Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Dark`Elf
Хора, велики стеwink.gif Страхотни неща правитеwink.gif Събрала съм си всичките неща в една папчица...а Лукас и Пейтън са най-сладката двойкa tongue.gif
ludoto_tedi
Eто ги и моите сладурковци!!!!
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Devil^Rose^^
Теди, тези са направо разкошни 3.gif 4.gif
seduction_55
да много са хубави tongue.gif
fenka_lucas_i_brooke
Тедиииииииииииииииииииии страхотни са!!!
BlaCk~RoSe~
[i]оо да аз също много ги харесвам като двойка може би повече от Брукас..Брук е много яка ама може би между Люк и Пейтън наистина е по истиснко някак си имат много дълбока и силна връзка личи си просто те са страшно близки а и ми е мъчно за Пейтън тя очевидно си го обича още и не е спирала да го обича а никога не са били заедно все заради Брук и така излиза че двете го обичат а Пейтън не може да е с него тя се отказа когато имаше възможност а Брук не се отказва..и не е често спрямо Пейтън а и Люк си има още нещо към Пейтън то е ясно надявам се после да има малко а у между Пейтън и Люк поне малко да са заедно че ме кефат заедно 10.gif
winona
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
ludoto_tedi
IPB Image

IPB Image
girl_from_hell
мъчно ми е за тях sad.gif поне хубавите ви картинки ме радват smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Всички неща са много хубави мерси!
lemmy
оооо прекрасни са двамата са идеални заедно само като ги гледам и се разме4тавам
winona
IPB Image
sladuranka
Макар това да беше 1-та очаквана двойка, аз съм Брукас, но няма да ми е неприятно ако отново се съберът. Просто Лукас ми харесва повече с Брук biggrin.gif biggrin2.gif .
Chad^Ravens
Здравейте!!Две нови нещица от мен--
IPB Image

IPB Image
*PeyT*
Големи са ми сладури! biggrin2.gif С нетърпение очаквам 4-ти сезон, за да видя как ще им се развият отношенията...бих се радвала адски много ако са заедно поне за някакъв период от време.. unsure.gif Най-хубавата двойка, толкова са милички заедно! smile.gif Много се дразня, че броя на хората, които подкрепят Нейли, та дори и Брукас е доста по-голям blink.gif Може би е така, защото и двете двойки са били заедно през повечето време, докато Лейтън имат малко моменти, но за сметка на това много по-сладки и истински blush.gif blush.gifМного си ги обичам и двамката blush.gif smile.gif 4.gif
ludoto_tedi
Рени Браво страхотни са както винаги Браво !!!!
Nasi
Супер неща сте направили!!!!
LeYtOn
Здравейте ,аз съм една голяма фенка на Лейтън както се личи и от аватара ми smile.gif Луда съм по тях.Тази двойка е най - интересната в сериала и мисля ,че има много фенове на Брукас , защото те са заедно вече 2 сезона и продуцентите акцентират върху тях. Специално аз не харесвам Брук ,а от последния епизод на 3 ти сезон когато удари Пейтън и през цялата серия се даржа гадно с нея още повече ме разочарова.Много искам поне в 4ти сезон да ги видим заедно , защото Пейтън го заслужава. Стига е страдала , защото от както се разделиха с Лукас от 1я сезон тя прави само това - страда. А единствения човек , който може да я направи щастлива е Лукас.
seduction_55
QUOTE(sladuranka @ Jul 22 2006, 18:13) *

Просто Лукас ми харесва повече с Брук biggrin.gif biggrin2.gif .

и на мен така 4.gif biggrin2.gif 10.gif
stanislava
QUOTE(seduction_55 @ Aug 15 2006, 23:10) *

QUOTE(sladuranka @ Jul 22 2006, 18:13) *

Просто Лукас ми харесва повече с Брук biggrin.gif biggrin2.gif .

