Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ladysunshine
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
ladysunshine

Име: Сианна (с две н-та mrgreen[1].gif )
Как ми викат: Сис, Сисе, Сиси (мн лигаво ми звучи), С (еС заради Gossip Girl) и Сианна.. та така вие си изберете кой как да ми казва
Години: 15 (27.10.1992)
Зодия: Скорпион
Ръст: 1.70
Работа: за сега само уча
Музика: ммм.. амии харесвам страшно много Еминем, както и Аврил, Пинк, Simple Plan, 3 Doors Down, Skillet, Three Days Grace... Мога да слушам всичко зависи от мястотто, времето и хората wink.gif
Сериали: One Tree Hill, Gossip Girl, Heroes, Supernatural, Smallville, Grey's Anatomy, 90210, Ugly Betty.
Филми:The Butterfly Effect (този филм е страхотен! Който не го е гледал препоръчвам да го гледа), Pride And Prejudice, Atonement, Becoming Jane, Guess Who и Just Married , The Island, Scoop, The Nanny Diaries, Never Back Down, Jumper, Awake, What happens in Vegas... стига толкова, чe така мога да продължавам още дълго biggrin2.gif
А забравих освен комедийки много обичам страшни филми rolleyes.gif

Любими актьори и актриси: Scarlett Johansson, Anne Hathaway, Jessica Alba, Rachel Bilson, Hilary Duff, Hayden Panettiere; Chad Murray, Jared Padalecki, Channing, Milo Ventimiglia, Hayden Christensen, Josh Duhamel

Любими книги: Хари Потър, Twilight, Гордост и предразсъдъци
Характер Ами доста съм инатеста, ама то това е от зодията сигурно biggrin2.gif Лесно се паля и когато някой ме ядоса мога доста гадно да се държа с него и след това да съжелявам. Обичам да споря...и това често води до караници. Но когато не споря и съм в добро настроение съм добричка wink.gif

Хобита Обичам да рисувам мнооого, но нещо напоследък съм го позарязала това хоби, също така обичам да излизам с приятели, да слушам музика, да ровя из нета и да си правя разни нещица на фотошопа
Обичам:шоколад ( biggrin2.gif ), shopping, приятелите и семейството си, хубава музика и филми, морето
Мразя:лицемерите и предателите. Определено не ми се нравят и хората , които се правят на такива каквито не са само, за да ги харесат или да привлекат вниманието на околните dry.gif

Амии това беше от мен, сега сте вие наред 10.gif
Tedds
Със Сианна сме се карали,ама хубаво,че се оправихме 10.gif.Много мило момиче,забавна си и ми е много приятно когато си пишем.Продължавай да бъдеш все такава smile.gif

ПП.Не се ядосвай заради профила ми biggrin.gif
Катeто
Сисето бе rolleyes.gif Тя беше първият човек,с който се запознах в този форум и до сега много я уважавам.Много готин човек,много си я обичкам emoticon1 (44).gif Можем да говорим счасове(особено ако става въпрост за ОТХ).Само хубави неща Сисе през новата година,много успехи и си остани същата готина сладурана blush.gif

Enchanted
Сианна е една от любимите ми форумки,приятно е да си пишеш с нея,макар че днес ме стъписа(ти си знаеш защо),много сладко момиче и супер човек,който не я познава само губи,така че гушки и продължавай все така!
P.S.Инициаторка такава biggrin2.gif
*Пожелавам ти Чад,за да не разгневяваме Вери biggrin2.gif
ladysunshine
Благодаря момичета smile.gif Вижте колко добре стана по едно и също време темите и трите станаха много готино
Катeто
Цитат(ladysunshine @ Dec 31 2007, 12:12) *
Благодаря момичета smile.gif Вижте колко добре стана по едно и също време темите и трите станаха много готино

Ама абслолютно съгласна със теб biggrin2.gif И според мен и трите станаха супер(минути за самореклама)
Enchanted
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 31 2007, 12:13) *

Ама абслолютно съгласна със теб biggrin2.gif И според мен и трите станаха супер(минути за самореклама)

