Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
rusi4kata^
Айде,който харесва Люк и Пейтън като двойка да пише smile.gif а пък дори и да не ви харесват пак 10.gif според мен са създадени един за друг,но да видим и други мнения 4.gif

Memories of True Love

inlove.gif Феновете на Лукас и Пейтън: inlove.gif
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
_HriS_TinA_
Хммм то4но ...о6те от първата серия се видя 4е 6те има не6то между тях и то не6то наистина истинско ...например как се сре6тнаха хахах тя без малко да го прегази но няма зна4ение тва си е съдба ...(аз пък намесих съдбата в един сериал...по-то4но това са си сценаристи де 10.gif ) ама мислълта ми е друга ..пъти6тата им се сре6тнаха и от там нататък само се 4ака6е развитие и продължава да се 4ака...зна4и 6том о6те от на4алото се видя 4е той си пада по нея но дори след като скъса с нейтън все не6то им е пре4ило .....просто искам да кажа 4е мн си оби4ам и дватата и са ми лиубимата двойка Copy of wub.gif !!!!
fr33ze_man
Ммм мисля че Лукас и Пеитън наистина са много хубава двоика приличат си по много неща - музика книги и много други неща,но и двоиката Лукас и Брук съ6то не са за изпускане и те са много хубава двоика мен ли4но Брук мно ме кефи мноо е хубава
ludoto_tedi
rusi4kata^ аз има ли смисъл да казвам че ги обожавам! wub.gif wub.gif wub.gif просто са създадени един за друг!няма да спра да чакам развръзката на една толкова красива и окрилена любов. 5angel[1].gif не ми харесва че Лукас е с Брук.Не я харесвам sorry.gif .и не мисля че това между тях ще продължава дълго,но не мисля че сценаристите ще си позволят да повторят случката от 1-ви сезон.но ИСКАМ РАЗВРЪЗКАТА!!!!ох отплеснах се от темата passifier.gif Лукас и Пейтън inlove.gif - forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 22 2005, 02:16 PM) *

rusi4kata^ аз има ли смисъл да казвам че ги обожавам! wub.gif wub.gif wub.gif просто са създадени един за друг!няма да спра да чакам развръзката на една толкова красива и окрилена любов. 5angel[1].gif не ми харесва че Лукас е с Брук.Не я харесвам sorry.gif .и не мисля че това между тях ще продължава дълго,но не мисля че сценаристите ще си позволят да повторят случката от 1-ви сезон.но ИСКАМ РАЗВРЪЗКАТА!!!!ох отплеснах се от темата passifier.gif Лукас и Пейтън inlove.gif - forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ми и аз не мисля,че те няма да се съберат,въпреки че много искам unsure.gif ся накво тъпо ще е...тъкмо люк и брук си казаха че се обичат и ся изведнъж прассссс...да стане нещо между пейтън и лукас.не се връзва просто 10.gif а за тва че слушали еднаква музика и тн...не знам.според мен по принцип противоположностите се привличат(поне при мен е така) biggrin2.gif но те определено мнооо си пасват заедно inlove.gif а пък за брук,може би наистина има нещо истинско между тях,но покрай нея люк наистина много страда sad.gif страдаше де,дано вече всичко да се оправи.и все пак надеждата умира последна-GOOOOO LEYTON punk.gif
Devil^Rose^^
Ще е интересно да видим как ще са нещата между Лукас и Брук този път dry.gif преди на Брук и се наложи да търси помощ от Пейтън, защото нямаше за какво да си говорят с Лукас. 18.gif Бяха твърде различни. Ама сценаристите все ги къдрят едни wacko.gif
RoXXy_
of ми кво да ви кажа, мен вече ме кефят по равно двойките Лукас + Брук
Лукас + Пейтън

просто всеки един от тях ми харесва с по нещо, като Пейтън има и нещо в повече.
Амииии ако можеше да има някъкъв компромисен вариант, където да са 3мата...да речем 3ка [приятели]
или пук може нещо от онова 'фриендс уит бенефитс'..ахаха smile.gif е не, шегуевам се разбирасе 10.gif
ludoto_tedi
ами хора аз чесно да ви кажа не знам какво ще се случи а и не искам да предполагам защото ще се разочаровам може би,но преди малко разглеждах малко снимки и попадах на много снимки на Лукас и Пейтън като например:
http://www.hilarie-burton.com/gallery/disp...up&cat=17&pos=1

http://www.hilarie-burton.com/gallery/disp...album=366&pos=0

http://www.hilarie-burton.com/gallery/disp...album=332&pos=3

http://www.hilarie-burton.com/gallery/disp...album=332&pos=4

http://www.hilarie-burton.com/gallery/disp...album=332&pos=1

не знам може би си въобразявам ,но според мен би трбвало да има причина тези снимки да съществуват!
Devil^Rose^^
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 22 2005, 08:07 PM) *

не знам може би си въобразявам ,но според мен би трбвало да има причина тези снимки да съществуват!

