Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ludoto_tedi
еми да ама сега по празниците нещо се позагубихме smile.gif и все пак аз ,която съм голяма фенка на Лейтън не съм особено доволна от начина по който се получиха нещата .. не ми хареса как бързо натрупаха нещата
miss_sema
ми да много набързо станаха нещата,но осъзнаването на Лукас с коя иска да бъде и припомнянето от 1 сезон беше върховно.Сега ще видим може да измислят нещо по-вълнуващо,след като Лукас се съвземе,примерно нещо от сорта на 1 сезон,когато беше отишъл при Пейтън след катастрофата-беше много чувствен момент.
ALeX4e7y^
Много са сладки двамата 4.gif
Chad^Ravens
И аз съм на същото мнтение,не го направиха така вълнуващо,и чевствено,каквото трябва да е завръщането на такава любов като тяхната. wink.gif
Надявам се в следващите серии да се постраят повече!!
Sladura-мерси за снимките които си постнал!! 4.gif
ludoto_tedi
Рени ти не се спотайвай !Чакам нови Лейтън артчета от теб!!!
Bloody_Tears
(ludoto_tedi @ Jan 6 2007, 00:08) *

Рени ти не се спотайвай !Чакам нови Лейтън артчета от теб!!!

И аз искаммммм!!!! emoticon1 (81).gif bigwink[1].gif icon_peace.gif
miss_sema
и аз няма да откажа новички на Лейтън
Chad^Ravens
Благодаря ви слънца!! bigarmhug.gifНо може и да ви разочаровам,последното ми е от типа Simple and clean-както ги наричам,защото не съм работила много върху тях.Правя им много добавки,и прочие,но сякаш им развалям влиянието,и така са си по-добре. happy.gif
Също и ще ви помоля да не го сложите случайно в ff,защото ще им го пращам за 1000-та тема.3shut[1].gif
Bloody_Tears
Оле Ренииии,страхотно е душицооо!Браво,направо се влюбих в него.И познай сега къде стои.На десктопа ми разбира се smile.gifБраво миличка,страхотно еее!
ludoto_mimi
Рени, суперско е. Как върви подготовката за 1000 тема. По-добре ли ще е от сегашната? 18.gif
WestStar
31. WestStar
ludoto_tedi
Страхотно е Рени мале..... не найстина обожавам го Благодаря ти
Angel_Lady
(dqvol4e7o_mims @ Dec 17 2006, 10:50) *

Наистина и аз да си призная,че малко изведнъж стана всичко м/у тях сега.В първи сезон беше като магия,а сега все едно...незнам.Много по-различно е.Но момента,когато Лукас си припомни това беше много яко. smile.gif

Да, и на мен много ми липсва приказната любов между двамата от първия сезон. Сега наистина беше малко странно как се събраха, но се надявам, че по-нататък любовта към Пейтън в сърцето на Лукас ще пламне, както пламтеше преди, защото за Пейтън си личи, че наистина много го обича.

Ииииии моля и аз да бъда включена в списъка на феновете на Пейтън и Лукас! smile.gif
Bloody_Tears
Готово smile.gif
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
32.Angel_Lady
WestStar
хууу де.... само 4 мнения преди това се записах и аз....

защо ме няма?!
DaniEl
Ами копираш целия списък и си там 16.gif
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
32.WestStar
33.Angel_Lady
A_l_e_x
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
32.WestStar
33.Angel_Lady
34.A_l_e_x
Алекс
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
32.WestStar
33.Angel_Lady
34.A_l_e_x
35.alekscho
Chad^Ravens
Дяволче,Теди,Мими Благодаря отново,радвам се че ви допада,специално за него не бях сигурна дали ще се хареса,тези дни мисля че прекалявам с включването на небесни истории,и сега ще се старая да се сдържам. dry.gif
Мими-Доста по-добре.Момичетата които събират материалите,вече ни казват да пишем по-бързо,че да не им пращат повече неща. 18.gif Най-много се очакват видеоклипове...по-принцип почти всички от тях могат, и правят страхотни клипове,така че те ще са наааааай-много. 4.gif
За артове-трябва да се стегнат,на 900 тема имаше цели 4. 18.gifНо сега вярвам са се потрудили,нямам търпение да видя какво са сътворили,специално заради темата всичко живо(всички които пишат в темата) изучиха фотошоп и за рекордно време постигнаха чедеса(от нещата коита ми показаха) 8.gif
Аз се включих в подготовкота с 4 арта,и останалото го оставям за тях. smile.gif О,забравих да кажа,бяха решили,да включат нещо като есета в темата,на тема `Какво Лукас и Пейтън значат за теб`и отново едно от момичетата което ги събира се изпусна,че някои направо са се уляли от писане и ще се наложи да изпуснат няколко. 18.gif
Междувпрочем добре дошли на новите фенове!!
Поздрав със няколко пресни аватарчета от FF 4.gif
fresh_girl
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
32.WestStar
33.Angel_Lady
34.A_l_e_x
35.alekscho
36.fresh_girl
мн са сладки заедно...добре че на Лукчо муу дойде акъла... 18.gif 4.gif
ludoto_tedi
хаха приятели предавам фронта отивам в групата на Брукасите чао чао biggrin.gif tongue.gif