и на мен така 4.gif biggrin2.gif 10.gif

Ставаме 3 biggrin.gif 4.gif 3.gif
Mrs.Ackles
Невероятна двойка просто! blush.gif Супер са, много са сладки двамката и след Нейли са ми любимите! 4.gif worthy.gif
П.С. На мен също Люк ми харесва повече от Брук, така че бройте вече 4-ма! biggrin2.gif
ludoto_tedi
Ето малко нещица който дори и Лукас пази още :
IPB Image

IPB Image
http://www.hilarie-burton.com/gallery/albu...221/wchb244.jpg
http://www.hilarie-burton.com/gallery/albu...221/wchb245.jpg
http://www.hilarie-burton.com/gallery/albu...221/wchb246.jpg
http://www.hilarie-burton.com/gallery/albu...221/wchb247.jpg

П.С.:Няма нужда да се се отброявате тук.Бройте се в темата на Брукас ако обичате!!!!!!!!!!
seduction_55
ми значи кво да кажа....не си отиват да са двойка.и ще кажа защо.Пейт е прекалено сложна личност,тя е вечно неразбрана от околните понеже е различна,тя е много ранима и чувствителна(Брук също е чувствителна и ранима).А пък Лукас е малко дезориентиран и в повечето време незнае какво иска.Та той от Пейтън,на Брук,пак на Пейт,после Ники,после Ана,после пак Брук и т.н. а Пейт се страхува да не бъде наранена,докато ако се съберат Лукас все ще се издъни нещо и без да иска ще я нарани.(макар че няма гаранция че няма да нарани Бруки..sad.gif )
Ето затова смятам че е по-добре да не са заедно.
LeYtOn
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
lorrra
Лелеел подписчетата са страшно готини 4.gif 4.gif
*PeyT*
QUOTE(LeYtOn @ Aug 24 2006, 04:00) *

IPB Image

blush.gif blush.gif blush.gif wub.gif wub.gif wub.gif 3.gif
Mrs.Ackles
10х за снимките, супер са!!! biggrin2.gif blush.gif wub.gif Оле, толкова са сладки заедно... inlove.gif bigarmhug.gif
James towel keeper
QUOTE(seduction_55 @ Aug 17 2006, 22:59) *

ми значи кво да кажа....не си отиват да са двойка.и ще кажа защо.Пейт е прекалено сложна личност,тя е вечно неразбрана от околните понеже е различна,тя е много ранима и чувствителна(Брук също е чувствителна и ранима).А пък Лукас е малко дезориентиран и в повечето време незнае какво иска.Та той от Пейтън,на Брук,пак на Пейт,после Ники,после Ана,после пак Брук и т.н. а Пейт се страхува да не бъде наранена,докато ако се съберат Лукас все ще се издъни нещо и без да иска ще я нарани.(макар че няма гаранция че няма да нарани Бруки..sad.gif )
Ето затова смятам че е по-добре да не са заедно.

Съгласна съм!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
А и всички казват че Пейтън винаги ще е там и ще прачи на Брукас.... Добре да предположим, че Лукас се събере с Пейтън - тогава ще стане точно обратното, Брук винаги ще е там, а тя истински обича Лукас, и той така твърдеше, тъй че не ми се вярва пак да си станат приятели и да се правят че са само такива - не и след всичко което преживяха, не и след всички неща които Лукас направи за нея и след всички доказателства за любовта му..........

Иначе мерси за снимките 4.gif 4.gif 4.gif
seduction_55
QUOTE(James towel keeper @ Aug 25 2006, 19:49) *

Добре да предположим, че Лукас се събере с Пейтън - тогава ще стане точно обратното, Брук винаги ще е там
Точно така ще е.И в двата случая,трети човек ще е там.Ако се съберат Пейт и Лукас,Пейт постоянно ще се измъчва заради Брук-едно че я предава,другото,че Лукас може би още я обича.
*PeyT*
Ае Лукас най-после веднъж завинаги трябва да избере - т`ва е! Не може вечно да ги сменя! Той самия трябва да се убеди коя обича повече, защото, че и двете са в сърцето му няма спор! А и това за излиянията пред Брук...думите не винаги се пълнят със съдържание, освен това той сякаш сам си внушаваше и си навиваше такъв, че тя е жената на живота му...не може просто така изведнъж да го почувства..."Пейтън трябва да бъда с теб. Усещам го със сърцето си", "Брук, аз съм момчето за теб..сърцето ми е с теб" и т.н да не говорим,че дори им пише еднотипни писма biggrin2.gif ..Пфф..все някога Пейт ще му признае, че е влюбена в него през новия сезон ще видим пак к`во ще стане....дано поне най-после да стане нещо м/у тях, много ми се иска...но без да се крият, разбира се! smile.gif
James towel keeper
Съгласна съм с това, че Лукас трябва най-накрая да направи своя избор, вече ми става гадно за двете приятелки, задето се разделят така.....
Но не съм съгласна за думите - според мен бяха искрени, и няма да успорваме че Лукас обича Брук.... То е ясно.... smile.gif Няма смисъл да се залъгвате с това, че я обича обича я!

