Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sleepers
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
PoLiTy'
Sleepers

Жанр: Crime, Drama, Thriller
Година: 1996
Националност: USA
Време: 147 мин.
Режисьор: Бари Левинсън
По книгата на:Лоренцо Каркатера
Сценарист:Бари Левинсън
Композитор: Джон Уилиамс
Продуцент: Лоренцо Каркатера
Актьори:Брад Пит,Кевин Бейкън, Дъстин Хофман, Робърт де Ниро

Трейлър

Историята:Четири момчета,израстнали в Hell's Kitchen, са част от героите в историята за една младежка грешка. Лоренцо, Майкъл, Томи и Джон израстват на улицата и там се чувстват като у дома си. След случаен инцидент обаче те едва не убиват човек, заради което са изпратени в поправително училище. Там те са подложени на смазващ тормоз от страна на садистичния си надзирател. И въпреки непрекъснатите мъчения те не могат да се оплачат на никого и никой не може да им помогне.
15 години по-късно Лоренцо вече е репортер , а Майкъл е правоспособен юрист. Томи и Джон обаче явно не са успели да превъзмогнат миналото си и продължават да бъдат аутсайдери, пристрастени към дрогата. Докато пият заедно в един бар, двамата случайно срещат мъчителя си от поправителното училище и го убиват. Така идва моментът на отмъщението им, а Лоренцо и Майкъл трябва да положат всичките си умения, знания и връзки, за да отърват приятелите си от нов затвор и да докажат, че има животът все пак дава възможност за справедливост и възмездие.

Лично мнение:Невероятен филм,разказващ за разбитите детски съдби!Много въздействащ и същевременно разтърсващ с бруталността на случките в изправителния дом.
Източник
ALeX4e7y^
МноОООооОООооогоооооо готин филм worthy.gif worthy.gif worthy.gif Не знам защо,но супер много ми хареса.Исках да го гледам заради Брад Пит и определено не съжелявам,че го направих.Наистина супер много ме грабна!!!!Гледайте го!!!!!!!!!!
ThePinkDuck
Мнооооооого силен филм. Просто страшно добре направен. Всички млади актьори от каста получиха всевъзможни номинации за изпълненията си. Актьорската игра като цяло е страхотна. Филма навява много тягостна атмосфера. Робърт ДеНиро в типичен за него образ страшно ми допадна, Брад Пит беше изключителен както винаги, но и останалите не падаха по-долу. Края на филма е болезнено реалистичен, а самата история се загнездва в съзнанието и трудно избледнява. Филм за ценители и не само...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.