Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ladysunshine
Цитат(kentrildumon @ Oct 24 2007, 21:51) *
Еми хора какво да ви кажа ?! Това е двойката в сериала между която се въртят нещата. Както е във всички други сериали , то се разбира още първия епизод , като в The O.c. : )

П.П. Ако някой иска с удоволствие ще спорим : )

Абсолютно те подкрепям 4.gif

Бях останала с впечатлението, че съм се писала за фен, но явно не съм
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.hri_one_tree_hill
32. vasinka_{P}
33.ladysunshine
kalin4eto_
Цитат(kentrildumon @ Oct 24 2007, 09:51) *
Еми хора какво да ви кажа ?! Това е двойката в сериала между която се въртят нещата. Както е във всички други сериали , то се разбира още първия епизод , като в The O.c. : )

П.П. Ако някой иска с удоволствие ще спорим : )

И аз подкрепям напълно!!! И Марк ще постъпи много тъпо, ако накрая Люк остане с някоя друга.. Все пак сериала започна с тях двамата wub.gif tongue.gif
Катeто
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.hri_one_tree_hill
32. vasinka_{P}
33.ladysunshine
34..:PeYton_saWyER:.
И аз мислех,че съм се написала,но звно съм се объркала...как мога да не се запиша като фен на тея сладури smile.gif
peyton sawyer_16
Голяма фенка съм на Лейтън smile.gif Сми ,че още от 1вия сезон ми грабнаха вниманието,защото двамата си бяха и сега са си един за друг,защото и двамата се интересуват от хубава музика и книги smile.gif И двамата имат мн емоции зад гърба си и тн,въобще химия си има м/у тях smile.gif Аз лично не виждам смисъл в Брукас,защото брук си е типичната празноглава мажоретка unsure.gif Не я вълнуват някфи по-специялни неща и най-голямата драма за нея беше,когато техните станаха бедни за по-малко от месец ... wacko.gif
Сега се надявам в 5ти сезон накрая да се съберат пейтън и лукас smile.gif А пък тая Линдзи да си бие камшиците angry.gif
Gossip_Girl
И двамата ме дразнят.Но като двойка са хубави пък и си подхождат и двамата са едни лицемери.
hristin4e
Цитат(kentrildumon @ Oct 24 2007, 09:51) *

аз това като го казах това в една тема за статията, която хай-клуб бяха написали, мислих, че ще ме изядат с парцалите... unsure.gif А то просто беше лично мнение smile.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.hri_one_tree_hill
32. vasinka_{P}
33.ladysunshine
34..:PeYton_saWyER:.
35. hristin4e

как не съм се писала до сега smile.gif
DIDI1212BG
харесвам тази двойка,мисля че на всеки се е случвало да не знае какво иска в момент когато е приключил една връзка както пейтън
брукас се натресе малко по-сериозно на лукас и просто бе по-отракана и той като един обикновен мъж не може да не се впусне в ръцете й/в крайна сметка е една много красива жена/
но като цяло мисля че връзката между пейтън и лукас са опитали да я поставят на едно по-високо емоционално ниво в сериала където има някакви други ценности
надявам се да не обидя някой брукас фен не ми е това целта-личното ми мнение че на всеки се случвало да незнае какво иска
brooke_scott
Цитат(Gossip_Girl @ Dec 7 2007, 09:58) *
И двамата ме дразнят.Но като двойка са хубави пък и си подхождат и двамата са едни лицемери.

хехе от тая гледна точка си права 18.gif
Sladura

Eто една снимчица на Чад и Хилъри biggrin2.gif

Катeто
Много са сладки и двамата бяха много хубави на 100-то епизода и двамата в черно,абе щяха да си ходят,ако бяха заедно,но нали са много добри приятели на мен и това ми стига,тъкмо няма да и изневери 10.gif 18.gif
eL
Чад и Хилари гостуваха в TRL на 8.01.08. emoticon1 (107).gif Линк

ludoto_tedi
Интересно ми е как изведнъж всички захаресваха Лейтън...... както се брояхме едва едва на пръстите на 2те ръце....
Bloody_Tears
Имаш някъкви съмнения в това ли? happy.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_tedi @ Jan 14 2008, 21:59) *
Интересно ми е как изведнъж всички захаресваха Лейтън...... както се брояхме едва едва на пръстите на 2те ръце....

