Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Bloody_Tears
Да,страхотни са.Мерси мнооооого bigarmhug.gif
Chad^Ravens
Това не беше много сполучливо,но много ти благодаря!!! bigarmhug.gif
Ти си слънце!! blush.gif
EDIT Благодаря и на теб Мимс!!
Поздравче- inlove.gif
Bloody_Tears
Аз съм направила едно клипче на Лейтън,но още не е готово.Да свърши 4 сезон и мисля да ви го сложа тука малко да се посмеете happy.gif
ludoto_mimi
Рени, много е хубаво. Не знам как ги правиш, обаче са страхотни. 18.gif
dizzence
Значи за окончателно са заедно, така ли?!
DesiTo
(dizzence @ Dec 4 2006, 20:21) *

Значи за окончателно са заедно, така ли?!
Не, нищо не се знае все още.
Chad^Ravens
Мими-Това става страшно бързо!(за снимката говорим нали?)
Само го размиваш,и изсветляваш-ако искаш ми изпрати пм да ти го обясня.
Sladura
Много се радвам за тях двамата и с нетърпение чакам другите серий в който ще ги гледам ЗАЕДНО.Невероятна двойка са wub.gif
ludoto_mimi
(Chad^Ravens @ Dec 5 2006, 12:39) *

Мими-Това става страшно бързо!(за снимката говорим нали?)
Само го размиваш,и изсветляваш-ако искаш ми изпрати пм да ти го обясня.

Не ме подценявай! 18.gif За арта говорех. Както винаги е много хубав.
Chad^Ravens
Ще се обиждаме ли?Аз едва вчера го схванах. 18.gif
*PeyT*
Страшно много им се радвам в 4-ти сезон и предчувствам, че ще има имат още доста сладки моментчета, за които чакахме цели два сезона! blush.gif Не знам и не искам да предполагам колко дълго ще е този път това между тях, но поне вече няма нужда да се крият и ще имат истинска връзка! 3.gif Най-после... толкова дълго се надявах и си мечтаех да се съберат, че сега като са заедно чак не мога да повярвам, че се случи! shocking.gif wub.gif Лукас най-накрая осъзна, че я обича и нямам търпение до другата година(как звучи само.. wacko.gif все едно има цяла вечност до тогава), за да чуя как ще й го каже! emoticon1 (45).gif emoticon1 (119).gif Определено имаме основание да се радваме и да се наслаждаваме на така дългоочакваната развръзка мужду тях! emoticon1 (47).gif Каквото и да твърдят Брукасите, Лейтън имат бъдеще! 4.gif
Sway
Няма да забравя момента, когато Лукас казва на Ана "Има едно момиче. Мислех, че съм я забравил, но чувствата ми към нея са още живи" При кого отиде тогава Лукас? При Пейтън - не. При Брук. Ето защо искам да са заедно. Защото всичко между тях е истинско.

Искам да подчертая, че не съм нито Лейтън, нито Брукас фен, просто клоня повече към Брукас smile.gif От първата серия още е така. И нека никой не ми се обижда, това си е просто моето мнение...
ludoto_tedi
kalin4eto_
ludoto_tedi уоу smile.gif Страхотно е!!! Sway а заради кого се върна Лукасconfused.gif!!! Не е ли заради Пейтън.. Той каза на Кийт, че се връща заради това, че не е казал на Пейт, че я обича! Не знам това май беше окончателно и едва ли ще продължи триъгълника Пейтън/Лукас/Брук... Много се радвам за това което стана с Пейт и Люк smile.gifsmile.gif Знаех си че така ще стане smile.gifsmile.gif Браво!!!!!!!!!!!!! Ето това е истинска любов!!!!
Bloody_Tears
(kalin4eto_ @ Dec 9 2006, 08:59) *

ludoto_tedi уоу smile.gif Страхотно е!!! Sway а заради кого се върна Лукасconfused.gif!!! Не е ли заради Пейтън.. Той каза на Кийт, че се връща заради това, че не е казал на Пейт, че я обича! Не знам това май беше окончателно и едва ли ще продължи триъгълника Пейтън/Лукас/Брук... Много се радвам за това което стана с Пейт и Люк smile.gifsmile.gif Знаех си че така ще стане smile.gifsmile.gif Браво!!!!!!!!!!!!! Ето това е истинска любов!!!!

