Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пуснаха Mischa Barton от затвора
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Новини
Mr. Winchester

Mischa Barton, която беше арестувана по-рано тази сутрин за кара в нетрезво състояние, притежание на наркотици (още не се знае какви) и накрая, но не на последно място, каране със спрени шофьорски права, беше пусната от затвора. Майка й я взе с черен Mercedes около 10:05 и Misha лежеше на задната седалка, за да не я видят.
ladysunshine
Арестували ли са я confused.gif Че тая новина как не се е разчула или аз пак съм назад с новините..
Катeто
Ами нали са я арестували рано сутринта,не може толкова бързо да се разчуе smile.gif Иначе гадост наркотици и алкохол,и как ще погледне майка си ,тея се побъркаха тотално имат всичко и пак живота им бил гаден 9.gif
3pacalypse Now
Дам и аз не съм я чувал тая новина , но за малко мариса да посрещне усаста си както и в сериала :Д
ladysunshine
на мен отначало ми се стори, е не е вярно, но преди малко гледах и в някви американски сайтове и май ще се окаже вярно
Enchanted
Toчно коментирах с Катето по тази тема...и двете стигнахме до извода,че колкото повече исвестност и пари имат толкова повече се забъркват в щурутии,не им стига,че са напълно задоволени,но...какво да се прави!
brooke_scott
леле, тва не го о4аквах shocking.gif тя съвсем я е оплескала...
Mai4et0
xaxaxaxax.... един дол дренки всички холивудски актриси ......... Ето снимки ! smile.gif

Миша е била освободена рано тази сутрин като е платила $10.000 след като е прекарала 8 часа в затвора.

Micsha
Micsha 2
Micsha 3 - изглежда зле...
Тук майка й е ядосана май :|
[dEs]
Божеееее Божеее... до къде я докараха.... Колкото по известни са хората толкова повече им е скучно и не знаят какво искат......и се занимават само с глупости...
FrAgMaKeR
Явно се превръща в мода сред звездите, като започват да губят от своята популярност или да забременяват или да ги арестуват без книжка, с наркотици или пияни и после да ги пускат. smile.gif

Незнам истина ли е, просто пиар ли е..
ladysunshine
Определено еразочароваща новината. точно за Миша Бартън не съм мислила, че ще поеме по пътя на Линдзи примерно.
Mr. Winchester
Миша Бартон и Мариса много си прили4ат , нали и в ОС се напиваше и крадеше mad.gif
tania
Лигави холувудски шматки. Все нещо им е накриво. Или пият, или се дрогират или страдат от някакво хранително разтройство, а накой път и от 3те наведнъж.
Enchanted
Цитат(tania @ Dec 30 2007, 12:08) *
Лигави холувудски шматки. Все нещо им е накриво. Или пият, или се дрогират или страдат от някакво хранително разтройство, а накой път и от 3те наведнъж.

Ами за Миша се говореше по едно време,че е анорексичка и за наркоманка са я набеждавали...така че от всичко по малко biggrin2.gif
Mr. Winchester
Шматки/, те вече се наакаха , пияни, дрогирани половината известни актьори/актриси си прекараха Коледата и ще прекаратт Нова година зад решетките като им е толкова акЪла ! Та то Кийфър Съдърланд , Миша, Мишел Родригез. оня дет у4аства в бягство от затвора на него му лепнаха 4 -годинки щото кара пиян и убил 4овек :-|
Enchanted
Ето обновено инфото:

Очевидно съм 100 % отговорна за действията си в този случай, каза актрисата Миша Бартън, цитирана от people. Наистина съм разочарована от себе си. Не знам какво да кажа, освен че не съм перфектна и че не възнамерявам да направя нещо толкова глупаво отново.

Бившата звезда от сериала Кварталът на богатите беше арестувана на 27 декември по обвинение за шофиране в нетрезво състояние и за каране на превозно средство без валидна шофьорска книжка.

Бях навън с приятели и всъщност не съм карала преди това, но реших да се прибера сама, обяснила Бартън. Не трябва да разкривам повече, тъй като в момента тече процес срещу мен.

Както СЛАВА вече писа, Миша Бартън била спряна от катаджии към 3 часа, след като автомобилът на звездата не дал светлинен сигнал при маневра. 21-годишната актриса прекара 1 нощ в ареста и плати 10 000 долара. По време на задържането на г-ца Бартън бе установено, че тя няма право да шофира и че си е позволила да кара автомобил в нетрезво състояние, пише в рапорта на полицията. Разследването продължава.

Относно обвиненията, че не е имала шофьорска книжка, 21-годишната актриса обясни, че е отраснала в Ню Йорк - място, на което на хората не се налага да шофират. Управлението на кола за мен винаги е било най-трудното от живота в ЕлЕй. В повечето случаи избягвам да заставам зад волана.

Следващият филм на г-ца Бартън - Assassination of a High School President, в който си партнира с Брус Уилис, ще има премиера на филмовия фестивал Сънденс по-късно през януари.

автор: СЛАВА

Green_Arrow
Кой той от бягство от затвора ?
Mimsey
Тези същества имат сериозна липса на сиво вещество в главата!...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.