ми то хората харесват двойката, която е в момента, така че не се учудвай mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
Е че в момента двойката е Лукас Линдзи....
brooke_scott
Цитат(ludoto_tedi @ Jan 14 2008, 22:43) *

да, ама мн радко се случва да харесаш определен герой (в случая Линдзи) още от първия епизод в който се появи, а камо ли като двойка с някой от старите. поне аз мисля че по-нормално е повечето хора да предпочитат Лукас да е с когото и да е от Брук и Пейтън, отколкото с Линдзи (в което чило не влизам аз обаче wink.gif )
ladysunshine
Цитат(ludoto_tedi @ Jan 14 2008, 21:59) *

Еми аз като гледам има и доста нови хора във форума и това, което ме радва е, че от тях има много фенове на Лейтън. А и по-добре Лейтън отколкото Лукас и Линдзи. Но аз съм си от лейтъните и ще си остана от тях и даже се радвам, че феновете им стават повече

Цитат(brooke_scott @ Jan 15 2008, 13:53) *

повечето хора да предпочитат Лукас да е с когото и да е от Брук и Пейтън, отколкото с Линдзи (в което чило не влизам аз обаче wink.gif )

Нещо много бързо си промени мнението. Кога беше като говорихме, че си съгласна на Лейтън само да не е с Линдзи и че аз съм съгласна на Брукас само и само да не е с Линдзи. Ама то явно става обратното май си съгласна навсички други за Лукас само не Пейтън. Както и да е де...

Теди, аз нз, че си от Лейтън тийм-а
Катeто
Сисе и аз се присъединявам,винаги съм си била Лейтънче и естествено янма да предам истинската любов blush.gif Иначе и аз не виждам много фенове на Лейтън,даже скоро си говорехме с Десито,че Брукасите са два пъти повече и вианги ще си бъде така,но това не тряабва да ни пречи...преди щях да коментирам клипчето от ТРЛ обаче май забравих 16.gif Големи са скици двамата,голям смях докато го изгледам,много са лъчезарни 4.gif
[dEs]

.... поне аз мисля че по-нормално е повечето хора да предпочитат Лукас да е с когото и да е от Брук и Пейтън, отколкото с Линдзи (в което чило не влизам аз обаче wink.gif )

Аз предпочитам Люк и Линдзи.
Лейтън може и да нямат връзка, но сто на сто ще имат повече моменти. 
Иначе за Пейт и Люк и те имат хубави и забавни момнети.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Jan 15 2008, 14:46) *

повечето хора да предпочитат Лукас да е с когото и да е от Брук и Пейтън, отколкото с Линдзи (в което чило не влизам аз обаче wink.gif )

Нещо много бързо си промени мнението. Кога беше като говорихме, че си съгласна на Лейтън само да не е с Линдзи и че аз съм съгласна на Брукас само и само да не е с Линдзи. Ама то явно става обратното май си съгласна навсички други за Лукас само не Пейтън. Както и да е де...

добре ся, нз за кво спориш, ама ти явно не го помниш мн добре, blink.gif щото беше още преди да почне новия сезон, а като видях Линдзи и ти зн че ти казах че мен не ме дразни и ми харесват с Люк. Да, преди знам че казах че по-добре Лукас с Пейтън, ама след началото си промених мнението и харесах Линдзи, нз сега какво тръгна да спориш unsure.gif А и все пак ти си я плюеш редовно Линдзи и аз затва не съм тръгнала да споря колко са сладки с Лукас и т.н. щото знам че пак ще има да водим войни от типа Брукас/Лейтън, така че айде да не започваме пак
ludoto_tedi
Значе преди време в този форум бяхме малко хора и всеки си харесваше някоя от добрев познатите досега двойки.Тези ,който безрезервно вярвахме в ЛЕйтън бехме найстина малко.НО въпреки това не сме се карали за Брукас/Лейтън и сега се ядосвам затова ,че много от НОВИТЕ ,когато започнат да порят и флуудят във всяка тема и изведнъж решат ,че има хреса противоположната двойка и започнат да според с тези ,който до този моемнт са били на тяхна страна..... Разбира се радвам се ,но жалкото найстина е ,че от Нас ОЛД СКУУЛ не пише вече почти никой само си гледаме филкма и гледаме да ен влизаме в големи обяснения .Нека никой да не се обижда от поста ми.ПРосто бях очудена от нарастващия брой Лейтънци...
Bloody_Tears
Теди, аз също обожавам Лейтън. Всъщност в началото харесвах Брукас, но точно вие ме накарахте да заобичам Лейтън. Не съм от тези, които просто ей така си ги харесват. Това, че не съм била от вашата групичка, не значи че не ги обожавам. Не, че се вписвам към новите, защото съм тук от почти две години, но вие още от началото сте си групичка и не съм съгласна с теб, че щом са нови и не обичат Лейтън. Ти се регни в някой ОТХ форум и кажи, че харесваш Лукас и Пейт. приятно ли ще ти бъде, ако започнат да ти говорят така. Вярно е, че има доста фенове, които не ги обичат толкова, колкото други. Но, повярвай ми, аз не съм една от тях, а и съм сигурна, че някои от "новите" също не са. Това,че не са от по-отдавна не ги прави по-малки фенове, нали? Незнам, всеки си има мнение, но е доста убидно според мен, да смяташ, че само вие, понеже сте от отдавна и само вие харесвате наистина Лейтън. Не мога да отговарям за другите, но поне за себе си ти казвам, че обичам страшно много Лейтън, да не казвам,ч е единственно заради тях обичам филма happy.gif Нищо лично, не искам да ти променям мнението, нито да се караме. Просто изказвам моето smile.gif
Sway
Да си призная, аз не искам нито Люк да е с Пейтън (защото са ми прекалено лигави и нагласени), нито Люк с Брук (защото ТОЙ не Я заслужава), така че ако Люк си остане с Линдзи нямам против biggrin.gif обаче може междувременно да направи едно детенце на Брук - интересно ми е как ще изглежда въпросното хлапе... дали русо със зелени очи или тъмнокосо със сини...

