Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Point Pleasant
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
FrAgMaKeR
IPB Image
Име: Пойнт Плезънт (Point Pleasant)
Година: 2005
Жанр: Драма, Ужаси, Трилър, Мист
Информация: tv.com, imdb.com

В момента го излъчват по FOXLife даже има рипове на първите два епизода, но само на тях и вероятно няма да има други. Но е трудно да се следи по телевизията, нищо че често го дават, а и бг аудиото е малко гадничко на фокса по принцип. Снимани и излъчени са само 13 серии, така че не е кой знае колко голям товар за сваляне, но все пак ще съм благодарен на всички, които се включат и помогнат в даунлоада. smile.gif В момента свалям от този торент:
http://www.sab.bz/details.php?id=11826 - който е навит да сваля, скороста е добра, а и аз ще сийдвам известно време. Качеството е перфектно, все пак е DVDRip, за разлика от бг риповете, които ги има тук там..
ludoto_mimi
Тъпо е... гледала съм първите епизоди... те са го спрели в Америка още преди края на 1 сезон... 10.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 22 2005, 01:47 PM) *

Тъпо е... гледала съм първите епизоди... те са го спрели в Америка още преди края на 1 сезон... 10.gif

1-ви сезон е 13 епизода, спрели са го защото все пак това е FOX, имат навика да спират доста неща, без основателни причини.. На много хора изобщо не им харесва, на други пък им харесва. Лично на мен ми е много интересен и обезателно трябва да го имам в колекцията си. smile.gif

Едит: Актуализиран е линка за даунлоад, все пак е бг тракер и е много по-добре от старият линк. 4.gif
Haley
аз съм за да го свалиш.Тая сериал си го бива и ми е много интересно кво ше се да стане ако бяха продължили да го дават.И най-вече ми е интересно кво стана с Крисито.Жалко,че Джеси е мъртъвsad.gif((
FrAgMaKeR
Свалил съм го, гледам го в момента.. Качеството е много добро, издирих дори английски и френски субтитри и ако няма желаещи да превеждат, дори и аз бих се напънал smile.gif

Няма да ти казвам какво става, защото няма да ти е интересно. Линка към sab.bz е DVDRip на целият първи сезон, дори и на неизлъчваните епизоди. По FOXLife може и да ги излъчат в България, но не всеки може да го следи по телевизията, въпреки че доста го въртят, но все в неудобно за гледане време..

За обонати на гигабит (и за всички останали, но не с локална скорост), които нямат регистрация в sab, може да го дръпнат от dc.ggbit.info, ник: FrAgMaKeR или от http://fragmaker.net/video/Point%20Pleas....XviD-MEDiEVAL/
HoTsoT
q kaji kam kolko 4asa vliza6 v dc-to 6toto ot 2 dena te tarsq se ne te otkrivam sad.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(HoTsoT @ Jan 7 2006, 03:04 AM) *

q kaji kam kolko 4asa vliza6 v dc-to 6toto ot 2 dena te tarsq se ne te otkrivam sad.gif

Тия два дена ме нямаше и затова.. в момента съм налиния, апачето също е включено, както и сийда на торента. wink.gif

Намерих и субтитри на английски и френски, ако има някой навит да превежда, щото тая работа не е за мен smile.gif
HoTsoT
ei 10x дърпам ги ся wink.gif

Това ли са всички епизоди? Ако са тва дали ще се прават нови?
Някой ако може да ми даде инфо ще има много благодарен.
FrAgMaKeR
Да това са всички, точно 13 на брой. 9.gif За съжеление няма да се правят нови, поне засега. sad.gif
Ralna
Aу мерси, че сте ги качили, филмчето беше много яко, не като повечето филми дето доброто побеждава и главните герои все са жертви, ме3н много ме кефеше идеята за дъщерята на Дявола, а тоя дето я наглеждаше (забравих му името, дето е слуга на дявола) направо ме убиваше от смях.
Jack Bauer
някъде има ли го още тоя филм?
FrAgMaKeR
QUOTE(Jack Bauer @ Apr 28 2006, 05:08 PM) *

някъде има ли го още тоя филм?

В гигабитския "унгарец" ги има..
sydney
в първите епизоди ми беше много тъпо и тъкмо последните ми станаха малко интересни и те взеха че го спряха от Фоксsad.gifsad.gif
storm
Тва така и с Tru Calling (Ясновидката Тру) по ФОКС, тоя сериал е суперяк и го спират на 2 сезон епизод 6 , а тъкмо стана много интересно и хич не ми е ясно на какво основание го спряха...и рейтингът се покачил и всичко...
Hotty
И какво няма ли да има втори сезон,не се ли знае някакво инфо 16.gif
FrAgMaKeR
Ами щом официално е бил прян от ефир преди края си значи едва ли ще има 2-ри сезон.
Gossip Girl
Гледах съвсем малко , но ми се стори интересен wink.gif
didssy
и е интересен smile.gif наистина но според мене някак джеси ще се съживи ... дано да снимат още епизоди че много гадно свърши честно казано . доста песимистично с изключение на разговора на последните 5 минути м/у семейстевото което приюти кристина .
FaLLOuTbOy
Цитат(didssy @ May 23 2007, 15:36) *
и е интересен smile.gif наистина но според мене някак джеси ще се съживи ... дано да снимат още епизоди че много гадно свърши честно казано . доста песимистично с изключение на разговора на последните 5 минути м/у семейстевото което приюти кристина .

18.gif

Сериала го спряха преди 2 години. smile.gif
didssy
и аз кфо да направя biggrin2.gif надеждата умира последна
didssy
и аз кфо да направя biggrin2.gif надеждата умира последна ( по скоро фантазията )
ladysunshine
Ооо много готин сериал! Гледала съм го отдажна и май само 1 сезон(то всаъщност има ли още сезони)
brooke_scott
нз дали има още оба4е беше наистина як и играеше тая Шели от ОТХ smile.gif
Peyton___
един велик селиял няма спор
мн си го обичках и тая мацката беше супер сладка
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.