Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Bloody_Tears
снимчиците са страхотни!много ми харесват и май...незнам,ама май вече съм на лейтън.smile.gif
{HoNeY}
Значи, аз от скоро гледам ОТН, обаче мисля, че те двамата са страхотна двойка, адски много си отиват wub.gif Много са готини, просто си личи, че тоава тяхното е любов ... личи си, че са си един за друг! =)) wub.gif Аз Пейтън започнах да я харесвам заради Люк wub.gif Наистина са много яка двойка smile.gif
*PeyT*
({HoNeY} @ Sep 13 2006, 00:10) *

Значи, аз [b]ОТ СКОРО гледам ОТН, обаче мисля, че те двамата са страхотна двойка, адски много си отиват wub.gif Много са готини, просто си личи, че тоава тяхното е любов ... личи си, че са си един за друг! =)) wub.gif Аз Пейтън започнах да я харесвам заради Люк wub.gif Наистина са много яка двойка smile.gif [/b]

В 1-ви сезон почти всички са били на същото мнение... rolleyes.gif Обаче понататък може да се заблудиш и да повярваш в голямата ЛюбоФ на Брукас..и че те са предопределени един за друг.. wacko.gif ..Дано да не минеш на другия фронт като изгледаш и 3-те сезона! biggrin2.gif wink.gif Ама в крайна сметка ти се решаваш де! smile.gif Ся някой да не каже, че ти влиая или те настройвам против Брукито и Лукчо и тяхните изпепеляващи чувства! biggrin2.gif 10.gif
ludoto_tedi
Не знам ... аз предлагам да почнем да се броим и да си слагаме някви отличителни знаци и да се проверяваме всяка седмица кой за коя двойка е щото вече..... biggrin.gif
girl_from_hell
(ludoto_tedi @ Sep 13 2006, 01:19) *

Не знам ... аз предлагам да почнем да се броим и да си слагаме някви отличителни знаци и да се проверяваме всяка седмица кой за коя двойка е щото вече..... biggrin.gif

хах познай те аз кой съм за лейтан разбира се и аз се бях отчаяла ама надеждата остава последна а аз да ви кажа аз имам чувството че ставаме повече smile.gifай де още няколко дни и ще видим
OTH_LP
Здравейте smile.gif Аз съм еднa голяма Лейтън фенка biggrin.gif Изгледалa съм и 3-те сезона и от началото до края на 3-ти сезон сa ми любимци Лукас и Пейтън 4.gif Тaкa , чe брoйтe мe й мeн към Leyton Team -a 4.gif
*PeyT*
(OTH_LP @ Sep 17 2006, 16:17) *

Здравейте smile.gif Аз съм еднa голяма Лейтън фенка biggrin.gif Изгледалa съм и 3-те сезона и от началото до края на 3-ти сезон сa ми любимци Лукас и Пейтън 4.gif Тaкa , чe брoйтe мe й мeн към Leyton Team -a 4.gif

Добре дошла! 4.gif biggrin2.gif Ей..наистина все повече се увеличаваме... wacko.gif 3.gif Дано след 4-ти сезон да станем още повече! 4.gif biggrin2.gif
LeYtOn
OTH_LP Добре дошла и oт мeн smile.gif Leyton Team увеличихмe се с още 1н 4.gif GOoooo Leyton biggrin2.gif
ludoto_tedi
Имам идея айде да се записваме тук феновете да се видим колко сме ок?

1.ludoto_tedi

Давайте след мен smile.gif
Devil^Rose^^
1.ludoto_tedi
2.Devil^Rose^^
10.gif

Незнам дали всички ще се запишем ама 4.gif
Иначе да отбележа че последно като гледах темата "С кого да е Лукас" и за Пейтън имаше 100 гласа 3.gif , а тука най-много да се запишат една трета unsure.gif Абе направо към профила трябва да се добави на кой си фен и коя е любимата ти двойка 18.gif 18.gif ( само се шегувам wink.gif )

П.п. Пак на мен се падна честа да започна страницата tongue.gif
LeYtOn
ок Tedi smile.gif

1.ludoto_tedi
2.Devil^Rose^^
3.LeYtOn
ludoto_mimi
Айде и аз да се включа, ама не казвайте на Наси и Дара. 3shut[1].gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
Devil^Rose^^
Mимиии bigarmhug.gif ние ще те пазим ! biggrin2.gif