За колко биха ни купили,ама чакайте ние сме безценни! 18.gif
Tedds
Цитат(Enchanted @ Dec 31 2007, 12:20) *
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 31 2007, 12:13) *

За колко биха ни купили,ама чакайте ние сме безценни! 18.gif

Ама вие трите да не сте се наговорили да си направите теми,и аз тук кат някоя патка гледам а изведнъж три теми са появиха 18.gif
Кате сменям профила ама се разбрахме на втори януари пак съм анти Пейтън 18.gif
ladysunshine
Ейй Теди разконспирира ни 18.gif Признавам се за виновна 10.gif
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Dec 31 2007, 12:32) *

Мдам и аз точно това си коментирахме с Тедс biggrin2.gif
Tedds
Цитат(Enchanted @ Dec 31 2007, 12:34) *

Мдам и аз точно това си коментирахме с Тедс biggrin2.gif

Аз съм дедективка 18.gif 18.gif боже каква дума 18.gif
brooke_scott
ССССССССССССССССССССССС, мой 4овек smile.gif аз няма кво да коментирам, колко мн ме кефиш или колко добри фр сме, 6тот тва вси4ки го знаят, само 6те кажа, 4е който не те познава е загубил мноу :Р

ПП: знаех си 4е 6те си паднеш по Дийн wink.gif

ПП2: Мегс, правилно, не ме разгневявайте wink.gif
Катeто

Сисе,а не се предавай толкова лесно,без бой работата не става biggrin2.gif Аз не се признавам до доказване на противното 10.gif Станахме като от Местопрестъплението 18.gif
3pacalypse Now
С риск да я обидя нямам никви впечатления от нея де тъй , че нз каква е като човек , но в историята на форума е нямало по-голям спамер от нея smile.gif mrgreen[1].gif
dEniChka
Не я познавам лично,но ми се вижда много сладка и добричка happy.gif Успехи ти желая 10.gif
ViruZzZ
Сианна ( rolleyes.gif ), тъ от коментарите ми изглеждаш много стабилно и добро момиченценце, от снимките се вижда, че си красива biggrin2.gif Малко, че е Лейтън фенка ма т'фа ще се опрай с времето 18.gif
ПП.Внимавайте с Дженсън, че Вяра ш ви избие 'сичките за него 18.gif
[dEs]
Много си ми симпатична. С добро впечатление съм останала от коментарите ти. А пък и от един район... една зодия няма начин да не си готина все пак скорпионите rulzzz tongue.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Dec 31 2007, 14:21) *
Сианна ( rolleyes.gif ), тъ от коментарите ми изглеждаш много стабилно и добро момиченценце, от снимките се вижда, че си красива biggrin2.gif Малко, че е Лейтън фенка ма т'фа ще се опрай с времето 18.gif
ПП.Внимавайте с Дженсън, че Вяра ш ви избие 'сичките за него 18.gif

тя Дженсън знае да не го бута, спокс wink.gif , мерси 4е ми защитаваш мъжа де, Ицко mrgreen[1].gif 10.gif
а тва с Лейтън и ще се опрай е мн добре казано, то4но както със Сам и Дийн wink.gif 10.gif айде с нетърпение о4аквам този момент mrgreen[1].gif rolleyes.gif
rali4kata
Сианна ще ти викам С,стуваш ми се много сладка и мила.Приятно ми е да се запознаем.можем да си пишем по скайп,ако имаш. laugh.gif
hristin4e
как така не съм писала shocking.gif ще поправя тази грешка wink.gif
тааа... какво да кажа за теб, наистина си Лейди Съншайн wink.gif или поне по впечатлението което си ми направила това мога да кажа smile.gif
ladysunshine
Мерси, Рали smile.gif Ние за скайпа се разбрахме
Хрис, благодаря и на теб smile.gif Радвам се, е съм направила добро впечатление
Mr. Winchester
hm... hot chick
ladysunshine
Цитат(LeoWyatt @ Jan 17 2008, 20:35) *
hm... hot chick

Имайки предвид как обиждаш вси4ки наред тва си е комплимент biggrin2.gif
Катeто
Цитат(ladysunshine @ Jan 28 2008, 15:22) *
hm... hot chick

