Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Flower from the moon
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
van Nistelrooy

Аз съм Петър от ПЛД smile.gif Роден съм на 9 февруари 1990. По форумите обичам да пиша на жаргон. Много обичам футбола и обичам често да си слагам футболни аватари, най-вече на любимия ми Реал Мадрид. Също обичам компютрите. Типа филми който харесвам, е главно екшъни или комедии biggrin.gif . Обичам да се събирам с приятели. Характера ми е особен. Доста често си присвоявам характера на другите, щом ми хареса smile.gif Обичам да слушам house или R&B и малко ретро. Мраза Манчестър Юнайтед, Левски, съседите и още неща biggrin.gif По принцип оценявам доброто в хората. Известен съм по-форумите повече като LaZiaN4O , кръстен, на един харесван от мен Италянски отбор. Сега налагам "Цвете от луната" по форумите smile.gif
DeViL^PLaYeR
Много добър приятел познавам го от много време.Никога никой не е оредавал Супер Си бате а пък и сме родени на една и съща дата и година и ако не е случайност здраве му кажи.Най-големия си уе брато.
aria
Голям симпатяга,много ме радва smile.gif
NhazUl
Уважавам го Лазиана. ^^
van Nistelrooy
biggrin.gif

То някой бил писал тука, аз я забрайх тая тема biggrin.gif
g0blin
Сестра ти не се ли казва Теди?
van Nistelrooy
Цитат(g0blin @ Aug 29 2008, 11:51) *
Сестра ти не се ли казва Теди?

да
*BringMeToLife*
Цитат(LaZiaN4O @ Dec 30 2007, 21:50) *
Мраза Манчестър Юнайтед

Лазиане що не идеш да си лягаш ? biggrin.gif ..
van Nistelrooy
Цитат(*BringMeToLife* @ Aug 31 2008, 23:13) *
Цитат(LaZiaN4O @ Dec 30 2007, 21:50) *
Мраза Манчестър Юнайтед

Лазиане що не идеш да си лягаш ? biggrin.gif ..

Аз не съм малък като тебе и си лягам късно biggrin.gif
*BringMeToLife*
мхмммммммммммммммммммммм .. ти си един голяяяяяяяям unsure.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Tomahawk
Лазиана е точен bounce.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.