Сестра ми, много мразя да се изказваш преди мен, защото често се случва да ми вземеш думите от устата... казала си всичко, което мисля.
Филмът е повече от страхотен и много съжалявам, че не се вслушах в хората, които ме карат да го гледам от няколко годинки насам. Може би ако не го бяха пуснали по ТВ-то, никога нямаше да се наканя да го сваля и това определено щеше да е огромна загуба!
Искам да изразя адмирациите си към Хопкинс и Пит - невероятна игра от страна и на двамата.

А мацката, Клер Форлани , абсолютно успя да ме грабне.. мноого чар има в това момиче.

Химията, която се долавяше между двамата главни герои, е просто неописуема.. направо да ги гледаш и да им се наслаждаваш..

Държа да отбележа, че по принцип не съм фенка на Брад, но в този филм е неузнаваем.. изглежда повече от очарователно.

Толкова миличък и невинничък, че чак да ти се прииска да го гушнеш.
Цитат(Mrs.Ackles @ Dec 31 2007, 14:21)

Да си призная, не останах много доволна от края.. вярно, че Сюзън първоначално хареса момчето от кафенето, но се влюби истински в Джо Блек.. В крайна сметка тя изживя всички онези хубави моменти именно с него и не беше честно той да си отиде, a на негово място да дойде момчето, с което тя се запозна първо
Съгласна съм, краят си беше меко казано нечестен.

( Аз имам навика да се вживявам прекалено във филмите ,които са ми харесали толкова, и след края на този почти цяла вечер се ядосвах и повтарях колко гадно и тъпо свърши.

)Това, което направи Джо/Смъртта, въпреки че беше истински влюбен в Сюзън, направо ми разтопи сърцето...Много исках да я вземе със себе си, но можи би наистина хепи енд-а би развалил магията на това велико мууви.. Вярно е, че отначало сипаднах страшно по типа от кафето, защото беше много непринуден, сладичък и мил.. ноо после определено харесах повече Блек.. Неговата невинност и неосведоменост.. това че разбираше всичко буквално.. страшно ме очарова... И накрая какво..

Стана ми много мъчно, когато видях насълзените очи на Джо преди да си тръгне
За мен това беше най-трогателният момент във филма, страшно ме жегна.. Тъкмо обикна този свят, успя да се влюби, да усети какво е да бъдеш обичан.. и се наложи да си тръгне. =( Сбогуването му със Сюзън също беше много тъжно.. особено когато тя започна да говори за онзи , с когото се бе запознала в кафето, и споменаваше всичко онова, което той й е казал.. сякаш в този момент Джо осъзна, че тя се е влюбила не в него, а в гореспоменатия... :[

"Meet Joe Black" преминава в моята графа "Любими филми, които ще гледам отново".

Определено!