Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Terminator Trilogy (1984-2003) / Терминатор 1/2/3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Mr. Winchester
The Terminator / Терминатор

## Режисьор: Джеймс Камерън

## В ролите:
Арнолд Шварценегер, Линда Хамилтън, Майкъл Бийн, Пол Уинфийлд, Ланс Хенриксен, Бил Пакстън

## IMDB: Линк към IMDB

## Държава: САЩ

## Година: 1984

## Времетраене: 108 минути

## Резюме: "Динамичен, напрегнат и шокиращ филм." - Los Angeles Times

Арнолд Шварценегер е "направо невероятен" (Los Angeles Times) в ролята на свирепа и безпощадна машина за убиване, застрашаваща бъдещето на човечеството. Режисьорът Джеймс Камерън ни поднася това "гениално замислено и дръзко приключение" (Boxoffice), което нажежава анмосферата и няма да ви остави да си поемете въздух. През 2029 г. гигантски супер компютри властват над планетата, твърдо решени да заличат човешкия вид. За да унищожат бъдещето на хората, променяйки миналото, те изпращат назад във времето един непобедим киборг - Терминатор.

---------------------

Terminator 2: Judgment Day / Терминатор 2

## Режисьор: Джеймс Камерън

## В ролите: Арнолд Шварценегер, Линда Хамилтън, Робърт Патрик, Ърл Боен, Джо Мортън, Едуард Фърлонг

## Държава: САЩ / Франция

## Година: 1991

## Времетраене: 137 минути

## Резюме: Машините, които управляват света през 2029 година, не са успели да предотвратят раждането на бъдещия лидер на Съпротивата. В наше време в Лос Анжелис е изпратен от бъдещето киборг, направен от течна стомана и връх на супертехнологиите, който трябва да го убие докато е още тийнейджър. Но Съпротиваат изпраща на момчето пазител - огромен киборг, физически приличащ на този, който преди време се е срещал с майка му....

--------------------

Terminator 3: Rise Of The Machines / Терминатор 3

## Режисьор: Джонатан Мостоу

## В ролите: Арнолд Шварценегер, Оливър Хенгст, Ник Стал, Клер Дейнс, Гай Ийст, Найджъл Синклер

## Държава: САЩ / Великобритания / Германия / Япония / Австралия

## Година: 2003

## Времетраене: 109 минути

## Резюме: Историята се развива десет години след края на Т-2. Джон Конър е вече на двадесет години а неговият киборг, Шварценегер, има за задача да се справи с един нов враг...TX. Сега противника е по-силен от всякога.
divata_airis
Значи двойката я имахме на касетка, когато още нямаше ДВД-та и всеки път си я пусках да я гледам...Почти я бях запомнила на изуст...Еденицата много ми харесва, съвсем в реда на нещата тя е най-добра от трите...А тройката...ми те направиха някакъв станен опит да възродят Терминатора ама....нещо не ми хареса.
SoARoN
Цитат(divata_airis @ Jan 8 2008, 23:57) *
Значи двойката я имахме на касетка, когато още нямаше ДВД-та и всеки път си я пусках да я гледам...Почти я бях запомнила на изуст...Еденицата много ми харесва, съвсем в реда на нещата тя е най-добра от трите...А тройката...ми те направиха някакъв станен опит да възродят Терминатора ама....нещо не ми хареса.

Е аз пък ги бях запомнил репликите на изуст и веднъж като ни се повреди звука на "Темп"-а и се наложи да си рецитирам сам иначе гледах само картинки mrgreen[1].gif и да де двойката според мен е най-сполучлива worthy.gif
aria
Цитат(SoARoN @ Jan 9 2008, 00:06) *
Е аз пък ги бях запомнил репликите на изуст и веднъж като ни се повреди звука на "Темп"-а и се наложи да си рецитирам сам иначе гледах само картинки mrgreen[1].gif

ахахахахахахах,тва ме разби просто... 18.gif 18.gif 18.gif

Цитат(SoARoN @ Jan 9 2008, 00:06) *
и да де двойката според мен е най-сполучлива worthy.gif

мхм и аз мисля така,има лафчета там...единицата не е лоша,ама малко скучна... тройката...без думи,толкова зле,че няма на къде повече...
dragon_girl
Филма е МНОГО добър,а Арнолд като го видя ми избива на смях,не знам защо smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.