Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кристин заби главната роля в новия филм за Street Fighter!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Току-що беше официално обявено, че Кристин Крюк е получила главната роля в новия филм, базиран върху култовата игрална файтинг-поредица Street Fighter. Филмът ще се нарича Street Fighter: Legend of Chun-Li и следователно ще се набляга основно върху детективката и майсторка на бойния стил Ушу - Чън-Ли. biggrin2.gif Това засили дори повече трепетните ми очаквания за този филм, базиран по една от любимите ми файтинг поредици, дело на още по-любимата ми фирма за видеоигри Капком(Devil May Cry, Resident Evil, Dino Crisis, Viewtiful Joe...). smile.gif

Малко важни факти относно героинята:

- Основните герои в поредицата Street Fighter са Риу, Кен Мастърс и Чън-Ли.

- Чън-Ли е първият играем персонаж от женски пол в бойна игра и съответно първата главна женска героиня, която добива световна популярност. Преди нейния дебют през 1991 в Street Fighter 2, женските героини във видеоигри са съществували предимно като девойки в беди, случайно срещани НПЦ-та(NPC - non-playable character) или просто като част от бекграунда.

- След успеха на SF2 и популярността на Чън-Ли, броят на женските главни героини се е увеличил значително. От тогава насам, при много игрални поредици главният персонаж е от женски пол или при игри с повече играеми герои, поне един от тях е винаги жена, също така на мадамите в поддържащи роли се обръща значително повече внимание. Най-видни примери: Лара Крофт - главна героиня в адвенчър-поредицата Tomb Raider, също изиграна от Анджелина Джоли в двата игрални филма; Кейт Арчър - главна героиня в екшън-поредицата No One Lives Forever; Сара Кериган от стратегическата поредица Star Craft; Рейн - главна героиня в екшън-хорър поредицата Blood Rayne; Соня Блейд и Принцеса Китана от файтинг-поредицата Mortal Kombat; Нина Уилиямс и Джун Казама от файтинг-поредицата Tekken; Джил Валънтайн, Клеър Редфийлд и Ребека Чембърс от сървайвъл-хорър поредицата Resident Evil; Реджина - главна героиня в екшън-хорър поредицата Dino Crisis; Тифа Локхарт, Риноа и Юна от ролевата поредица Final Fantasy; Принцеса Фара и Императрица Каилийна от трите игри за Prince Of Persia; Триш, Лусия и Лейди - партньорки на Данте от първата, втората и третата част на екшън-готическата поредица Devil May Cry...

- От своя дебют насам, героинята е присъствала във всяка следваща част на поредицата, както и в книгите, комиксите и анимационните филми посветени на нея.

Главните герои на поредицата - Риу, Кен и Чън-Ли

П.П.: Поздравления на Кристин и съм сигурен, че ще закове перфектно ролята на Чън-Ли. smile.gif Шорюкен!!! mrgreen[1].gif
Apfh
Браво, Браво!... те още миналият месец го бяха обявили, но не беше потвърдено официално май.
Честно казано, новината, също както тогава така и сега ме радва, тъй като ще ми е супер любопитно да видя Кристин в тази роля... biggrin.gif
Представете си я само да млати наред!...
Mr. Winchester
Браво. Мерси за инфото.
lyubenski
Хе супер. Аз си спомням първия филм с Ван Дам smile.gif. Тогава бях див фен на ST2 smile.gif . Даже сега ще си сваля малко да попуцам някой fighter smile.gif
lex's_girl
Сool радвам се за нея, заслужава го. 10x за инфото!Tрябва да изгледам някое анимационно филмче за Чън-Ли май happy.gif
ПП Кристин не е от латиноамерикански произход btw, баща й е германец, а майка й китайка *Разпространено Твърдение* smile.gif
Green_Arrow
Yes ... моето момиче ще играе Chun-Li мале тва ме радва толкова много smile.gif 1clap[1].gif 36_1_55[1].gif
toho
Цитат(lex @ Jan 4 2008, 15:12) *
баща й е германец, а майка й китайка

