Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Click (2006) / Щрак
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Mr. Winchester
Click / Щрак

## Режисьор: Франк Кораци

## В ролите:
Кейт Бекинсейл, Дженифър Кулидж, Адам Сандлър, Кристофър Уолкън, Дейвид Хаселхоф, Софи Монк, Хенри Уинклер, Джули Кавнер, Шон Астин, Шон Астин, Рейчъл Драч

## IMDb: Линк към IMDB

## Държава: USA

## Година: 2006

## Времетраене: 01:47:30

## Резюме: Изтормозеният работохолик Майкъл Нюман (Адам Сандлър) няма време за жена си (Кейт Бекинсейл) и децата, защото трябва да впечатли своя неблагодарен шеф, за да заслужи добре платено повишение.

Докато не попада на Морти (Кристофър Уокън) – смахнат търговец, който разполага с отговора на неговите молитви: магическо дистанционно управление, с чиято помощ може да си позволи малко почивка с истерично смешни резултати.

Но докато Майкъл блажено спира звука на жена си, стопира децата и превърта набързо срещите с приятели, дистанционното постепенно превзема живота му и започва да го програмира. Шеметно, забавно и неконтролируемо комедийно приключение.
Enchanted
Mда,филма найстина е добър...по едно време към края ми беше станал много тъжен,макар и доста одавна да съм го гледала го помня,значи ми е направил впечатление smile.gif
П.С.Браво за темичката Hики!
$windle
Да, първата половина беше много смях, другата половина беше доста тъжна. По-добър се оказа от очакванията ми smile.gif
nelito0o0
Много готин филм... Струва си гледането smile.gif
Mr. Winchester
Разтоварващо .Много добро съ4етание от комедия и фентъзи smile.gif
ALeX4e7y^
Много готин филм.Някак си разтоварващ и забавен,но накрая наистина стана супер тъжен.
vasinka_{P}
Цитат(ALeX4e7y^ @ Jan 3 2008, 16:14) *
Много готин филм.Някак си разтоварващ и забавен,но накрая наистина стана супер тъжен.

Нямаше как по добре да го кажа smile.gif biggrin.gif 4.gif
divata_airis
Забавно филме какво повече да кажа, не бих го гледала втори път, освен ако не страдам от осезаема нужда на забавление, а това рядко се случва
tedi27
Цитат(vasinka_{P} @ Jan 3 2008, 19:54) *
Цитат(ALeX4e7y^ @ Jan 3 2008, 16:14) *

Нямаше как по добре да го кажа smile.gif biggrin.gif 4.gif

Съвсем си права!Филм със смисъл!
Никол
Да,определено добро филмче,което поражда шантави мечти у всеки,който го гледа... rolleyes.gif
ladysunshine
Много хубав филм. В началото много забавен, а на края много тъжен. Можеш да се смееш и да плачеш. Бих го гледала пак.
sonyx
искам дистанционното ехех ;]
miim4eto
Гледай го още като излезе и стана един от любимите ми филми. Както в P.S. I Love You през цялото време или се смееш или плачеш. Накрая дори аз не издържах и се разплаках ^^ Наистина добре замислен и уникален : )
**Naley*
Готин е,малко фантастична комедия,но е забавен доста laugh.gif
lori9bonboni
Много е як филма...случайно попаднах на него и нямах много големи очаквания, но ми беше супер интересно... emoticon1 (76).gif emoticon1 (112).gif emoticon1 (28).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.