Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Violeta
Здравейте на всички! smile.gif Аз съм сравнително нова във форума, но просто не мога да не се запиша в списъка на Лейтън-ите! Още от 1 сезон, а дори след като изгледах и трите сезона, това продължава да ми е любимата двойка!!! Така че още един глас от мен...

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
narya_f
Страхотна идея!!!Aз съм заклета Leyton фенка номер 17!

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
loretka
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
_HriS_TinA_
...Хахахахахахах.... лелеее забравих да се запи6а тука 18.gif 18.gif 16.gif ... Еми ест 4е съм от лагера на Лейтъните go_team.gif (...като 4е ли то хи4 не си ли4и 6тото 10.gif ) Айде 19-ка съм 18.gif :

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
miss_sema
Здравейте Лейтънчета!Аз съм нова във форума,но още от 1 сезон тези красавци са ми любимци....какво да ви кажа ....като приказка са и двамата .така че бройте и мен

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
feel_me
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
21. feel_me
ludoto_tedi
Епизода беше просто страхотен!!Толкова многог Лейтън сцени ан едно място направо сърцето ми се разтупка 3.gif

а тази прегръдка blush.gif

lovely
(ludoto_tedi @ Sep 28 2006, 11:37) *

Епизода беше просто страхотен!!Толкова многог Лейтън сцени ан едно място направо сърцето ми се разтупка 3.gif

Лелеееееееее....нямам търпение да ги видя тези моменти..направо се разтреперих като видях снимките 4.gif worthy.gif biggrin2.gif
OTH_LP
Тукощо гледах епизода и той ме остави без дъх 4.gif Лукас и Пейтън бяха толкава красиви един до друг IPB Image, а моментите с тях ме развалнуваха страшно много smile.gif Тези преградки , тези погледи ,тези усмивки ми липсваха ужасно много предните 2сезона. Лейтън са невероятни заедно , а Пейтън е по - красива отвсякога smile.gif Завършека на серията просто ме разтопи blush.gif Лейтън винаги ще са ЗАВЛАДЯВАЩАТА ДВОЙКА на One Tree Hill.

IPB Image

IPB ImageLOVE LEYTONIPB Image

LeYtOn
Охххххх и аз нямам търпение да гледам серийката sad.gif , явно е мнго добра , а по - снимките и коментарите ви виждам , че е Лейтън имат едни от най- хубавите си моменти в сериала smile.gif Но за съжаление нета ми е доста бавен днес и скоро няма да мога да изтегля епизода sad.gif

П.С. От снимките , който видях Хилари е голяма красавица smile.gif

*PeyT*
Всичко показва, че ще гледаме доста Лейтън този сезон! happy.gif Какви погледчета си хвърляха само, какви прегръдки... най-вече тази накрая inlove.gif Много са сладички, дано този път да се получи между тях! blush.gif Чакам с нетърпение серията, когато Пейт ще му признае чувствата си! 3.gif
Lucas_Love_Peyton
Аз в момента си тегля серията и както гледам от снимките май ще ми стане една от любимите. Пейтън е много красива бе biggrin2.gif Браво 4.gif

П.С. Ето й аз се записвам към Лейтън феновете 4.gif Въпреки , че ние сме 2ма с мойта приятелка biggrin.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
21. feel_me
22.Lucas_Love_Peyton

OTH_LP
Ето малко красота biggrin2.gif
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image