Съгласна! worthy.gif 3.gif 4.gif
seduction_55
(kalin4eto_ @ Dec 9 2006, 08:59) *

Не знам това май беше окончателно
Когато става дума за Лукас,почти никога нищо не е окончателно,така че не бъдете така самоуверени wink.gif

Не мога да приема това между Лукас и Пейтън,прекалено изведнъж стана и е доста изкуствено и пресилено rolleyes.gif
Chad^Ravens
Беше страхотно,когато каза че съжалява съмо за това, че не казал на Пейт че я обича.. rolleyes.gif blush.gif Много ме разчувства. 10.gif Очаквам с нетърпение новия епизод.
ludoto_tedi
(seduction_55 @ Dec 9 2006, 14:36) *

Когато става дума за Лукас,почти никога нищо не е окончателно.

Напълно съгласна съм с това!Но и аз много се трогнах от факта ,че той почти беше решил (може да се каже примерно) да не се върне ,но когато видя ,че това е Пейтън каза ,че не й е казал никога ,че я обича!Това е единтвената причина да се върне!

A колкото до артчето не е мое !Това е продължвноието!имам едно момиче което след всеки епизод допълва с картинки артчето си и аз го поствам след всеки епизод!Страхотно е
Chad^Ravens
seduction_55 Спокойно,няма няма. 18.gif
Bloody_Tears
(ludoto_tedi @ Dec 9 2006, 15:17) *

A колкото до артчето не е мое !Това е продължвноието!имам едно момиче което след всеки епизод допълва с картинки артчето си и аз го поствам след всеки епизод!Страхотно е

Ами мерси,че го постваш happy.gif worthy.gif
Devil^Rose^^
Мерси, Теди ! worthy.gif
Aз предлагам това страхотно артче да отива веднага в началния пост !!!
Там му е мястото, а и без това ми е много празен, не мислите ли ?
Само един банер и то стар и феновете нестигат за нашите любимци !
ludoto_mimi
(Devil^Rose^^ @ Dec 9 2006, 16:55) *

Мерси, Теди ! worthy.gif
Aз предлагам това страхотно артче да отива веднага в началния пост !!!
Там му е мястото, а и без това ми е много празен, не мислите ли ?
Само един банер и то стар и феновете нестигат за нашите любимци !

Чакам във ФФ да направят 1000 теми да има материал, че сега темата им е супер зле. 16.gif
Chad^Ravens
Защо ни обиждаш?Аз знаеш ли колко преговори,и еговаряния ми струваше да ги накарам прибавят още два три арта към проклетя начален пост. 18.gif
N@det0
Лейтън са наистина страхотна двойка.Дано са заедно докрая.
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.N@det0
ludoto_mimi
(Chad^Ravens @ Dec 9 2006, 18:03) *

Защо ни обиждаш?Аз знаеш ли колко преговори,и еговаряния ми струваше да ги накарам прибавят още два три арта към проклетя начален пост. 18.gif

Ее, не беше нарочно blush.gif , ама темата наистина си е пълна скръб. 18.gif Някои теми са по 100, 200, 300 и сега 400 на Джеймс и са хиляди пъти по хубави от техните 900. Направо си е срам. Продължавай да ги командваш, та дано да е по-хубава #1000. wink.gif
Sway
QUOTE(seduction_55 @ Dec 9 2006, 13:36) *

Когато става дума за Лукас,почти никога нищо не е окончателно,така че не бъдете така самоуверени wink.gif

