Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Серена и Нейт
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
A_l_e_x
Какво мислите за С. и Н.? Мен лично ме кефят повече от Блеър и Нейт например,падам си по такива забранени любови biggrin2.gif
Mr. Winchester
Ами на мене ми харесват Серина и Дан
Катeто
И на мен ми харесват като двойка,даже са ми много сладички,но Серена си е за Дан,тъй че любовта им май наистина е забранена happy.gif

brooke_scott
никога не съм ги харесвала, а и Нейт и Блеър са си мн по-яки, а С и Дан - тях кво да ги коментирам вси4ки знаят 4е са си Дъ Бест, т.е. С и Н не се връзват никъде wink.gif
fenkanabrooke
Цитат(brooke_scott @ Dec 29 2007, 14:23) *
никога не съм ги харесвала, а и Нейт и Блеър са си мн по-яки, а С и Дан - тях кво да ги коментирам вси4ки знаят 4е са си Дъ Бест, т.е. С и Н не се връзват никъде wink.gif

Нъпълно съм съгласна. Нямам какво да добавя. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
A_l_e_x
На мен пък са ми любимци след Чък и Блеър. С и Н са като Лукас и Пейтън - създадени да бъдат заедно. Серина и Дан бяха сладки,да,но нищо особено. Пък и тяхната история приключи sleep.gif
djesito
Цитат(fenkanabrooke @ May 25 2008, 21:14) *

Нъпълно съм съгласна. Нямам какво да добавя. worthy.gif worthy.gif worthy.gif

уау много точно казано.Точно същото си мислех.
secretk
Нa мен специaлно не ми хaресвaт кaто двойкa, нещо не ми се връзват, за приятели-дa, но не и нещо повече, пък и не съм усетилa дa сa много един за друг. Любимaтa двойкa в този сериaл сa Серенa и Дaн, просто те според мен сa си един за друг и Нейт по-скоро е излишен в тaзи ситуaция, отколкото кaто човекa за Серенa.
Bloody_Tears
В началото се надявах да се съберат, но са по-добре като приятели biggrin.gif
ladysunshine
На мен ще ми е интересно да ги видя като двойка. Дан и Серена ми бяха станали толкова лигави, че определено чакам да видя С с някой друг. А и Нейт ми харесва много повече външно от Дан.

Ето някой графики
1 2 3 4

П.П. A_l_e_x, ако искаш сложи някоя от графиките в началния пост, за да има все пак техни снимки. Това е само идея де wink.gif
BaRbInCeTo

за едно нещо да се съглася с теб 10.gif
Tonigirl
С. и Н. са определено добра двойка, отиват си. Докато Д. и С. са от различни "светове". Дан и Ванеса са си най-подходящи, познават се отлично, имат много общи интереси. А Чък и Блеър са просто идеални, двамата са си лика прилика. Поне това е моето мнение, и да отбележа не сам чела книгите, мнението ми е основано само на сериала. smile.gif
angel_girl
Мне.. не ми се вързват двамата много. Не и като двойка. приятели - да, но нищо повече. Честно казано ми харесват повече Нейт и Ванеса, отколкото Нейт и Серена. Пък С. да си остава с дан. Хич не им е свършила историята даже. wink.gif
Все пак всички знаем племето на сценаристите на какво са способни... laugh.gif
moni_hs
Според мен също Нейт и Блеър са по-хубава двойка, дано вече да не намесват С и Б в любовния триъгълник...
elitu
Не ми допадат като двойка,по скоро като добри приятели.
Mai4et0
Не ми харесват като двойка, по-добре Нейт и Ванеса smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.