*Hilarie_B*
Епизода беше страхотен пък и две прегрътки даже много ми дойдоха-беше невероятно.Мерси много за снимчиците и аватарчетата!
LeYtOn
Изгледах епизода и мога да кажа , че чакането си е заслужавало 4.gif Браво бе сценариста ти си златен biggrin2.gif Толкова много Лейтън моменти и то в един епизод smile.gif , че те бяха повече от целия 2ри сезон на куп rolleyes.gif Браво , Браво 4.gif Лейтън феновете сме ти много благодарни , продължавай в същия дух Тези прегръдки ( забележете не една , а цели две и то какви ) определено не бяха приятелси или просто от съчуствие. Това е любов и който не го признава или е сляп или просто не иска да е така. Да , но такава е действителноста Лукас ОБИЧА страшно много Пейтън и го е доказвал не хиляда , а милиони пъти. Въпреки цялата трагедия която стана , Пейтън успя да го разсмее и двамата излъчваха такова спокойствие един до друг
Много хора ( всъщност само Брукас феновете ) обвиняват Пейтън за всичко. Аз обаче съм твърдо за тази Пейтън която виждаме сега biggrin2.gif Браво мойто момиче ей така те харесвам самоуверена и готова да се бори за любова си , и то не за коя любов , а именно за ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ 4.gif На никого не пречиш , това , че на Брукас не им вървят отношенията са си виновни само те двамата , толкова се обичат щом немогат да запазят връзката си.Така е Лукас ходи кадето ходи и пак се връща при Пейтън . Запитайте се , защо се получава така ? Аз имам отговора й той е:
Финала на епизода беше много красив напомняйки за хубавото старо време от 1ви сезон Лукас без нищо да казва на Пейтън само с поглед се разбраха от какво се нуждаят и двамата .
Много се надявам целувката , която липсваше в този епизод ( защото само една голяма и страстна липсваше за да стане епизода най-добрия който съм гледала smile.gif ) да пресъства в блиските серий и да отбележе началото на Лейтън ОТНОВО 4.gif

{HoNeY}
Леле, хора, снимките са жестоки wub.gif Много ме кефят и двамата, страхотни са. wub.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
21. feel_me
22. Lucas_Love_Peyton
23. {HoNeY}
Lucas_Love_Peyton
Преди малко гледах най-сетне серията както си му е реда със субтитри и бях много приятни изненадан с толкова много Лейтън сцени biggrin.gif Незнам само аз ли се изкефих на сцената с скъсването на Брук от снимката biggrin2.gif Ми кво толкова бе хора , та точно Брук сложи край на приятелството си с Пейтън с думите : " С това приятелство е свършено. И ако никога повече не си проговорим ще е супер . " Е вие какво очаквате след тези реплики да направи Пейтън ? Да се хвърли разплакана и да започне да се обвинява. Извинявайте , но тя постъпи много правилно. Брук се опита да намери причина за кризата на връзката си с Лукас и кое е най - удобното оправдание - Пейтън. Да ама не 9.gif И малко по късно в серията все пак Брук го осъзна. Тя сама видя , че това отношение което Лукас има към Пейтън , никога той няма да го даде на нея. Тези докосвания , тези прегръдки ( със затворени очи smile.gif ) , тези жестове , тези разбиращи се погледи. За 2 сезона неможах да видя Брук и Лукас да се разберат по този начин. А този въпрос на Лукас : " Кога последно излизахме ? " Май искаше да каже нещо на Пейтън smile.gif Както каза LeYtOn И аз съм за тази Пейтън която всички видяхме в тази серия 4.gif Нека малко да се стегне , нека и тя малко да е весела , и на нея да се случат хубави неща и да е щастлива, нека и тя да изживея любовата. Тя го заслужава й то в големи количества , защото до сега си мълча и страда сама със себе си , без да тревожи никого. Много правилно постъпи като каза на Брук за чуствата си към Лукас. Та те са приятелки от както се помнят. Вие не бихте ли казали на най-добрия си приятел? Бихте ли си замълчали? Смятате ли , че по този начин приятелството им щеше да е чиато със такива тайни ? Отговорете си на тези въпроси и пак си помислете Пейтън ли е виновна за разрушилите се отношения между Лукас и Брук?
Много хора нападнаха Пейтън за шегата й ( на която аз се изкефих максимално 10.gif ) : " Мерси за секса ". Но секунда по рано Брук също каза засягаща реплика ( и то само с какъв поглед ) : " Браво , не го сваляше . " Моля ви се стига сте се хващали за отчайващи реплики само и само да изкарате яда си срещу Пейтън ( защото си търсите оправдание за края на Брукас ).Даже и самата Брук се осети , че не причината за отношенията им с Ликас е Пейтън.
Края на серията беше доста задоволителен за нас Лейтънчетата biggrin2.gif

NP_LP
Здравейте , голям Лейтън фен съм smile.gif Много се накефих на 1 епизод от 4ти сезон. Голяма надежда ни даде продуцента Марк ( дано да не си останем само с нея biggrin2.gif ).
Ето и мен ме пишете към Лейтън тайфата 4.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
21. feel_me
22. Lucas_Love_Peyton
23. {HoNeY}
24. NP_LP

OTH_LP
Ето малко нови неща от ФФ.

