Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Enchanted
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Enchanted

Име:Миглена,НО мразя да ми казват така...затова просто-Меги
Години:15.04.1994г.
Височина:165см.
Зодия: овен
Местожителство:София,а може да се каже и в моята си страна-Clarkland
Семейно Положение:заета(само за сега)
Казват ми:Мегс(за всичките ми приятели),Мег,Мегсън(и каквато още разновидност се сетите)
Прякор:предимно 'звездичке',харесвам името си,прякорите не са ми по вкуса.
Работа:уча(или поне така се води)
Любим стил музика:rock,alternative rock,hard rock,punk(адски рядко)
Домашни любимци:нямам за съжаление...
Характер:-променящ се постоянно!
Старая се да разбирам хората,около себе си,макар и това да ми коства много усилия.Старая се и да съм мила,но не винаги се получава.Може и опитите ми да не са максимално успешни,но поне ги има!

Както и да е,някой,който не ме познава не би добил голяма представа от написаните по-горе няколко реда,затова ще пробвам да опиша трудния си (на моменти )характер!

Ценя всички,който държът на мен.Ценя искреността,защото самата аз съм най-голямата и фенка.Ценя дребните жестове и очтивите малки въпроси,като 'как мина денят ти',винаги започвам разговор с нещо подобно.Ценя истинските си приятели.Ценя любовта,неподправена и чиста.
Често бъркам в първоначалната си преценка за хората,поради тази причина си давам време преди да се почувствам спокойна в нечия компания.
Доста съм импулсивна,наумя ли си нещо,то се превръща във фикс идея.Много пъти са ми повтаряли,че съм обсебваща,но немога да се съглася,поне на този етап.Спонтанна съм.
*комбинирани тези две качества вървят с куп неприятности.

Не мразя нищо и никого,но хората,който са нерешителни и несигурни в себе си ме изнервят.Суетата и нетактичността са качествата,с който не бих желала да се сблъсквам(в близките няколко века biggrin2.gif )
Силно вярвам в любимите си хора,но загубя ли тази вярна,никога повече отношението ми не е същото.

Това е от мен,със сигурност не съм се описала добре,но няма значение,този който иска да ме опознае не му трябва резюме smile.gif

Любими сериали:Smallville(моята любов граничи с вманиячаване).Всичко друго,което гледам запълва свободното ми време,което на последък е адски малко.

Реших да ъпдеитна темата,все пак всички се променят!
Катeто
еЕ Мегито,супер готин човек blush.gif Познаваме се отскоро,но много ми допадна като характер и си голяма сладуранка.Много успехи и гушки,много се радвам ,че се запознахме emoticon1 (119).gif ,защото си страхотен човек,продължавай в същия дух !

ladysunshine
Хей Мегс браво за темата smile.gif Успя да я направиш както искаше. Много добре се е получило. Та сега за теееб... Мегито е голяма сладурана. Много ми е приятно да си пиша с нея, супер весела и забавна. И да не забравя да ти пожелая да продължаваш все така и много много късмет през идващата година и един Кларк ти пожелавам 10.gif
Tedds
Мегито е супер готин човек,в скайп може да си пишем цяла вечност.Винаги има закакво да си пишем.Освен това е много забавна,мила,готина и всичко и е 6 smile.gif
Айде Меги много успехи през 2008 smile.gif Успех с Кларк ти желая,също така много здраве и любов 4.gif bigarmhug.gif
Enchanted
Мерси много момичета
blush.gif
didssy
ехе слънчево и мноу приятно момиче 4.gif брау давай все така smile.gif ае пожелавам ти многу кларковци, здраве и щшастие 3.gif
brooke_scott
Мегс, супер 4овек, мн добра фр, готина мацка, абе оби4кам си те smile.gif супер е теми4ката ти, тъй те ве4е ти пожелаха кларковци аз ще ти пожелая...хмм нз илиян4овци(които ве4е ги има), но ти да вземе6 да им обърне6 внимание ли :Р
Enchanted
Мерси Диди и Вери smile.gif
Ахх ти Вери,айде по скаип ще си пишеме относно иличнчовците biggrin2.gif
smallville_f
Мегииии, супер си мила!!! Много се радвам, че се запознахме! Много ме кефиш, слънчев и забавен човек си bigarmhug.gif Много целувки и прегръдки и Кларковци, както другите ти пожелаха biggrin.gif А, и успехчета, мила!!! See ya 10.gif