(с последното се лигавя, не ме яжте!)
ladysunshine
Абе Вяра кой е тръгнал да спори и то за какво според теб е спора confused.gif Нещо не разбрах... Само отбелязах, че преди мнението ти беше различно
Мимс, много си права. Кой колко е нов във форума няма знаение, радвайте се, че броя на феновете на Лейтън нараства. Това е важното wink.gif
ludoto_tedi
АЗ се раздвам за тези ,който харесват Лейтън ,но до преди да дойде сезона да са спорили навсякъде :"Брукас са най-готини" а после да казват ама колко искат да се съберат Люк и Пейт не звучи мн приятно... КАзах нищо против феновете нямам и аз съм регната тук от 2 години и отгоре просто искам да се уважаваме....

(Погледнете какво става в темата за 3-ти еп и ще разберете за какво ви говоря)
`BruKas`
Аз не харесвам Лейтан..,Но предпочитам лукас да е с Линдзи,защото не заслужава нито Брук нито Пейтан!1!! ..Иначе на мен ми е мъчничко че няма да има Брукас.. ама почвам да се примирявам вече:(
lopezche
Ми... какво да кажа - Лейтън не струват и са му супер смотани заедно... sick1.gif mad.gif wacko.gif blink.gif dry.gif
H_bomb
честно казано от както видях ,искрите между тях(още първите серии) разбрах че тука ще се получи нещо и се надявам тва да продълчи....тва момиче Линдзи нещо не ми вдъхва доверие пък и аз съм заклета фенка на Лейтън.....лично мое мнение и дайте да се уважаваме както каза Теди,защото ако не сте фенове на двойката никой нищо няма да ви каже за това и вие недейте да скачате на среща ни..... не си заслужава вместо да се кефим че има различни мнение и всички харесват сериалчето ние ша се караме коя двойка е по-добра. please.gif нека има различни мнение ....няма да сме всички еднакви я.....ей ша ся изядете едни други....малииии.....сладури....радвате ме..... cannabis.gif wub.gif
Катeто
H_bomb твоето мнение е напълно вярно трябва -различни хора,различни мнения,само дето някои хора се вживяват твърде много и някой ден наистина ще се изядат едни други biggrin2.gif
А иначе,както каза Сианна-можем единствено да се радване,че броя на Лейтъните расте rolleyes.gif
vasinka_{P}
На мен Лейтън са ми любима двойка още от самото начало. Просто като че ли са създадени един за друг, има химия между двамата, има силна връзка. Дори когато не бяха заедно те бяха адски близки, бяха най добри приятели. Дори сестра ми която не харесваше сериала се запали по тях. Според мен ще е много тъпо ако накрая сериала завърщи с друга двойка, например Лукас и Линдзи. Това си е лично мое мнение и иискрено се радвам че Лейтън феновете се увеличават. blush.gif biggrin2.gif
Катeто
Цитат(vasinka_{P} @ Feb 9 2008, 01:37) *
На мен Лейтън са ми любима двойка още от самото начало. Просто като че ли са създадени един за друг, има химия между двамата, има силна връзка. Дори когато не бяха заедно те бяха адски близки, бяха най добри приятели. Дори сестра ми която не харесваше сериала се запали по тях. Според мен ще е много тъпо ако накрая сериала завърщи с друга двойка, например Лукас и Линдзи. Това си е лично мое мнение и иискрено се радвам че Лейтън феновете се увеличават. blush.gif biggrin2.gif

