Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Reign Over Me
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
**Sophia**
Reign Over Me

Участници
Режисьор: Mike Binder
Сценарист: Mike Binder
Актьор: Don Cheadle, Donald Sutherland, Adam Sandler, Mike Binder, Robert Klein
Актриса: Liv Tyler, Jada Pinkett Smith, Saffron Burrows, Melinda Dillon

За филма
Бившите съквартиранти от колежа Чарли Файнман и Алан Джонсън се срещат случайно на един уличен ъгъл. Пет години, след като е изгубил семейството си в атентата от 11 септември, Чарли се е отказал от живота и Алан е поразен от промяната в някога толкова жизнерадостния си приятел. В същото време самият Алан, който има прекрасни съпруга, деца и кариера, се чувства потиснат от товара на всичките си отговорности.Тяхното подновено приятелство се превръща в спасителен пояс за двамата мъже, които се нуждаят от тази връзка, за да преоткрият живота и любовта в себе си.

Лично мнение:
Ами хубаво е филмчето! rolleyes.gif на моменти не ми хареса много,но като цяло е добро!Adam Sandler наистина си изпълни ролята добре! mrgreen[1].gif Абе хубаво е!~
Mr. Winchester
Филм4ето ще се види ама що не дадеш малко пове4е инфо. и не си кажеш твоето мнение
ThePinkDuck
Много красив и затрогващ филм. Историята е тъжна, но някак обнадеждаваща. Края е предвидим и повечето реплики също, но филма си заслужава. Дон Чийдъл и Адам Сандлър правят страхотни роли и наистина карат зрителя да повярва на историята която разказват. След края на филма остава едно особенно чувство, което само една истински красива и добре разказана история може да остави.
telford
Mного хубав филм.Един от най-добрите за 2007-ма за мен.
vasinka_{P}
Филмчето изглежда много обещаващо, много искам да го гледам, като ми остане време той ще е първия който ще си изтегля. Като го гледам ще дам мнение.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.