Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
RoXXy_
това е само работа за Peyton_Sawyer bigarmhug.gif ....a btw нещо почнаха да ми харесват [много повече от преди] Пейтън и Лукас oops.gif
ludoto_tedi
ето желаните снимки:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

и още:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
а тук е толкова красива.......
IPB Image
че нямам думи!!!!
eL
QUOTE(RoXXy_ @ May 9 2006, 22:17) *

това е само работа за Peyton_Sawyer bigarmhug.gif ....a btw нещо почнаха да ми харесват [много повече от преди] Пейтън и Лукас

Aуу какво става rolleyes.gif Усещам някакъва манипулацийка тука Валенчее bigwink[1].gif Ш'та прайм ли Лейтън фенче ? bigarmhug.gif Виж колко хубаво звучи даже happy.gif
Теди, миличко 10х за снимчиците wub.gif ... плс само ще те помоля следващия път като постваш ... айде поизбирай ги по-мъничко да са ... че докато ми зареди страницата мнОоого зор видях dry.gif Или с линкчета, както си решиш ...хем и по-прилежно да е, да не разтягаме страниците biggrin2.gif
Сега се размотавам из нета и хоп ... какво да видя 3.gif натъкнах се на ПРЕКРАСНИ Лейтън клипчета ... направо се влюбих в тях ... да не говорим за госпожицата, която ги е правила ... толкова перфектно е съчетала с музиката ... че и кадрите, репликите ...охх worthy.gif трябва да ги видите 3.gif :

Lucas and Peyton - Hopeless.wmv
Другото го оставям като черешката на тортата ... любимото ми музикално клипче wub.gif Честно да си призная по-добре направен клип не бях виждала досега, а аз си колекционирам такива (имам около
150) ех че фукащо прозвуча т'ва 16.gif 18.gif
Освен всичко друго е и първия клип, който е спечелил толкова награди ... Ето скив' Лейтъни :
*BLA BEST CHARACTER 6/05*
*BLA BEST MUSIC RU 6/05*
*FHA BEST TEARJERKER 7/05*
*WS&T MOST NOTABLE TELEVISION 8/05*
*CGA BEST POV 9/05*
*SNA BEST TearJerker 10/05*
*FAA BEST DRAMA 10/05*
*RWA BEST CHARACTER 10/05*
*M8BA BEST SONG 11/05*
*SA BEST CharacTER 12/05*
*SA BEsT TEARJERKER RU 12/05*
*BFP BEST EDITING 12/05*
*EDA BEST SONG USE 1/06*
*EDA BEST P.O.V. 1/06*
*EDA BEST CHARACTER RU 1/06*
*SEA BEST EDITING 1/06*
*FNA BEST CHARACTER 1/06*
*Video Elite MV AWard of excellence 2/06*
*BHA BEST VIDEO 4/06*
*BHA BEST EDITING 4/06*
*BHA BEST ANGST 4/06*
*BHA BEST CHARACTER 4/06*
*BHA BEST POV 4/06*
*BHA BEST TEARJERKER 4/06*
*BHA BEST USE OF SONG 4/06*
*CDA BEST CHARACTER 4/06*
*CDA BEST DRAMA 4/06*
*CDA BEST EDITING RU 4/06*
*CDA BEST USe of song 4/06*
*BHA CHOICE VIDEO #10 4/06*
*BiSa Best Angst RU 4/06*
*SSA HONERABLE MENTION 4/06*

Естественно че е на любимката ни Пейтън ... и с лек Лукас/Пейтън привкус happy.gif Авторката ми е приятелка bigwink[1].gif
IPB Image
Peyton - waiting.mpeg
п.с. Линковете са директни mrgreen[1].gif
ENJOY
4.gif
Devil^Rose^^
Разкошни са !!! 3.gif
Страшно благодаря Ели happy.gif Приятелката ти е сътворила нещо наистина невероятно. А може ли да се друпне това клипче rolleyes.gif ... А за първото мисля че го имам песента е на Big Dume нали ? И на мен ми е любимото 10.gif едно че песента е невероятна и после е направено с голямо майсторство worthy.gif всяка награда си е напълно заслужена smile.gif
ludoto_tedi
ели съжалявам нямах по малки а искам да е по прилежно като са така ама щом не ви харесва няма да поствам повече снимки.
eL
QUOTE(ludoto_tedi @ May 11 2006, 21:16) *

ели съжалявам нямах по малки а искам да е по прилежно като са така ама щом не ви харесва няма да поствам повече снимки.