Абе да ви кажа честно ако в новия сезон Лукас не избере една от двете, лично ще отида и ще си го взема за мене 18.gif Писна ми да се куми, честно момичета, дайте да организираме една хайка и ако не се реши, да идем да му дадем кураж! 18.gif
LeYtOn
Така , днес се бях разровила в ФФ и открих страхотни неща сложени от една голяма фенка на Lucas ♥ Peyton smile.gif Реших да ги споделя й с вас , но са доста и сигорно страницата ще се зарежда бавно , но пък съм сигорна ,че ще ви харесат и тарпението ще си струва biggrin2.gif

IPB Image
http://img215.imageshack.us/img215/9877/page2rx6.png
http://img167.imageshack.us/img167/5135/page1ey3.png
http://img215.imageshack.us/img215/5392/page3nc8.png
http://img81.imageshack.us/img81/50/page4nc6.png
http://img81.imageshack.us/img81/5881/page5cw7.png
http://img167.imageshack.us/img167/8889/page6vg8.png

Ето й продължението
http://img215.imageshack.us/img215/3011/page8rj1.png
http://img86.imageshack.us/img86/736/page9rv9.png
http://img215.imageshack.us/img215/5103/page10zc8.png
http://img215.imageshack.us/img215/848/page11oa7.png
http://img167.imageshack.us/img167/6932/page12cv5.png
http://img223.imageshack.us/img223/8764/page13qi2.png
http://img167.imageshack.us/img167/6858/page14ts5.png

Edit:Когато става въпрос за много снимки или за големи тапети,може да сложиш един и останалите да ги дадеш като линкове. Също така избягвай двойните постове. smile.gif Все пак правилата са за всички,нека ги уважаваме!!! IPB Image
Mrs.Ackles
LeYtOn , мерси много! Всички са страхотни! worthy.gif icon_peace.gif
*PeyT*
На мен пък нито една от снимките не ми излиза... blink.gif sad.gif sad.gif
p0l43t0
Тази двойка много я харесвам...Лукас по ми харесва с Пейтън...Снимките са супер 4.gif
eL
2hi[1].gif на всички които не ме познават. Казвам се Елица, едно Лейтънче от старата тайфа happy.gif Виждам че се множим с всеки изминал ден go_team.gif Благодаря ви за всички готини уолчета, банерчета и аватарчета ... бая сте поизписали докато ме нямаше 16.gif
Вече не помня откога не съм писала в любимата си тема ... но след такава сцена, няма как да не коментирам :
IPB Image

QUOTE(James towel keeper @ Aug 25 2006, 19:49) *

няма да успорваме че Лукас обича Брук.... То е ясно....

