Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 12:School Lies
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
"School Lies"

3 януари 2008

Промо CWtv

Децата проникват в училищния басейн през нощта ,за да купонясват,но някой почти се удавя.На крачка от отстраняване,част от тайната се разкрива,когато Дан започва да се колебае,заради напрежението между него и Серена .Междувременно , Ванеса научава за аферата между Блейр и Чък.Лили обмисля истинските си чувства към Руфъс.

Download:
Gossip.Girl.S01E12.HDTV-Caph@Zamunda.NET

Музика:

Субтитри: (subs.sab.bz)
Катeто
Нямам търпение за това епизодче,изглежда супер интересно,а и май е последното smile.gif
[dEs]
Цитат(nadezhda_had @ Dec 31 2007, 17:53) *
Дан започва да се колебае,заради напрежението между него и Серена
[color="#800080"][/color]

Защо ли има напрежение... Той един недоверчив... Интересно ми е кой ли за малко да се удави. Може би Джени тя най рехава ми се струва biggrin2.gif . Оо дано на Лили да й дойде акъла в главата и да си вземат с Руфас... wub.gif ама няма да е кръвосмешение Дан/Серена или неморално нали?? Ванеса каквато е кучка ще вземе да каже на другите за Чък/Блайр и ще трябва да ходя да и чупя канчето 15.gif 12.gif bash.gif
Gossip Girl
Цитат(desitoo_91 @ Jan 1 2008, 02:30) *
Това дали ще е заради теста за бременностт?

Теста ще е в 13-ти епизод.
Цитат(nadezhda_had @ Dec 23 2007, 16:39) *
Episode 13: The thin line between Chuck and Nate
PREGNANCY REPORTED ON GOSSIP GIRL
[dEs]
Да сетих се, но чак когато написах коментара. Поправих го, защото мисля, че е спойлер...
Mr. Winchester
Gossip.Girl.S01E12.HDTV-Caph@Zamunda.NET
brooke_scott
мерси за линка, ся пускам да се тегли biggrin.gif
A_l_e_x
Аз го изтеглих,ама чакам субтитри biggrin.gif
jivitu
Цитат(A_l_e_x @ Jan 3 2008, 16:11) *

Оооо не чакай...гледай я възможно най-скоро.. rolleyes.gif Серията е СУПЕЕЕР biggrin2.gif
[dEs]
Цитат(A_l_e_x @ Jan 3 2008, 16:11) *

И аз така. Е прегледах от тук от там..., но не разбрах много и за това ще чакам... дано станата по бързо от субтитрите за 10 епизод wacko.gif
Катeто
И аз я изтегли и я прегледах оттук-оттам,обаче на места ми се губеше смисъла,даже на доста места biggrin2.gif и ще чакам субтитрите,които кой знае кога ще излязат unsure.gif Иначе серийката е супер smile.gif
ViruZzZ
Та след 10 епизод главния преводач, който беше явно се е отказал, защото му гледам поста 39% от има 1 месец dry.gif Обаче в рамките на 2 седмици се смениха 3-4 преводача и сега има нов, който е написал, че ще се заеме и ще се опита да ги направи до довечера (не е обещала wink.gif )
ПП.
Цитат
дано станата по бързо от субтитрите за 10 епизод wacko.gif

Деси, такъв рекорд не може да се победи толко лесно 18.gif
Катeто
xaxaxxaxa това бееш много добро 18.gif 18.gif След толкова дългото чакане за субовете на 10ти епизод се съмнявам да станат до довечера,изгубих им доверието 18.gif И все пак надеждата умира последна wink.gif

Lucas^Scott
и аз пуснах да го тегля обаче до 23ч ако няма субс пускам без тях не мога да изтрая..
pretty_girl
Субтитрите са готови,могат да се дръпнат от subs.sab.Серията много ми хареса,за пръв път да ме изкефи нещо,което Ванеса прави,тва с парите на Чък в тая фондация,ме разби от смях.Много ми стана гадно за Лили и Руфас много ми се щеше да са съберът.Серина и Дан както винаги бяха страшно сладки!Цялата ситуация с басейна, беше доста заплетена и останах изненадана,че имено Серина ги е вмъкнала.Липсваше ми Джени в тоя епизод,не можах да повярвам,че никъде не се появава.А и между другото банският на Серина супер ме изкефи,този на Блейър също беше много сладък.
nelito0o0
Цитат(pretty_girl @ Jan 4 2008, 00:08) *
Субтитрите са готови,могат да се дръпнат от subs.sab.Серията много ми хареса,за пръв път да ме изкефи нещо,което Ванеса прави,тва с парите на Чък в тая фондация,ме разби от смях.Много ми стана гадно за Лили и Руфас много ми се щеше да са съберът.Серина и Дан както винаги бяха страшно сладки!Цялата ситуация с басейна, беше доста заплетена и останах изненадана,че имено Серина ги е вмъкнала.Липсваше ми Джени в тоя епизод,не можах да повярвам,че никъде не се появава.А и между другото банският на Серина супер ме изкефи,този на Блейър също беше много сладък.