Не мога да приема това между Лукас и Пейтън,прекалено изведнъж стана и е доста изкуствено и пресилено rolleyes.gif

Мдам, взе ми го от клавиатурата mrgreen[1].gif
Devil^Rose^^
Браво !! Доволна съм happy.gif ... щото е много важно нали 10.gif
ама като отидох в темата за Нейли и нещо blink.gif .... отивам да видя ФФ, неможе да е толкова зле unsure.gif
ludoto_mimi
(Devil^Rose^^ @ Dec 9 2006, 23:12) *

ама като отидох в темата за Нейли и нещо blink.gif .... отивам да видя ФФ, неможе да е толкова зле unsure.gif

На Бетъни и на Джейтън за мен са най-хубави, но новите на Хилари и Джеймс не им отстъпват. smile.gif
Повярвай ми... може. 0106[1].gif
Chad^Ravens
Абе при нас в темата изобщо не можем да се организираме и затова...предишните кръгли теми не бяха нищо особедно. sad.gif Но сега и аз съм там и няма да го допусна,ще направя всичко възможно да не стане. wink.gif
kalin4eto_
[/quote]Не мога да приема това между Лукас и Пейтън,прекалено изведнъж стана и е доста изкуствено и пресилено rolleyes.gif
[/quote]

И кое му е изкуственото? Най-сетне Лукас осъзна, че обича Пейт, аз това си го знам от 1 сезон smile.gif То просто си личеше през цялото време. Просто беше заслепен от красотата на палавата мажоретка Брук. Имаше и доста секс при тях. Да не забравяме това. Пейт в 1 сезон не му даде и той отиде при Брук. Все пак това са момчетата! За повечето от тях секса е най-важен, особено 16 17 18 годишните... Това е жестоката истина. Пък и сега като не са заедно Чад и София не върви да са заедно и в сериала. Това е истината. Пък за това, че нямало химия между Пейтън и Лукас въобще не е вярно! Сега е ред на Пейтън да е малко щастлива, не стига, че на нея и се случват всички гадни неща... Била егоистка.. Глупости. Защо е егоистка .. защото каза на Лукас, че го обича преди Брук и Лукас да скъсатconfused.gif Не! Какво и е егоистичното? Тя поне веднъж помисли за себе си. Брук и Лукас имаха своя шанс. Те осъзнаха, че не се обичат толкова силно, че да са заедно. Защо обвинявате Пейт за това? Тя каза на Лукас, че го обича след като научи, че с Брук окончателно са се разделили... Охх няма какво друго да пиша.. Защото само ще се повторя.. Надявам се да не ме обвинят, че гледам повърхностно сериала.. и да не ме нарекат бебе.. и разни такива..
Bloody_Tears
(kalin4eto_ @ Dec 11 2006, 10:08) *

И кое му е изкуственото? Най-сетне Лукас осъзна, че обича Пейт, аз това си го знам от 1 сезон smile.gif То просто си личеше през цялото време. Просто беше заслепен от красотата на палавата мажоретка Брук. Имаше и доста секс при тях. Да не забравяме това. Пейт в 1 сезон не му даде и той отиде при Брук. Все пак това са момчетата! За повечето от тях секса е най-важен, особено 16 17 18 годишните... Това е жестоката истина. Пък и сега като не са заедно Чад и София не върви да са заедно и в сериала. Това е истината. Пък за това, че нямало химия между Пейтън и Лукас въобще не е вярно! Сега е ред на Пейтън да е малко щастлива, не стига, че на нея и се случват всички гадни неща... Била егоистка.. Глупости. Защо е егоистка .. защото каза на Лукас, че го обича преди Брук и Лукас да скъсатconfused.gif Не! Какво и е егоистичното? Тя поне веднъж помисли за себе си. Брук и Лукас имаха своя шанс. Те осъзнаха, че не се обичат толкова силно, че да са заедно. Защо обвинявате Пейт за това? Тя каза на Лукас, че го обича след като научи, че с Брук окончателно са се разделили... Охх няма какво друго да пиша.. Защото само ще се повторя.. Надявам се да не ме обвинят, че гледам повърхностно сериала.. и да не ме нарекат бебе.. и разни такива..

