Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ludoto_tedi
Jordan ами да ти кажа аз познавам само един ама той си е мой.ехеххе.майтапя се той е малък на 15 е.-лапе.tongue.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 31 2005, 01:14 PM) *

Jordan ами да ти кажа аз познавам само един ама той си е мой.ехеххе.майтапя се той е малък на 15 е.-лапе.tongue.gif

Няма ли някоя Пейтън.... rolleyes.gif
ludoto_tedi
е чесно да ти кажа не съм се оглеждала за Пейтън жсе пак съм момиче tongue.gif.може и да потърся ако искаш.smile.gif
Jordan
потърси де, току виж съм ти станал някой съсед 18.gif
ludoto_tedi
еми аиде ще се разгледам.ее а някоя Брук да намеря лиconfused.gifили ти искаш Пейтън.
Jordan
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 31 2005, 02:13 PM) *

еми аиде ще се разгледам.ее а някоя Брук да намеря лиconfused.gifили ти искаш Пейтън.

2thin[1].gif предпочитам Пейтън...може някой друг да пусне заявка за Брук 18.gif
хаха, стана сайт за запознанства.
Темата беше за Лукас и Пейтън... biggrin2.gif
ludoto_tedi
да прав си точно сайт за запознанства.е аз мисля да пусна тука някоя снимка.само да си избера.
Haley
QUOTE(rusi4kata^ @ Dec 30 2005, 10:41 AM) *

браво Haley само тъй 4.gif 4.gif 4.gif

За фенчета на Люк и Пейт съм винаги готов КАРТОФ biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif wink.gif
RoXXy_
QUOTE(Jordan @ Dec 31 2005, 03:34 PM) *

Темата беше за Лукас и Пейтън... biggrin2.gif

ми тя все още е.... 7.gif вие на чат го объпнахте biggrin.gif
ама айде няма да се правя на лоша, не ми отива 5angel[1].gif

OFF
аз пък веднъж видях Дан на улицата..хах
Jordan
QUOTE(Haley @ Jan 2 2006, 11:33 AM) *

За фенчета на Люк и Пейт съм винаги готов КАРТОФ biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif wink.gif

ау, много обичам картофи 18.gif
Eli_Baby
Хмм ми в началото много ми харесваха като двойка ама сега някак... blink.gif По-ми харесват Люк+Брук и Пейтън+Джейк rolleyes.gif Много са сладки!
^Mim0zKa^
В началото сякаш повече ми харесваха като двойка...незнам те всаштност не бяха точно такива....абе тяхната работа беше много обаркАНа ...сладки бяха но повече ми харесват Брук и Лукас ..нз според мен са един за друг!! wub.gif
rusi4kata^
ей хора,я ми кажете кои са ви любимите моменти с Лукас и Пейтън smile.gif мен лично най ме кефи като са в библиотеката ммм....точно някво такова необичайно място...абе направо супер мн им се кефя там 4.gif и на още доста места са супер,ама тука направо къртят biggrin2.gif вие кво мислите по въпроса biggrin.gif
Eli_Baby
На мен пък ми хареса в хотела когато косата и се оплете в верижката от Брук 9.gif Беше мноо хубаво че се усетиха че ще я предатът!
eL
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 4 2006, 01:12 PM) *

ей хора,я ми кажете кои са ви любимите моменти с Лукас и Пейтън smile.gif мен лично най ме кефи като са в библиотеката ммм....точно някво такова необичайно място...абе направо супер мн им се кефя там 4.gif и на още доста места са супер,ама тука направо къртят biggrin2.gif вие кво мислите по въпроса biggrin.gif

Mмм супер ... мн. яка идея rusi4kata^ моментите с Люк и Пейтън ... как да кажа ... еми мисля че е повече от ясно че всичките са ми любими rolleyes.gif ... затова малко ще се поизмъча но ще се опитам да пресъздам всички сцени, които са ми направили впечатление ... уфф а те са доста 16.gif 18.gif

Why are guys such jerks?
IPB Image
Guys? Or Nathan?

