Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Meet Joe Black
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
PoLiTy'
Meet Joe Black

"Да срещнеш Джо Блек": Никой не може да умре - докато обича...

Трейлър

Жанр: Drama, Fantasy, Romance
Година: 1998
Националност: USA
Времетраене: 178 min
Режисьор:Мартин Брест
Сценаристи: Кевин Уейд, Бо Голдман, Рон Осбърн, Джеф Рено
Музика: Томас Нюман
Оператор: Емануел Любецки
Актьори:Брад Пит, Антъни Хопкинс, Клер Форлани, Джейк Уебър, Марша Хардън

Официален сайт

Брад Пит и носителят на “Оскар” Антъни Хопкинс сключват доста необичайно джентълменско споразумение.

Богатият медиен магнат Уилям Париш (Хопкинс) води комфортен живот докато не се появява Смъртта (Брад Пит) с необичайно предложение. Смъртта не би бързала да отведе Париш в отвъдното, ако той й помогне да постои малко сред живите хора. Невинен, загадъчен и неустоим, Джо (Пит) променя изпълненият с привилегии и корпоративни интриги свят на Бил. Но когато се влюбва в красивата му дъщеря Сюзън (Клер Форлани), Джо се опитва да промени правилата на споразумението.
Сега вече Бил трябва да се пребори не за бъдещето си, а за хората, които обича.

Източник
Mr. Winchester
Филм4ето е супер гледал съм го. След малко по4ва по БТВ
Enchanted
Страхотен,страхотен и пак страхотен филм!
Много ми хареса,спокойствието на дейстието и в същото време невероятната игра на сър Антани Хопкинс и Брад Пит,която разтърсва и цялото това нещо в съчетание с невероятен финал!
vivata123
Супер добър филм.. А знаете ли токъде мога да си дръпна саундтрака му? rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Филмът е велик! worthy.gif Слушала съм много за него, но чак вчера успях да го гледам по ТВ-то и признавам, че тотално ме разтърси.. Свалям шапка на сър Антъни Хопкинс - за пореден път се убедих, че напълно заслужава всички награди и призвания, които е получавал през годините.. За Брад Пит... какво да кажа за Брад Пит.. На младини определено е бил по-хубав. blush.gif В този филм ми допадна адски много.. не само ми допадна - очите ми останаха в него! Имаше смешна прическа, но това сякаш изгуби смисъл щом видях очарователната му усмивка и сладките трапчинки + милия поглед, който направо ми разтупи сърцето... С Клер Форлани бяха уникална двойка - тя определено ми направи впечатление, така че ще потърся още филмчета с нея. Финалната сцена между двамата успя да ме разплаче.. така ми се искаше той да я вземе със себе си, но това нямаше да е присъщо за подобен филм.. щеше да е прекалено сладникаво в стил Холивуд. Да си призная, не останах много доволна от края.. вярно, че Сюзън първоначално хареса момчето от кафенето, но се влюби истински в Джо Блек.. В крайна сметка тя изживя всички онези хубави моменти именно с него и не беше честно той да си отиде, a на негово място да дойде момчето, с което тя се запозна първо.. Стана ми много мъчно, когато видях насълзените очи на Джо преди да си тръгне, а сбогуването на Уилям и Сюзън беше също доста трогателно..
"Meet Joe Black" преминава в моята графа "Любими филми, които ще гледам отново". smile.gif
*PeyT*
Сестра ми, много мразя да се изказваш преди мен, защото често се случва да ми вземеш думите от устата... казала си всичко, което мисля. dry.gif
Филмът е повече от страхотен и много съжалявам, че не се вслушах в хората, които ме карат да го гледам от няколко годинки насам. Може би ако не го бяха пуснали по ТВ-то, никога нямаше да се наканя да го сваля и това определено щеше да е огромна загуба!
Искам да изразя адмирациите си към Хопкинс и Пит - невероятна игра от страна и на двамата. worthy.gif А мацката, Клер Форлани , абсолютно успя да ме грабне.. мноого чар има в това момиче. biggrin2.gif Химията, която се долавяше между двамата главни герои, е просто неописуема.. направо да ги гледаш и да им се наслаждаваш.. happy.gif Държа да отбележа, че по принцип не съм фенка на Брад, но в този филм е неузнаваем.. изглежда повече от очарователно. blush.gif Толкова миличък и невинничък, че чак да ти се прииска да го гушнеш. biggrin2.gif

Цитат(Mrs.Ackles @ Dec 31 2007, 14:21) *
Да си призная, не останах много доволна от края.. вярно, че Сюзън първоначално хареса момчето от кафенето, но се влюби истински в Джо Блек.. В крайна сметка тя изживя всички онези хубави моменти именно с него и не беше честно той да си отиде, a на негово място да дойде момчето, с което тя се запозна първо