P.S.:Шегата настрана ама... найстина бях впечатлена от едно страхотно клипче на нашето Ели и тя върла фенка на Лейтънчетата,ама авторка на Брукас клип.Страхотен е ...(ако някой иска да го види може да посети темата на Брук/Лукас ,че ми се доспа и ме мързи чесно казано да се ровя из темите за да copy-рам линка)
girl_from_hell
ей теди така няма да се базикаш, че ще има бой smile.gif
хах аз още гледам и не вярвам преди толкова се надявах, после изгубих надежда даже бях предала фронта
а то какво стана, гледам по няколко пъти епизодите и немога дам и се нарадвам най-големите сладури smile.gif
Sladura

А това банерче е в два варианта:

Credit: Ness23@FF
Алекс
Тези банери са много хубави smile.gif Но гробищата попринцип ме травмират и затова ще пропусна да сложа третия и четвъртия на компа smile.gif

IPB Image
Sladura

Аватарчета: biggrin2.gif

Credit: anettbianka@FF
ludoto_tedi
Кой каквото иска да си говори ,но за мен този 14-ти епизод беше страхотен...е Само Лейтън сцените може би.Ох как ми се разтупка сършицето ,а за целувките думи нямам. а за това......

Credit:Ness23 FF

Credit:Shiri Appleby FF
ALeX4e7y^
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
32.WestStar
33.Angel_Lady
34.A_l_e_x
35.alekscho
36.LoF_Chad

Оле големи са сладури!!Мн си ги лоф тях двамцата!
sophia__
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
32.WestStar
33.Angel_Lady
34.A_l_e_x
35.alekscho
36.LoF_Chad
37.sophia__
Angel_Lady
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 16 2007, 16:54) *
Кой каквото иска да си говори ,но за мен този 14-ти епизод беше страхотен...е Само Лейтън сцените може би.Ох как ми се разтупка сършицето ,а за целувките думи нямам. а за това......

Да, и на мен много ми харесаха сцените с тях двамата, отново успях да почувствам любовта им wub.gif , много якичко ми стана, наистина бяха много готини и сценаристите показаха коя е истинската любов - тази на Лейтън smile.gif
Bloody_Tears
Цитат(Angel_Lady @ Feb 16 2007, 19:26) *
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 16 2007, 16:54) *

Да, и на мен много ми харесаха сцените с тях двамата, отново успях да почувствам любовта им wub.gif , много якичко ми стана, наистина бяха много готини и сценаристите показаха коя е истинската любов - тази на Лейтън smile.gif

Абсолютно съм съгласна с вас!Бяха....няма дума,с която да ги опиша mrgreen[1].gif А забелязахте ли,че Чад пуска езици на Хилари blink.gif biggrin2.gif Пипа я на някои места shocking.gif mrgreen[1].gif Абе любоф,кво да се праи.Представяте ли да се оженят shocking.gif mrgreen[1].gif Офф много се размечтах happy.gif
Angel_Lady
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 16 2007, 19:29) *
А забелязахте ли,че Чад пуска езици на Хилари blink.gif biggrin2.gif Пипа я на някои места shocking.gif mrgreen[1].gif Абе любоф,кво да се праи.Представяте ли да се оженят shocking.gif mrgreen[1].gif Офф много се размечтах happy.gif

biggrin2.gif 4.gif Представяш ли си - ОТХ ще се пренесе в реалния живот - Чад беше със София, сега да се събере с Хилари, хаха, е дам - пофантазирахме си ... biggrin2.gif
qwe123
Тва с езика мнгоо ясно го забелязах....Ама ся момчето си играе ролята какво да прави biggrin.gif
girl_from_hell
о и аз забелязах всичко това, просто толкова се радвам за тях толкова са сладки smile.gif
а наистина защо не вземат да се събрат и наистина и вече нз дали ще има по щастливи хора то нас феновете на лейтан smile.gif
ludoto_tedi
Не не не не не не за събиране м/у Чад и Хилари!О нееееееееее!Той не я заслужава!и за нея ще казва"SHe's the on of the oneS" А и Хилари е омъжена ,а Чад сгоден... ,но в сериала са найстина HOT !!!Ето малко аватарчета от ФФ ,който показват минал и настоящи еднакви моменти... много е сладко...

by Jill
Sladura
Ааааа невероятни аватари ludoto_tedi . Направени са само от хубави моменти на Лейтън. А доколкото за целувката с език , сигорно на Чад му е много приятно да играе такива горещи сцени с Хилари. biggrin2.gif Момчето знае , че неможе да я целуни извън снимачната площадка и затова се възползва от снимкте. Това е нормално и аз на негово място бих го направил. 4.gif
**Sophia**
Честно казано никога не съм ги примала като двойка,а може би само като приятели...Незнам защо...
Сигурно защото съм за-BRUCAS FOREVER...Все още мисля така,но все пак Лукас си решава.Щом иска да бъде с Пейтън
нека бъде.Ама то...сега нали Лукас погрозня по-добре да си остане с Пейтън.
Angel_Lady
Цитат(**Sophia** @ Feb 21 2007, 08:46) *
Ама то...сега нали Лукас погрозня по-добре да си остане с Пейтън.