Айде народе насам 18.gif
ludoto_tedi
Хахахаххха тъкмо викам ся Мими ще ме смота едно хубаво и гледам писала се към нашия отбор хахаххаах Мим обичкам те {}

Here We Come Leyton

OTH_LP
ето ме и мен smile.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
Mrs.Ackles
Аз просто няма как да не се запиша! happy.gif Толкова си ги обичкам тея сладури... blush.gif wub.gif blush.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
Devil^Rose^^
Е извинявайте, ама какво е това или едната или другата, според мен така се губи смисъла като се раздвоявате ! huh.gif
ludoto_tedi
Да и аз мисля като Нинчето или сте за тук или не това е не искаме а две места ..... просто се губи смисъла
*PeyT*
Тедииииииииии..супер идейка! blush.gif 3.gif 4.gif bigarmhug.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*

blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ок мойто мнение нека не се зачита!се пак съм от фронта на брукас,но някой от вас знаят защо съм и на страната на лейтън!

И Тедиииииии не се сърдя спокс!Аз си обичам и Лейтън и Брукас!
ludoto_mimi
Мненията на тези, които са гласували на двете места са изтрити и няма да се зачитат. Изберете за кои сте - Лейтън или Брукас - и гласувайте. Мисля, че ще е справедливо да махнем и гласовете на orhideya и dqvol4e7o_mims от темата на Брук и Лукас, и да кажат наново и окончателно за кои са.
ludoto_tedi
True Love това е.... хахахахах Обожавам ги и макар ,че се чуха доста обиди от конкурентната тема и се превърна всичко буквално във война искам всички да знят че не ми беше целта да се карам с някой или да предизвиквам разправии още повече ,а да видим кой за кой е ,защото чета един човек пише тук ,че е вече за Лейтън след 2 дни пише в другата тема Брукас фен и така... моля ви се има огромна разлика м/у двете двойки тя е очевадна даже..... все пак Лейтън напред може и да сме малко ама обичаме Брукас феновете и не целим караници за разлика от някой други хора .Целуфки обичам всички {}

girl_from_hell
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell

къде без мен
eL
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7.*PeyT*
8.girl_from_hell
9 ... аз да се запиша ли ... да не се ли запиша ... айде от мен да мине 18.gifЕл(Peyton Sawyer)

За мен винаги Брук е била за Лукас, това което Джейк за Пейтън. Вярвам че Лукас обича Брук. Да колкото и странно да звучи от моята уста ... и може би затова му е толкова трудно на Лукас да проумее някои неща. Както досега го правеше и Пейтън - тя се заблуждаваше през цялото време, като вярваше в собствената си лъжа. Вярваше че увличайки се по някого е достатъчно за да прекрати обърканите си отношения с Лукас. Същото направи и той. Това по никакъв начин не може да ме убеди обаче, че не знае какво иска. Напротив - тя беше човека който остави любовта на живота й да си отиде от нея. За Пейтън ... "Brooke had Lucas" и затова тя се отказа от него. Или поне се опита да го направи ... лъжейки себе си доста дълго.
Но погледнете нейните рекции ... когато спомените й нахлуха (flashback-а в 21 серия) Кой беше винаги до нея, когато имаше нужда ? Джейк ли ? Нейните действия я разкриха - въпреки всичко тя НИКОГА не успя да остави Лукас. Чакаше го, надяваше се ... не можеше повече да крие истината ... и накрая дори Джейк я видя.
Същото се случи с Лукас. Той се събра с Брук чак когато разбра че Пейтън има Джейк - нямаше друга възможност да бъде с нея. Вече я беше загубил. Поради тази причина започна да преследва Брук, защото вярваше че тя е "the one" ... но това някак винаги е било недостатъчно за Брук. Тя е наясно, че Лукас не може да я допусне до сърцето си, защото ТАМ все още има някой друг. Брук не е човека, с който Лукас е емоционално обвързан, който го разбира само с поглед и прониква направо в душата му. Тя не може дори да говори с него за тези неща (ако не си спомняте имам впредвид 9та серия на 3 сезон, когато Брук помоли Пейтън да говори за тях двамата с Лукас). И сега ще използвам прочутата фраза : "She's great, but she's not you". Лукас може колкото си иска да се заблуждава че обича Брук, защото само едно нещо е сигурно : Не може да убеди Брук по никакъв начин в любовта си, а устата му е винаги запечатана, когато трябва да каже нещо лошо за Пейтън. И Брук го знае - затова й е толкова трудно да понесе истината и факта че връзката им куца. Винаги призракът на Пейтън ще витае наоколо.
"Precious Peyton" е нещо което Лукас сам е издигнал на висота, която Брук не може да достигне. Тя е недосегаема и Брук дори не осъзнава че се стреми да я измести по всякакъв начин от там. Лукас несъзнателно я кара постоянно да се сравнява с нея и това адски я изнервя. Но той не го вижда поради простата причина че не я разбира и никога няма да може.Както казах по горе всичко е в реакциите ... И двамата казват еднакви неща на другите хора, а правят напълно различни. Да, казвали са много пъти - единият обича Брук, а другия Джейк. Но какво говорят действията им ? Този който е лудо влюбен в теб ще си тръгне ли, при първия телефонен разговор да се види с човек, който му е безразличен ? На кой се обади Пейтън, когато искаше да види Ели? на Лукас. Кой се втурна в училището без колебания да спасява Пейтън ? Лукас. Кой беше до нея, когато беше пияна като кирка и отчаяна от живота, за да я убеди че всичко е наред ? Лукас. Кой повярва в дарбата й и прати рисунките й да се побликуват във вестника? Лукас. Кой не може да каже нищо лошо за нея? Лукас. Кой се притесняваше за Пейтън по време на бурята? Лукас. Кой се обади на Джейк, за да може Пейтън да е щастлива ? Лукас. Кой знаеше за спасяването на Дан от пожара ? Пейтън. Кой беше до него, когато Дан се опита да го убие ? Пейтън. Кой прекъсна връзката си с него за да може най-добрата й приятелка да не страда ? Пейтън. Кой говори с Лукас, когато Брук спа с Крис ? Пейтън...Оххх забравих си първоначалната идея заради това...

