Абе направих нещо като есе в съседната тема

и понеже го писах 15 мин реших да го постна тук, защото има повече отношение към Лейтъните отколкото по онази другата тема

:
За мен винаги Брук е била за Лукас, това което Джейк за Пейтън. Вярвам че Лукас обича Брук. Да колкото и странно да звучи от моята уста ... и може би затова му е толкова трудно на Лукас да проумее някои неща. Както досега го правеше и Пейтън - тя се заблуждаваше през цялото време, като вярваше в собствената си лъжа. Вярваше че увличайки се по някого е достатъчно за да прекрати обърканите си отношения с Лукас. Същото направи и той. Това по никакъв начин не може да ме убеди обаче, че не знае какво иска. Напротив - тя беше човека който остави любовта на живота й да си отиде от нея. За Пейтън ... "Brooke had Lucas" и затова тя се отказа от него. Или поне се опита да го направи ... лъжейки себе си доста дълго.
Но погледнете нейните рекции ... когато спомените й нахлуха (flashback-а в 21 серия) Кой беше винаги до нея, когато имаше нужда ? Джейк ли ? Нейните действия я разкриха - въпреки всичко тя НИКОГА не успя да остави Лукас. Чакаше го, надяваше се ... не можеше повече да крие истината ... и накрая дори Джейк я видя.
Същото се случи с Лукас. Той се събра с Брук чак когато разбра че Пейтън има Джейк - нямаше друга възможност да бъде с нея. Вече я беше загубил. Поради тази причина започна да преследва Брук, защото вярваше че тя е "the one" ... но това някак винаги е било недостатъчно за Брук. Тя е наясно, че Лукас не може да я допусне до сърцето си, защото ТАМ все още има някой друг. Брук не е човека, с който Лукас е емоционално обвързан, който го разбира само с поглед и прониква направо в душата му. Тя не може дори да говори с него за тези неща (ако не си спомняте имам впредвид 9та серия на 3 сезон, когато Брук помоли Пейтън да говори за тях двамата с Лукас). И сега ще използвам прочутата фраза : "She's great, but she's not you". Лукас може колкото си иска да се заблуждава че обича Брук, защото само едно нещо е сигурно : Не може да убеди Брук по никакъв начин в любовта си, а устата му е винаги запечатана, когато трябва да каже нещо лошо за Пейтън. И Брук го знае - затова й е толкова трудно да понесе истината и факта че връзката им куца. Винаги призракът на Пейтън ще витае наоколо.
"Precious Peyton" е нещо което Лукас сам е издигнал на висота, която Брук не може да достигне. Тя е недосегаема и Брук дори не осъзнава че се стреми да я измести по всякакъв начин от там. Лукас несъзнателно я кара постоянно да се сравнява с нея и това адски я изнервя. Но той не го вижда поради простата причина че не я разбира и никога няма да може.
Mалко wallpeper-и и банери :

Искам да продължа тук Хаха

Имам желание - що пък да не пиша

: (мозъчето ми тия дни работи на пълни обороти, заради класното ми по литература

) Както казах по горе всичко е в реакциите ... И двамата казват еднакви неща на другите хора, а правят напълно различни. Да, казвали са много пъти - единият обича Брук, а другия Джейк. Но какво говорят действията им ? Този който е лудо влюбен в теб ще си тръгне ли, при първия телефонен разговор да се види с човек, който му е безразличен ? На кой се обади Пейтън, когато искаше да види Ели? на
Лукас. Кой се втурна в училището без колебания да спасява Пейтън ?
Лукас. Кой беше до нея, когато беше пияна като кирка(

)и отчаяна от живота, за да я убеди че всичко е наред ?
Лукас. Кой повярва в дарбата й и прати рисунките й да се побликуват във вестника? Лукас. Кой не може да каже нищо лошо за нея?
Лукас. Кой се притесняваше за Пейтън по време на бурята?
Лукас. Кой се обади на Джейк, за да може Пейтън да е щастлива ?
Лукас. Кой знаеше за спасяването на Дан от пожара ?
Пейтън. Кой беше до него, когато Дан се опита да го убие ?
Пейтън. Кой прекъсна връзката си с него за да може най-добрата й приятелка да не страда ?
Пейтън. Кой говори с Лукас, когато Брук спа с Крис ?
Пейтън(ако някой се сеща за още да ме допълни

) .... Оххх забравих си първоначалната идея заради това ...
п.с. Теди и Наси мерси мНноого милички за страхотните нещица

Райна великолепни са ... обожавам ги всичките

Пак ме зарадвахте максимално
hilarie добре дошла

Много се радвам че клуба на изкрейзалите Лейтън фенове се увеличава