За да сме съвсем точни баща й е холандец, не германец rolleyes.gif

Мерси за инфото, Ванка!
ShArKy`
Мерси за инфото....Ванка biggrin.gif 1clap[1].gif 13.gif 16.gif
Enchanted
Първо мерси за инфото,sonofsparda!
Иии сега:
Много се радвам,че вече е потвърдено официално!
Кристин заслужава ролята,ще се справи супер и разбира се,с нетърпение чакам филмчето(което излиза 2009год.)!
sonofsparda
Вярно бе. Майка й наистина беше китайка. Моя грешка. Ами пак са й странни корените на момичето. И все пак на мен винаги повече ми е изглеждала като латиноамериканка - нещо нямащо нищо общо с комиксовия образ на Лана Ланг. То не, че русолявата главица на Ерика крещи: "Лоис Лейн!", ама карай. wink.gif Няма значение, важно е, че Кристин получава хубави роли и най-накрая сигурно ще харесам новата й героиня, за разлика от тази й в сериала. wink.gif
fNatic.
Ryo frv 4.gif
vikihill96
Ами освен да кажа браво на Кристин, че е спечелила ролята в това очертаващо се интересно филмче, друго членоразделно не ми идва на ум да кажа mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! А дано й тръгне идеално както се казва и да показва все повече и повече таланта, който всички сме убедени, че притежава biggrin2.gif biggrin2.gif !!!

П.П- А и Ванка що не добавиш в списъка от главни героини в игри и то известни игри (защото игра на 2000 и 2002-ра хич не е малко мен, ако ме питаш wink.gif ) мис Cate Archer, къде без нея. Такава мадама може ли да се пропусне бе-

...А недей така бе Ванка, по-внимателно при правенето на темичките 10.gif 10.gif !!! Аз като я изиграх за пръв път джитката и направо забравих, че е съществувал някакъв си там "нещастник" Агент 007, Бонд не знам си кой си, в Cate Archer е истината worthy.gif worthy.gif worthy.gif !!!
smallville_f
Еее браво на Кристин!! Супер роличка са й дали mrgreen[1].gif Ще се гледа задължително как рита задници worthy.gif Go, girl, go!!! Ние сме с тебе!!! Мерси, Ванка mrgreen[1].gif
sonofsparda
Моите извинения, Вики. smile.gif Добавих я. smile.gif

П.П.: Ей сега си изтеглих Street Fighter: Anniversary Collection, btw. wink.gif Ако знаете само на Плейстейшъна к'ви Spinning Bird Kick-ове правя с кака ви Чън-Ли само. biggrin.gif
vikihill96
А споко бе Ванка[mrgreen] ! То за "болен" в някои отношения тип като мен няяма какво да се притесняваш biggrin2.gif !!! Аз трудно харесвам нещо, но харесам ли го то си става по всеотдаен начин, защото когато гледам или играя нещо за мен най-важното е да ми е кеф, а като гледаш, че играеш с такава мацка през цялото време, е ако не му е кеф на човек значи е леко сбъркан mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!

П.П- Абе надявам се и филма SF и героинята на Кристин, по-скоро как ще я изиграе имам предвид, да ми легнат по същия начин на сърцето. Тогава ще съм адски доволен happy.gif happy.gif !!!
didssy
Хехееее ... как се израд3вах на тая новинка shocking.gif 4.gif супер !!! Нямам търпение да видиме и филма ... Сигурна съм че кристин ще се справи блестящо с ролята ... 10кс за инф.
Fen na Smallville
Браво Кристин само така.
toho
blink.gif
Цитат(Fen na Smallville @ Jan 10 2008, 19:55) *
Краво Кристин само така.

Кви крави? Кви говеда?
Mr. Winchester
Цитат(toho @ Jan 10 2008, 20:15) *
blink.gif
Краво Кристин само така.

Кви крави? Кви говеда?