И аз се надявам да се увеличават,но и да не се Лейтън си имат страхотни истински фенове,които винаги ще ги има,а снимчиците са много сладки,еми с една дума любов,другите думи са безсилни blush.gif
heili
адски много ги харесвам като двойка просто са много сладки и не знам сякаш са създадени един за друг smile.gif blush.gif и двамата сами любимци и много ми се иска да са заедно защото са прекрасна двойка rolleyes.gif Сладури Са (:

има нещо между тях като магия е сякаш wub.gif много ми се иска ама мн да се съберат wub.gif Линдзи и Люк неми харесват no.gif като двойка сладки са ама...искам люк и пейтън hmm.gif
ludoto_tedi
Само ще си изкажа мноето като копирам един пост:

"no matter how long it takes, i'll wait for you"

what happened with that promise luke?
A_l_e_x
И аз това си мисля. Лукас само обещава,а после нищо.
veseto_2402
Феновете на Лукас и Пейтън:
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.veseto_2402
много са сладки двамата и никак не ми се иска Лукас да се жени за Линдзи 19.gif
Ani4ka81
И аз съм за тази двойка още от първия сезон, тяхната любов е все една такава недоизказана и недоизживяна, Линдзи много я харесвам голяма е сладурана и ще ми бъде тъжно за нея защото наистина обича Люк, но все пак ми се иска той да е с Пейтън. Просто начина по който се гледат, начина по който си говорят абе всичко е някаква магия.
BaRbInCeTo
То кво да напишем просто Лейтън са вечни такава химия такива моменти погледи сцени и спомени са ми останали от тях в първи сезон има такива сцени гледам ги по 50 пъти една и съща сцена незнам аз ли съм луда или наистина няма как да не я гледаш.Лукас и Пейтън са най-перфектната двойка
ludoto_tedi
Мисля ,че няма да се съберат sad.gif
vasinka_{P}
Аз пък си мисля че ще се съберат, но най верпятно в края на 6-ти сезон например, сигорна съм, че няма да е в 5-ти сезон. smile.gif
dariq
Феновете на Лукас и Пейтън:
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.veseto_2402
32. dariq
LP forever
gan4e70oo
Определено са ми любимци и двамата,жалко,че любовта им просто не върви,въпреки че са просто невероятни заедно.Обичам ги и като двойка и по отделно.Страхототни са.Трябва да се съберат,независимо кога...Лошото е,че Люк винаги забравя обещанията си 19.gif
fenkanabrooke
Съжалявам Лейтън фенове, но не мисля,че Пейтън и Лукас са същата двойка, която бяха в първи сезон. След това любовта им ми се стори някак нереална. Мисля, че не трябва да се събират вече, но както всички знаем са любимата двойка на Марк. Така, че ако не до края на пети, то в шести сезон е сигурно, че ще бъдат отново заедно.
Mim_s
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.veseto_2402
32. dariq
33.Mim_S

Аз съм си фенка на Лейтън още от 1 сезон и оттгоава мнг си ги обичкам rolleyes.gif biggrin2.gif За мен Лукас е идеален като външност и мнг готин по характер,а Пейт е идеална като характер и мнг готина на външност 18.gif happy.gif rolleyes.gif biggrin2.gif
gotinatakuma

Определено съм им фенка и нямам търпение да видя развитието на нещата нататък.
leyton_oth
Каквото и да кажа е излишно! Та те са...повече от страхотни ! LEYTON FOREVR

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.veseto_2402
32. dariq
33.Mim_S
34.leyton_oth
Mai4et0
Цитат(leyton_oth @ Apr 25 2008, 22:22) *
Каквото и да кажа е излишно! Та те са...повече от страхотни ! LEYTON FOREVR

Даже не е написано правилно 18.gif , писано им е да не са заедно ... 16.gif
Катeто
Мн смислен пост написа,какво е смешното че се е объркало момичето unsure.gif
Иначе и аз мисля че какво и да кажем ще е малко за тях,само дето искам да върнат старите Лейтън от първи сезон,с техните погледи и всичко останало,ама и това ще стане,true love always smile.gif
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.veseto_2402
32. dariq
33.Mim_S
34.leyton_oth
35..:PeYtON_SaWyEr:.
BaRbInCeTo
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.veseto_2402
32. dariq
33.Mim_S
34.leyton_oth
36.BaRbInCeTo
afr0dita
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.veseto_2402
32. dariq
33.Mim_S
34.leyton_oth
36.BaRbInCeTo
37.afr0dita
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.