Аз ще упорствам пък happy.gif Не е много ясно да ви кажа.И без очила можеш да видиш, че връзката на Брук и Лукас не върви.Той постоянно се опитва да й угоди, да й докаже любовта си, но това е трудно постижимо, поради простата причина че и Люк,самия не е убеден в силата на чувствата си.
Да вземем например сватбата - когато Брук каза на Лукас да не говори с Пейтън ... тогава той въпреки 'забраната' го направи 2 пъти. Да не говорим как на церемонията си я огледа от горе до долу с влажния си поглед тип "Чад " и й каза : "О изглеждаш добре ". Защо не я допуска вътре ли ? Ще й подскажа на Брук ... Пейтън е това което му липсва, за да се запълни празнината в сърцето му ... Осъзнай го Бруки ... rolleyes.gif
Да, обаче ще кажат някои - Лукас редовно казва на Брук : "обичам те" ...
Хмм ... има една поговорка, която аз много обичам : " Любовта не се изрича с думи, тя е в действията на хората." Лукас не отговори на Брук, защото несигурен във вярността на неговото "I love you". Той може да се самозалъгва, но неговите действия ни показват какво иска ... a това определено не е Брук 10.gif
Всички сме съгласни, че Пейтън беше объркана, самотна и с разбито сърце през 2-ри че и целия 3 сезон, когато разкри толкова тайни за себе си. Марк е казал, че Лукас ще бъде с разбито сърце.Ако се замислиш за момент върху Л/П ще осъзнаеш че тия двамата са, като огледално отражение.Значи той ще преживее АБСОЛЮТНО СЪЩОТО НЕЩО , което изпитваше Пейт от началото на 2сезон до края на трети - отчаяние,болка, разочерование (когато Пейтън осъзна,че Джейк й се изплъзва). Джейк беше нейната стабилна и здрава връзка която постепенно изчезна от живота й, Лукас е в същата позиция.
Когато й се случи това, тя нямаше на кого да се опре освен на Лукас, защото само той разбираше какво преживява и как се чувства.(След смъртта на Ели само Лукас беше този, който я успокои и й каза че :"Всичко ще се оправи ".)
Повече от сигурно е че Лукас ще извърви същия път и пак Пейтън ще е момичето, което ще е до него и ще му помогле да преодолее трудностите.Пейтън вече не се страхува от чувствата си (както беше в 1ви сезон) ... тайната й е разкрита.И точно Джейк беше човека, който трябваше да й отвори очите, да й каже че момчето което обича не е ТОЙ , а Лукас. Въпреки че според мен тя, дълбоко в сърцето си винаги го е знаела, но се е страхувала да си го признае. Въпреки че той е с Брук, Пейтън трябва да му каже как се чувства,защото не би могла да продължи напред без да знае какво изпитва. Всички сме били влюбени и знаем, че когато следваш сърцето си не можеш да сбъркаш посоката, няма значение кой и защо стои на пътя ти, защото за теб не съществува нищо друго. wub.gif
Таа .. пак се отклонявам от началната си мисъл. По времето, когато Пейт си излее чувствата пред Лукас дано той също се постави в позицията на Пейтън и си зададе въпроса :"Ами ако Пейтън нямаше Джейк?! Той трябва да погледне в сърцето си и да прозре истината, която ще му отговори на въпроса - Защо отношенията му с Брук са обречени...
Има един дух, който го преследва навсякъде където отиде, тя е в мислите му и той не може да го скрие. Всъщност даже и не се опитва да го направи, защото като Пейтън и Люк не се страхува да следва сърцето си.(Всички Лейтъни помним 12 епизод на 1ви сезон IPB ImageIPB Image... охх сърцето ми се разхлопаsmile.gif)
За Лукас, Пейтън е САМО приятелка - но защо тогава всички останали твърдят обратното? Брук, Джейк ... та даже и 'новота' Рейчъл е убедена че м/у двамата има нещо различно. Затова и Пейт търси бряг на всичките си проблеми именно при Лукас, а той има нужда постоянно да я закриля или спасява. Всеки е преследван от сянката на другия, това е просто онова НеЩ0, което "Винаги ще е така ". Защото когато очите говорят и думите са излишни ... ТОВА СЪС СИГУРНОСТ Е ЛЮБОВ !(който не ми вярва значи никога не е бил влюбен inlove.gif )

п.с. Егати мнението дето стана ... цяло есе 16.gif Понягога почна ли, не мога да се спра 18.gif
_HriS_TinA_
peace1.gif ХеЙ и от мен ... и аз имам 4естта да се нарека "стар6а" Лейтън фенка happy.gif ... тААА аз съм Хрисс ии... WeLCOME, добре сте ни до6ли вси4ки нови фен4ета на LeYtOn-ите !

Бла-а-а-а-ааААА......ТФА СЕ КАЗВА ПОСТ ohmy.gif shocking.gif 3.gif blink.gif .... хахахах или по-то4но тва си бе6е 4исто "ПОСТ-ИЩЕ" 18.gif 18.gif

... аМммМММммм след вси4ко това мога само да кажа - "Слава тебе Еллл 4е те има " ... инъ4е кой 6те6е да ме кара да прекарвам "4асове" в 4етене на един-единствен пост , който просто те забива в земята и си казва6 ... " Ихааа как и дойде на ума да напи6е вси4ко това huh.gif .... " Мммм 4естно да ти кажа мило накара ме да се гордея 4е съм Лейтън фен ...