IPB Image
IPB Image
IPB Image

girl_from_hell
ох обнадеждих се пак за тях, знам че няма никакъв смисъл ама явно сцеристите са решили да ни подразнят до края предел с тези толкова сладки техни сцени
ох дано да не е само дразнене
OTH_LP
Ееее ако е дразнене , нямам нищо против това дразнене да продължи целия 4ти сезон biggrin2.gif

NP_LP
Еййй Лейтънчета , много хубави неща слагате smile.gif Ама те и тези двамата принасят за красотата на аватарите и банерчетата biggrin2.gif Пейтън е голяма красавица , просто Чад и Джеймс са големи касметлий , че са целували и прегращтали прелесната Хилари. А тя от сезон , на сезон става все по - хубава и по - хубава biggrin.gif

{PeytoN}{}{Lucas}
Здравейте , нов съм тук , но отдавна гледам One Tree Hill. Не знаех за този готин форум и бях приятно изненадан , че този сериал има толкова много фенове , като се има в предвид ,че него дават по БГ телевизия. ( до колкото разбрах пак от тук , обаче ще го гледаме и в България smile.gif ). Какво да кажа Лукас и Пейтън си пасват много според мен , Пейтън ми е много интересен персонаж. Малко момичета има като нея и за това ми направи голямо впечатление. повечето момичета сега гледат да са като Брук т.е. " кучки". въпреки , че немога да отрека , че малко поумня момичето ( ама малко).Лукас го разбирам момчето да му се натикат такива хубави момичета , но все пак Пейтън надминава Брук по - много неща. ( мъжко мнение biggrin2.gif ). Доста ми харесаха моментите в 1 епизод на 4 сезон.Бе въопще сериала е страхотен, тези мисли , нащата който се случват с образите и развитието на героите , а баскетбола го прави неповторим и различен от всички други бузи. Лейтън няма да ги коментирам само едно ще кажа ТРЯБВА ДА СА ЗАЕДНО.

rusi4kata^
Ейййй що не кажете,че ме чакате бе 10.gif ХаХа щях да забравя да се запиша...не може така...все пак съм една от най-запалените ЛейТънКи 18.gif 4.gif Бройте ме и мен!!! happy.gif 3.gif Номер 25
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
21. feel_me
22. Lucas_Love_Peyton
23. {HoNeY}
24. NP_LP
25.rusi4kata^

GoOoOoooo Leyton bigwink[1].gif
OTH_LP
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Направен от наш талант winona Браво Теди worthy.gif
ludoto_mimi
За пореден път искам да напомня при масовото "свиване" на артове от FanForum, поне споменавайте, когато нещо е направено от някой съфорумник. 0041[1].gif

Последния арт е дело на Теди(winona). Сега ще влезе през едното ухо и ще излезе през другото, но аз да си кажа. Все пак да уважаваме труда на хората, "наши" са си. Вместо да се похвалите какви таланти имаме... Най-често се пускат артове на Рени и Теди и сигурно и занапред ще се пускат, но аз не се отказвам. wink.gif
OTH_LP
Ооооо много съжалявам незнаех , че наш талант го е направил това красивото банерче. веднага ще го поправя и ще изкажа към winona благодарности worthy.gif за тази красота. А аз почти често слагам едно ФФ за да се знае от каде ги вземам тези неща.

eL
(Menna @ Sep 13 2006, 20:27) *
за новия сезон съм на мнение,че раздяла на Брук и Лукас би била дори наложителна.Време е един пробен Лейтън да се осъществи накрая.Все пак несигурността на Брук трябва да бъде премахната,а единствения начин е Лукас и Пейтън да се вземат.