Имайки предвид как обиждаш всики наред тва си е комплимент biggrin2.gif

Сисе,ти пък biggrin2.gif Приемай комплимнета и бягай 18.gif 18.gif
The_Man_Of_Steel
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Feb 4 2008, 16:29) *
Цитат(ladysunshine @ Jan 28 2008, 15:22) *
hm... hot chick

Имайки предвид как обиждаш всики наред тва си е комплимент biggrin2.gif

Сисе,ти пък biggrin2.gif Приемай комплимнета и бягай 18.gif 18.gif

наистина си красива и от мненията ти личи че си и умно момиче worthy.gif blush.gif
ladysunshine
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 4 2008, 20:10) *
наистина си красива и от мненията ти личи че си и умно момиче worthy.gif blush.gif

Благодаря много wink.gif Още нямам много впечатления от теб, но има време tongue.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 6 2008, 20:40) *
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 4 2008, 20:10) *

Благодаря много wink.gif Още нямам много впечатления от теб, но има време tongue.gif

аз имам, забелязвам, че има добър вкус откъм момичета 10.gif mrgreen[1].gif
ladysunshine
Никак не обичам да се снимам, затова и в темата ми няма много снимки, но сега мисля да кача снимки от вчерашната ни екскурзия.
Ето малко снимки от и след няколко часовото катерене по разни каманаци и баири 18.gif На пове4ето можете да видите и В (brooke_scott) wink.gif
btw аз съм със синьото или с ромбчетата biggrin2.gif
С приятели:

И специално с В bigarmhug.gif *hug*

тук блеем нанякъде... biggrin2.gif

ViruZzZ
Ooo рз крю-то xDDD Браво, много хубави снимки ;] следващият път 2 повече каманяци xD бтв на последната снимка има мн хубави... пердета rolleyes.gif 18.gif *мечка* и за двете ;]
mR.DiSCo
OMFG , вие в Трг ли сте били?!? shocking.gif shocking.gif уоу , и от русе идват тука на екскурзия biggrin2.gif
Иначе кво да кажа за теб , не те познавам и не мога да те определя като човек.Добро представяне си направила.
ladysunshine
Цитат(mR.DiSCo @ Oct 19 2008, 16:01) *
OMFG , вие в Трг ли сте били?!? shocking.gif shocking.gif уоу , и от русе идват тука на екскурзия biggrin2.gif

Ами всъщност аз съм от Разград не от Русе wink.gif А за Търговище то идеята на екскурзията беше повече да направим поход до една хижа, отколкото да видим града biggrin2.gif В центъра на Търговище прекарахме 1-2 4аса колкото да се разходим и да видим какво има wink.gif А ти си оттам явно rolleyes.gif

Ицо, мерси много. Те снимките са хубави заради В 10.gif
mR.DiSCo
Цитат(ladysunshine @ Oct 19 2008, 16:15) *

Ами всъщност аз съм от Разград не от Русе wink.gif А за Търговище то идеята на екскурзията беше повече да направим поход до една хижа, отколкото да видим града biggrin2.gif В центъра на Търговище прекарахме 1-2 4аса колкото да се разходим и да видим какво има wink.gif А ти си оттам явно rolleyes.gif

Знам ,че си от Разград , просто споменах Русе.В теРа европа , до ''Планета Пайнер Клуб'' бяхте или в ''Белия Кон'' ? И същоо , кво хареса ли ви в Търговище ? biggrin2.gif

П.П:Аз може и да съм ви видял , чак ся ми дойде на ума , ама ако е било след 3 или след 2 съм бил на диско и няма каk biggrin2.gif tongue.gif
brooke_scott
Йей спести ми качването на снимките на мен и без тва си мислех колко време тряя да се занимавам bigarmhug.gif biggrin2.gif
Цитат(ladysunshine @ Oct 19 2008, 14:06) *

тук блеем в телевизора 18.gif Което ми напомни за Сървайвър... глупака му с глупак dry.gif Както и да е, Ицо, кво толкова ти харесаха пердетата бе, нищо собено... 15.gif bigarmhug.gif

Цитат(ladysunshine @ Oct 19 2008, 16:15) *

18.gif Него не можеш да го заблудиш, той знае, че не излизам добре по снимки, свикнал е да му се оплаквам 18.gif

mR.DiSCo ние в Търговище бяхме само през деня някъде между 12-1:30 и ходихме малко по центъра, напрайхме снимки и ядохме торта biggrin2.gif Не се задържахме много.