Абсолютно съм съгласна!Браво! worthy.gif 3.gif 4.gif worthy.gif
SeMiNi
Ами аз не харесвам особено двойката Лукас и Пейтън.Попринцип съм фенка на Брукас и според мен Лукас трябва да е с Брук.Но повечето мислят че трябва да е с Пейтън...Искам само да кажа ,че не мисля че Лукас е бил "заслепен от красотата на палавата мажоретка Брук",а според мен той я хареса като човек..и т.н. ,но това е за др тeма..smile.gif
ludoto_tedi
Лейтън банерче

Credit:*Juju*
Haley_James_Scott
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.N@det0
32.Haley_James_Scott
seduction_55

И кое му е изкуственото?
За мен е изкуствено и колкото и да се опитваш да ме убедиш в противното,няма да успееш. wink.gif 9.gif Мисля че всеки има право на лично мнение. emoticon1 (42).gif Коментари от този сорт показват че някои хора не уважават чуждото мнение и се опитват да им наложат своето. emoticon1 (96).gif Аз никого не карам да е съгласен с мен,но не ми е приятно когато не ми приемат мнението. emoticon1 (26).gif
Пък и сега като не са заедно Чад и София не върви да са заедно и в сериала.
Мисля че е напълно излишно и ненужно да споменаваш във всеки твой пост че София и Чад не са вече заедно.Това всеки го знае. emoticon1 (118).gif По твойте постове разбирам че двама души за да са заедно в сериала трябва да са заедно и в истинския живот. emoticon1 (78).gif Аз не съм фенка на София и Чад,а на Брук и Лукас.Не ме интересуват тяхните лични животи.Те са доказали че са професионалисти и че личните им отношения не пречат на професионалните.Не бъркайте сериала с живота emoticon1 (2).gif

Like before...is gone!!! се отнася с пълна сила и за отношенията между Лукас и Пейтън.В първи сезон имаха нещо много истинско,имаше страст,любов,привличане,тръпка и т.н.Но след толкова много време,нещата вече не са същите.Лукас наистина обича Пейтън,то това което изпитва е по-скоро привързаност,а не любов.Това е моето мнение.

ПП:Мисля да приключа спора до тук.Само искам да кажа да не забравяте че това е сериал...и emoticon1 (33).gif 57.gif
Chad^Ravens
Да освежа темата с малко снимки...

уолпейпър от 409 епизод...

и няколко аватарчета. smile.gif

Credit:FF
Menna
Чак сега го видях този отзив... shocking.gif

Просто беше заслепен от красотата на палавата мажоретка Брук. Имаше и доста секс при тях. Да не забравяме това. Пейт в 1 сезон не му даде и той отиде при Брук. Все пак това са момчетата! За повечето от тях секса е най-важен, особено 16 17 18 годишните... Това е жестоката истина.

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif => Всъщност Пейтън искаше САМО секс,в момента когато го отблъсна.Лукас беше този,който търсеше сериозните неща.Естествено имайки предвид перманентното състояние на къдравата блондинка(т.е. "Въобще не знам какво искам") можеше да се окачква,че след време ще съжалява за това,че го е отблъснала....
Whatever...това е минало и няма значение в момента,но да кажеш на черното-бяло,просто не върви. bigwink[1].gif

Пък и сега като не са заедно Чад и София не върви да са заедно и в сериала. Това е истината.

Горките... 16.gif Толкова са некадърни,че не може да гледат професионално на нещата 18.gif

ПС:Ренс,7мия аватар е страхотен 3.gif
kalin4eto_
(Menna @ Dec 16 2006, 11:18) *

Чак сега го видях този отзив... shocking.gif

Просто беше заслепен от красотата на палавата мажоретка Брук. Имаше и доста секс при тях. Да не забравяме това. Пейт в 1 сезон не му даде и той отиде при Брук. Все пак това са момчетата! За повечето от тях секса е най-важен, особено 16 17 18 годишните... Това е жестоката истина.