.. Даже ве4е се долавя "адвокатска ни6ка" .... Аа-а-аа...-Ъ-ъ-ъ-ъъ....хаххАаха брао милоу вси4ки Лейтъни се гордеем с теб 4.gif .. по-добра за6тита неможe да ни вкара6 bigwink[1].gif ... Хахахахах Брукаасите да му мислят ние сме си подсигорени с адвокат 1sun[1].gif ..!!!

blabla[1].gif .... Оффф кфи глупости говоря 3cip[1].gif ...аммм та така по темата ... и казвам едно голямо ... I agree с предният пост .. колкото до супер-сладкото им момент4е заедно ... бих казала 4е няма как (или поне ми се иска да няма ...) да ни заблуждават 4е не6то между тях 6те се слу4и ... ее .. кфа глупост казах ами 4е то си се е слу4вало ..слу4ва и 6те продължава да се слу4ва - и двамата се оби4ат ... кво пове4е от тва ?!.. хахах добре оба4е пове4ето хора си мислят 4е това си е 4исто приятелска оби4 и дрън-дрън ... хахах , но ето само хубаво погледнете тази снимка ето така демонстрирам - " blink.gif " хахахахах ... тааа какво виждаме те лелее - мале те се държът за ръце 5angel[1].gif - Какво по-голямо докавателство за искреност и всеотдайност и .... LOVE .. 59.gif ? ..И на4ина по който са го направили те ... и погледите им 1 (4).gif .. първа проба фффлиубени гълб4ета inlove.gif ....

ЕххХХХ Любов, любов .... IPB Image ...

IPB Image

Мммм тфа бе6е от мен .. скромни4ко , но от сърце... 18.gif
Bloody_Tears
ох бе хора...ще ме накарате да си променя мнението.smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(dqvol4e7o_mims @ Sep 8 2006, 13:05) *

ох бе хора...ще ме накарате да си променя мнението.smile.gif

Аз затова не съм за никой. Отговарям според сируацията и човека, който пита. Имам си тактика. 18.gif 18.gif
Е, почти вярно е. То покрай Елито как да не ги харесваш Лейтън, но пък има почитатели и на Джейтън... убедителни са. 18.gif Виждаш ли какво е трудно?

Ели, Хрис, 4.gif километрични постове. 4.gif
Devil^Rose^^
Такам за тази тема ще трябва да направим едно ограничение за дължината на поста 9.gif ............ не ме разбирайте погрешно, ако не покрива цялия монитор няма да се приема 18.gif 10.gif .. незнам дали се изразих правилно, но мисълта ми е че се радвам много на постовете ви bigarmhug.gif много ми липсваха това лято mad.gif И вече тайфата се събра видях че и Jordan e налице, Тедито си е тук, нещо авторката на темата се губи unsure.gif ....
Та вече ни зарадваха с момента от промото - Ели, мерси че го сложи тук да ни краси страничката happy.gif Няма как да пропуснем колко е щастлива Пейт, ми нормално кой й държи ръката и й се усмихва biggrin2.gif - е не така де 18.gif а както си го знаем
с влажния си поглед тип "Чад "
4potrivam[1].gif 1eyeb[1].gif
Сякаш може да отрече очевадното
IPB Imageда тя е тази за теб 10.gif happy.gif
orhideya
Та така,аз вече мисля,че си измених мнението относно двойките,т.е. вече се присъединявам към Лейтън агитката blush.gif ,е разбира се винаги ще си остане малка част от мен,която харесва Брукас,но тота е друга тема,та...защо ли си мисля,че след тези погледи ще има и красива целувка... wub.gif
IPB Image
LeYtOn
И аз реших да изкоментирам smile.gif Първоначално тази снимка ме зарадва много biggrin2.gif Като се има впредвид , че съм една голяма фенка на Лукас и Пейтън и отдавна чакам те да се съберат и най-сетне да са си щастлива ЗАЕДНО smile.gif Доста пъти изгедах промото и то само заради Лейтън.Много се радвах , но като се замислих малко в мен възникнаха няколко въпроса: Дали това не е поредната заблуда? Дали Пейтън не сънува или не си представя тази сцена ?Искренно се надявам да не е така , защото този път няма да им го простя на сценаристите mad.gif Искам да гледам позитивно на тази снимка и да се надявам тя да е началото на Завръщането на Лейтън като една щастлива и много влюбена двойка( каквато винаги са били ) 4.gif
А иначе нямам думи снимката е повече от невероятна , от далеко се усеща любовта между наще любимци biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Наистина как да не харесаш Лейтън след такива постове на Ел и Хрис!
Обаче аз сигруно за...........10000000 не знам си кой път ще кажа-АЗ СЪМ ЗА ЛЕЙТЪН,нищо че съм fenka_lucas_i_brooke-по старшите тука знаят че бях първо fenka_lucas_i_peyton,но по простата причина че аз съм 1 към 1 с Пейтън душевност,приятелки и най-вече в любовта-та точно за това съм Брукас фенка защото харесавм споделенета любов-то кой не я харесва blabla[1].gif blabla[1].gif blabla[1].gif Забелязвате ли че говоря не свързано!това е така защото съм на кръстопът-хахаха Лейтън или Брукас ,но честно ей тука го казвам пак-с който и да е Лукас аз ще съм щастлива защото и двечките многуууу си ги обичкам,пък и се пак ще намерят на другата някой!
2bye[1].gif 2bye[1].gif 2bye[1].gif Айде бай от мен нещо много се разписах напоследък ме прихвана от Елито с дългите постове 18.gif
LeYtOn
Ето и аватарче към този страхотен момент на Лейтън biggrin2.gif

