Татянче сори, ама за разлика от предишната тема, тука се стовари на Лейтънска територия,така че be
careful with words ...t.e."
всичкооо се връщаа ''както е казал/изпял батко ти Руши...
И аз като виден защитник на нашата Лейтънска идея няма как да не напиша 2,3 реда

(опс ...

излъгах, никога не ми се получава кратката реч

)
Опита ти да изкараш Лукас виновен ми се струва леко несполучлив и необоснователен ... Ще ти обесня защо ...

... Всеки човек се стреми да е харесван,желан,обичан и т.н. И щом някой е открил нещо значимо и истинско в теб, значи имаш причина да си щастлив. Лукас със сигурност не е виновен, че две страхотни момичета са влюбени до полуда в него. Защото и аз, поставяйки се на неговата позиция бих постъпила по същия начин - нямаше дълго да мога да взема решение, щях да съм объркана,

раздвоена ... защото какъвто и да е избора ми, щеше задължително да има "наранени".
Така...първо ще кажа защо не харесвам Пейтън,а именно заради държанието й към Лукас в началото на първи сезон.Тя много добре знаеше за неговите чувства към нея и въпреки това се държеше надменно,което много ме изнерви...
Знаех си

... Пейтън си остава все още неразбран персонаж за повечето хора, защото тя е събирателен образ на всичко сиво, тъмно и мрачно от света на един тинейджър - не е мис ''
popular'', не носи секси-модни дрешки, не слуша
Бритни Спиърс,
Мадона или
Кристина Агилера(които са горе-долу равни на нашите -
Анелия,
Глогия,
Малина и т.н.

)на всичкото отгоре няма и много приятели - всичките й чувства и тайни споделят листите хартия и 'калпавата' й музика. Не е свикнала и не й е било нужно да се разкрива пред някого ... да се нуждае от някого. И
ПУФФф 
...появява се младежът
Лукас, който преобръща живота й на 180 градуса.
В този миг тя изгубва увереността си, защото я е страх от чувствата, които изпитва.
Отношението й към него беше защитна реакция, сякаш отказваше да приеме че има някой, който я интересува и който значи нещо за нея. Защото Пейтън винаги бягала от действителността - не може и не иска да се привързва към никой, скапания й живот я е научил на това

... Но има една приказка :
"
Любовта, като идва - не пита" ...
този човек не само я обичаше,но той й помогна да се отключи за външния свят ... Само Лукас е способен да
"вижда душата й", да разбира мислите й, да владее сърцето й (аууу аз пак написах Любовен Роман

) ... и аз да бях, щях да се уплаша, ако някой има такава власт над емоциите и чувствата ми.Сякаш докато е с него, Пейт няма нужда от мрачни скици и рок балади, защото душата й е прозрачна и тя на практика вече е намерила своята
SOULmate ...
Понеже съм запозната с развитието на действията в сериала, мисля да прескоча 'малкото резюме' което ни е направила
seduction_55 ![bigwink[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/bigwink[1].gif)
От цялото й изреждане на случки разбрах само този абзац

:
..и двете бяха пионки в ръцете на Лукас...това е мое мнение,но смятам че едисвения виновен е той дори да не го е направил нарочно,той нарани чувствата и на двете,но въпреки това не разбирам защо и двете никога не престанаха да го обичат сигурно е заради убийствения му чар...
Да, права си - нарани чувствата им, но и двете имаха възможност да продължат живота си с други момчета. Самички си натикаха муцунките обратно при него

- и сега той е
ДЛЪЖЕН да избере, преди да загуби всичко ...
п.с. Агитката ни се увеличава - Аз съм един много горд Лейтън фен

п.с.2. Поздрав за всички Лейтъни с :
Stereophonics - Maybe Tomorrow (серията ни очаква

), а сега - някои хора имат нужда от сън