Това интересно мненийце го видях чак сега happy.gif Даам ... Лукас и Пейтън се ''пробваха'' няколко пъти ... веднъж в първи сезон, докато Люк ходеше с Брук ... после в четвърти - пак докато Брукас бяха заедно. 18.gif Тааа Дари ... напълно съгласна съм .... Лейтън трябва най-после да се ''вземат'' ... защото се видя, че докато Брук е на пътя нищо не се получава. bigwink[1].gif

Така че стига проби - тоя сезон нещата започват на чисто. biggrin2.gif

(OTH_LP @ Oct 3 2006, 23:27) *

Tоя банер ме изкефи.Супер добро моментче 4.gif

p.s. Мимс - напълно те подкрепям.Хора, като поствате нещо поне си направете труда да издирите автора ... иначе е малко, как да кажа - нахално и неуважаващо към усилията, времето и страранието на 'творците'.
За последният арт не бях сигурна че е на Теди ... иначе щях да я поздравя лично happy.gif ... иначе онзи,с розовите сърца и чертички със сигурност е на Рениту. Тоя стил не може да се сбърка 0106[1].gif
NP_LP
Ехееее много хубави неща , а и факта , че наш човек (т. е. бг фен ) е допринесал за тази красота. Едно голямо БРАВО и от мен за winona 4.gif Браво мойто момиче талантлива си спор няма smile.gif Продължавай да все такива хубави банерчета да правиш на нашите любимци biggrin.gif

ludoto_tedi
Многу сладку 3.gif

кефи ме ------------->
-------------->

Май означава очаквайте още много скоро 4.gif

ФФ
winona
здравейте на всички,
радвам се че ми харесвате творенията и се радвам че все още ме помните...
аз също помня накои от вас.. като Peyton Sawyer примерно, която още си е със същия аватар ..
Ели, дай ще ти направя някой нов бе, 18.gif шегувам се, много ти е хубав, недей да си го сменяш 4.gif

та мисълта ми беше че напоследък съм се преселила в фф и не идвам много много насам..
Мимс ми казва като се появят мои артове наоколо... и да.. хубаво би било да казвате че са мои или на Рени unsure.gif , но е най добре да казвате дори и да не са на бг фен.
трябва е да се уважава труда на другите наистина, защото правенето на артове изисква време и услилия..
ако това запозче да се спазва би било страхотно.
и за да ви мотивирам ще ви покажа последните ми 2 банера,
само и единствено в ггбит!!! 18.gif

и за да не си мрънкам само за артове, искам да кажа и нещо по темата:
всъщност аз не съм Лейтън фен mrgreen[1].gif . харесвах ги в началото на първи сезон (то си и личи понеже всичките ми техни артове са със снимки от тогава biggrin.gif ) но след като се появи Джейк 3.gif аз съм си заклет Джейтън фен worthy.gif

та така.. приятно ми беше..ако имам повече време ще минавам по-често насам .. !

п.с този арт и мен ме съмнява че е на Ренката... blink.gif Рени идвай и си признавай веднага!
eL
(winona @ Oct 4 2006, 09:56) *

Ели, дай ще ти направя някой нов бе, шегувам се, много ти е хубав, недей да си го сменяш 4.gif

18.gif Ооо не, Теди в никакъв случай ... rolleyes.gif ... този си ми е със сантиментално значение и нямам намерение изобщо да го сменям happy.gif forever biggrin2.gif Иначе с огромно удоволствие бих се възползвала от услугите ти за други цели ... ахх колко мистериозно прозвуча 18.gif Ще ти обесня лично ...
Надявам се по-често да 'минаваш' насам, защото определено има с какво да ни зарадваш bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Аууу, това на Лукас не го бях виждала. 3.gif Много са хубави и двете, Теди. 4.gif 4.gif

ЕЛи, тва наистина прозвуча мистериозно, обаче и аз доста често й ползвам услугите. 18.gif 18.gif Тъй че минавай по-честичко от тук. 10.gif
winona
ей, спрете да казвате че 'ми ползвате услугите'!! какво ще си помислят хората!! 18.gif
ужас!

