Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим епизод ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
didssy
Реших да пусна една темичка, в която всеки искрено да си каже кой му е любимия епизод ( не е задължително да е само един) и да се обоснове smile.gif
brooke_scott
еми те вси4ки са ми любими без един дето мн го мразя и ми е мн тъп, ама в момента се сещам за следните , които мн ми харесаха: In my time of Dying, All Hell Breaks Loose, Bad Day At Black Rock, Heart, Folsom Prison Blues, Faith ...и др.
Gossip Girl
Имам доста любими, но да започнем(ще ги подредя по сезони).
І Сезон: Pilot(Първият епизод, винаги ми е сред любимите, а и тази специално е с участието на любимките ми Сара Шахи и Ани Палики), Scarecrow(Всичко беше страхотно, особено култувият разговор: Dean: How'd you get here?-Sam: I stole a car.-Dean: That's my boy!), Faith(Незабравимият момент, когато жътварят за малко да убие Дийн! Много добър епизод, и отново с участието на една прекрасна актриса-Джули Бенц), Asylum(Напомня ми на два филма на ужасите, които съм гледала и въпреки, че не са били хубави, ми носят приятни спомени. И Брук Невин, разбира се. Страшно сладка.).
ІІ Сезон: In My Time of Dying(Ахх, Дийн с тоя хубав задник, който по принцип е хубаво прикрит под якето, няма как да не обичаш епизода. biggrin.gif И имаше няколко доста силни момента.), Playthings(Историята беше много добра! Като цяло всичко беше замислено. Сам и любовта му към куклите са ме разбили. Иии Кончита Кембъл.), Roadkill(Много хубав епизод, в топ 3 ми е. Музиката също беше доста добра.), Croatoan(Много си падам по зомбита. Легендата за Кроатоан и Роаноке винаги ми е била интересна.).

И като стана дума, от трети сезон нито един епизод не ме е впечатлил достатъчно, все още.
Mr. Winchester
Не знам то4но как се казваше епизода но беше от 1ви сезон, в епизода Дийн щеше да умира и го заведоха при изцерител и в епизода братята си имаха работа с reaper

По-нататък по-малко ми харесват:

"Pilot" - страхотно начало с жената в бяло

"Bloody Mary" - Много въздействащ и страшен епизод с Кървавата Мери

От втори сезон ми е любим първия епизод и епизода с вируса Кроатоан "Croatoan"

А от трети сезон "Sin City"
brooke_scott
Цитат(LeoWyatt @ Dec 30 2007, 17:32) *
Не знам то4но как се казваше епизода но беше от 1ви сезон, в епизода Дийн щеше да умира и го заведоха при изцерител и в епизода братята си имаха работа с reaper

епизода се казва Faith
Lois Lane
Не мога да твърдя, че имам любим епизод, главно защото всяка серия крие в себе си неповторими моменти. Това са мигове, преминаващи на екрана, които няма да видите никога повече, но които съзнанието Ви запечатва, понякога дори завинаги. И тъй като настроението ми често се мени, нещо напълно нормално за всеки човек, мога да кажа, че за момента като любим епизод отбелязвам Faith. Но...Винаги има едно голямо "НО"...Не защото Дийн бе поставен пред прага на смърта и буквално с един крак в гроба, а заради съдбата на главната героиня в серията и заради примирението и смелостта, с която я посрещна. Този епизод винаги ще продължи да ме впечатлява с преплитането на историите си, с изборите, които главни и второстепенни герои трябваше и са взимали...Да се изправиш срещу смъртта, изисква много смелост и несъмнено дори и най-отрицателните герои в серията я притежаваха...
ThePinkDuck
Определено Born under a bad sign ми е любим. Нереално як епизод. Просто не е истина. Сам каква гад беше там, направо ми напълни душата. Беше яко. Е вярно Сам не беше сам, но... абе просто любим епизод. После мога да кажа, че много харесах Faith. Там историята беше много мъчна и много ми хареса. Сам като се заяде, че Дийн няма да мре и това си е. mrgreen[1].gif
The_Man_Of_Steel
Любимите ми епизоди са "Faith" от 1ви сезон, от 2ри - "Tall Tales", "Heart", "What Is, And What Should Never Be" и от 3ти - "The Kids Are Alright", "Bad Day at Black Rock" и накрая "Jus In Bello". И това са. 4.gif
demonnndays
"Tall Tales" определено ми е един от любимите-особено,когато Дийн разказваше какво се е случило беше супер смешно laughing1.gif Също така и "What Is and What Should Never Be" ми хареса много,беше доста интересно да видя какъв би бил животът им,ако не бяха ловци.
dragon_girl
Всички са много готини... smile.gif
Rubi{}
оооо много са любимите ми епизоди:
1 сезон- Pilot,Faith,The devil's trap.
2 сезон- In my time of Dying,Heart,What Is, And What Should Never Be,Folsom Prison Blues
3 сезон-Just in Bello, No rest for the wicked,Bad Day At Black Rock.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.