IPB Image
*PeyT*
Ей, Лейтън фенчетата не сме били толкова малко! 3.gif 4.gif Страшно много ме изкефи поста на Peyton Sawyer..просто максимално изчерпателен, супер убеждаващ...няма просто с какво да я опровергаеш, ако ще да си най-върлият Брукас фен! 15.gif 3.gif wink.gif Няма какво повече да добавя, мисля само да кажа, че съм напълно съгласна с абсолютно всичко казано от нея! 4.gif
Go go Leyton! biggrin2.gif cool.gif go_team.gif worthy.gif bigwink[1].gif
scandalous_girl
Постът на Peyton Sawyer е наистина един от най-смислените и хубави постове в тази тема и въпреки че аз съм фен на Брукас не мога да скрия,че това,което е написала е много вярно. И все пак не мога да го приема. Не мога да схвана смисъла на всичко,което беше през 2 и 3 сезон,всичките тези излеяния на чувствата- Ако ми дадеш още един шанс,няма да те оставя да си тръгнеш; Искам да съм с теб, а не с Пейтън... всичко,което казваше Лукас през това време беше толкова красиво и накрая какво да излезе,че той не е бил искрен,че се е заблуждавал,че Брук не го обича наистина,че всичко е някаква голяма лъжа. Точно това ми е трудно да разбера и приема,за мен няма проблем Лукас да си беше с Пейтън,но ако това стане сега,след като се е случило всичко друго,след като той така отчаяно искаше Брук-и Лукас да се събере пак с Пейтън-просто това умът ми не може да го побере.
stanislava
Аз още не знам в кой лагер съм,но мисля че в този сезон Пейтън и Лукас най-накрая
ще се съберат.Брук няма да прости на Лукас,това че предаде доверието и за втори път и това ме кара да мисля,че края на Брукас е окончателен.Другото,което ме кара да мисля,че ще гледаме повече Лейтън този сезон са моментите от промото и снимките от спойлерите-ясно се вижда, че Хилари и Чад имат доста общи сцени от началото на снимките по 4 сезон а и си спомням,че Марк Шуон беше казал в едно интервю(някой го беше постнал тук,но не мога да се сетя кой- sorry.gif ),че отношенията на Лукас и Пейтън трябва да узреят,за да бъдат заедно.Може би този момент е дошъл biggrin.gif

Няколко аватарчета с новите моменти от промото wink.gif

ludoto_tedi
ехе какво повече да искам освен старата Лейтън групичка.Здрасти Ели и Хрис липсвахте ми .А и за да не стане офф да кажа аз като толкова върла Лейтън фенка вече се бях отчаяла.ама може ли вие се върнахте и естествено ми вдъхнахте още силички а и това промо уоуууу
LeYtOn
Ето малко Лейтън нещица за повдигане на духа който намерих.Айде Лейтън фенчета малко остана пречуствам , че 4ти сезон ще ни е любимия biggrin2.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.