Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 22 2007, 22:25)

Цитат(girl_from_hell @ Feb 22 2007, 22:17)

мене много ме издразни пейтан, какво пак почна да се държи супер тъпото, а пък и точно лукас не го заслужаваше
те един път ще се събрат и тя каква е само...
Лукас хареса повече роклята на Брук,наистина малко странно ми беше как си говориха с Брук.Все едно,че искат пак да ги съберат.
Ами според мен не вървят нещата към ново събиране на Лукас и Брук, просто Лукас винаги е бил такъв - много грижовен към приятелите си и заради това отиде първо Брук, въпреки, че те вече не са заедно. Той винаги се интересува от чувствата на другите и го е грижа

А той хареса роклята на Брук, докато беше в ръцете на Пейтън, все пак не беше като да я е харесал облечена от Брук

, така че се надявам това да не е нищо ключово.
А относно мнението на girl_from_hell - да, може би на пръв поглед поведението на Пейтън би могло да бъде дразнещо, но на нея й е много трудно, тя все още не може да се отърси от предишните болезнени преживявания и колебанията не са я напуснали, тя все още не чувства сигурност. А и това, което Хейли каза на Лукас - че той трябва да покаже на Пейтън, че не е като предишния й приятел, също ме накара да се замисля. Пейтън току-що разбра, че бившият й приятел, в когото тя е имала някакво доверие макар и да е знаела, че той й изневврява, е преспал с най-добрата й приятлка. На следващата сутрин вместо Лукас да отиде първо при нея, за да я подкрепи, той отива при Брук - бившата си приятелка. Как тези събития да не я накрат да се чувства несигурна?
Така че, Сонче, недей да се тормозиш, заради реакцията на Пейтън, тя си е все същата наша любимка! И да се надяваме, че нещата между нея и Люк ще се развият добре. (А и в крайна сметка любовта й надделя над огорчението и тя реши да отиде на бала с Лукас.)