Ели, ако минавам ще е само заради тебе mrgreen[1].gif , Мими - не може да си виждала всичко! 10.gif
(както казах: само и единствено в ггбит! tongue.gif)
LeYtOn
winona worthy.gif това е единственото което мога да направя. Нещата та си повече от красиви , те са ПЕРФЕКТНИ. Жалко , че не си Лейтънче sad.gif Влизай по - често тук и ни радвай с накой друго Лейтън аватарче или банерче. 4.gif
ludoto_tedi това банерче с всички Лейтън моменти е прекрасно , а тора със стрелките много ме изкефи дано до края на сезона да стане много дълго biggrin.gif
{PeytoN}{}{Lucas}
Ааааа и аз се записвам тук biggrin.gif Лейтън съм и това си е няма отмятане 4.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
21. feel_me
22. Lucas_Love_Peyton
23. {HoNeY}
24. NP_LP
25.rusi4kata^
26. {PeytoN}{}{Lucas}
seduction_55
Стигнах до едни прозрения за любовния триъгълник Брук-Лукас-Пейтън и ще ги напиша тук защото тази тема е по-често посещавана заради обратът в на събитията в новия сезон. rolleyes.gif
Така...първо ще кажа защо не харесвам Пейтън,а именно заради държанието й към Лукас в началото на първи сезон dry.gif Тя много добре знаеше за неговите чувства към нея и въпреки това се държеше надменно,което много ме изнерви...Незнам как стана така че тя реши че иска да е с него,но както й да е тук съм да говоря за триъгълника. 18.gif
Значи всичко беше наред,Пейтън реши да отвърне на чувствата на Лукас,а той такива хубави думи й наговори,но Пейтън се панира и го отряза(това е всеизвестно ще кажете и съм открила Америка 18.gif но изчакайте и ще видите какво искам да кажа),след което го попита дали има нещо против да си останат приятели.Лукас естествено прие,защото по-добре да са само приятели отколкото да не я има в живота си.Дотук добре happy.gif ...но...Лукас при първата свалка от страна на Брук към него се забърка с нея...въпросът ми е как може този човек,който се кълнеше на Пейтън в любов,да се забърка с най-добрата й приятелка и то няколко дена след като Пейт го отряза blink.gif ?Това беше първата грешка на Лукас...след което при разговорите на Хейли с Лукас,той постоянно защитаваше Брук и казваше че с нея му било весело...както и да е...после бум..Пейт най-накрая решава да откликне на чувствата му,престрашава се да отиде при него и да му сподели че и тя изпитва същото,но той беше с Брук wacko.gif В онзи момент Лукас се показа като страхливец,и вместо да каже истината и да обясни на Брук че иска да е с Пейтън,той си замълча и продължи връзката-лъжа с Брук,което доведе до това тя да се влюби в него.Защото в началото той беше за нея забавление.Втора грешка от страна на Лукас...С тази си постъпка той нарани чувствата и на Брук и на Пейтън mad.gif След всичко това той се забърка с Пейтън,докато беше с Брук,което му беше грешка номер 3....Накрая всичко се разбра,Брук не му говореше,а Пейт му каза че Брук е по-важна...И Лукас беше отхвърлен...и отиде и преспа с първата която му се натисна(в случая Ники)...с тази постъпка той отново разочарова и нарани и Брук и Пейт...Пейтън с право каза че е гадно,когато си очаквал от някого повече dry.gif ...грешка 4...
Втори сезон-С доста усилия Брук му прости,а Пейтън подтисна чувствата си към него...Лукас имаше нещо като връзка с Ана 18.gif ...но това не беше от особено значение happy.gif И изведнъж хоп....Лукас реши че изпитва чувства към Брук blink.gif (тогава аз много се изненадах)...както и да е накрая й призна чувствата си и беше толкова убедителен,както при Пейт....
Всъщност вече ми омръзна да пиша wacko.gif но ще кажа това което имах предвид.След всичко изписано мисълта ми беше че няма защо да обвиняваме горките момичета(Брук и Пейт)..и двете бяха пионки в ръцете на Лукас...това е мое мнение,но смятам че едисвения виновен е той dry.gif дори да не го е направил нарочно,той нарани чувствата и на двете,но въпреки това не разбирам защо и двете никога не престанаха да го обичат 16.gif сигурно е заради убийствения му чар 18.gif
И така спирам дотук,и ако някой си е направил труда да прочето всички простотии които съм написала,дано да разбере какво искам да кажа,защото много ми е разхвърляна мисълта 18.gif 18.gif