.
Хахахахахахахаха, леле, за теб само физическата красота ли е определяща? Направо нямам думи!
Алекс
Хилари за кой е омъжена?
**Sophia**
Цитат(Angel_Lady @ Feb 21 2007, 10:02) *
Цитат(**Sophia** @ Feb 21 2007, 08:46) *
Ама то...сега нали Лукас погрозня по-добре да си остане с Пейтън.

.
Хахахахахахахаха, леле, за теб само физическата красота ли е определяща? Направо нямам думи!

Не,не само физическата красота е определяща за мен...Но когато беше с Брук,Лукас
беше сто пъти по-сладък и красив,поне за мен е така..Ама...все пак всеки според вкуса си,налиconfused.gif

Sladura
И аз да се драсна тука:

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
32.WestStar
33.Angel_Lady
34.A_l_e_x
35.alekscho
36.LoF_Chad
37.sophia__
38. Sladura
girl_from_hell
мене много ме издразни пейтан, какво пак почна да се държи супер тъпото, а пък и точно лукас не го заслужаваше
те един път ще се събрат и тя каква е само...
Bloody_Tears
Цитат(girl_from_hell @ Feb 22 2007, 22:17) *
мене много ме издразни пейтан, какво пак почна да се държи супер тъпото, а пък и точно лукас не го заслужаваше

Ми нз,ама на мен много си ми харесаха.С изключение на това в началото.Дето Пейт изгони Лукчо,само защото е ходил при Брук първо.И много се ядосах,че дори и когато са разделени го правят все едно,че...де да знам.Лукас хареса повече роклята на Брук,наистина малко странно ми беше как си говориха с Брук.Все едно,че искат пак да ги съберат. dry.gif А за жалостне можахме много да с порадваме на много Лейтън сцени,както в 14 епизод.Но все пак бяха много сладки.
Стана ми много гадно за Пейт,когато каза това за майка си на Брук и беше права.Защо Брук постоянно й се подиграваше за това и се шегуваше.Гадно е unsure.gif
Angel_Lady
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 22 2007, 22:25) *
Цитат(girl_from_hell @ Feb 22 2007, 22:17) *

Лукас хареса повече роклята на Брук,наистина малко странно ми беше как си говориха с Брук.Все едно,че искат пак да ги съберат. dry.gif

Ами според мен не вървят нещата към ново събиране на Лукас и Брук, просто Лукас винаги е бил такъв - много грижовен към приятелите си и заради това отиде първо Брук, въпреки, че те вече не са заедно. Той винаги се интересува от чувствата на другите и го е грижа smile.gif А той хареса роклята на Брук, докато беше в ръцете на Пейтън, все пак не беше като да я е харесал облечена от Брук smile.gif, така че се надявам това да не е нищо ключово.

А относно мнението на girl_from_hell - да, може би на пръв поглед поведението на Пейтън би могло да бъде дразнещо, но на нея й е много трудно, тя все още не може да се отърси от предишните болезнени преживявания и колебанията не са я напуснали, тя все още не чувства сигурност. А и това, което Хейли каза на Лукас - че той трябва да покаже на Пейтън, че не е като предишния й приятел, също ме накара да се замисля. Пейтън току-що разбра, че бившият й приятел, в когото тя е имала някакво доверие макар и да е знаела, че той й изневврява, е преспал с най-добрата й приятлка. На следващата сутрин вместо Лукас да отиде първо при нея, за да я подкрепи, той отива при Брук - бившата си приятелка. Как тези събития да не я накрат да се чувства несигурна?
Така че, Сонче, недей да се тормозиш, заради реакцията на Пейтън, тя си е все същата наша любимка! И да се надяваме, че нещата между нея и Люк ще се развият добре. (А и в крайна сметка любовта й надделя над огорчението и тя реши да отиде на бала с Лукас.)

Sladura
Ето малко Лейтън неща който намерих из нетаbiggrin2.gif

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
neven4eto
абе голями сладури са biggrin.gif
**Sophia**
ето автари на Лейтон.Много са хубави. 5daga[1].gif даже бих казала-СтРаХоТни... 2thum[1].gif

http://www.lucasandpeyton.com/gallery/thum...s.php?album=243
Bloody_Tears
Направих нещичко на лейтън.Надявам се да ви хареса smile.gif
Angel_Lady
Сладко е 2thum[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.