Eee Теди глупости ся blink.gif ... как да не ни харесват ?? huh.gif няма такова нещо, прекрасни са направо. bigarmhug.gif Мисълта ми беше да ги избираш по малко като брой (примерно там където изглеждат най-добре на скрийншотовете) защото иначе става като слайд ... и голяма мъка се получава докато заредят 4.gif 10х и продължавай в същия дух ... не си длъжна да се съобразяваш с мен tongue.gif
Приятелката ти е сътворила нещо наистина невероятно. А може ли да се друпне това клипче

Хмм миличко ... уф ама и аз как съм обяснила 16.gif : наградите са за 2рия клип ... незнам дали те разбрах правилно ... явно него не можеш да изтеглиш rolleyes.gif Ще ти дам друг линк, дано той да свърши работа 4.gif http://media.onetreehillonline.de/index.php?fanvideos
Гледай го Нинче ... много ще ти хареса
ludoto_mimi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 11 2006, 20:47) *

... А за първото мисля че го имам песента е на Big Dume нали ?... песента е невероятна ...

T'ва клипче и на мен много ми харесва. Има го в датата, където ги качвах преди, ама вече не може... dry.gif Ако на това клипче му пишеше изпълнителя и песента, нямаше изобщо да го отворя, обаче не ги пишеше и тръгнах да търся по текст и пак нищо не намерих(тия даже и лирикс нямат в нета) и накрая Елито ми каза кои са и как се казва песента. wub.gif Групата е супер. happy.gif
toxicnorkys
Благодаря ludoto_tedi снимките са много хубави , даже прекалено много нали все пак на тях са нашите любимци smile.gif А Peyton Sawyer клипчетата са великолепни просто останах без дъх , а ако имаш още клипчта давай ги насам , защото аз да си призная чесно мойта колекция от клипчета с Лейтън са малко , но се надявам , че с ваша помощ ще се овеличат biggrin2.gif
ludoto_tedi
eто малко арт на Лейтън:
IPB Image

IPB Image
toxicnorkys
За пореден БРАВО на ludoto_tedi великолепни са продължавай все така да ни радваш 4.gif
ludoto_tedi
Eто Това клипче ми напомни за пореден път защо ги обожавам толкова!!!

IPB Image
GaRgAmElKa
те са супер сладки 4.gif
eL
QUOTE(ludoto_tedi @ May 13 2006, 18:40) *

Eто Това клипче ми напомни за пореден път защо ги обожавам толкова!!!

Теди, мерсаж за клипчето. bigarmhug.gifТрябва ли да споменавам колко ме радва или то се подразбира rolleyes.gif Far Away e една от любимите ми песни на Nickelback worthy.gif
P.s. това клипче много мe трогна ... Разтършувах из мрежата... и както се случва обикновенно съвсем случайно попаднах на друго клипче, правено на същата песен ... че и Лейтънско 10.gif biggrin2.gif Както казват хората : С един коршум - 2 заека. happy.gif Ето го и него :
IPB Image

