епизод 2,6 млн.

26% по-малко от миналогодишната премиера. sad.gif

едит: FaLLOuTbOy писали сме едновременно, явно източниците са различни.

Това е overnights. Мойто е fast nationals. Overnights са базирани на супермаркетите и не са в милиони ми в нещо друго (незнам какво), а fast nationalite са самия рейтинг + популярността на шоуто във възрастовата група 18-49 smile.gif

едит: моя източник е www.pifeedback.com
Nasi
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 9 2008, 18:43) *
Това е overnights. Мойто е fast nationals. Overnights са базирани на супермаркетите и не са в милиони ми в нещо друго (незнам какво), а fast nationalite са самия рейтинг + популярността на шоуто във възрастовата група 18-49 smile.gif

ок, не съм обърнала внимание.

Някой виждал ли е промото за следващият епизод?
FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ Jan 9 2008, 18:47) *
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 9 2008, 18:43) *

ок, не съм обърнала внимание.

http://youtube.com/watch?v=8V-8MTU7gr4

почвайте другия топик 10.gif

бтв мн инт промо
Mai4et0
Цитат(Nasi @ Jan 9 2008, 18:47) *

Ето промото на следващия епизод
Nasi
Цитат(Mai4et0 @ Jan 9 2008, 18:50) *

Мерси. Сега ще го довабя в темата за следващият епизод.

един: стана голям оффтопик, и затова ще си кажа мнението за рейтингите. Рекламата е голямо нещо, миналата година нямаше никаква от страна на CW, докато тази сега е обратното, с всички промота, fast forward клипове и промо снимки, интервюта нещата си идват на мястото. 4.gif

kentrildumon
А само един невеж въпрос , защо излизат 1 и 2 епизод наведнъж ? smile.gif
brooke_scott
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 9 2008, 18:35) *
Това е най-високият рейтинг от НАЧАЛОТО на сезона за шоу излъчвано от 9 часа по CW, което значи, че сериали като Supernatural, Gossip Girl, Reaper не могат да стигнат тези числа.
сезон. :Р

аз пък не мисля 4е ОТХ беше зле, даже напротив, ама Supernatural не могат да го стигнат - това ме у4удва, но както и да е, браво на OTH и само така biggrin.gif макар 4е предполагам по-нататък ще спадне, но ще видим
ice_kill
А видяхте ли директор Търнар???Смях се супер много на него... worthy.gif worthy.gif

А иначе като цяло много яки бяха серийте.One Tree Hill завинаги!
bo7evka
Хахахахахаха якооооо луд луд луд smile.gif
Tedds
Страхотни 2 серии worthy.gif
ОТХ започна сезона много добре според мен.Първия епизод беше много добър,поплаках си,смях се..Радвам се че Брук е станалапре успяла дизайнерка...Нейт (много гадно ми стана за него),когато си счупи наградите ми стана много мъчно...
Макар че беше много смешно,когато Джейми му каза че мисли,че пие много 18.gif Също така Нейт как си взема пиенето,макар че Хейлс го крие той пак biggrin2.gif Шефа на Пейтън е хипер смотан дебил право на нея че напусна rolleyes.gif Линзи не е лоша,с нищо не ме дразни за сега..
Втория епизод повече ми хареса,Брук беше много забавна. 4.gif Джейми ейй голям сладур е това малкото,браво на Нейт,че успя,най-накрая разбра че има за какво да живее smile.gif Куентин е хипер смотан крокодил много ме изнерви как дразнеше Хейли.Но Хейлито е супер и ще се справи с класа си biggrin2.gif
Кари не ми хареса....
Айде сега чакаме следващата серия,промото показа само Лейтън/Линдзи,но ще видим какво ще стане smile.gif
Хубав старт да се надяваме,че и за напред ще е така 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.