ПП: Ся се сетих, че ти си качила малко снимки, после ще допълвам biggrin2.gif
badbaby22
Хихии, моята зодийка си и скоро ще имаш Рожден ден smile.gif Успехчета!
ladysunshine
Цитат(mR.DiSCo @ Oct 19 2008, 17:07) *
Знам ,че си от Разград , просто споменах Русе.В теРа европа , до ''Планета Пайнер Клуб'' бяхте или в ''Белия Кон'' ? И същоо , кво хареса ли ви в Търговище ? biggrin2.gif

П.П:Аз може и да съм ви видял , чак ся ми дойде на ума , ама ако е било след 3 или след 2 съм бил на диско и няма каk biggrin2.gif tongue.gif

Мда В каза общо взето какво правихме. На "Белия кон" не сме ходили, но аз съм ходила преди години wink.gif
Еми 2-3 часа вечерта ти си бил на дискотека, а ние в една хижа из гората и там си направихме купона (и дискотеката ако може да се каже така biggrin2.gif )

Цитат(brooke_scott @ Oct 19 2008, 17:18) *
ПП: Ся се сетих, че ти си качила малко снимки, после ще допълвам biggrin2.gif [/font]

Еми аз качих тея, на които не спя biggrin2.gif На половината снимки съм излязла със затворени очи, а на другата половина не се харесвам. А, да има и още една част тея дето съм качила biggrin2.gif Ама чакам снимките и от Снежито wink.gif

Цитат(badbaby22 @ Oct 19 2008, 17:20) *
Хихии, моята зодийка си и скоро ще имаш Рожден ден smile.gif Успехчета!

Дам Скорпионите рулз wink.gif Мерси много 10.gif
traiana
Ей,много хубави снимки smile.gif Иначе за теб,мога да кажа,че ми изглеждаш мил и забавен човек.Пишеш много смислени и хубави коментари wink.gif
ladysunshine
Цитат(traiana @ Oct 20 2008, 18:52) *
Ей,много хубави снимки smile.gif Иначе за теб,мога да кажа,че ми изглеждаш мил и забавен човек.Пишеш много смислени и хубави коментари wink.gif

Тити, мерси много wink.gif Радвам се, че си останала с добро впечатление от мен blush.gif
badbaby22
Честит Рожден Ден! smile.gif
Пожелавам ти много здраве и щастие. И разбира се, животът ти да е изпълнен с любов blush.gif Трябва да знаеш, че всички във форума много те уважаваме. С това трябва да се гордееш! Приятно прекарване довечера. smile.gif
[dEs]
Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава. Желая ти много щастие, успех и любов в живота.
ladysunshine
Цитат(badbaby22 @ Oct 27 2008, 20:23) *
Честит Рожден Ден! smile.gif
Пожелавам ти много здраве и щастие. И разбира се, животът ти да е изпълнен с любов blush.gif Трябва да знаеш, че всички във форума много те уважаваме. С това трябва да се гордееш! Приятно прекарване довечера. smile.gif

Благодаря много wink.gif Наистина се радвам, че мислиш така! blush.gif

Цитат([dEs] @ Oct 27 2008, 20:37) *

Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава. Желая ти много щастие, успех и любов в живота.

Мерси и на теб, Деси (hug)
Катeто
Чрд,Сисе!Какво ли да ти пожелая,нали е твоя младостта.А нищо по-добро не зная от нея и от младостта.Бъди добра,бъди щастлива,върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива,смехът на твоята уста.Весело изкарване emoticon1 (119).gif
ladysunshine
Катеее, мерси много bigarmhug.gif Аз чак сега си видях пожеланието. Много е хубаво wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.