Хаха, mrgreen[1].gif може би човекът е искал да каже Браво, ама не знам понеже Б и К не са близо на клавиатурата може да иска да каже и краво mrgreen[1].gif
vikihill96
Цитат(LeoWyatt @ Jan 10 2008, 20:28) *
Цитат(toho @ Jan 10 2008, 20:15) *
blink.gif
Краво Кристин само така.

Кви крави? Кви говеда?

Хаха, mrgreen[1].gif може би човекът е искал да каже Браво, ама не знам понеже Б и К не са близо на клавиатурата може да иска да каже и краво mrgreen[1].gif

Абе не знам какво е искал да каже, ама аз се посмях наистина от сърце като го прочетох това "пожелание". Сигурен съм, че ще има и други хора, които искрено ще се посмеят на хубавото пожелание към "кравешките невинни очички", които ще показва Кристин и в новия си филм...Всъщност надявам се този образ, който от време на време й наслгваха сценаристите в Смолвил, Снежанка и Землемория...Много по-си ми харесва като bad girl 15.gif 15.gif ...Пък и за бъдещата й роля тук ще е къде, къде по- удачно happy.gif happy.gif !!!
Enchanted
Aхх истински се посмях с тази "крава",миля че човекът наистина е искал да каже "браво"
Cate Archer много ми допадал,браво,браво(опс да не напиша краво biggrin2.gif )
vikihill96
Цитат(Enchanted @ Jan 10 2008, 22:08) *
Aхх истински се посмях с тази "крава",миля че човекът наистина е искал да каже "браво"
Cate Archer много ми допадал,браво,браво(опс да не напиша краво biggrin2.gif )

Ами неслучайно е може би най-любимата ми героиня от компютърна игра. А и аз заплеса му със заплес(добре, че Ванката е сложил от коя поредица е герой тя) не казах от коя поредица е- No One Lives Forever. Абе поклон- worthy.gif worthy.gif !!! Искам просто да се кефя и на филма с Кристин така както неистово го правех, когато за пръв път изиграх джитката. Все пак Bad Kristin изглежда много яко ( особено в Nemesis 15.gif ).
Lois Lane
Някой да ме ощипе...Там "краво" ли пише? OMFG....От вчера насам не се бях смяла така - от сърце и душа...много добро попадение Fan of Smallville, много добро. БРАВО!!!

Както й да е. Не е това идеята на темата. Ще дочакаме филма, надявам се и си го пожелавам, но предвид скучната и безразлична филмова кариера на Кристин не очаквам много да изпъкне в този филм, макар да й го пожелавам напълно искрено и от сърце. *вади скалпела, за да изчегърка една люспичка за пожеланието*

Филмът е част от една от любимите ми гейм и аниме вселени и ще бъда наистина разочарована, ако се окаже поредната скъпо-бюджетна холивудска или чиято и да е продукция, реализираща се екранно само и единствено възоснова на специалните си ефекти. Но както вече казах, докато филмът бъде пуснат на екран на мен ми остава само бледата надежда да не се разочаровам. Би било жалко наистина.
3pacalypse Now
Оле лудница , но не мисля , че биха я направили да изглежда повече като азиатка
sonofsparda
Така, на тези, които не са запознати с поредицата и нейните герои, реших да им направя малък подарък. smile.gif Ето ви целия анимационен филм, базиран върху Street Fighter 2 и съответно също наречен така. Филмът е с японско аудио и английски субтитри. Enjoy. smile.gif

SF2 - Part 1

SF2 - Part 2

SF2 - Part 3

SF2 - Part 4

SF2 - Part 5

SF2 - Part 6

SF2 - Part 7

SF2 - Part 8

SF2 - part 9

SF2 - Part 10

SF2 - Part 11

SF2 - Part 12

Enchanted
Ванка,мерси много!
Ще си ги гледам с удоволствие!
Green_Arrow
О и аз ще ги изгледам wink.gif
lex's_girl
Yes. Tимпани. Мерси за филмчетата, сър emoticon1 (118).gif
sonofsparda
Нямаше как да не споделя това просто. smile.gif

Damn, these fans are good!

didssy
еееееее верно са мноу добри тез фенове happy.gif допада ми картинката.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.