Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ч.И.Д. Стефан,Стефка,Стефани и Стоян-(АззЗЗЗз:)
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
oL1pS
Честит Имен Ден на всички Стефановци , Стефки, Стефани, Стоян и Стоянка ако съм пропуснал някой се извинявам, официално празника се казва Стефанов ден ако не ме лъже памета mrgreen[1].gif

4part[1].gif

Modjo
Мерси мерси не те лъже, не се плаши wink.gif и по-полека с водките,бирите и останалите видове алкоОол wink.gif
*BringMeToLife*
Честито на именниците smile.gif И по-специално на oL1pS Жив и здрав blush.gif
Fixer
Честито, желая им всичко най-хубаво, по специално на колежката unvisioble wink.gif
oL1pS
Благодаря на вички за сега smile.gif

П.С. unvisioble и ТЯ се казваше май Стефка smile.gif
ogata
Честито на Connect & unvisioble smile.gif

ПП. Фанатика ,също да се чувства поздравен tongue.gif
K_f_R
ae честит имен ден на вси1ки,живи здрави красиви умни :> i.t.n ънвизиобъл,кънект,олипс,фанатика и оше много знайни и незнайни хорица :>
ventzo
Честит Имен Ден на всички празнуващи.
Специалните ми поздрави са Connect & unvisioble-да те сте живи и здрави и нека имената ви носят само радост и щастие,наздраве!
Angel-oF-DeatH
Честито на всички празнуващи 4.gif
hristin4e
Честито на именниците!!! Много здраве, щастие, любов! smile.gif
aria
Честито и от мен! smile.gif Пожелавам ви всичките ви мечти да се сбъднат smile.gif
unvisioble
Благодаря ви от сърце на всички за честитките!

Щях да забравя да поздравя всички именици... 16.gif

Да сте здрави, да се усмихвате по-често, късметът и щастието да ви следват неотлъчно като сянка, да сте винаги с пълни джобове и нищо никога да не ви липсва!
Специални честитки на Connect.

П.п. Само за протокола: Стефания съм, не съм Стефка, Стефанка и други производни. biggrin2.gif
Th3_SpY
Честито на всички именници smile.gif Най-вече Фанатика, напий са майна biggrin.gif
Electrum
Честито ви,именици ! Бъдете безкрайно щастливи и превръщайте в празник всеки един ден от живота си! smile.gif
stapos
Честито и от мен на Всички именници също ..... поздравявам и Дядо ми Стефан. Бившето ми гадже Стефка.....калеко Стефан..., колегата Стефан и Connect също......
Mrs.Ackles
Честито на мен, на unvisioble и на баба.. даам,май са това.. biggrin2.gif
adoration_
Честит имен ден на всички,които празнуват днес и по-специално на Mrs.Ackles, unvisioble, Connect, MPower и сестрата на club135 smile.gif
girl_from_hell
и аз имам имен ден междодругото СОНЯ smile.gif Честит имен ден на всички smile.gif и приятно прекарване
unvisioble
Цитат(girl_from_hell @ Dec 27 2007, 12:19) *
и аз имам имен ден междодругото СОНЯ

Такаааа ли?! Сонче, честито и на теб тогава! biggrin.gif
smallville_f
Честит имен ден на всички празнуващи! Да са ви живи и здрави имената, да ги носите с гордост. Много късмет и усмивки! Приятно прекарване 4.gif
Катeто
Честито на всички именници,много здраве и успехи,нека усмивката бъде винаги на лицата Ви biggrin.gif
DcShOeCoUsA
Честито на всики мнооооо здраве, успехи и късметче.И на една приетлка също да ми е жива и здрава пък другото лесно.
fun.gif
PoLiTy'
Честит имен ден на всички,които празнуват днес.Много успехи през предстоящата година!Честит имен ден и на баба ми Станка и на другата ми баба Стефка smile.gif
Tedds
Честит имен ден на всички празннуващи.Желая ви много здраве,щастие,любов и усмивки.
Bloody_Tears
Честито на всички празнуващи и най-вече на Стеф, Сончето и жена ми. Пожелавам ви много щастие и любов! bigarmhug.gif
tania
Честитито на всички и от мен.

На мен мн малко хора ми честитиха , защото повечето не значт, че съм Стоянка, а не Таня. biggrin.gif
the_mouse
Честит имен ден на Таня (tania), на другата Таня (Passionately desire), на Стеф (unvisioble), на Стефан (Connect)!

Да са живи и здрави, да се славят имената им!

Да са винаги сърцето на компанията, нека усмивката да краси лицата им!
storm
Честито на Connect, с пожелание за здраве и късмет както на него, така и на двамата юнаци и майка им.

Много здраве на unvisioble.
Нека прекара прекрасно и tania, която всъщност е Стоянка и има празник днес.

Наздраве.
`BruKas`
Честит имен ден и от мен! smile.gif
Connect
Благодаря! wink.gif smile.gif
gotinoto_baby
Ч.И.Д. на unvisioble и Innocent! С пожелания да са живи,здрави и много щастливи! bigarmhug.gif
fNatic.
Мерси на малкото хора които честитиха Именният ми Ден!!! Мерси
unvisioble
Благодаря отново на всички за хубавите пожелания!

И само едно уточнение: Таните и Татяните празнуват на 12.01., така че Таня (Passionately desire) ще очаква честитки тогава. biggrin.gif
Chefata
Хех благодаря ви много biggrin.gif..Ама на 27 не бях в форума , но благодаря , че ми честитихте !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.