Да има и тя е да ни карат да се чудим какво ще стане и кой с кого 15.gif А иначе такива снимки с лопата да ги ринеш happy.gif от хубави по хубави 4.gif
rusi4kata^
дайте ги тия лопати насам бе biggrin2.gif
eL
Брей че хубава темичка сте измайсторили ... хмм blink.gif направо ми четете мислите... smile.gif За Лукас и Пейтън мога да пишааа ...чак самата аз ще се отегча , колко мноОого ги харесвам mrgreen[1].gif За мен от самото начало си бяха, като една душа в две различни тела biggrin2.gif Любовта им беше толкова магнетична и изпепеляваща че ме държаха в напрежение по цели дни да видя как ще им се развият отношенията по-нататък ... ама това така и не стана .... shocking.gif Така че : "сценаристи вземете се в ръце и ги съберете най-после тия двамата, че да мирясам biggrin.gif " ...
IPB Image
И това ако не е любов 10.gif 15.gif :
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Devil^Rose^^
страхотни снимки 3.gif а само да попитам 6-та от каде беше blush.gif
eL
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Dec 22 2005, 11:18 PM) *

страхотни снимки 3.gif а само да попитам 6-та от каде беше blush.gif

Да ти кажа честно добре че имам фотогенична памет че така ме закопа с тоя въпрос ... rolleyes.gif ама бива ли сега ...уж фенка на Лукас & Пейтън пък да не знам 16.gif 18.gif
от 2ри сезон е .... 18 серия ... където Лукас помогна на Пейтън да скрият бебето-Джени от злата му майка 14.gif 15.gif Ники ... Сцената се сещам беше с тренера. Той после мн. ме изкефи като им каза : "Добре сега ... Бони, и Клаид "... 18.gif biggrin2.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 22 2005, 11:44 PM) *

Да ти кажа честно добре че имам фотогенична памет че така ме закопа с тоя въпрос ... rolleyes.gif ама бива ли сега ...уж фенка на Лукас & Пейтън пък да не знам 16.gif 18.gif
от 2ри сезон е .... 18 серия ... където Лукас помогна на Пейтън да скрият бебето-Джени от злата му майка 14.gif 15.gif Ники ... Сцената се сещам беше с тренера. Той после мн. ме изкефи като им каза : "Добре сега ... Бони, и Клаид "... 18.gif biggrin2.gif

P.Sawyer you are great ! happy.gif да тренера винаги вкарва много яки реплики biggrin2.gif мерси за изчерпателни отговор wink.gif
_HriS_TinA_
Ели снимките са върха 3.gif 3.gif 3.gif !!!!!! Вси4ките ги обожавам особено 8-ма wink.gif ...Ооо наистина това ако не е любов.... wub.gif
FrAgMaKeR
/* Оfftopic */

QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 22 2005, 11:44 PM) *

добре че имам фотогенична памет

Ставай направо модел или актриса, щом чак паметта ти е фотогенична 10.gif 18.gif 4.gif
eL
smile.gif
QUOTE(FrAgMaKeR @ Dec 23 2005, 01:18 AM) *

/* Оfftopic */
Ставай направо модел или актриса, щом чак паметта ти е фотогенична 10.gif 18.gif 4.gif

