Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся съмишленици...
GGbit.info > Развлечение > Музика > Музикална Муза
HATE
Интересува ме във форума има ли хора които да свирят на някакви инструменти.Ще е интересно да обменим опитsmile.gifАз лично свиря на китара,барабани и тарамбукаsmile.gif
vIkToRsHeFa
Ами от времер на време плъховете мишките и всичко живо се изнасвя отквартала като взема да скрибуцам на цигулка или на да дращя(буквално) на китара... 18.gif
HATE
Но по принцип свирил ли си на китара или цигулка?
Ако си свирил е лесно да си върнеш форматаsmile.gif
vIkToRsHeFa
Абе проскрибуцвам дето се вика от време на време цигулка хич ме няма ама китара що годе хващам акордите и такта...
Aqua-Spirit
Има ли някой, който свири на барабани и има желание да свири в метъл-група, ама да е сериозен и отговорен!!!!
HATE
Мда...желаещи има smile.gif
Би ли далa малко повече инфоsmile.gif)
3pacalypse Now
HATE аз няма да се обаждам на тая тема че ша зема да уплаша хората от форума smile.gif
бтв аз съм радо от отсрещния блокsmile.gif
Aqua-Spirit
QUOTE(HATE @ Mar 2 2006, 12:36 PM) *

Мда...желаещи има smile.gif
Би ли далa малко повече инфоsmile.gif)

Като започнем пак училище ще питам групата още ли търсят, щото стария барабанист май си го задържаха... Ако още важи ще ги питам подробности и ще се обадя.
melkor
Барабани... преди няколко века.
HATE
Хаха преди няколко века звучи наистина СКОРО smile.gif
Е нищо де...важно е че е кипяло нещо..самнявам се да са ти минали мераците да свириш на барабани smile.gif
pool^babygirl
Хм от тука явно аз съм първата дет е свирила на пиано или по-скоро дрънкала wink.gif
april^^
Китара smile.gif ...непрофесионално blush.gif Иначе си вокалствам в група,но тук става въпрос за инструменти...еми...китара (акустик) wink.gif
lemmy
Еми пробвах барабани не отдавна и са с един френд май ше си сформираме некоя групи4ка ма още нищо не е решено и не съм кой знае колко добра blush.gif
Angel-oF-DeatH
100 % музикален инвалид 18.gif 18.gif
Sondata
Аз си дрънкам на китара от време на време. Свирил съм, на ритъм, бас, бил съм и временен вокал даже 3.gif в две групи досега. Едната не прокопса изобщо, а друга откакто се маханх им потръгна много яко biggrin2.gif Пу-пу да не им е уроки и да вървят все по-нагоре smile.gif Става въпрос за Ivory Twilight
FuckStyle
аз свиря на празна бирена бутилка :-)
Mimsey
Аз до скоро много исках да се науча и да свиря на барабани. Моята мечта, ама никой не ме взе насериозно... Моите родители никога не са обръщали внимание на мен и на брат ми на това какво таланти имаме и как да ги развиваме... Не правете тяхната грешка, ако и вие някой ден имате деца! smile.gif
siska
знам 1 2 мелодиики на пияно wink.gif но имах голямо желание да се науча да свиря като хората.
hristin4e
аз много искам да се науча са свиря на пиано... една приятелка ме беше научила да свиря котешкия марш biggrin.gif аз обичам да пея.. но исках и на пиано да мога... уви няма да стане скоро rolleyes.gif
Whip
Аз на нищо не свиря обаче съм родена да пея пънк, мога да го докарам толкова фалшиво с мойте трели, че всеки би си казал: "пънкът не е мъртъв" 1 (4).gif

ОМГ, забравих, мога да свиря на акордеон, цели 4 семестъра получавах само 6-ци в ПУ biggrin2.gif
Hermes
Мога да свиря на чембало и то доста професионално.
HATE
Малеее 100 кила народ е писал в темата,а аз и да не разбера...тц тц...
Та..явно доста желаещи има във форума smile.gif Това може само да ме радва,но друг е въпроса...какво ви спира?
Моите родители също никога не са проявявали интерес кам музикалните ми трепети и...почнах сам smile.gif)
Между другото моята група си тарсим фокал! smile.gif Все още хахаха...дойдоха последно няколко човека,ноооо хахах те си бяха само с мерака smile.gif Ако има желаещи моля свържете се с мен smile.gif Благодаря! smile.gif
fNatic.
..баскитара.. класическа.. малко клавир.
HATE
Бас китара? Аааа свириш ли някъде? Ние си търсим и басист smile.gif Ако имаш мераци ... biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.