ludoto_tedi
Независимо ,че съм и ще си остана заклет фен на Лейтън никога не съм мразила Брукас.Нямам причина за това.Просто тоя въпрос за мен е свършен,да не говорим,че и съм отбягвала започването му,но найстина двете момичета си остават най-много наранени за сметка на Лукас все пак две разбити сърца са повече от едно налиconfused.gif
Estell
ohmy.gif Нещо сме много малко бе... Само 27 unsure.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
21. feel_me
22. Lucas_Love_Peyton
23. {HoNeY}
24. NP_LP
25. rusi4kata^
26. {PeytoN}{}{Lucas}
27. Estell
eL
Татянче сори, ама за разлика от предишната тема, тука се стовари на Лейтънска територия,така че be careful with words ...t.e."всичкооо се връщаа ''както е казал/изпял батко ти Руши... tongue.gif
И аз като виден защитник на нашата Лейтънска идея няма как да не напиша 2,3 реда 10.gif (опс ... blush.gif излъгах, никога не ми се получава кратката реч happy.gif )
Опита ти да изкараш Лукас виновен ми се струва леко несполучлив и необоснователен ... Ще ти обесня защо ... rolleyes.gif ... Всеки човек се стреми да е харесван,желан,обичан и т.н. И щом някой е открил нещо значимо и истинско в теб, значи имаш причина да си щастлив. Лукас със сигурност не е виновен, че две страхотни момичета са влюбени до полуда в него. Защото и аз, поставяйки се на неговата позиция бих постъпила по същия начин - нямаше дълго да мога да взема решение, щях да съм объркана, unsure.gif раздвоена ... защото какъвто и да е избора ми, щеше задължително да има "наранени".
Така...първо ще кажа защо не харесвам Пейтън,а именно заради държанието й към Лукас в началото на първи сезон.Тя много добре знаеше за неговите чувства към нея и въпреки това се държеше надменно,което много ме изнерви...

Знаех си hmm.gif ... Пейтън си остава все още неразбран персонаж за повечето хора, защото тя е събирателен образ на всичко сиво, тъмно и мрачно от света на един тинейджър - не е мис ''popular'', не носи секси-модни дрешки, не слуша Бритни Спиърс, Мадона или Кристина Агилера(които са горе-долу равни на нашите - Анелия,Глогия,Малина и т.н. 18.gif )на всичкото отгоре няма и много приятели - всичките й чувства и тайни споделят листите хартия и 'калпавата' й музика. Не е свикнала и не й е било нужно да се разкрива пред някого ... да се нуждае от някого. И ПУФФф 3.gif ...появява се младежът Лукас, който преобръща живота й на 180 градуса. wacko.gifВ този миг тя изгубва увереността си, защото я е страх от чувствата, които изпитва.
Отношението й към него беше защитна реакция, сякаш отказваше да приеме че има някой, който я интересува и който значи нещо за нея. Защото Пейтън винаги бягала от действителността - не може и не иска да се привързва към никой, скапания й живот я е научил на това 12.gif ... Но има една приказка :
"Любовта, като идва - не пита" ... този човек не само я обичаше,но той й помогна да се отключи за външния свят ... Само Лукас е способен да "вижда душата й", да разбира мислите й, да владее сърцето й (аууу аз пак написах Любовен Роман 16.gif) ... и аз да бях, щях да се уплаша, ако някой има такава власт над емоциите и чувствата ми.Сякаш докато е с него, Пейт няма нужда от мрачни скици и рок балади, защото душата й е прозрачна и тя на практика вече е намерила своята SOULmate ...