Lucas : You ever have something that you knew that you were better at than almost anybody else?
Peyton : Sex. --- Joke

IPB Image

Lucas and Peyton come inside, kissing each other passionately. Peyton kisses his stomach as she takes off his shirt and tie.
IPB Image

PEYTON: Dont need this (jacket)mm, or this. (tie)
LUCAS: Ive wanted this for so long.
PEYTON: Me too. And now we can have it.
LUCAS: No, no, no. I dont mean just that. I want this.
Lucas puts his hand over her heart.
IPB Image
LUCAS: You know? I want to be here. I want to have everything with you. I want it all. I want us, Peyton.
Peyton backs away, leaving a confused Lucas.
IPB Image
LUCAS: Hey, whats wrong?
PEYTON: This isnt supposed to be that.
LUCAS: Peyton-
PEYTON: Why couldnt you just leave it alone? (walks out)

Lucas: Hey. How are you feeling?
Peyton: Like hell. What are you doing here?
Lucas: You don't remember last night, huh?
Peyton: I remember Brooke took me to a party.
Lucas: A guy slipped you something in your drink. Brooke called me to help out.
Lucas: No, nothing happened! Brooke stopped him.
Peyton: God... IPB Image
Lucas: Alright, I'm gonna go wake her up, okay?
Peyton: Wait! Thanks. Again.
Lucas: I just wanted to make sure you were okay, alright?
Peyton: Lucas...
Peyton: I'm sorry.
Lucas: For what?
Peyton: All sorts of things.

Lucas: Thought you might want that back.
IPB Image
Peyton: I already have it.
Lucas: So do I. Tracks 8 and 11? Totally you. So what are you doing? Some sort of serrano thing for Brooke.
Peyton: Why would I do that?
Lucas: Well I asked you first.
Peyton: Look, don't underestimate Brooke. She's full of surprises. It's just part of her charm.
Lucas: She told me to listen to track 13. There are only 12 songs.
Peyton: Honest mistake. biggrin.gif
Lucas: So listen, I don't have a lot of quiet time these days. You mind if I just sit and read while you draw!
IPB Image
Peyton: As long as you don't act out the parts.
Lucas: Alright.

Peyton walks by with a friend. Lucas comes out of the locker room and stops her...
PEYTON: Whats up?
LUCAS: I lied. Okay I cant bury what happened between us.
PEYTON: Lucas, Brooke is my best friend. And shes your girlfriend.
LUCAS: I know. But
PEYTON: But nothing. Okay? Thats where were at right now. Its not fair to her to make a big deal out of what happened. It didnt mean anything. Im sorry. (turns to leave)
LUCAS: Peyton. (Pulls her back and kisses her. Then she kisses him back)
See? It does mean something.
IPB Image
PEYTON: It cant
LUCAS: But it does.
PEYTON: Lucas, youre dating Brooke.
LUCAS: I know. And shes great. Okay? But, shes not you. Look ever since you came to my room and you told me how you felt about me Ive been hiding with Brooke. Okay? Ive been trying not to get hurt again. I dont want to hide anymore.

PEYTON: Even if we could be together, what makes you think it would work?
LUCAS: Cause I feel it in my heart. Dont you?
PEYTON: Yes....

Peyton: This is so wrong. Sneaking around behind Brooke.
Lucas: Do you think that's part of it?
Peyton: Part of what?
Lucas: Us. You know, that this is wrong. Somehow it makes it feel deeper.
Peyton: Lucas, Brooke and I have been best friends since elementary school. We've always put our friendship before guys. Do you really think I'd risk losing my best friend over a fling? Cause I wouldn't do that.
IPB Image
Lucas: Okay. Look I don't want to hurt Brooke. And I don't want to come between the two of you. But, I have to be with you.

PEYTON: I was so afraid you werent going to wake up.
LUCAS: What? And miss out on being with you?
IPB Image
LUCAS: Sure could you just give me a few days to straighten up? Okay? Then well tell her together. Like we said. Besides, were not exactly going to be dating in the mean time, you know? (They kiss but Peytons phone rings.

да споменавам ли пак че всичките ми харесват ?? 4.gif 3.gif защото продължа ли в същия дух мога да постна мнението си след...седмица?? 18.gif Е това е ... повече не можах да издържа.. 10.gif ( повечето знаем английски така че ...ENJOY IT !! 4.gif
Haley
Радвам се, радвам се biggrin2.gif biggrin2.gif

p.s:В невероятната Горна къде живееш-Пролет или до гарата или след центъра
rusi4kata^
Peyton Sawyer направо ми идва да те разцелувам...хааха незабравими моменти си сложила worthy.gif мерси мноооооооого smile.gif smile.gif smile.gif бтв на мен не ми харесва онзи момент на купона у дан,когато за първи път отидаха да се...тъттт хаха,защото тя тогава много гадно го отряза лукас,а тои милия и каза такива хубави думички...както и да е,но всички други моменти са просто...пффф как да кажа-НЕВЕРОЯТНИ smile.gif
ludoto_tedi
браво Peyton Sawyer найстина най-яките им моменти си сложила.а и диалозите към снимките са просто ....уау!:)
Jordan
QUOTE(Haley @ Jan 6 2006, 09:30 AM) *