P.s.2 - можем после да обменим мнения кое повече ни харесва, нещо като изпит на една и съща тема с еднакви материали 18.gif biggrin.gif

p.s.3 - скоро, съвсем скоро ще завърша и моето клипче на Люк и Пейт - хех happy.gif няма да казвам на кого е песента само ще издам че е българска bigwink[1].gif
ludoto_tedi
добре съгласна съм ето едно клипче от мен(не е мое де)
Pairing: Lucas and Peyton
Note: Must have quicktime to view.
Thoughts: I finally finished the vid I started after the finale. This vid has a lot of different meanings to me. It's told from Peyton's POV, how she still has these feelings and memories of her and Lucas which she is struggling with. It's her journey to rediscovering her feelings for him. I put a lot of emotion and time into this so I hope you enjoy it. Feedback is greatly appreciated.
Link: http://download.yousendit.com/810AAB614E449E55
toxicnorkys
Клипчетата са страхотни меси и на двете мацки , че ги споделихте с нас 4.gif
Nasi
Лейтън фенове!!!!!!! Намерих една огромна колекция от клипчета за Лукас и Пейтън:

http://www.freewebs.com/hopelessromantic7/onetreehill.htm

Дано съм ви зарадвала!!!

ПС: Ели чакам клипчето ти!
ludoto_tedi
Наси миличка казвала ли съм ти колко много те обичам smile.gif
Nasi
Съвсем нови снимки на Хилари. Излезнали са вчера в някакво списание.

http://www.othgallery.com/events_upfront003.html

не давам линк към снимките, защото не излизат.
toxicnorkys
Еееее супер снимки на Хилари много е готина на тях 4.gif
ludoto_tedi
толкова е красива:
IPB Image

а тук е такава сладурана!!! 3.gif ето защо я обичкам толкова...толкова е луда:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
RoXXy_
3.gif верно е много яка Хиларито...супер снимки Теди bounce.gif
toxicnorkys
На първата и последната снимка Хилари е много карасива 4.gif , а на другите е голяма сматарочка. Обожавам я тази лудетина biggrin2.gif
CiNdEreLLa``
Абе Лукас си е добре с Брук!Въпреки,че и с Пейтън са големи сладури ... [color=#CC66CC]
ludoto_tedi
oооооооооооооооооо сладурковци
IPB Image
вижте къде и е ръката 3.gif 10.gif biggrin2.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image
eL
Aaaaaaaaaaa миличко направо ме разби с тия снимки ... от преди 2 дена са ... пресни, пресни biggrin2.gif Велики са тия двамата простооо 8.gif Много благодаря Тедка bigarmhug.gif

п.с. Лейтънчета клипчето ми е напълно завършено, влезте в темата за музикалните клипчета ... след околко петнадесетина минутки ще дам линк. Правих го 3 седмици и половина .... wacko.gif подробна информация за него -след минутки 10.gif
ludoto_tedi
милички фенчета на Лейтун остава да кажете че не сте доволни от моето домашно за днес хихи biggrin.gif
ето и едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=4OT2n5Yd6u8...%20OTH%20leyton с песента Miss Independent на Кели Кларксън страхотно е и аз обожавам песента така че радвайте се .....
toxicnorkys
Евала ludoto_tedi worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Нямам думи да ти опиша колко много ме зарадва великолепни снимки , а съм и 100000000 % обедена , че и клипчето е великолепно. Много си ги ловкам тия двамата хубавци biggrin2.gif
ludoto_tedi
eто и последното за сега
IPB Image

IPB Image
GaRgAmElKa
тединка браво на тебти си супер 4.gif
Menna
Сега ще оправя поста blush.gif ,само исках да видя дали ще отиде на нова старница.