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif => Всъщност Пейтън искаше САМО секс,в момента когато го отблъсна.Лукас беше този,който търсеше сериозните неща.Естествено имайки предвид перманентното състояние на къдравата блондинка(т.е. "Въобще не знам какво искам") можеше да се окачква,че след време ще съжалява за това,че го е отблъснала....
Whatever...това е минало и няма значение в момента,но да кажеш на черното-бяло,просто не върви. bigwink[1].gif

Пък и сега като не са заедно Чад и София не върви да са заедно и в сериала. Това е истината.

Горките... 16.gif Толкова са некадърни,че не може да гледат професионално на нещата 18.gif

ПС:Ренс,7мия аватар е страхотен 3.gif

Ооо я престанете с обидите Брукас фенове. Баси нападате хората, които имат различно мение.. за вас те са тъпи, некърни.. пълни кретени. Много съжелявам , но човек, който е казва такива неща е много по - некъдърен от останалите, които просто искат да изразяват мнението си свободно! Нали сме свободна страна? Нали всеки има право на мнение. Моля ви без обиди! Писна ми е вече. Престанете!!!
Menna
(kalin4eto_ @ Dec 16 2006, 23:34) *
Ооо я престанете с обидите Брукас фенове. Баси нападате хората, които имат различно мение.. за вас те са тъпи, некърни.. пълни кретени. Много съжелявам , но човек, който е казва такива неща е много по - некъдърен от останалите, които просто искат да изразяват мнението си свободно! Нали сме свободна страна? Нали всеки има право на мнение. Моля ви без обиди! Писнало ми е вече. Престанете!!!
Когато водя разговор с някой се опитвам това да бъде в рамките на добрия тон,което със сигурност не може да се каже за теб. wink.gif
Ще те помоля да успокоиш малко страстите и да престанеш да изопачаваш думите на хората,само защото така ти изнася!

И още 3 неща:
1.Не разбрах къде видя обида в поста ми?Даваш нереален факт и аз го оспорвам.Хайде сега и ако това е обида....
2.Нищо лично,но разбра ли въобще прилагателното "некадърен" за кой беше предназначено? Ако не,отново го прочети и дано тогава го осмислиш. smile.gif
3.Имайки предвид синия текст,обидите идват от друго място.

ПС:Откъде идва тази агресияconfused.gif

girl_from_hell
(seduction_55 @ Dec 12 2006, 12:16) *

Like before...is gone!!! се отнася с пълна сила и за отношенията между Лукас и Пейтън.В първи сезон имаха нещо много истинско,имаше страст,любов,привличане,тръпка и т.н.Но след толкова много време,нещата вече не са същите.Лукас наистина обича Пейтън,то това което изпитва е по-скоро привързаност,а не любов.Това е моето мнение.

с това мнение съм абсолютно съгласна, много исках да се съберат ама сега като ги виждам абе друго си беше в началото беше интересно , а сега както си обичаше Брук и как така стана му се промениха чувтсвата много странни неща
абе тях но фенче съм и им се радвам ама много като на филм, филм си е ама прекалиха малко
Bloody_Tears
Наистина и аз да си призная,че малко изведнъж стана всичко м/у тях сега.В първи сезон беше като магия,а сега все едно...незнам.Много по-различно е.Но момента,когато Лукас си припомни това беше много яко. smile.gif
Sladura
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
^`^KimBeRly^`^
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. ludoto_mimi
4. LeYtOn
5. _NathaN_FenkA`
6. *PeyT*
7. girl_from_hell
8. Peyton Sawyer
9. di_miro
10. lovely
11. DaniEl
12. *Hilarie_B*
13. Prinston Girl
14. lorrra
15. Violeta
16. narya_f
17. loretka
18. _HriS_TinA_
19. miss_sema
20. feel_me
21. {HoNeY}
22. rusi4kata^
23. Estell
24. Libby
25. Chad^Ravens
26. Naley_4ever
27. m_alarm
28. kalin4eto__
29. dqvol4e7o_mims
30. Sia
31.^`^KimBeRly^`^
Алекс
Пишете и мен като техен фен smile.gif
dizzence
QUOTE(Sway @ Dec 8 2006, 11:57) *