Радвам се, радвам се biggrin2.gif biggrin2.gif

p.s:В невероятната Горна къде живееш-Пролет или до гарата или след центъра

аааа има и други от тук. не съм само аз 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif
eL
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 6 2006, 04:18 PM) *

Peyton Sawyer направо ми идва да те разцелувам...хааха незабравими моменти си сложила worthy.gif мерси мноооооооого smile.gif smile.gif smile.gif бтв на мен не ми харесва онзи момент на купона у дан,когато за първи път отидаха да се...тъттт хаха,защото тя тогава много гадно го отряза лукас,а тои милия и каза такива хубави думички...

Oo да Дени сетих се за този момент 8.gif наистина е незабравим ...ще се опитам да пресъздам и него :
Lucas: So I'm confused. You want to be anonymous...and you let the world watch you on a web cam.
IPB Image
Peyton: The world isn't watching me... but I guess you are.
Lucas: Okay, the point is... you want to express yourself but you don't want people to know it's you.
IPB Image
Peyton: I guess I'm just a riddle wrapped in a mystery inside a bitch.
IPB Image
Lucas: Or maybe just a tortured artist.
Peyton: Look, I don't need you defending me and my work.
IPB Image
I don't need you analyzing it or interpreting me either. And in fact, I'm pretty sure I don't need you at all.
Lucas: Pretty sure?
IPB Image
Jordan
Peyton Sawyer ти си психично ненормална 8.gif
Как ги измисляш такива готини неща, нямам думи...само 1clap[1].gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 1clap[1].gif
eL
QUOTE(Jordan @ Jan 6 2006, 05:59 PM) *

Peyton Sawyer ти си психично ненормална 8.gif
Как ги измисляш такива готини неща, нямам думи...само 1clap[1].gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 1clap[1].gif

Хеххе smile.gif) стига бре Jordan.... не ме изкарвай толкова емоционално нестабилна 4.gif Благодаря ти за ... незнам как да го нарека .... положителния анализ на душевната ми същност happy.gif
Радвам се че "творчеството ми" се харесва ... нали това е целта в края на краищата ... да сме полезни един на друг smile.gif
rusi4kata^
ами аз няма да ви преча да се описвате blush.gif само исках да кажа едно голямо мерси на Елито smile.gif
_HriS_TinA_
Оооо Ел жестоко е наистина wink.gif

Ммммм в едно форум4е намерих този пост и се влиубих в него кратко и ясно biggrin2.gif ....

One Tree Hill: Lucas to Peyton

1: Brooke's great, but she's NOT you .
2: I don't wanna hurt Brooke, but I have to be with you.
3: I wish we could just fast forward these next 6 months. This messed up thing with Brooke. So we could just be together.

CLEARLY, Peyton is his only ONE!
Mimi
На мен Лукас и Пейтън не ми харесват като двойка.Лукас и Брук са супер двойка. wink.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 8 2006, 01:36 AM) *

Ммммм в едно форум4е намерих този пост и се влиубих в него кратко и ясно biggrin2.gif ....

3: I wish we could just fast forward these next 6 months. This messed up thing with Brooke. So we could just be together.

8.gif 8.gif 8.gif
rusi4kata^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 8 2006, 01:36 AM) *

Оооо Ел жестоко е наистина wink.gif

wowwwww biggrin2.gif страхотни думи 4.gif 4.gif 4.gif
eL
Намерих какво казва Mark Schwan за отношенията м/у Лукас и Пейтън в края на 2ри сезон 4.gif :
IPB Image
-On Lucas and Peyton--I think that when you have intense feelings for someone, especially at that age, there are always embers that remain, just waiting for a whisper of oxygen to spark things again. (Again with the fire theme.) We left them on the beach in a fairly vulnerable state. With a whole summer together ahead of them. And I believe there was a bit of a breeze blowing, too...

И едно страхотно интервю набарах happy.gif направено от фенове на сериала, който питат Марк за Л/П :
Dear Mark, First I would like to thank you for taking some time to answer my questions. You rock! Anyway, I was wondering about Lucas and Peyton. Their relationship has changed a lot during the whole first season...yet they have never actually been together. I was wondering if they will ever actually date....maybe not this season or the season after that, but sometime before the show ends? I don't know why, but their relationship intrigues me.

