Име:Миглена,НО мразя да ми казват така...затова просто-Меги
Години:15.04.1994г.
Височина:165см.Зодия: овен
Местожителство:София,а може да се каже и в моята си страна-Clarkland
Семейно Положение:заета(само за сега)
Казват ми:Мегс(за всичките ми приятели),Мег,Мегсън(и каквато още разновидност се сетите)
Прякор:предимно 'звездичке',харесвам името си,прякорите не са ми по вкуса.
Работа:уча(или поне така се води)
Любим стил музика:rock,alternative rock,hard rock,punk(адски рядко)
Домашни любимци:нямам за съжаление...
Характер:-променящ се постоянно!
Старая се да разбирам хората,около себе си,макар и това да ми коства много усилия.Старая се и да съм мила,но не винаги се получава.Може и опитите ми да не са максимално успешни,но поне ги има!
Както и да е,някой,който не ме познава не би добил голяма представа от написаните по-горе няколко реда,затова ще пробвам да опиша трудния си (на моменти )характер!
Ценя всички,който държът на мен.Ценя искреността,защото самата аз съм най-голямата и фенка.Ценя дребните жестове и очтивите малки въпроси,като 'как мина денят ти',винаги започвам разговор с нещо подобно.Ценя истинските си приятели.Ценя любовта,неподправена и чиста.
Често бъркам в първоначалната си преценка за хората,поради тази причина си давам време преди да се почувствам спокойна в нечия компания.
Доста съм импулсивна,наумя ли си нещо,то се превръща във фикс идея.Много пъти са ми повтаряли,че съм обсебваща,но немога да се съглася,поне на този етап.Спонтанна съм.
*комбинирани тези две качества вървят с куп неприятности.
Не мразя нищо и никого,но хората,който са нерешителни и несигурни в себе си ме изнервят.Суетата и нетактичността са качествата,с който не бих желала да се сблъсквам(в близките няколко века
Силно вярвам в любимите си хора,но загубя ли тази вярна,никога повече отношението ми не е същото.
Това е от мен,със сигурност не съм се описала добре,но няма значение,този който иска да ме опознае не му трябва резюме
Любими сериали:Smallville(моята любов граничи с вманиячаване).Всичко друго,което гледам запълва свободното ми време,което на последък е адски малко.

Реших да ъпдеитна темата,все пак всички се променят!