![2hi[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2hi[1].gif)
на всички които не ме познават. Казвам се Елица, едно Лейтънче от старата тайфа

Виждам че се множим с всеки изминал ден

Благодаря ви за всички готини уолчета, банерчета и аватарчета ... бая сте поизписали докато ме нямаше
Вече не помня откога не съм писала в любимата си тема ... но след такава сцена, няма как да не коментирам :

QUOTE(James towel keeper @ Aug 25 2006, 19:49)

няма да успорваме че Лукас обича Брук.... То е ясно....
Аз ще упорствам пък

Не е много ясно да ви кажа.И без очила можеш да видиш, че връзката на Брук и Лукас не върви.Той постоянно се опитва да й угоди, да й докаже любовта си, но това е трудно постижимо, поради простата причина че и Люк,самия не е убеден в силата на чувствата си.
Да вземем например сватбата - когато Брук каза на Лукас да не говори с Пейтън ... тогава той въпреки 'забраната' го направи 2 пъти. Да не говорим как на церемонията си я огледа от горе до долу с влажния си поглед тип
"Чад " и й каза : "
О изглеждаш добре ". Защо не я допуска вътре ли ? Ще й подскажа на Брук ... Пейтън е това което му липсва, за да се запълни празнината в сърцето му ... Осъзнай го Бруки ...
Да, обаче ще кажат някои - Лукас редовно казва на Брук : "обичам те" ...
Хмм ... има една поговорка, която аз много обичам : " Любовта не се изрича с думи, тя е в действията на хората." Лукас не отговори на Брук, защото несигурен във вярността на неговото "I love you". Той може да се самозалъгва, но неговите действия ни показват какво иска ... a това определено не е Брук
Всички сме съгласни, че Пейтън беше объркана, самотна и с разбито сърце през 2-ри че и целия 3 сезон, когато разкри толкова тайни за себе си. Марк е казал, че Лукас ще бъде с разбито сърце.Ако се замислиш за момент върху Л/П ще осъзнаеш че тия двамата са, като огледално отражение.Значи той ще преживее
АБСОЛЮТНО СЪЩОТО НЕЩО , което изпитваше Пейт от началото на 2сезон до края на трети - отчаяние,болка, разочерование (когато Пейтън осъзна,че Джейк й се изплъзва). Джейк беше нейната стабилна и здрава връзка която постепенно изчезна от живота й, Лукас е в същата позиция.
Когато й се случи това, тя нямаше на кого да се опре освен на Лукас, защото само той разбираше какво преживява и как се чувства.(След смъртта на Ели само Лукас беше този, който я успокои и й каза че :"
Всичко ще се оправи ".)
Повече от сигурно е че Лукас ще извърви същия път и пак Пейтън ще е момичето, което ще е до него и ще му помогле да преодолее трудностите.Пейтън вече не се страхува от чувствата си (както беше в 1ви сезон) ... тайната й е разкрита.И точно Джейк беше човека, който трябваше да й отвори очите, да й каже че момчето което обича не е
ТОЙ , а Лукас. Въпреки че според мен тя, дълбоко в сърцето си винаги го е знаела, но се е страхувала да си го признае. Въпреки че той е с Брук, Пейтън трябва да му каже как се чувства,защото не би могла да продължи напред без да знае какво изпитва. Всички сме били влюбени и знаем, че когато следваш сърцето си не можеш да сбъркаш посоката, няма значение кой и защо стои на пътя ти, защото за теб не съществува нищо друго.
Таа .. пак се отклонявам от началната си мисъл. По времето, когато Пейт си излее чувствата пред Лукас дано той също се постави в позицията на Пейтън и си зададе въпроса :"
Ами ако Пейтън нямаше Джейк?! Той трябва да погледне в сърцето си и да прозре истината, която ще му отговори на въпроса - Защо отношенията му с Брук са обречени...
Има един дух, който го преследва навсякъде където отиде, тя е в мислите му и той не може да го скрие. Всъщност даже и не се опитва да го направи, защото като Пейтън и Люк не се страхува да следва сърцето си.(
Всички Лейтъни помним 12 епизод на 1ви сезон 

... охх сърцето ми се разхлопа

)
За Лукас, Пейтън е
САМО приятелка - но защо тогава всички останали твърдят обратното? Брук, Джейк ... та даже и 'новота' Рейчъл е убедена че м/у двамата има нещо различно. Затова и Пейт търси бряг на всичките си проблеми именно при Лукас, а той има нужда постоянно да я закриля или спасява. Всеки е преследван от сянката на другия, това е просто онова НеЩ0, което "
Винаги ще е така ".
Защото когато очите говорят и думите са излишни ... ТОВА СЪС СИГУРНОСТ Е ЛЮБОВ !(който не ми вярва значи никога не е бил влюбен

)
п.с. Егати мнението дето стана ... цяло есе

Понягога почна ли, не мога да се спра