No, Kelly. You rock! Their relationship intrigues me, too. And never say never. I think when you cross paths with someone in an impetuous, passionate, aching sort of way - whether it actually becomes something or not - there are always embers that remain. Maybe the air catches those embers and sparks them to life again. Maybe not. I think Lucas and Peyton have much to learn about each other and whether it is to be romantic or not, they will always be in each others' lives in an important way. And more so than what we've seen lately, I think. --Mark Schwann
~*~*~
Mark : I think you're doing a great job with the show!You rock! But my question is : Do you think Lucas and Peyton's realationship will ever be explored romatically again, because before in S1 they were very 'into' eachother and now they're just friends...will there ever be more there?
I think Lucas and Peyton had something really intense - something that they weren’t even ready to deal with. I’m not sure if they will ever be ready to deal with it. But I think it’s naпve to think it just went away forever… --Mark Schwhan
~*~*~
_HriS_TinA_
Oooo Ел тва си е направо златно.......10x wink.gif
Haley
QUOTE(Jordan @ Jan 6 2006, 05:20 PM) *

А не не 9.gif 9.gif 9.gif.Аз само съм родена там,но иначе си живея в СФ-то.Ама всяко лято до преди 2 год бях там biggrin2.gif .
Haley
QUOTE(Jordan @ Jan 6 2006, 05:20 PM) *

А не не 9.gif 9.gif 9.gif.Аз само съм родена там,но иначе си живея в СФ-то.Ама всяко лято до преди 2 год бях там biggrin2.gif .

P.Sawyer да знаеш,че си злато 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
mirka
Определено Лукас и Пейтън не са ми любимата двойка,но намерих някой неща
,които си мисля,че ще ви харесат,(ако не сте ги виждали,де 10.gif )
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
rusi4kata^
еми някои сме ги виждали,но все пак thanks,че си си направила труда smile.gif бтв кажи защо Пейтън и Лукас не ти харесват като двойка... 10.gif
dimitar1212
И аз се присъединявам към малкото ,които не харесват Лукас и Пейтън като двойка.А те не стават за двойка,защото са прекалено еднакви нямат с какво да се допълнят взаимно.Но пък ака сценаристите ги съберат отношенията между Брук и Пейтън доста ще се изострят-абе направо ще стане война,има да хвърчи перушина.
eL
QUOTE(dimitar1212 @ Jan 13 2006, 05:47 AM) *

И аз се присъединявам към малкото ,които не харесват Лукас и Пейтън като двойка.А те не стават за двойка,защото са прекалено еднакви нямат с какво да се допълнят взаимно.Но пък ака сценаристите ги съберат отношенията между Брук и Пейтън доста ще се изострят-абе направо ще стане война,има да хвърчи перушина.

Никой не е казал че трябва да ги харесваш като двойка. blink.gif 4.gif И аз съм на същото мнение, че са прекалено еднакви но въпреки всичко тяхната "връзка" на мен винаги ще ми бъде по-интересна. 3.gif Незнам защо ама в отношениенията им има някаква магия rolleyes.gif ... не е точно приятелство, или пък някаква обсебваща магнетична любов ... просто 2 души , които само с един поглед могат да се разберат ... и това според мен е мн. по-ценно от всичко друго.tongue.gif Абе обичам си ги.8.gif
Ето нови снимчици

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Хихии и малко сравнения от 2те "пътешествания" 4.gif

ПРЕДИ :
IPB Image

СЕГА : IPB Image
rusi4kata^
оххх кви яки снимчици smile.gif миси Ели worthy.gif smile.gif
Devil^Rose^^
този път са се сетили да измият колата 18.gif ...
много хубави снимчици P Sawyer 4.gif както винаги успяваш да ни зарадваш, продължавай все така wink.gif
ludoto_tedi
ето малко техни снимки:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
paynera
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 14 2006, 04:58 PM) *

този път са се сетили да измият колата 18.gif ...
много хубави снимчици P Sawyer 4.gif както винаги успяваш да ни зарадваш, продължавай все така wink.gif

Е ми то при първото пътуване доколкото си спомням валеше дъжд, нормално е да е по-мръсничка колата! wink.gif