Понеже съм запозната с развитието на действията в сериала, мисля да прескоча 'малкото резюме' което ни е направила seduction_55 bigwink[1].gif От цялото й изреждане на случки разбрах само този абзац blush.gif :
..и двете бяха пионки в ръцете на Лукас...това е мое мнение,но смятам че едисвения виновен е той дори да не го е направил нарочно,той нарани чувствата и на двете,но въпреки това не разбирам защо и двете никога не престанаха да го обичат сигурно е заради убийствения му чар...

Да, права си - нарани чувствата им, но и двете имаха възможност да продължат живота си с други момчета. Самички си натикаха муцунките обратно при него happy.gif - и сега той е ДЛЪЖЕН да избере, преди да загуби всичко ... spell.gif 18.gif

п.с. Агитката ни се увеличава - Аз съм един много горд Лейтън фен biggrin2.gif

п.с.2. Поздрав за всички Лейтъни с : Stereophonics - Maybe Tomorrow (серията ни очаква 15.gif ), а сега - някои хора имат нужда от сън 3prozqvka[1].gif
LeYtOn
Гледах 2рия епизод с една голяма усмивка на моментите с Лейтън 4.gif Направо ме разтопиха тези техни сцени , бяха НЕПОВТОРИМИ.
Първо момента когато спря тока.

Как така само 1 минута 16.gif Цял час нетрябваше да идва този ток. 10.gif
Тук бяха големи сладури:

А в колата много ме изкефиха. Тези двамцата омеят да се забавляват и базикат biggrin2.gif

Много позитивност излъчват Лейтън с тези красиви усмивки biggrin.gif
Тази сцена я оставям без коментар ( защото просто нямам думи да я изразя 4.gif )

А тук Пейтън беше помислила за него и му открадна парфюм , а той май го хареса smile.gif

П.С. Винаги ще харесвам Лейтън , защото само те ме карат да се усмихвам така докато гледам One Tree Hill 4.gif
GO LEYTON
fenka_lucas_i_brooke
Ам...окей де и аз много им се радвам на моментите!Въпреки че ми е адскииии кофти за Брук,не мога да отрека че са сладури заедно!Преди 1 час гледах първите серий на 1 сезон когато Лукас казваше на Хейли че Пейтън е трудна за разбиране и че не е подготвен за цялата драма Пейтън Сойър/гадже!
Еми явно вече Марк е решил че Лукас е готов!ще видим ще се радвам и на двете двойки е повече на Брукас,нооо ще видим,имам чувството че от този сезон трябва да ОЧАКВАМЕ-НЕОЧАКВАНОТО!
NP_LP
LeYtOn напълно съгласен с теб. Ей такава усмивка biggrin2.gif имам и аз докато ги гледам.

Обаче докато гледах 2рия епизод и едно нещо ми стана ясно. Лукас е влюбен в краката на Пейтън biggrin2.gif 10.gif
Помните ли това:
IPB Image
IPB Image
Пейтън: Хубави ръце.

IPB Image
Лукас: Хубави крака.

И оп след 4 сезона Лукас е още влюбен в краката на Пейтън и даже си го и призна 10.gif
IPB Image
Лукас: Знаеш ли , че преди те гледах ?
Пейтън: Кога ?
Лукас: В първи курс , както й във вроти , двете лета.
Пейтън: Престани!
IPB Image
Пейтън: Какво гледаше?
( И тук момента biggrin2.gif )
Лукас: Краката ти , главно. 10.gif
Пейтън: Какво ?
Лукас: Да сeриозен съм.От близо са много хубави. happy.gif
Пейтън: Млъкни !
IPB Image
Лукас: От там откъдето се криех, бяха направо страхотни.
Пейтън: Не съм сигорна , че това е комплимент.
Лукас: Комплимент е , повярвай ми .
biggrin2.gif

