Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Blonde Ambition
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Enchanted

## Режисьор:Скот Маршъл

## В ролите : Джесика Симпсън, Люк Уилсън, Джъстин Берфилд, Пенелопе Ан Милър, Анди Дик, Уили Нелсън, Рейчъл Лий Кук

##Жанр :Комедия, Романтичен

##Примиера:22 януари 2008(световна)

## IMDB : тук

## Държава : САЩ

## Година : 2007

## Времетраене : 92 минути

##Дръпни от: тук

##Треилър:тук

## Резюме : В римейка на култовия филм от 80-те години "Работещо момиче", млада, делова жена става неволна марионетка между двама мениджъри в техния облог да изместят началника на мега-корпорация.
ladysunshine
Ооо супер това филмче исках да го гледам като разбрах, че е с Джесика Симпсън. Има ли го вече за теглене. Всъщност кога беше премиерата???
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Dec 30 2007, 11:36) *
Ооо супер това филмче исках да го гледам като разбрах, че е с Джесика Симпсън. Има ли го вече за теглене. Всъщност кога беше премиерата???

Да,можеш да го дръпнеш от тук,Сианна.
Треилър:тук
Примиера:22 януари 2008
Andel
И аз искам да го гледам tongue.gif
Gossip Girl
lol Това трябва да е най-големия виц на сезона. Джесика Симпсън е толкова глупава, че ми е чудно как си е запомнила репликите. Пък и е ужасно бездарна. Нямам никакви очаквания за филма, но непременно ще си го сваля, заради Рейчъл Лий Кук. Заради нея бих гледала абсолютно всяка простотия. biggrin.gif
Mr. Winchester
О в него у4аства Джесика Симпсън и Дрю Фулър! ЩЕ се гледа филм4ето
Enchanted
Цитат(Gossip Girl @ Dec 30 2007, 18:46) *
Джесика Симпсън е толкова глупава, че ми е чудно как си е запомнила репликите.

Всъщност Жани,Джесика е с едно от на високите IQ-та сред актрисите.
Gossip Girl
Цитат(Enchanted @ Dec 30 2007, 23:20) *
Всъщност Жани,Джесика е с едно от на високите IQ-та сред актрисите.

Хубаво за нея, ако е така. И въпреки това IQ-то не е всичко. Спомням си няколко интервюта с нея, на които съм се чудила това момиче от Марс ли пада. Така неадекватно отговаряше, че мога да си помисля, че е или много надрусана или тъпа. Не оставайте с грешно впечатление. Нямам нищо против нея(сериозно), просто бавнозагряващите бездарни захаросани кукли не са ми сред типа любими актриси.
Jordan
ууу, тея са преписали името от едно турне на Мадона, да се засрамят бързо! mad.gif
ladysunshine
Аз пък Джесиак винаги съм я харесвала. Външно е много хубава, а и нали по едно време даваха едно риалити по Мтв с нея и Ник и него редовно го следях и в никакъв случай не съм останала с вппечатлението, че е тъпа.
Едит сега преглеждам едни списания и ето един цитат от Джесика "Такава блондинка съм! Просто за мен няма смисъл да съм с тъмна коса, не мисля, че хората ще ме вземат по-насериозно, ако съм брюнетка." И един цитат от списанието " А ето и изненадата: коефициентът на интелигентност на Джесика е 160 (това е повече от прослувутия коефициент на Шарън Стоун -154) " Не го приемам за чиста монета естествено, но не мисля, че е тъпа
И за да не е оффтопик да кажа нещо и за филма. Вече съм си го свалила и попрегледах отгоре отгоре. Мисля, че ще е интересен. остава да го изгледам внимателно и ще коментирам
ThePinkDuck
Точно шоуто Newlyweds ме доубеди колко е несъобразителна и елементарна тая жена. Момента с тая летяща риба никога няма да го забравя, то тя пословична стана с нея. Джесика има невероятен глас, страхотна певица е. За актьорски качества незнам, във филмчето с Дейн Кук нищо не показа, ама кой знае.
Русата амбиция го чакам от доста време и то заради Дрю Фулър. А Рейчъл Лий Кук е нещото заради което ще изгледам всяка минутка от него! Филма си личи че ще е неземно глупав, лек и захаросано романтичен, но все пак си мисля, че ще става за разпускане и губене на време. Ще видим. mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 3 2008, 17:44) *
Точно шоуто Newlyweds ме доубеди колко е несъобразителна и елементарна тая жена. Момента с тая летяща риба никога няма да го забравя, то тя пословична стана с нея.

Аз казах, че повече няма да спамя, но... mrgreen[1].gif
Точно това се опитвах да се сетя, за тая риба. Спомням си, че го бяха публикували във всички списания и Ник Лейчи беше брал срам като за световно.
Таа, филма. Изгледах го. Като цяло идея му липсваше, но беше забавен на места.
Най-важното беше, че Рейчъл беше перфектна. Прекалено Алис, бих казала(има хора, които ще разберат какво приказвам rolleyes.gif ), направо умрях от кеф. Толкова уникално сладка беше..Уауууу! След филма бях доста развълнувана!
ПП. Героя на Дрю Фулър беше баси ръко-шемета. 18.gif
ПП2. Патее, you're back! За много години!
LuffchY
Някой може ли да ми намери песничките от саундтрака? rolleyes.gif
angel_girl
Като цяло забавно филмче, със интересна идея, обаче.... нещо му куцаше. А за Джес специално не ми хареса нито ролята й, нито начинът й на игра.
Абее.... вече го изтрих набързо филма от компа общо взето. laugh.gif
Tedds
Не ми хареса.Става за убиване на време,но нищо повече.Филми с такава режисура доста има,така че нищо ново...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.