/* Оfftopic */
ХАхаха 18.gif biggrin.gif О.К. дамм blush.gif ...какви ли не "бисерчета" изилизат от устенцата ми 16.gif ... понякога дори пиша без да мисля biggrin2.gif Ще го имам впредвид обаче, като си правя списъче на приоритетите ми .... 18.gif
ето още снимчици на наш'те хора :
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Jordan
Емииии какво да ви кажа...като двойка Лукас и Пейтън са супер. И физически и духовно адски много си приличат и си подхождат. Пейтън е една такава много мила и добра. Има страшно топло излъчване. Лукас също-много добричък, красив, русичък като нея....имат едни и същи вкусове за музика, книги...
но пък ме съмнява скоро да се случи нещо между тях. все пак Пейтън отрича да има чувства към него, за Лукас не е ясно дали не таи нещичко някъде дълбоко. Но все пак тъкмо призна на брук, че я обича, нещата ще станат много тъпи ако в следващите няколко серии Люк каже на Пейтън, че я обича...първо, брук ще остане повече от наранена. Все пак тя странеше толкова време от Лукас защото се страхуваше да не я нарани както останлите. Независимо, че Брук понякога се изявява като корава, брутална кучка въобще не е такава и характера й също е крехък като този на Лукас и Пейтън, въбоще в тоя филм всички са едни такива раними душици... blush.gif
От друга страна наистина би било добре ако Лукас и Пейтън бяха станали двойка...нешата с Брук все някак щяха да се оправят и тя да си намери някой друг.
Ще трайкаме сега до януари пък после ще гледаме развоя на събитията... 4.gif
rusi4kata^
да ти кажа хич не ми се чака до януари unsure.gif
girl_from_hell
на кой ли му се 4ака, напреаво вече ми стана мъчно и си гедлкам пак старите епизоди 1crying[1].gif
eL
Eто насладете се на поредната "доза" Лукас/Пейтън снимчици, които виреят из мрежата 10.gif biggrin.gif :

IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
Menna
10.gif Благодаря за всички снимки 4.gif 4.gif

Хора току що намерих едно невероятно клипче worthy.gif worthy.gif с тях двамата(незнаех дали тук да го постна или в съседната папка,но нали си е тяхна темичка 10.gif )

For_Blue_Skies_LP.wm
http://d38.yousendit.com/D/074H7GW04BYO81K...ue_Skies_LP.wmv

За Лукас и Пейтън мога да кажа,че много ги харесвам и са големи сладурковци,въпреки че още повече си харесвам Брук и Лукас 10.gif 10.gif 10.gif
eL
QUOTE(Menna @ Dec 28 2005, 08:52 PM) *

10.gif Благодаря за всички снимки 4.gif 4.gif

Хора току що намерих едно невероятно клипче worthy.gif worthy.gif с тях двамата(незнаех дали тук да го постна или в съседната папка,но нали си е тяхна темичка 10.gif )

For_Blue_Skies_LP.wm
http://d38.yousendit.com/D/074H7GW04BYO81K...ue_Skies_LP.wmv
За Лукас и Пейтън мога да кажа,че много ги харесвам и са големи сладурковци,въпреки че още повече си харесвам Брук и Лукас 10.gif 10.gif 10.gif

Много ти благодаря за клипчето Дари 4.gif biggrin.gif ама нещо линка ти не е точен, защото не се отваря ... ПЛС повтори процедурата biggrin2.gif
Menna
10.gif Веднага-аз вече го гледах 3ти път толкова е сладко 10.gif

http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=074H7GW...O81K4NN4CA21EB9
rusi4kata^
ммм Peyton Sawyer страхотни снимчици си сложила biggrin2.gif а за клипчето...пуснах го да се тегли и като го изгледам ще ви кажа мнение,ама няма начин да не е хубаво(все пак е с нашите любимци) 10.gif
Jordan
ей, хора, много мерси за снимчиците, страшни са. А някой би ли ми припомнил от кой точно епизод е тая сцена от снимката, че искам да си направя някой скрийншотчета а не ми се преглеждат всички серии...
IPB Image
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 28 2005, 11:35 PM) *

ей, хора, много мерси за снимчиците, страшни са. А някой би ли ми припомнил от кой точно епизод е тая сцена от снимката, че искам да си направя някой скрийншотчета а не ми се преглеждат всички серии...
IPB Image

От серията където Лукас е в болница ... от 1ви сезон ... а именно 14-ста серия : I Shall Believe biggrin2.gif 4.gif
P.S. Всички фенчета и фенки на Люк и Пейт ...изтеглете си клипчето, което Menna даде ... супер е ... има Абсолютно всички сцени с тях двамата 4.gif
Аууу тая снимка колко ме кефи :
8.gif
IPB Image
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 28 2005, 11:43 PM) *

Аууу тая снимка колко ме кефи :
8.gif
IPB Image

Сладурковци са си, спор няма rolleyes.gif
Пейт, много ти благодаря за серийката worthy.gif
rusi4kata^
мдаммм изгледах клипчето,много е якоооооо biggrin2.gif Peyton Sawyer тая снимчица мн надахва 10.gif
eL
Малко аватарчета на Люк и Пейт :
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB ImageIPB Image IPB Image

HAah 18.gif те май много станаха 10.gif 4.gif
Jordan
ауууууу Пейт, благодаря за "малката" колекцийка от аватарчета, страхотнически са...
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 29 2005, 05:57 PM) *

ауууууу Пейт, благодаря за "малката" колекцийка от аватарчета, страхотнически са...