П.С. Споко и при мене любовта ми към Смолвил граничеше с мания, питай Диди 18.gif Ама в последно време утихнаха нещата 18.gif
hristin4e
еми те вече са го казали - много слънчев човек smile.gif Забавно и мило момиче си според мен, не се познаваме, но само положителни впечатления имам от теб smile.gif
Enchanted
Meрси момичета
blush.gif
A_l_e_x
И аз да пиша,да не остана по-назад - Мегито наистиан е супер готино момиче,много ми е симпатична и мнооого прилича на най-добрата ми приятелка(което е супер важно 13.gif ). Верна фенка на Смолвил,коетоя издига в очите ми още повече 8.gif
vasinka_{P}
Само готини впечатления имам от теб, струваш ми се много весело и усмихнато момиче. biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Enchanted
Meрси момичета
smile.gif
[dEs]
Много си ми сипатична. На снимката си ми супер чаровна. Мисля, че симного усмихната и весела.
Enchanted
Meрси desitoo_91 smile.gif
rali4kata
Харесваш ми и си много красива!Не се познаваме,но ми изглеждаш мн сладка и добричка!Искам да те питам гледаш ли One tree hill?
brooke_scott
Цитат(rali4kata @ Jan 12 2008, 16:57) *
Харесваш ми и си много красива!Не се познаваме,но ми изглеждаш мн сладка и добричка!Искам да те питам гледаш ли One tree hill?

меги и ОТХ shocking.gif сигурно се шегуваш mrgreen[1].gif
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Jan 12 2008, 22:18) *
Цитат(rali4kata @ Jan 12 2008, 16:57) *

меги и ОТХ shocking.gif сигурно се шегуваш mrgreen[1].gif

Да,Вери точно го каза biggrin2.gif
Иначе мерси rali4kata smile.gif
brooke_scott
Цитат(Enchanted @ Jan 14 2008, 14:14) *

е то ако не аз, кой друг tongue.gif
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Jan 14 2008, 14:20) *
Цитат(Enchanted @ Jan 14 2008, 14:14) *

е то аз ако не аз, кой друг tongue.gif

Няма кой В,до къде си със сторито,ама айде после ще се разберем по скаип smile.gif
brooke_scott
Цитат(Enchanted @ Jan 14 2008, 14:23) *
Няма кой В,до къде си със сторито,ама айде после ще се разберем по скаип smile.gif

до никъде mrgreen[1].gif ся щи пиша в скайп wink.gif
Enchanted
Ъпдейт в първия пост-смених снимчицата smile.gif
Eто и още една снимчица(аз съм в ляво)

*после казвайте,че не съм луда smile.gif
Enchanted
Поднових снимчиците в представянето,както и годинките...
unvisioble
На първата снимка, така, както си с тенче, имаш много привлекателно екзотично излъчване. rolleyes.gif
Enchanted
Цитат(unvisioble @ Aug 14 2008, 12:58) *
На първата снимка, така, както си с тенче, имаш много привлекателно екзотично излъчване. rolleyes.gif

Meрси smile.gif
PayTon__
Имаш много готина коса biggrin2.gif
Enchanted
Цитат(PayTon__ @ Aug 15 2008, 22:22) *
Имаш много готина коса biggrin2.gif

Мерси,всички и се радват,само аз не..иначе преди около 2 седмици беше ми до кръста biggrin2.gif
ladysunshine
Меги, много са сладки новите снимки. Бтв на втората снимка тая синята карирана ризка е много готина.

Аааа и сложи от снимките от морето дето сте с В да ви се порадваме (аз не, че не съм ги гледала, но... biggrin2.gif )
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Aug 16 2008, 13:13) *
Меги, много са сладки новите снимки. Бтв на втората снимка тая синята карирана ризка е много готина.

Аааа и сложи от снимките от морето дето сте с В да ви се порадваме (аз не, че не съм ги гледала, но... biggrin2.gif )

Мерси С,а що се отнася до снимчиците ни с В,тъкмо ми каза,че вече ги е качила,така че се съмнявам,че има нужда да ги качвам пак! biggrin2.gif
Enchanted
Тази тема плачеше за промяна,надявам се да е успешна!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.