Няма да забравя момента, когато Лукас казва на Ана "Има едно момиче. Мислех, че съм я забравил, но чувствата ми към нея са още живи" При кого отиде тогава Лукас? При Пейтън - не. При Брук. Ето защо искам да са заедно. Защото всичко между тях е истинско.

Искам да подчертая, че не съм нито Лейтън, нито Брукас фен, просто клоня повече към Брукас smile.gif От първата серия още е така. И нека никой не ми се обижда, това си е просто моето мнение...

Да.И аз затова се изненадах, че повечето предполагат, че накрая ще е с Пейтън.Още съм на 2 епизод на 4 сезон-засега, но като го гледам и аз ще изкажа мнение какво мисля за бъдещите епизоди.
girl_from_hell
абе и аз нз дали с Пейтан ще се получи макарче много искам ама и да не е с нея не мисля, че ще се събере пак с Брук тя си изясниха отношенията
Chad^Ravens
Ако отново се съберат с Брук вече ще стане прекалено `Дързост и Красота`-вече достатъчно го оплитаха дяволския триъгълник. dry.gif Ако Люк и Пейт решат да се разделят,то нека бъдат оставени на спокойствие да изживеят любовта си...все нещо ги спираше.Та когато това стане,да стане както трябва а не както в първия сезон-сякаш и двамата не бяха неуверени в себе си,и въпреки това поеха по различни пътища. wink.gif Грешката тогава беше голяма доза тяхна.Искренно се надявам сега да не се завърши всичко сякаш `възродило се от пепелта`-което пак показва че душевната им връзка никога не е била прекъсвана...надявам се че ми разбрахте идеята. Ако ще се разделят,първо да се нарадват един на друг,а покрай тях и ние... rolleyes.gif
miss_sema
(Chad^Ravens @ Dec 23 2006, 13:31) *

Ако отново се съберат с Брук вече ще стане прекалено `Дързост и Красота`-вече достатъчно го оплитаха дяволския триъгълник. dry.gif Ако Люк и Пейт решат да се разделят,то нека бъдат оставени на спокойствие да изживеят любовта си...все нещо ги спираше.Та когато това стане,да стане както трябва а не както в първия сезон-сякаш и двамата не бяха неуверени в себе си,и въпреки това поеха по различни пътища. wink.gif Грешката тогава беше голяма доза тяхна.Искренно се надявам сега да не се завърши всичко сякаш `възродило се от пепелта`-което пак показва че душевната им връзка никога не е била прекъсвана...надявам се че ми разбрахте идеята. Ако ще се разделят,първо да се нарадват един на друг,а покрай тях и ние... rolleyes.gif

напълно те подкрепям,даже искам до последна капка да се нарадват един на друг bigarmhug.gif ,а пък може като се разделят за финал да се съберат да има все пак хепи енг biggrin.gif
go_team.gif
Chad^Ravens
miss_sema go_team.gif
Аватарчета на cristofle(мисля че са страхотни) happy.gif

miss_sema
не само че са стахотни,те се божествени..
това си е самата истина няма любов като тяхната хеххехе колко са ми сладки русите ангелчета.....с пожелания за много такива моменти.
весели празници на всички

хейййй Лейтънчетааа,къде сте брее
изоставихме хептен темата покрай празниците,а трябваше да направим нещо като банкет tongue.gif ,за това че най-накрая се събраха наще фаворити.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.