Mr. Winchester
Dec 29 2007, 10:44
Mischa Barton, която беше арестувана по-рано тази сутрин за кара в нетрезво състояние, притежание на наркотици (още не се знае какви) и накрая, но не на последно място, каране със спрени шофьорски права, беше пусната от затвора. Майка й я взе с черен Mercedes около 10:05 и Misha лежеше на задната седалка, за да не я видят.
ladysunshine
Dec 29 2007, 10:49
Арестували ли са я

Че тая новина как не се е разчула или аз пак съм назад с новините..
Катeто
Dec 29 2007, 13:00
Ами нали са я арестували рано сутринта,не може толкова бързо да се разчуе

Иначе гадост наркотици и алкохол,и как ще погледне майка си ,тея се побъркаха тотално имат всичко и пак живота им бил гаден
3pacalypse Now
Dec 29 2007, 13:08
Дам и аз не съм я чувал тая новина , но за малко мариса да посрещне усаста си както и в сериала :Д
ladysunshine
Dec 29 2007, 13:12
на мен отначало ми се стори, е не е вярно, но преди малко гледах и в някви американски сайтове и май ще се окаже вярно
Enchanted
Dec 29 2007, 13:16
Toчно коментирах с Катето по тази тема...и двете стигнахме до извода,че колкото повече исвестност и пари имат толкова повече се забъркват в щурутии,не им стига,че са напълно задоволени,но...какво да се прави!
brooke_scott
Dec 29 2007, 13:26
леле, тва не го о4аквах

тя съвсем я е оплескала...
Mai4et0
Dec 29 2007, 13:32
xaxaxaxax.... един дол дренки всички холивудски актриси ......... Ето снимки !
Миша е била освободена рано тази сутрин като е платила $10.000 след като е прекарала 8 часа в затвора.MicshaMicsha 2Micsha 3 - изглежда зле...Тук майка й е ядосана май :|
Божеееее Божеее... до къде я докараха.... Колкото по известни са хората толкова повече им е скучно и не знаят какво искат......и се занимават само с глупости...
FrAgMaKeR
Dec 29 2007, 13:50
Явно се превръща в мода сред звездите, като започват да губят от своята популярност или да забременяват или да ги арестуват без книжка, с наркотици или пияни и после да ги пускат.
Незнам истина ли е, просто пиар ли е..
ladysunshine
Dec 29 2007, 16:13
Определено еразочароваща новината. точно за Миша Бартън не съм мислила, че ще поеме по пътя на Линдзи примерно.
Mr. Winchester
Dec 29 2007, 17:05
Миша Бартон и Мариса много си прили4ат , нали и в ОС се напиваше и крадеше
Лигави холувудски шматки. Все нещо им е накриво. Или пият, или се дрогират или страдат от някакво хранително разтройство, а накой път и от 3те наведнъж.
Enchanted
Dec 30 2007, 15:39
Цитат(tania @ Dec 30 2007, 12:08)

Лигави холувудски шматки. Все нещо им е накриво. Или пият, или се дрогират или страдат от някакво хранително разтройство, а накой път и от 3те наведнъж.
Ами за Миша се говореше по едно време,че е анорексичка и за наркоманка са я набеждавали...така че от всичко по малко
Mr. Winchester
Dec 30 2007, 18:45
Шматки/, те вече се наакаха , пияни, дрогирани половината известни актьори/актриси си прекараха Коледата и ще прекаратт Нова година зад решетките като им е толкова акЪла ! Та то Кийфър Съдърланд , Миша, Мишел Родригез. оня дет у4аства в бягство от затвора на него му лепнаха 4 -годинки щото кара пиян и убил 4овек :-|
Enchanted
Jan 13 2008, 18:41
Ето обновено инфото:
Очевидно съм 100 % отговорна за действията си в този случай, каза актрисата Миша Бартън, цитирана от people. Наистина съм разочарована от себе си. Не знам какво да кажа, освен че не съм перфектна и че не възнамерявам да направя нещо толкова глупаво отново.
Бившата звезда от сериала Кварталът на богатите беше арестувана на 27 декември по обвинение за шофиране в нетрезво състояние и за каране на превозно средство без валидна шофьорска книжка.
Бях навън с приятели и всъщност не съм карала преди това, но реших да се прибера сама, обяснила Бартън. Не трябва да разкривам повече, тъй като в момента тече процес срещу мен.
Както СЛАВА вече писа, Миша Бартън била спряна от катаджии към 3 часа, след като автомобилът на звездата не дал светлинен сигнал при маневра. 21-годишната актриса прекара 1 нощ в ареста и плати 10 000 долара. По време на задържането на г-ца Бартън бе установено, че тя няма право да шофира и че си е позволила да кара автомобил в нетрезво състояние, пише в рапорта на полицията. Разследването продължава.
Относно обвиненията, че не е имала шофьорска книжка, 21-годишната актриса обясни, че е отраснала в Ню Йорк - място, на което на хората не се налага да шофират. Управлението на кола за мен винаги е било най-трудното от живота в ЕлЕй. В повечето случаи избягвам да заставам зад волана.
Следващият филм на г-ца Бартън - Assassination of a High School President, в който си партнира с Брус Уилис, ще има премиера на филмовия фестивал Сънденс по-късно през януари.
автор: СЛАВА
Green_Arrow
Jan 15 2008, 17:13
Кой той от бягство от затвора ?
Mimsey
Jan 15 2008, 17:30
Тези същества имат сериозна липса на сиво вещество в главата!...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.