Иначе по темата:
Кефят ме като двойка - да! Ма то като се замисля всички двойки във филма ме кефят! Даже в първи сезон се чудих с кой повече предпочитам да е Лукас - дали с Брук или с Пейтън! Същата дилема имах и при Карън - дали да е с Анди или с Кийт! Но определено любимците във филма като двойка са ми Нейтън и Хейли, но тва не е по темата така че няма да се отклонявам!
Но при така стеклите се обстоятелства бих искал Нейтън да е с Хейли, Карън да е с Анди, Пейтън да е с Джейк, Брук да е с Лукас, Кийт да е с Джулс (или както там й е истинското име), Маут да е с Ерика Марш, Скилс да е с Бевин и всички да са повече от щастливи! 4.gif Ха! Аз май измислих финала, а?
^Mim0zKa^
QUOTE(paynera @ Jan 15 2006, 06:22 PM) *

Е ми то при първото пътуване доколкото си спомням валеше дъжд, нормално е да е по-мръсничка колата! wink.gif

Иначе по темата:
Кефят ме като двойка - да! Ма то като се замисля всички двойки във филма ме кефят! Даже в първи сезон се чудих с кой повече предпочитам да е Лукас - дали с Брук или с Пейтън! Същата дилема имах и при Карън - дали да е с Анди или с Кийт! Но определено любимците във филма като двойка са ми Нейтън и Хейли, но тва не е по темата така че няма да се отклонявам!
Но при така стеклите се обстоятелства бих искал Нейтън да е с Хейли, Карън да е с Анди, Пейтън да е с Джейк, Брук да е с Лукас, Кийт да е с Джулс (или както там й е истинското име), Маут да е с Ерика Марш, Скилс да е с Бевин и всички да са повече от щастливи! 4.gif Ха! Аз май измислих финала, а?

Хахахаха да определено! Щеше да е много яко ако свар6и така ама......незнам ! Ще видим smile.gif
eL
хех smile.gif Пак ще се изживявам като пресъздател на сцени bigwink[1].gif :

IPB Image
Lucas: It's about time. I knew you couldn't go an entire summer without doing something in here.
IPB Image
Peyton: Whatever. You don't know me.
Lucas: Oh, I think I do
IPB Image

IPB Image
Lucas: Of course I'll go with you, not every day I get to...
IPB Image
Lucas: l o v e being THAT GUY for you!

e тук за мое олеснение не си говорят ами слушат музика май... happy.gif :
IPB Image

IPB Image
_HriS_TinA_
Ел със стрaхотен пост и сним4ици радва6 !!!!!! 8.gif Ей тва е велико :

IPB Image
Menna
Намерих един невероятен клип с двамата 3.gif
Свалете си го няма да съжалявате,въпреки че е доста тъжен,но е страхотен 3.gif 3.gif worthy.gif

Slipped Away - Avril Lavigne
Lucas dies in a car accident and Peyton's life is forever changed, she misses him and thinks about him all the time. She's mourning her loss.

http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=1JZEBPI...262CVUZQKKS8FPH
_HriS_TinA_
Ето няколко тяхни анимирани целувки - красота, любов .... абе много им се радвам wink.gif :

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
rusi4kata^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 18 2006, 11:35 PM) *

Ето няколко тяхни анимирани целувки - красота, любов .... абе много им се радвам wink.gif :

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

оххх майко супер яки са тези 4.gif особено втората...лукас как я поглежда отначало просто не истина wub.gif направо ми се къса сърцето като го видя тоя поглед blush.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 18 2006, 11:53 PM) *

оххх майко супер яки са тези 4.gif особено първата...лукас как я поглежда отначало просто не истина wub.gif направо ми се къса сърцето като го видя тоя поглед blush.gif

хихии дени раддвам се 4е ти харесват ...сега леко ги размених и първата ми стана на втора ама карай biggrin2.gif
rusi4kata^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 18 2006, 11:55 PM) *

хихии дени раддвам се 4е ти харесват ...сега леко ги размених и първата ми стана на втора ама карай biggrin2.gif

хихихи да усетих...даже си го промених поста biggrin2.gif ама са мн яки сериозно worthy.gif smile.gif
ludoto_tedi
не знам дали знаете че всъщност тази сцена е била снимана и е била 1-ви вариант - цък на тази когато Хейли ги хваща да се целуват в библиотеката,но са я отрязали.
ludoto_mimi
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 22 2006, 02:20 AM) *

не знам дали знаете че всъщност тази сцена е била снимана и е била 1-ви вариант - цък на тази когато Хейли ги хваща да се целуват в библиотеката,но са я отрязали.

Което ме подсети да разгледам всички изрязани сцени и това ми харесва много. 4.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 22 2006, 03:37 AM) *

Което ме подсети да разгледам всички изрязани сцени и това ми харесва много. 4.gif

ейййййй супер, много големи благодарности за линка, снимките са супер. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.