Причината поради която поствам това грамадище е че много мразя да се повтарям ... отдавна бях забравила какви съм ги раждала на далечната 25 страница, а съм изписала толкова материал, че скоро мога и книга да си издам 18.gif така че Мимс,Дарс и Нас ако сметнете че мнението ми ще е прекалено изтормозено голямо можете преспокойно да го delеte(хах...е не всичко по възможност 18.gif)
(seduction_55 @ Sep 13 2006, 17:07) *
и дори най-хубавите постове на Лейтън групата не могат да ме накарат да повярвам в това че любовта на Брук и Лукас не е истинска.
Правилно Брукас-и ... нашите постове са ХУБавИ и ми се ще да чета повече мнения, а не само случки и цитати,които много от нас знаят почти наизуст. happy.gif Не ме разбирайте погрешно .... има хора от съседната тема(Насито,Жаки,Дари и т.н.) които толкова много си обичам че без малко да стана Брукас фен само за да бъда част от тяхната групичка rolleyes.gif
Ама то всеки може така :"Брук е страхотна, но не е теб."Ще чакам вечно, ако ми се наложи","Винаги ще бъде така - аз и ти","Искам да имам всичко с теб Пейтън","Защото го чувствам със сърцето си...а ти?ДА",''Не означава нищо?Наистина ли?Разбира се че означава","аз се прикривах с Брук, не искам да се крия повече" и т.н и т.н(както казвате вие може да се продължава още ...) Все пак :"Всяко действие си има еднакво по сила и противоположно по посока противодействие'' (Хах happy.gif айде метнах и законите на физиката 18.gif)Просто обичам да разглеждам нещата в детайли ... да нищя и изкарвам смисъла и значението от постъпките, защото какво представляват думите на героите, ако нe направим съответните изводи от тях ... 10.gif пак напрайх дълго лирическо отклонение ... 9.gif .... ахх да можех да се изразявам само с едно изречение ...
Когато Люк е с Пейтън, той не се страхува да е себе си ... щастлив, спокоен, разкрепостен ... не му е нужно да се доказва пред някого. Защото връзката между тях просто съществува ... и то от самото начало на първи епизод. Лукас наистина запали искрата на мрачния й живот, той я разбира както никой друг на света ... тя от своя страна видя в него нещо повече от физическа красота. Сещам се първите думи на Брук за Лукас ... те бяха нещо такова : "има готин задник" ... "почакай да видиш какво ще стане като спи с мен" ... Това ли ви е примера за ИСТИНСКАТА любов. Тя не представлява ли нещо по-различно от задник и секс ? Поне така мисля аз ...
(Menna @ Sep 13 2006, 21:27) *
Мазохистите го заслужават
Мазохисти ли ? а случайно някой да знае, че това е болестно състояние happy.gif ... Или може би на Лукас или на Брук им е кеф да си причиняват болка и да страдат... незнам ... всеки има право на мнение ... както всеки Лейтън ще се съгласи че това между Лукас и Пейтън е просто FATE(СЪДБА) ... нищо повече (хаха то било лесно да се изкажеш с една дума 18.gif )