Edit:Не отиде,но ще ми разрешите повторен(Мими? rolleyes.gif ),защото държа да е на нова страница blush.gif
И за да не става офтопик-Теди благодаря за снимките 4.gif
Menna
Преди всичко искам да обясня двойния ми пост-тъй като настоящия ще е прекалено дълъг,прецених,че е по-добре да е на тази страница. biggrin2.gif
Освен това,ще кажа и причината за наличието на прилежащите неща по-надолу,но само да спомена,че първоначалния ми замисъл няма да се осъществи(за съжаление sad.gif ) но след като дългия пост е налице ще разберете,че наистина няма да е добра идея(да не говорим,че и аз мразя бавно зареждане на страници).
Така,след объркания ми увод(поне аз като го чета,смисъла се губи на моменти) да пиша по същество:
Реших да направя репродукция на най-добрите моменти на всяка от двойките 3.gif (засега съм направила само на двете воюващи 18.gif Оставям Нейли за накрая,че при тях материал,с лопата да го ринеш 18.gif )
Идеята ми е всеки един от трите поста да се сложи в началната страница на темата на двойката,така че колкото и страници да има моментите да се виждат).Разбира се ще говоря с Дени,Ели и Инка(съответно в темите на Лейтън,Брукас и Нейли) дали ще имат нещо против да сложат нещата в първия пост? rolleyes.gif Както разбирате,наистина ще е трудно осъществимо,защото е дълъг и страниците ще се отварят ужасно бавно.Пък и не прецених,че и с цитатчетата ще стане "леко" дълго. blush.gif

Лукас и Пейтън:
За тези двамата тук,първо да кажа,че не гарантирам,че съм подбрала подходящите моменти,пък и не искам да продължавам,защото да си призная така като си го припомних,манията ми по другата двойка започна да се пропуква. blush.gif 16.gif 18.gif

Хах,и за да спра със "сладкодумните си приказки",ето с какво се занимавах няколко часа:

IPB Image
Първият сблъсък

IPB Image
Запознанството:

Лукас-Аз съм в главата ти.
Пейтън-Какво?
Лукас-NOFX.Аз съм в главата ти.Част от....
Пейтън-Знам песента.

Лукас-Сигурна ли си,че ще те вземат?Мога да изчакам с теб ако искаш?
Пейтън-Да,какво искам.Кажи на баща ти да ми се обади аккво е открил.
Лукас-Чичо ми?
Пейтън-Щом така твърдиш.
Лукас-Може ли да те питам нещо?
Пейтън-В свободна страна сме.
Лукас-Нали си капитан на мажоретките?
Лукас-Не,че те нападам,но си най-недружелюбния човек,който познавам.

Лукас-Хайде,нека те откарам.Ще те оставя да ме обиждаш.
Пейтън-Първо,не ме познаваш.Второ-не ме познаваш.Господи,защо всички момчета сте такива
простаци?
Лукас-Момчетата или Нейтън?
Пейтън-Той.Ти.
Лукас-Не знам.Имаме общ баща.
Пейтън-Да,чух за това.Задник.Сигурно е гадно да го виждаш наоколо.
Лукас-За майка ми.Аз не го познавам.
Пейтън-Но тя ти е казала,че ти е баща.
Лукас-Да,в последствие.Играехме в детската лига.Аз и Нейтън.
Пейтън-Баскетбол?
Лукас-Харесваше ми и бях добър.Имаш ли нещо,за което знаеш,че си по-добра от всеки друг?
Пейтън-Секса.Майтап.
Лукас-Както и да е.Децата ми се подиграваха за това,че бащата на Нейтън е и мой баща.Попитах мама,а тя отрече.Но след това я чух да плаче в стаята си.И разбрах,че е истина.Повече не се върнах.Обясних и,че не искам да го виждам.Но всъщност не исках и тя да го вижда.
Пейтън-И защо ми казваш всичко това?Та ние дори не се познаваме.
Лукас-Точно заради това.

IPB Image
Изпращането:

Пейтън-Предполагам мъката наистина обича компания.
Лукас-Какво правиш тук?
Пейтън-Всъщност не съм тук.Никога не съм тук.
Лукас-Знаеш,че стрелям и топката влиза вътре.Никога не питам,не мисля за това.То просто се случва.
Пейтън-Или се случваше.
Лукас-Да.
Пейтън-Лукас,това е просто мач.Кой се интересува,че цялото училище,повечето от приятелите ти и половината град те е видял да се излагаш.
Лукас-Значи...наистина си дошла да ме развеселиш.Искаш ли да те закарам?

