Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Quiz
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри > OTH Игри
Страници: 1, 2, 3
_HriS_TinA_
Haahahah i az se padnah Haley James na pyrviq ...to vsy6tnost posle mi izpisa 4e tq se e padala 10404 times, 64% - ot pravilite si testa rolleyes.gif ...hah mnoho e qko otivam da si pravq drugite biggrin2.gif..i na sledva6tiq pyk sym Peyton hmmm tva e hubavo tongue.gif
Lolipop
Аз на първия също се паднах Хейли,а на другите Брук. smile.gif
fr33ze_man
то само хеили се пада аз сам мом4е и хеили ми се падна пак играя баскетбо и там казах 4е исакм да стана баскетболист а те ми дажат хеили маина хаха бахти бъгавото
_HriS_TinA_
QUOTE(fr33ze_man @ Dec 21 2005, 09:31 PM) *

то само хеили се пада аз сам мом4е и хеили ми се падна пак играя баскетбо и там казах 4е исакм да стана баскетболист а те ми дажат хеили маина хаха бахти бъгавото

ми незнам има отна4алото да си напи6е6 дали си мом4е или моми4е ... пък абе нз станала е гре6ка biggrin2.gif
Jordan
IPB Image
Congratulations you are most like Haley James! You are an intelligent person. You kick ass mentally and physically! You like to talk a lot, babble, and all that jazz. You are very positive and believes that that "if there's a
will... there's a way." You also have a good sense of what is a friendship and rarely encounters unnecessary drama in real life.
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Знаех си аз, че с Хейлс имаме нещо общо... worthy.gif 10.gif blush.gif
Nasi
този тест го правих миналата седмица smile.gif
аз съм Лукас biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
IPB Image
Congratulations you are most like Lucas Scott! You tend to come off of as a mysterious, broody type of person. At times you can be quite persistent, but other times you find yourselves confused. You have good manners and a good heart. You also have a good common sense of what's right and what's wrong. You are a strong person and is not the type of person to back down from a challenge.
Chad Michael Murray
Аз пък се паднах IPB Image
Christina
Аз на първия се паднах Хейли, на др Брук, а преди време правих един др на който ми се падна Пейтан.Или тези тестове не са наред, или аз съм една мн мн объркана личност. huh.gif
girl_from_hell
Your Score = YOU'RE PEYTON!
You'd rather be different than follow everyone else. That's why you love shopping at vintage stores, listening to new music, and renting classic movies rather than heading to see the latest releases. Your friends love you for your uniqueness and value your steadfast friendship. You're passionate about everything you do -- sometimes too passionate -- but no one will ever accuse you of not giving it your all.

супер, точно любимия герой в оне трее хилл smile.gif)
rusi4kata^
на мен на първото ми се падна хейли естесвено,а после пейтън 4part[1].gif
KiD^ViCiOuS
аз също на първото съм Хейли,а на второто Пейтън smile.gif
solenka
Първият тест "Which OTH Girl Are You?" ми се падна Peyton, а на "Which OTH Character Are You?" ми се падна Haley. smile.gif
common_sense
на първото - Хейли rolleyes.gif , на второто - Пейтън biggrin2.gif (а пък всъщност любимка ми е Брук...? huh.gif )
boy_07
http://www.quizyourfriends.com/yourquiz.ph...225174654-12625

тука може да си направиме на бг езикsmile.gif
RoXXy_
QUOTE(boy_07 @ Dec 26 2005, 01:50 AM) *

http://www.quizyourfriends.com/yourquiz.ph...225174654-12625

тука може да си направиме на бг езикsmile.gif

шшш кво е тваconfused.gif 18.gif и какво общо има с ОТНconfused.gifconfused.gif 1 (4).gif

ааа чак сега загрях за кво ставало въпрос, сори..просто there was no connection with the central brain smile.gif
Nathan
IPB Image

Ех,късмет какво да се прави!

П.С. Направих си още един от същия сайт и ми се падна пак Пейтън ,но и Хейли.
Ralna
Ау аз и на двата теста за характер съм Нейт blush.gif,а на тестовете на кое мимиче приличам и на последния в списъка съм Пейтън
eL
Хаха на ...Which OTH character are you? 18.gif аз съм Брук ...IPB Image
направо съм в шок blink.gif biggrin.gif
А на другото Пейтън ... малко странно .. те воабще не си приличат ама явно в мен живеят 2ма човека 10.gif
Buhti4ka
И на двата ми излезе Пейтън...не очаквах
Haley
1.Хейли
2.Пейтън
3.Хейли
4.Хейли

Леле много съм доволна biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Electrum
на мен пък излезна 1.HALEY 2.PEYTON 3.HALEY 4.PEYTON .. и двете ме кефят като характер.така че съм доволна от резултата 1eyeb[1].gif
paynera
Е, хубаво де, аз писах че съм пич, пък накрая ми се падна Брук!
Тва май е бъгаво! Виж ако са имали предвид, че харесвам жени като Брук направо са нацелили в десятката, ама да ми кажат, че съм Брук!
Devil^Rose^^
Е ся колко са верни тия тестове никой не може да каже. Ако не друго поне да се посмееш малко biggrin.gif А теста е за определяне на характера a не на външния вид за да се шашкате че ви се е паднал някой от противополжния пол и когато на мом4е се падне някое от момичетата то значи се доближава повече до нея отколкото към характерите на момчетата wink.gif пола няма значение.( Ипетимата са си супер интересни личности cool.gif така че лошо няма smile.gif ) Спомям си когато се появи Феликс и Брук се дразнеше от него Пейтън и Хейли й казваха че той е точно като нея но в панталони.
The Black Dragon
Падна ми се Нейтън shocking.gif
ludoto_mimi
Which OTH character are you?
IPB Image
Congratulations you are most like Peyton Sawyer! You like to express yourself in ways that other people wouldn't normally choose to do so. You are also a person that tends to make yourself reclusive from contact with other people. You enjoy your personal space and like being alone. You like to have fun, but if someone or something gets in your way, it gets too complicated for you. You like things to be easy instead of difficult. You want good things out of life but at times all you get is the bad out of life.