П.С. И аз мисля , че Пейтън има неверояни крака biggrin.gif
Libby
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra
16. Violeta
17. narya_f
18. loretka
19. _HriS_TinA_
20. miss_sema
21. feel_me
22. Lucas_Love_Peyton
23. {HoNeY}
24. NP_LP
25. rusi4kata^
26. {PeytoN}{}{Lucas}
27. Estell
28. Libby
{PeytoN}{}{Lucas}
Хахаха NP_LP много вярно. 4.gif Лукас май найстина е луд по краката на Пейтън biggrin.gif Ами да я взема нея вече , пък й няма да му се налага да се крие за да ги гледа от далече biggrin2.gif . Даже ще са много близко biggrin.gif Три в едно - хем ще има Пейтън ,хем краката й ( за който така мечтае biggrin2.gif ) хем Любов. Кво повече да иска.Айде време им е вече , пък и сега нямат пречки. Очевидно е , че Лукас е луд не само по краката на Пейтън , а й по самата нея.

fenka_lucas_i_brooke
Определено този сезон Марк ще заложи повече на Лейтън моментите,защото
миналия сезон започнаха с Брукас моменти и целия сезон беше за тях,сега явно е наред малко Лейтън!Не че ми се иска да се разделят окончателно Брукас,но надеждата умира последно,така както не умря и за Лейтън!

Според мен това е новата зараждаща се любов,въпреки че по скоро трябва да кажат Възкресяваща!

Знаете ли несподеленета любов е нещо многоооо гадно!И няма човек който да не е чувствал това гадно нещо!Аз определено знам как се чувства Пейтън или по-точно от това което дават как тя се чувства,но нещото което не знаем е как се чувства Лукас 10.gif Все си мисля,че той ...хм....има чувства към Пейтън обаче във втори сезон когато тя страдаше по Джейк,и Лукас каза на Ана че има друго момиче и каза че е Брук,той ОТНОВО се колебаеше,но избра Брук -тука вече не знам,но се си мисля че и тогава се колебаеше между тях!Той винаги се е колебаел,и понеже в 1 сезон той беше наранен от Пейтън когато го отблъсна за 1 път,той не иска да бъде наранен отново от нея-тука влагам и личен опит 18.gif А колкото до в момента-....абе той самия не знае какво иска пък аз ще знам 18.gif Но при тях я има оня химия....и двамата са души на изкуството и двамата са такива едни умислени обачееее той самия Лукас каза че при него и Брук има веселие тя го кара да се смее и тн,ии....абе в крайна сметка Марк ще реши какво да ги прави тези тримата,но аз пак си казвам че съм си за Брукас!

В тоя поглед има толкова много надежда,но и толкова много тъга....

Ама че погледи само...
Menna
(OTH_LP @ Oct 3 2006, 23:56) *

(LeYtOn @ Sep 29 2006, 17:59) *

(Lucas_Love_Peyton @ Sep 28 2006, 22:17) *

({PeytoN}{}{Lucas} @ Oct 8 2006, 20:04) *
Хахаха NP_LP много вярно.

(NP_LP @ Oct 8 2006, 19:22) *
LeYtOn напълно съгласен с теб.

Ще си позволя да ти задам един въпрос biggrin2.gif
Да не страдаш от раздвоение на личността? shocking.gif Щом започна да си говориш с няколкото си "Аз"..... 18.gif
Аман от откачалки,които се регистрират безброй пъти и бълват едни и същи неща. wacko.gif

ПС:Забравих да допълня,тук има много симпатични същества biggrin2.gif с които спокойно може да си комуникираш,било то и с един nick-name. happy.gif

Колкото до това артче,100% е на Рени happy.gif

fenka_lucas_i_brooke
Даре тва един човек ли е сичките имена 16.gif 18.gif
Мерси за Артчето много яко!Трябва да се спретне едно клипче с тази песен,но нека го направи някой който е спец в тая работа като тебе,Елс,Хриси и Наси!
ludoto_mimi
(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 8 2006, 20:13) *

Трябва да се спретне едно клипче с тази песен

Съгласна съм, трябва. 4.gif (Аз чак сега се зачетох в песента, блейкааа... 18.gif 16.gif )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.