Пейтън-Виж,имаш ли нещо против ако те попитам нещо?
Лукас-Давай.
Пейтън-Защо реши да го направиш?Да влезеш в отбора?Защото не се вписваш много добре,нали?
Лукас-Играта предполагам.Обичам ограта.
Пейтън-Точно така.По същата причина аз съм мажоретка.Всичко е една голяма игра.Защо просто не остана на игрището?Защо се включи в отбора?
Лукас-Защото исках да знам дали съм добър.
Пейтън-Е,ако питаш мен,всички ние пропиляхме една наистина хубава вечер.Аз,ти и всички други там.
Лукас-Тогава защо го правиш?Искам да кажа,наистина ли го харесваш или не?
Пейтън-Ако кажа,че го харесвам,значи съм просто една мажоретка.Но ако кажа,че го мразя,тогава съм лъжкиня или измамница.И в двата случая губя.Искаш ли да влезеш?
Лукас-Ами Нейтън?
Пейтън-Какво за него?

Пейтън-Какво правиш?
Лукас-Току що каза...
Пейтън-Не съм те канила да влизаш.Попитах искаш ли.Благодаря за превоза.

IPB Image
Първата целувка:

Първата целувка:
Б-Пейтън?
Пейтън-Брук,престани.
Б-Предизвиквам те да покажеш какво чувстваш.Целуни Лукас.

Лукас-Това беше...
Пейтън-Да.
Лукас-Какво беше това всъщност?Игра?
Пейтън-Нещо такова.Не съвсем.Да играем пак?

Лукас-Не съм предполагал,че ще го кажа,но се радвам,че дойдох.
Пейтън-Какво ще правим сега?
Лукас-Не знам.Какво сатва по-нататък в историята,която ми разказваше?
Пейтън-Ела.

IPB Image
Неговото признание:

Пейтън-Не ти трябва това....нито това....
Лукас-Искам това отдавна.
Пейтън-И аз.Сега може да го имаме.
Лукас-Не,не.Нямах предвид точно това.Искам това.Знаеш?Да бъда тук.Искам да имам всичко с теб.Всичко.Искам да сме заедно,Пейтън.

IPB Image
Спасяването:

Пейтън-Благодаря отново.
Лукас-Исках да се уверя,ме си добре.
Пейтън-Лукас.Съжалявам.
Лукас-За какво?
Пейтън-За много неща.
Пейтън-Длъжница съм ти.

IPB Image
Нейното признание:

Лукас-Пейтън?
Пейтън-Чух за Нейтън.
Лукас-Да.Той ще се оправи.И какво има?
Пейтън-Лукас,направих грешка.Когато каза,че искаш да си с мен,аз,аз се уплаших и те отблъснах...
Лукас-Пейтън..
Пейтън-Но истината е,че искам същото,което и ти.И го искам с теб.
Лукас-Пейтън...

IPB Image
Незабравимия момент:

Пейтън-Трябва да е тук.
Лукас-Намери ли я?
Ей, всичко е наред.
Вече всичко е наред, нали?

Пейтън-Оу,оу косата ми.
Лукас-Извинявай.
Пейтън-Ето.
Лукас-Брук.
Пейтън-Какво?
Лукас-Брук ми даде тази огърлица.Ние...трябва да тръгваме.
Пейтън-Да.

IPB Image
Общото признание:

Лукас-Имаш ли секунда?
Пейтън-Да,какво има?
Лукас-Излъгах.Не мога да погреба това, което се случи между нас.
Пейтън-Лукас, Брук ми е най-добрата приятелка. И тя ти е гадже.
Лукас-Знам,но...
Пейтън-Но нищо.Ясно?
Лукас-Това е между нас сега.
Пейтън-Не честно спрямо нея, да правим нещо голямо от това, което се случи.Не значеше нищо.Съжалявам.
Лукас-Пейтън.

