Име: Сианна (с две н-та
Как ми викат: Сис, Сисе, Сиси (мн лигаво ми звучи), С (еС заради Gossip Girl) и Сианна.. та така вие си изберете кой как да ми казва
Години: 15 (27.10.1992)
Зодия: Скорпион
Ръст: 1.70
Работа: за сега само уча
Музика: ммм.. амии харесвам страшно много Еминем, както и Аврил, Пинк, Simple Plan, 3 Doors Down, Skillet, Three Days Grace... Мога да слушам всичко зависи от мястотто, времето и хората
Сериали: One Tree Hill, Gossip Girl, Heroes, Supernatural, Smallville, Grey's Anatomy, 90210, Ugly Betty.
Филми:The Butterfly Effect (този филм е страхотен! Който не го е гледал препоръчвам да го гледа), Pride And Prejudice, Atonement, Becoming Jane, Guess Who и Just Married , The Island, Scoop, The Nanny Diaries, Never Back Down, Jumper, Awake, What happens in Vegas... стига толкова, чe така мога да продължавам още дълго
А забравих освен комедийки много обичам страшни филми
Любими актьори и актриси: Scarlett Johansson, Anne Hathaway, Jessica Alba, Rachel Bilson, Hilary Duff, Hayden Panettiere; Chad Murray, Jared Padalecki, Channing, Milo Ventimiglia, Hayden Christensen, Josh Duhamel
Любими книги: Хари Потър, Twilight, Гордост и предразсъдъци
Характер Ами доста съм инатеста, ама то това е от зодията сигурно
Хобита Обичам да рисувам мнооого, но нещо напоследък съм го позарязала това хоби, също така обичам да излизам с приятели, да слушам музика, да ровя из нета и да си правя разни нещица на фотошопа
Обичам:шоколад (
Мразя:лицемерите и предателите. Определено не ми се нравят и хората , които се правят на такива каквито не са само, за да ги харесат или да привлекат вниманието на околните

Амии това беше от мен, сега сте вие наред