Моля моля biggrin.gif Само дето малко се престарах 10.gif ... но пък си заслужават 4.gif
_HriS_TinA_
Определено си заслужават worthy.gif 3.gif 4.gif !!!!!!!!!!!!!!
rusi4kata^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 29 2005, 06:41 PM) *

Определено си заслужават worthy.gif 3.gif 4.gif !!!!!!!!!!!!!!

със сигурност...супер са,даже ако нямаш нищо против може да си сложа някоя на аватара blush.gif
Haley
След Хейли и Нейт,Лукас и Пейтън са най- сладката двойка.Харесвам Брук,но според мен не е за Лукас
rusi4kata^
QUOTE(Haley @ Dec 30 2005, 10:34 AM) *

След Хейли и Нейт,Лукас и Пейтън са най- сладката двойка.Харесвам Брук,но според мен не е за Лукас

браво Haley само тъй 4.gif 4.gif 4.gif
solenka
Намерих една снимка на Лукас, която ееее мноого 0106[1].gif и реших да я споделя с вас. Наслаждавайте се! biggrin.gif

IPB Image
rusi4kata^
QUOTE(solenka @ Dec 30 2005, 10:55 AM) *

Намерих една снимка на Лукас, която ееее мноого 0106[1].gif и реших да я споделя с вас. Наслаждавайте се! biggrin.gif

IPB Image

хихихихи якоооооооооооо blush.gif
Jordan
QUOTE(solenka @ Dec 30 2005, 10:55 AM) *

IPB Image

мисля, 4е вси4ки видяхме прелестите на Лукас в тоя епизод... 10.gif
ludoto_tedi
срахотен е .даите го насам .smile.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 30 2005, 11:50 AM) *

срахотен е .даите го насам .smile.gif

чака те в USA...върви си го вземи... 10.gif
Кажете ми, че не завиждате на Пейтън и Брук за дето се целуват толкова често с Лукас... 10.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 12:40 PM) *

чака те в USA...върви си го вземи... 10.gif
Кажете ми, че не завиждате на Пейтън и Брук за дето се целуват толкова често с Лукас... 10.gif

хехе biggrin.gif НЕ happy.gif .. завиждам на Брук и Пейтън , за хонорара дето го взимат от целувките с Лукас ... 10.gif
Jordan
искам и на мен да ми плащат, за тва че си правя кефа с готини хора... please.gif
ludoto_tedi
ooooo аз знам че ме чака .те затова се разделиха с София.(ех колко съм скромна).голям е сладур обожавам го.а дали завиждам на София и Хилари оо да много.просто .....wow .не знам какво поиче да кажа!
rusi4kata^
пфффф как няма да им завиждам бе,кво не бих дала,за да съм на тяхно място blush.gif то не всеки ден се среща такъв хубав мъж като Чад wub.gif
ludoto_tedi
абе аз познавам един който много прилича на него.нали ти бях казала rusi4kata^.ама...не е Чад
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 30 2005, 09:08 PM) *

абе аз познавам един който много прилича на него.нали ти бях казала rusi4kata^.ама...не е Чад

мдаммм помня че ми беше разказвала нещо...ако наистина прилича на него знаеш кво да праиш biggrin2.gif bigarmhug.gif
ludoto_tedi
хехех кво да правя да си го съблазня ли??tongue.gif или да ти го предоставя на теб.ти защо не вземеш да влезеш в чата да си полафим.опа отплеснах се сорка
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 30 2005, 10:55 PM) *

хехех кво да правя да си го съблазня ли??tongue.gif или да ти го предоставя на теб.ти защо не вземеш да влезеш в чата да си полафим.опа отплеснах се сорка

ооо ами няма да откажа,ама тъй като ти си си го намерила първа-твоя е честта 10.gif действай 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
мали мали, имате си двойници на Лукас...гледай ти...има ли и други?да се местя при вас... 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.