Mr. Winchester
Jan 2 2008, 19:34
Click / Щрак
## Режисьор: Франк Кораци
## В ролите: Кейт Бекинсейл, Дженифър Кулидж, Адам Сандлър, Кристофър Уолкън, Дейвид Хаселхоф, Софи Монк, Хенри Уинклер, Джули Кавнер, Шон Астин, Шон Астин, Рейчъл Драч## IMDb: Линк към IMDB## Държава: USA## Година: 2006## Времетраене: 01:47:30## Резюме: Изтормозеният работохолик Майкъл Нюман (Адам Сандлър) няма време за жена си (Кейт Бекинсейл) и децата, защото трябва да впечатли своя неблагодарен шеф, за да заслужи добре платено повишение.
Докато не попада на Морти (Кристофър Уокън) – смахнат търговец, който разполага с отговора на неговите молитви: магическо дистанционно управление, с чиято помощ може да си позволи малко почивка с истерично смешни резултати.
Но докато Майкъл блажено спира звука на жена си, стопира децата и превърта набързо срещите с приятели, дистанционното постепенно превзема живота му и започва да го програмира. Шеметно, забавно и неконтролируемо комедийно приключение.
Enchanted
Jan 2 2008, 19:42
Mда,филма найстина е добър...по едно време към края ми беше станал много тъжен,макар и доста одавна да съм го гледала го помня,значи ми е направил впечатление

П.С.Браво за темичката Hики!
$windle
Jan 2 2008, 20:01
Да, първата половина беше много смях, другата половина беше доста тъжна. По-добър се оказа от очакванията ми
nelito0o0
Jan 2 2008, 22:02
Много готин филм... Струва си гледането
Mr. Winchester
Jan 3 2008, 16:06
Разтоварващо .Много добро съ4етание от комедия и фентъзи
ALeX4e7y^
Jan 3 2008, 16:14
Много готин филм.Някак си разтоварващ и забавен,но накрая наистина стана супер тъжен.
vasinka_{P}
Jan 3 2008, 18:54
Цитат(ALeX4e7y^ @ Jan 3 2008, 16:14)

Много готин филм.Някак си разтоварващ и забавен,но накрая наистина стана супер тъжен.
Нямаше как по добре да го кажа
divata_airis
Jan 9 2008, 01:22
Забавно филме какво повече да кажа, не бих го гледала втори път, освен ако не страдам от осезаема нужда на забавление, а това рядко се случва
tedi27
May 25 2008, 20:46
Цитат(vasinka_{P} @ Jan 3 2008, 19:54)

Цитат(ALeX4e7y^ @ Jan 3 2008, 16:14)

Нямаше как по добре да го кажа

Съвсем си права!Филм със смисъл!
Да,определено добро филмче,което поражда шантави мечти у всеки,който го гледа...
ladysunshine
Aug 1 2008, 09:19
Много хубав филм. В началото много забавен, а на края много тъжен. Можеш да се смееш и да плачеш. Бих го гледала пак.
искам дистанционното ехех ;]
miim4eto
Aug 2 2008, 14:51
Гледай го още като излезе и стана един от любимите ми филми. Както в P.S. I Love You през цялото време или се смееш или плачеш. Накрая дори аз не издържах и се разплаках ^^ Наистина добре замислен и уникален : )
**Naley*
Aug 2 2008, 16:45
Готин е,малко фантастична комедия,но е забавен доста
lori9bonboni
Aug 13 2008, 11:23
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.