p.s. Лейтъни напред - L + P = Real Love
fenka_lucas_i_brooke
Оуууу винаги съм казвала че Елс може да доказва всичко!!!мен си ме знаете-винаги раздвоена,но няма да си кривя душата че Ели е права!
Но колкото и да защитаваме двата фронта не можем да знаем какво ще измисли Марк!Така че ...абе ако ни четеше постовете може би щеше да му е по-лесно да направи сценария! 18.gif 18.gif 18.gif
Ей аз също си обичам Ели,Теди-нищо че са Лейтънчета!
di_miro
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
Menna
(Devil^Rose^^ @ Sep 8 2006, 14:06) *
нещо авторката на темата се губи unsure.gif ....
Дам,Денито не се е мяркала повече от 3 месеца. ermm.gif

Иии,тук пак са се заформили интересни дискусийки и понеже не мога да стоя надалеч от тях happy.gif ,няма начин да не напиша 1-2 реда. banana.gif
Има и доста интересни и дълги(най-забележимото 18.gif ) постове,затова друг път ще им отделя време. 4.gif
И така и така минавам оттук да не пропусна.... Много bigarmhug.gif за някои(те си знаят кои) и dunno[2].gif за други.
Просто не за всички Лейтънчета има място в сърцето ми. passifier.gif А те не са никак малко. bigwink[1].gif

Забравих да кажа,че добавих списъка на Теди в началния пост,първо изглежда естетически по-добре и второ...няма какво да се обяснявам,ясно е че феновете трябва да се виждат на главния пост. happy.gif
Предполагам,че ще има и ъпдейти,но аз се надявам да не са много. blush.gif 18.gif 18.gif

ПС:Номер 4 има да си пати. 9.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
(Menna @ Sep 17 2006, 23:46) *

Aуу, LeYtOn какво е направила? rolleyes.gif 18.gif
Menna
(ludoto_mimi @ Sep 17 2006, 23:54) *

(Menna @ Sep 17 2006, 23:46) *

Aуу, LeYtOn какво е направила? rolleyes.gif 18.gif
Манипулатор такъв. 18.gif 9.gif
LeYtOn
A какво съм направила ?
ludoto_mimi
(LeYtOn @ Sep 18 2006, 00:09) *

A какво съм направила ?

Нищо, нищо, спокойно.

Айде други желаещи няма ли? rolleyes.gif
LeYtOn
Аaa невярвам дa e нищо инaче Menna няма да мe спoмeнe. Kaжете smile.gif
lovely
Мислих , мислих...по едно време почти се убедих , че Лукас наистина много си отива с Брук и трябва да остане с нея, но въпреки всичко...не мога...! Още от самото начало ми харесаха двойката Лукас-Пейтън и все се надявам да се съберат !
Има нещо, което ме кара да си мисля че това наистина ще стане в 4 сезон и няма да крия...това би ме зарадвало!
така че....
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
eL
(LeYtOn @ Sep 18 2006, 00:18) *

Аaa невярвам дa e нищо инaче Menna няма да мe спoмeнe. Kaжете smile.gif

Айде да не превръщаме Лейтън темата в "Градски легенди и слухове" happy.gif има си ПМ за тая работа ...

lovely 4.gif Радвам се че мислиш така ... Русите ангели бяха самотни и отхвърлени души, преди да се открият взаимно ... Сега им остава единственно да осъзнаят че не могат един без друг и наш'та бойна Пейт ще раздаде СПРАВЕДЛИВОСТ

Може тайфата ни да не се отличава с многочисленна армия, ама мисля че имаме най-готиния съюзник :

Ето какво сподели момичето взело автографа :
Hilarie was awesome! Upon seeing my leyton collage she said lucas and peyton kiss alot for not being together and signed it I Heart Lucas! She said this will be one hell of a season and signed all my OTH stuff too ..
Превод : Хилари беше страхотна!Когато видя моя Лейтън колаж тя каза че Лукас и Пейтън се целуват доста за да не са заедно и го подписа : Аз СърЦе Лукас!Тя каза че ще бъде адски сезон и подписа също моите ОТХ неща ...