Which OTH girl are you?
You'd rather be different than follow everyone else. That's why you love shopping at vintage stores, listening to new music, and renting classic movies rather than heading to see the latest releases. Your friends love you for your uniqueness and value your steadfast friendship. You're passionate about everything you do -- sometimes too passionate -- but no one will ever accuse you of not giving it your all.
^Mim0zKa^
И аз сам Хейли.... biggrin.gif Хахахаха споко на сестра ми пак и се падна 4АД така 4е не се шаш6кайте mrgreen[1].gif
pool^babygirl
Your Score = YOU'RE BROOKE!
You're a born leader. You're totally confident, which sometimes comes off as bossy. But you have a softer side, even if tons of people don't know about it. You love to have fun, but your sassy attitude can sometimes get you into trouble. Still, you wouldn't have it any other way. When it comes to friends, you're their rock. Sure, it might take you a while to open up to them, but once you do, you develop an unbreakable bond.
Аз се радвам - тя ми е любимка tongue.gif
Jane
Първото Брук, на второто Пейтън blink.gif
Charmed_Hill
мене ми се падна на
1.Наитан
2. ...
3.Неитан
4.Пеитан
Джамата донякаде са доста разли4ни явно сам доста разбаркан според тея quizove
slipped^
1то - Хейли
2то - Пейтън
3то - 42% Хейли и Брук ; 33% Пейтън и Лукас
4то - Пейтън

от всички по малко biggrin.gif
SmEsHkA`
Яки тестчета 4.gif на мен ми се паднаха Хейли, Пейтън и на последните 2 Брук яко..... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Devil^Rose^^
Още едно ОТХ тестче. (може би повечето вече са си го правили но аз все пак го давам wink.gif )
Този път ми се падна Люк biggrin2.gif
IPB Image
И мога да кажа че останах приятно изненадана от резултатът защото описанието е многоо близко до истината. Аз съм Лукас Скот 3.gif 18.gif
OTH_fenka
И на мен ми се падна Хейли на първото и Пейт на второто. Много се радвам.Ето и нещо от мен http://www.funtrivia.com/quizzes/televisio..._tree_hill.html smile.gif
valenceto
Страхотно!!!!!Падна ми се Брук!! Тя е страхотна! 4part[1].gif
scandalous_girl
1. Хейли(каква изненада biggrin.gif )
2.Пейтън
3.Нейтън ми е с повечкото проценти.
4.Брук

На последното съм Лукас и мисля,че то е доста точно.
^^HeLa^^
тези тестове са много яки 4.gif направих си всичките и на всякаде ми се падна Пейтън явно тя се доближава най-много до моя характер rolleyes.gif
Summer
Which One Tree Hill Character are You Most Like?

IPB Image

Congratulations you are most like Brooke Davis! You enjoy having fun, but does not have a good sense of how much is too little or too much. You like to take responsibility for your own actions. You don't care what other people think and you can come off as a bit strong sometimes.

Which OTH girl are you?

You scored as Nathan.

Nathan - 67%
Haley - 50%
Brooke - 50%
Lucas - 25%
Payton - 17%

Which One Tree Hill Character Are You?

I'm Lucas Scott!

You are most like Lucas Scott of One Tree Hill. You may not have led as dramatic a life as Lucas, but you certainly can relate to him. You can usually be found on the b-ball courts shootin' hoops and practicing your lay-ups. There's always someone new that you've got your eye on, whether it's your sibling's GF/BF or your GF's best friend. You don't try to get in trouble, it just seems to find you!

От всички главни герои само Хейли не ми се падна mrgreen[1].gif happy.gif
Loshka
QUOTE(niki_r @ Dec 26 2005, 02:38 AM) *

на първото - Хейли rolleyes.gif , на второто - Пейтън biggrin2.gif (а пък всъщност любимка ми е Брук...? huh.gif )

Да, и при мен така се получи. huh.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Summer @ Apr 6 2006, 11:41 AM) *

От всички главни герои само Хейли не ми се падна mrgreen[1].gif happy.gif

Споко все ще намериш някой тест с който да запълниш колекцията 10.gif
sydney
на първият тест ми се падна Хейли 18.gif
на другите съм Брук 10.gif
divata_pe4urka
То на първия тест май на 99% от хората им се пада Хейли
april^^
Дамм,така е 16.gif
Аз съм:
1-Haley
2-Peyton
3-Peyton/Haley
4-Peyton
striikar
На всички дето напраих приличам най-много на Нейтън и на единия от тях и на Пейтън
lenivec
за х-ра и аз съм Хейли biggrin.gif
brooke*
на мен на първия и третия ми се падна Хейли,а на др-пейтън! 3.gif
{HoNeY}
На мен не ми се отваря сайта sad.gif
Devil^Rose^^
http://www.onetreehillweb.net/quiz-song.html
Quiz - What's your One Tree Hill song?

http://www.onetreehillweb.net/quiz-fan.html
Quiz - What kind of 'OTH' fan are you?

Какво да си говорим повече tongue.gif
Bloody_Tears
Моята песен е
И ето каква съм smile.gif
devon
Значи аз съм най-вече като

А моята песен е

А също така съм
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.