Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Катето
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Катeто

Име:Екатерина Бинева
Години:15
Тегло:49 кг
Височина:към 1,60
Зодия:Овен(с рогата напред )
Очи:Много,много светло сини,но мразя да казват,че са сиви 9.gif
Местожителство:Несебър 10.gif
Семейно положение:свободно blush.gif
Как ми викат:Кати,Кате,Кейт(от английския)
Любим стил музика:почти всякаква,зависи от настроението rolleyes.gif
Характер:държа си на моето;често споря,дори когато знам,че изобщо не съм права 15.gif ;имам много приятели,но малко истински,но пък на тях винаги мога да разчитам 4.gif много си ги обичам happy.gif
Хобита:обичам да слушам музика,да ходя на кафе с приятели,да се ровя из форума и да си гледкам филмчета,главно ОТХ. rolleyes.gif
Не понасям:лицемерието и имам гадния навик да казвам на хората истината в очите,понякога боли,но по-добре отколкото да лицемернича smile.gif
Интереси:ОТХ,музика и филми ,малката ми братовчедка 4.gif
Сериали:Gossip girl,Grey's Anatomy,One Tree Hill,90210
Музика:Paramore,Daughtry,Simple Plan,3 Doors Down
ladysunshine
Катенцеее супер си, миличка. Катето е еднa от първите форумkи, с които се запознах и до сега ми е мн приятно да си пиша с нея 10.gif Само успехчета и продължавай да си все така миличка и добричка HuGZzzzZz
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Dec 31 2007, 12:00) *
Катенцеее супер си, миличка. Катето е еднa от първите форумkи, с които се запознах и до сега ми е мн приятно да си пиша с нея 10.gif Само успехчета и продължавай да си все така миличка и добричка HuGZzzzZz

+добавка,Кате знаеш,че много обичам да си пиша с теб и то много и много ГУШКИ!

P.S.и та какъв е реитинга на OTH biggrin2.gif
Катeто
Цитат(Enchanted @ Dec 31 2007, 12:07) *
P.S.и та какъв е реитинга на OTH biggrin2.gif

18.gif 18.gif СЕриозно ти казвам спри да ме тормозиш с това ,подлудяваш ме 18.gif
Tedds
Леле днес много хора решили да си правят представяне smile.gif С Катето отскора си пиша,но е супер момичето smile.gif Има за какво да се заговорим,мила и е много добричка smile.gif Айде ся ще ти пиша в скайп biggrin2.gif
Катeто
Мерси на всички,една голяяма прегръдка за всички
П.П.Теди,да го махаш тоя подпис,по празниците всички тряабва да сме добри biggrin2.gif Айде ще се разправяме в скайп 18.gif
brooke_scott
Катето - тя е супер, мн ме кефи, мн готин 4овек,не си пишем мн отдавна, но ми е мн приятно smile.gif! айде Кате, мн успехи, 6тастие и ти си знайш smile.gif
Катeто
Мерси Вери,подобно.Радвам се,че заровихме томахавката,щото по едно време бая си спорехме rolleyes.gif emoticon1 (44).gif но те опознах и си страхотен човек (та се сетих като Пейт каза:значи сте заровили томахавката и Брук отвърна,че ще и я зарови в гърлото 18.gif 18.gif )

VeRonICa^^
Страхотен чевек,просто нямам думи,Катето е много мила,добра и винаги помагаща,тя е супер.
Честита Нова 2008 Година,Катенце,да си изкараш страхотно
rolleyes.gif
Катeто
Мерси адашке,стана ми навих да ти викам така biggrin2.gif Пожелавам ти най-страхотната Нова Година emoticon1 (116).gif
hristin4e
Всичко което си написала за мен, бих го написала и за теб! rolleyes.gif
Много готино момиче ми изглеждаш smile.gif