Таа ... г-ца Бъртън съвсем официално си призна, че е влюбена в ЛУКАС 18.gif Кажете ми, кой от вас ще се опре на кака ви Хилари 18.gif
Estell
Ами честно казано и на мен ми харесват повече като двойка Пейтън и Лукас. Много си обичкам Брук, ама нещо по ми допадат Лейтън. 1eyeb[1].gif
*Hilarie_B*
Здравейте!аз съм,Акси!искам да кажа,че съм още в началото на сериала,но Люк и Пейт са просто любимата ми двойка-много са сладки и много си утиват blush.gif още от първия епизод си допаднаха и ми грабнаха сърцето.надявам се да се запозная с много техни фенове smile.gif
DaniEl
Е тука немога да не се впиша blush.gif
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12.DaniEl
fenka_lucas_i_brooke
DaniEl Тука ще ти се скарат! unsure.gif Не може да гласуваш и в темата за Брукас и за Лейтън трябва да избереш само една от двойките!
ludoto_mimi
Той се отписа от Брукасите. Сега ще обновя списъка. happy.gif
*Hilarie_B*
малеее,как можах да забравя да се впиша точно тук sad.gif и ето поправям грешката smile.gif

1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12.DaniEl
13.*Hilarie_B*
Lucas_Love_Peyton
Здравейте smile.gif Луд фeн съм нa двойкатa Пейтън и Лукас 4.gif , кактo й мойтa приятeлка. Mнoгo ни дoпaднa тяхнaтa истoрия и смe 100 % сигoрни , че тe сa влюбени един в друг , защотo ниe смe влюбени и сe гледaмe със същитe погледи с , кoйтo сe гледaт й Лейтън smile.gif , любовтa им e РEAЛНA и НEПOВТOРИMA.Oтношения помежду им сега са мaлko объркани , нo затoвa пъk имa 4-ти сезон biggrin2.gif Тa дa сe нaдявaме , че нaй - вълнувaщитe момeнти нa Лейтън предстoят и тe щe сa мнoгo по - чувствeни и стрaстни 4.gif

Gossip Girl
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12.DaniEl
13.*Hilarie_B*
14. Prinston Girl

Харесвам ги smile.gif Сладки са smile.gif
lorrra
1. ludoto_tedi
2. Devil^Rose^^
3. LeYtOn
4. ludoto_mimi
5. OTH_LP
6. _NathaN_FenkA`
7. *PeyT*
8. girl_from_hell
9. Peyton Sawyer
10. di_miro
11. lovely
12. DaniEl
13. *Hilarie_B*
14. Prinston Girl
15. lorrra

Сладурите на One Tree Hill blush.gif Лейтън 4.gif
OTH_LP
Kрaсaвци biggrin2.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Oт:FF
*PeyT*
(Lucas_Love_Peyton @ Sep 21 2006, 16:23) *

любовтa им e РEAЛНA и НEПOВТOРИMA.Oтношения помежду им сега са мaлko объркани , нo затoвa пъk имa 4-ти сезон biggrin2.gif Тa дa сe нaдявaме , че нaй - вълнувaщитe момeнти нa Лейтън предстoят и тe щe сa мнoгo по - чувствeни и стрaстни 4.gif

Wow.. добре дошъл в клуба! 4.gif smile.gif biggrin2.gif Напълно съм съгласна.. тепърва ще им предстоят мн интересни нещица на тези двамката... 10.gif blush.gif Просто трябва вече да претърпи някакво развите тяхната любов... прекалено е силна, че да остава така висяща..не са се изяснили..мисля, че дойде момента biggrin2.gif
Ммм..още само 1 с-ца... wacko.gif 16.gif
*Hilarie_B*
Хеей Лейтъни,тук ли сте?реших да постна малко неща,които съм намерила на тези двама сладури,защото и за секунда няма да се отказваме smile.gif някои казват,че сигурно ще мина към Брукас,но вие не ме пускайте blush.gif(незнам дали нещата са пускани,но на мен много ми харесват)

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image[img]
http://img69.imageshack.us/img69/4472/leyton10ji6.jpg[/img]IPB Image

П.П:имам още,но хайде по-късно,че тука нещо стана на сайта дето ги качвам sad.gif
OTH_LP
Eдин oт нaй - вълнувaщитe Лейтън момeнти biggrin2.gif

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
lovely
Eдин oт нaй - вълнувaщитe Лейтън момeнти

От кога го чакам да се повтори по някакъв начин този момент...няма да ти казвам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.