Дооооста пълен отговор rolleyes.gif biggrin2.gif Единствената разлика е , че аз очаквах да е Серина unsure.gif Някак си ... по начина по-който говореше и гледаше .. и тка .. Супер готин епизод worthy.gif Много ама Много ме е яд за Руфъс и Лили... Тоя Бас е супер гаден wacko.gif
[dEs]
Тцтцт Боже колко бързи са този път субтитрите... чак не мога да повярвам хах... Та за епизода... епизода ми хареса и то много. Яд ме е даже много за Лили и Руфъс.. ех, ако Серена и Дан не бяха гаджета... Иначе те бяха много сладки. Видя се, че държат един на друг... Това, което Серена направи..., а Дан се опита да я предпази.. wub.gif wub.gif . Аз очаквах да е тя. Защото когато директорката каза, че ще бъде изключен и Блейр погледна Серена
... и самото и държания..
Итересно ми е дали Нейт ще го върнат на училище? unsure.gif unsure.gif  Все пак той нищо не е направил... dry.gif  
Обаче Ванеса, как прецака Чък   shocking.gif   shocking.gif 18.gif 4.gif  Много се накефих. После Блейр като и плати наема също. Направи едно мила постъпка хах. И накрая като каза на Нейт, че го обича.  wub.gif  а на мен Джени хич не ми липсваше
много се подмазва и ми е леко лигава dry.gif . и името на новата директора ми звучеше като Круела 18.gif 18.gif 18.gif blink.gif
nelito0o0
Цитат(desitoo_91 @ Jan 4 2008, 01:23) *
а на мен Джени хич не ми липсваше
много се подмазва и ми е леко лигава dry.gif

Мен пък Джени ми е супер сладка blush.gif Много си е готина rolleyes.gif
ViruZzZ
Йейй супер дупер яко епизодче за лека нощ biggrin2.gif ...
Епизода беше за мене един от най - добрите досега...Серена направи добри дела:
1 - Призна си за стореното и спаси гаджето си от изгонване (което за него е много повече отколкото за Серенa, Блеър, Чък и т.н.)
2 - Евала worthy.gif вразуми майка си... сигурно съм един от малкото, които са против Лили и Руфъс ама това щеше да бъде изключително тъпо и саппуньосано ( 18.gif ) ... майката и бащата ходят и децата и те ... стил "Дързост и красота" , но тя се справи , въпреки че Чък и Серена като ги гледам за брат и сестра не стават много много особено Чък к'фи погледи и пускаше 18.gif
Нeйт пак показа колко обича Блеър като се жертва за нея, Чък показа какъв гадняр е отново... Ванеса направи най сетне нещо добро откакто се е появила в тоя сериал happy.gif , малко взаимотношенията им с Блеър ми заприличват на взаимотношенията на Брук и Рейчъл от ОТХ...
И накрая, но не на последно място :
inlove.gif BLATE inlove.gif

ПП.Напук на Пейтънката субтитрите станаха страшно бързо 15.gif
Катeто
Еми на Пейтънката много и е гледаше епизодчето със субтитрите,не вярвам да е толкова лошо и а е напук на мен нали излязоха 10.gif Все тая...
Та епизодчето беше най-хубавото,което съм гледала на Госип,като го гледах с превода се убедих,че е много яко smile.gif Много ми хареса как се защитаваха всички и че накрая завърши с Дан и Серина blush.gif Иначе аз бях забравила за Джени,като видях,че сте писали за нея се сетих biggrin2.gif Много се смях като Серина изби чашата на Чък,беше много готино 4.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Jan 4 2008, 05:15) *
2 - Евала worthy.gif вразуми майка си... сигурно съм един от малкото, които са против Лили и Руфъс ама това щеше да бъде изключително тъпо и саппуньосано ( 18.gif ) ... майката и бащата ходят и децата и те ... стил "Дързост и красота"

И накрая, но не на последно място :
inlove.gif BLATE inlove.gif

Ицо и аз като теб не искам Лили и Руфъс заедно и ме удовлетвори развитието на нещата biggrin.gif и пак като теб съм за Блейт, особено след тоя епизод съм 100% сигурна tongue.gif
Tedds
Епизода беше супер.Нейт и Блеър са страхотни smile.gif
Ванеса много ме изкефи тази серия...абе много добър епизод,жалко,че остава само още един sad.gif
A_l_e_x
Епизодът беше много напрегнат,но аз подозирах Серена от началото,макар че това с непозволеите неща е много несеренско. Чък ме издразни,Нейт взе д ами се издига в очите. Явно наистина обича Блеър worthy.gif
Mr. Winchester
Следващия епизод се казва "A Thin Line Between Chuck and Nate" и излиза на 9 януари (при нас на десети).
FaLLOuTbOy
Супер епизод, Ванеса кърти отвсякъде. Целият триъгълник Нейт/Чък/Блеар започна да ми прилича на Пейтън/Брук/Лукас от ОТХ в 1ви сезон 18.gif

Едит: Нейт и Блеар са ми супер скучни като двойка, по-яко ще е Чък и Блеар :Р
Adorkable
Обичал Блеър друг път,използва я колкото да не остане на сухо.
Чъки е друго нещо ;pp.
A_l_e_x
Цитат(FaLLOuTbOy @ Jan 7 2008, 17:23) *
Супер епизод, Ванеса кърти отвсякъде. Целият триъгълник Нейт/Чък/Блеар започна да ми прилича на Пейтън/Брук/Лукас от ОТХ в 1ви сезон 18.gif

Едит: Нейт и Блеар са ми супер скучни като двойка, по-яко ще е Чък и Блеар :Р

Според мен Блеър,Нейт и Серена мязат повече на Брук,Лукас и Пейтън. Даже и цветовете на косите са спазени mrgreen[1].gif
fen_potter
хах мдааа!ами кога ще излиза 2 сезон ако има такъв?
~RoRyYy~
Мн як епизод.
^BeLieVe`iN`Me^
Останах доволен от епизодчето.
Интересно беше, не очаквах точно Серена да е виновната...
Вече започнах да се кефя на Блеър и Нейт...Преди ми допадаха малко...После моментите и заедно с Чък бяха страхотни, но мисля, че с Нейт си подхождат повече.
Ванеса ме изкефи с тези записи, които правеше...И все пак и платиха наема..Което е супер =]
Ся кво стана? Нейт ще го върнат ли в училището?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.