Приятно изкарване и само щастие и късмет през новата година smile.gif

само Leyton! biggrin2.gif
dEniChka
Мерси Мерсии blush.gif blush.gif И аз мога да кажа,че си много добричка и мила поне за това,което сьм виждала.. biggrin2.gif
Ммм Пейтьн не ми е от най-любимите,но ника ти е сладьк happy.gif Поздрави и успехи 10.gif
Катeто
Хриси,Дени-мерси и на двечките за хубавите мнения,явно изобщо не съм сбъркала за вас,много сте милички blush.gif
[dEs]
Изглеждаш ми симпатична, добричка и готина, но все пак гледаш ОТХ biggrin.gif . А как ти завиждам, че живееш на море не е истина. Не се познаваме, но мисля, че това трябва да се промени.
Мм скоро може пак да гледаш Джесика Алба на профила ми tongue.gif поне си ме запомнила с нещо добро.
Катeто
Ооо Деси мерси много blush.gif С нетърпение чакам да сложиш Джесика Алба отново happy.gif Ами аз в момента не си завиждам,защото сега всички ходят на ски писти и ледени пързалки,а тук всичко,коеот има сега е студен вятър от морето wink.gif Но пък лятото добре дошла в Несебър не моренце smile.gif
[dEs]
Ти не ме кани така, че аз съм леко нахална и ще взема наистина да дойда tongue.gif
Катeто
Аз пък много обичам да имам гости тъй че не се притеснявай идеално ще си паснем 10.gif А пък и доведеш някой готин,съвсем ще опрайм нещата 18.gif
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 31 2007, 13:39) *
Мерси Вери,подобно.Радвам се,че заровихме томахавката,щото по едно време бая си спорехме rolleyes.gif emoticon1 (44).gif но те опознах и си страхотен човек (та се сетих като Пейт каза:значи сте заровили томахавката и Брук отвърна,че ще и я зарови в гърлото 18.gif 18.gif )

няма бе, ееее ся 4ак в гърлото...виж на някои други хора с удоволствие, но теб си те та4а emoticon1 (44).gif
Катeто
Да и аз си те тача много.Поне разбрах едно,че трябва първо да опознаеш човека и псоле да съдиш за него blush.gif
vasinka_{P}
Сладурана. Не те познавам лично ама ми се струваш много готин човек. biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Катeто
Мерси Васи,ти също ми се струваш много готина...и подписът ти е супер wub.gif
susito
мерси,сладур!Абе не те познавам много..даже хич,ама смао факта,че си Лейтън говори много!И да наистина отдавна не съм качвала нищо,но това не значи,че не правя...за сега са 55,но даже в момента правя още smile.gif
brooke_scott
Цитат(susito @ Jan 5 2008, 23:13) *
мерси,сладур!Абе не те познавам много..даже хич,ама смао факта,че си Лейтън говори много!И да наистина отдавна не съм качвала нищо,но това не значи,че не правя...за сега са 55,но даже в момента правя още smile.gif

УОУ! Сус, кво прайш ти бе, айде 4е 4акаме нямам търпение wink.gif rolleyes.gif
Катeто
Нз за Вяра,но аз всеки ден проверчвам за нещо ново Лейтънско rolleyes.gif Чакам ги с огроомнооо нетърпение,ама да не се олееш,на 100тното качвай да се порадваме biggrin2.gif Иначе мерси за коментарчето smile.gif
t0ni
emoticon1 (56).gif Ууу не те познавам много добре ама си страшен човек wink.gif много точно момиче :* айде само успехчета wink.gif
иии Лейтън форевър нали знаиш 10.gif
Катeто
Цитат(t0ni @ Mar 31 2008, 15:24) *
emoticon1 (56).gif Ууу не те познавам много добре ама си страшен човек wink.gif много точно момиче :* айде само успехчета wink.gif
иии Лейтън форевър нали знаиш 10.gif

Ние вече си се зашознахме,обаче не бях поглеждала темата от доста време.Та мерси много happy.gif И ес7 Лейтн форевър,ние си знаем защо 4.gif bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.