Съгласна съм, краят си беше меко казано нечестен. 14.gif( Аз имам навика да се вживявам прекалено във филмите ,които са ми харесали толкова, и след края на този почти цяла вечер се ядосвах и повтарях колко гадно и тъпо свърши. biggrin.gif )Това, което направи Джо/Смъртта, въпреки че беше истински влюбен в Сюзън, направо ми разтопи сърцето...Много исках да я вземе със себе си, но можи би наистина хепи енд-а би развалил магията на това велико мууви.. Вярно е, че отначало сипаднах страшно по типа от кафето, защото беше много непринуден, сладичък и мил.. ноо после определено харесах повече Блек.. Неговата невинност и неосведоменост.. това че разбираше всичко буквално.. страшно ме очарова... И накрая какво.. dry.gif

Стана ми много мъчно, когато видях насълзените очи на Джо преди да си тръгне

За мен това беше най-трогателният момент във филма, страшно ме жегна.. Тъкмо обикна този свят, успя да се влюби, да усети какво е да бъдеш обичан.. и се наложи да си тръгне. =( Сбогуването му със Сюзън също беше много тъжно.. особено когато тя започна да говори за онзи , с когото се бе запознала в кафето, и споменаваше всичко онова, което той й е казал.. сякаш в този момент Джо осъзна, че тя се е влюбила не в него, а в гореспоменатия... :[

"Meet Joe Black" преминава в моята графа "Любими филми, които ще гледам отново". smile.gif

4.gif Определено!

ALeX4e7y^
Много готин филм.Краят ми хареса и наистина се надявах филмът да свърши по този начин!Играта на Брад беше много добра,а самият той великолепен,както винагииии!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
never_mind
Рядко добър филм...
Enchanted
Някой доброжелателен форумец би ли ми казал как се казва саундтрака на филма?
vasinka_{P}
Наистина рядко хубав филм, бях го гледала и преди, но с удоволствие го гледах пак. Много добра игра и на Хопкинс, и на Брад. worthy.gif
3pacalypse Now
Уникален филм !
nelito0o0
Гледах го преди малко.. отначало като видях, че е на три диска иии ...... blink.gif wacko.gif Викам си тва ще е мъчително .. но после просто не можех да стана .. shocking.gif Изключителна актьорска игра blush.gif Няма кой да изиграе ролята на Уилиам по добре от Антъни Хопкинс worthy.gif worthy.gif worthy.gif Просто перфектно А за Брад Пит... какво мога да кажа biggrin2.gif За пореден път го виждам да играе така.. мм.. пленително blush.gif Определено не е сбъркал като е решил да стане актьор biggrin2.gif rolleyes.gif Филма си струва да се гледа даже няколко пъти.. worthy.gif Но.. аз нямам толкова търпение 15.gif Абе... СТРАХОТЕН филм !!!!! happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
divata_airis
Не е лош филма, макар нервите ми по едно време леко да почнаха да се късат, но не е лош...И все пак не бих отделила още три часа от живота си да го гледам отново
VeRonICa^^
Хубав филм,интересен.Заслужава си да го гледа човек smile.gif
rali4kata
Цитат(VeRonICa^^ @ Jan 5 2008, 12:27) *
Хубав филм,интересен.Заслужава си да го гледа човек smile.gif

Съгласна съм,страхотен филм.Брат ми е любимец,сладур!Прави винаги невероятни филми!
Nightly^Evil
Един от филмите на десетилетието! Сър Антъни Хопкинс както винаги е изумителени! Брад, за който много хора смятат, че е просто един сексапилен карсавец, станал извесетн и популярен само заради вънсността си да изгледта този филм и 1000% ще си променят мнението - той прави изумителна роля! Историята е нетипична, интерсна, самите реакции на героите, фразите... Невероятни са! Как дори Смъртта е безсилна пред Любовта! Много тъжен финал. Аз го харесах такъв, какъвто беше. Просто филм, към който нямам и една забеллежка и който винаги съм готова да гледам!
miss_sunny
Изключителен филм...направо винаги ще си остане един от любимите ми
Marissa Cooper
Това е най-любимият ми филм.
Незнам дали ще ми повярвате, но след като го гледах някак се промених.
Страшен е. Брад, Антъни....
Нямам думи.
naley_
Е,тоя филм вече го признавам отвяскъде.Грабна ме ужасно много.Има смисъл и е страхотен!Заслужава си worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Bodyguard
Това се казва филм - дълъг, смислен и с много добри актьори worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.