Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво стана със сайта???
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
advokata
http://aycu28.webshots.com/image/40067/200...43869794_rs.jpg

Вижте какво стана като влязох под Мозила... всички сайтове , там някакви с черни чертички...
Под ИЕ7 същото...

Сега да се правя малко на нууб... как да го оправя... mrgreen[1].gif
ogata
кажи ми как го направи , щото мен така даже ма радва повече
vIkToRsHeFa
Не му работи css-a на браузера като гледам. smile.gif
advokata
Цитат(ogata @ Dec 30 2007, 15:00) *
кажи ми как го направи , щото мен така даже ма радва повече

Вчера си работеше , докато не взех та натиснах Alt+Shift+Printscreen...
Линдоуса... стана целия черен... взех та го оправих... ма като отворих браузера... всичко с чертички...

EDIT: УОУ!!! Под опера... всичко си работи...
$windle
Това е новата екстра, Виктор я добави, да не ти хаби трафик на интернета, съвсем изчистено е smile.gif Че аз с моя 80 гига на месец, трябва да внимавам, пък Виктор се грижи за всички нали biggrin.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE($windle @ Dec 30 2007, 19:28) *
Това е новата екстра, Виктор я добави, да не ти хаби трафик на интернета, съвсем изчистено е smile.gif Че аз с моя 80 гига на месец, трябва да внимавам, пък Виктор се грижи за всички нали biggrin.gif
Гхъ Гхъ Гхъ... И един мърмот завива трупове в станиол... (Упс обърках репликата biggrin.gif )
По въпроса пробвай да реснеш компа(вероятно си пробвал вече де), но ти липсва css-a на браузера, какво си направил точно само ти си знаеш. smile.gif
akolevutd
Преисталирай броузъра...знаех че може да се блокира js, java ама за css не бях чувал laugh.gif ти откри нова ера в интернет технологиите 4.gif
Damien
Това може да не е от браулзъръ... на мен ми се беше случило същото преди време, но тогава незнам какво натиснах. Погледни си настрийките на драйверите за ВГА-то или ако имаш драйвери за монитор и си ги върни на дефалтски настройки. Поздрави!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.