Лукас-Виждаш ли? Значи нещо.
Пейтън-Не може.
Лукас-Но значи.
Пейтън-Лукас, ти се срещаш с Брук.
Лукас-Знам. И тя е страхотна.Но, тя не си ти.Виж, откакто дойде в стаята ми и ми каза какво чувстваш.се прикривам с Брук.Опитвах се да не се нараня отново.Не искам да се крия повече.
Пейтън-Дори и да можехме да сме заедно, какво те кара да мислиш, че ще проработи?
Лукас-Защото го чувствам в сърцето си. А ти?
Пейтън-Да.
Лукас-И какво ще правим?

IPB Image
В библиотеката:

Пейтън-Това е грешно. Да се промъкваме зад гърба на Брук.
Лукас-Мислиш ли, че е част от това?
Пейтън-Част от кое?
Лукас-Нас. Че това е грешно.Някакси го прави по-дълбоко.
Пейтън-Лукас, Брук и аз сме най-добри приятелки от началното училище.Винаги сме поставяли приятелството пред момчетата.Мислиш ли, че ще рискувам да загубя най-добрата си приятелка заради връзка?Защото не бих го направила.
Лукас-Добре.Виж, не искам да наранявам Брук.И не искам да заставам между вас двете. Но...Трябва да съм с теб.

IPB Image
На леглото:

Пейтън-Толкова ме беше страх че няма да се събудиш.
Лукас-Какво? И да пропусна да бъда с теб?След като не дойде в болницата,започнах да се притеснявам че си си променила мнението.
Пейтън-Не, беше много странно, след като Брук е там.Тъкмо щях да и кажа за нас, в ноща на катастрофата,но тогава Хейли се обади и всичко се промени.
Лукас-Разбирам.Затова днес приключих нещата с Брук.
Пейтън-Така ли?Каза ли и защо?
Лукас-Казах и че трябва да се съсредоточа върху оздравяването ми.
Пейтън-Може би аз трябва да и кажа останалото.
Лукас-Сигурна ли си, дай ми няколко дни да се оправя? ОК?
Пейтън-Тогава ще и кажем заедно. Както обещахме.Освен това, нали знаеш че в това време няма да се срещаме?

IPB Image
Раздялата:

Пейтън-Лукас.
Лукас-Пейтън.
Пейтън-Когато те видях да лъжеш в болницата точно след инцидента всичко за което си мислех беше как майка ми нямаше толкова късмет като теб.И тогава си спомних, след като тя умря,Брук беше тази която ми помогна.Бяхме малки деца,но тя идваше при мен, всеки божи ден,да се увери че съм добре.От тогава тя ми е най-добрата приятелка.
Лукас-Е живота е кратък,Пейтън.
Пейтън-Твърде кратък да го изживееш като лош човек.Не мога да я предам, Лукас.
Лукас-Имаш предвид повече отколкото до сега.
Пейтън-Съжалявам.
Лукас-Аз също.
Пейтън-Но така е по-добре, нали?
Лукас-Да.

IPB Image
"Само ти и аз това лято":

Лукас-Явно ще сме само аз и ти това лято.

Лукас-Много жалко,че трябва да сме заедно в тези отчайващи времена.
Пейтън-Не трябваше да е така.Просто стана.Но се радвам,че си тук.Напоследък не бяхме много близки,но да се надяваме,че повече няма да е така,нали?Особено като се погледне миналото ни.
Лукас-Винаги ще бъде там,нали?Ти и аз?

IPB Image
Пътешествието:

Лукас-Какво става?
Пейтън-Неудобно ми е да те питам,но през лятото ми обеща,че ако някога поискам да открия Ели ще дойдеш с мен.
Лукас-Да помня.Намери ли я?
Пейтън-И мисля,че искам да я видя.
Лукас-Днес?
Пейтън-Веднага всъщност.Защото ако не сега,никога няма да отида.А трябва.Ще дойдеш ли?
Лукас-Разбира се,обещанието си е обещание.

IPB Image
Нейното "Обичам те":

Пейтън-Никога вече няма да е същото.Не е стъкло,нали?В крака ми.
Лукас-Не.Куршум е.Сега ще трябва да те изведя от тук,ясно?Нищо няма да ти се случи.Обещавам.
Пейтън-Винаги ме спасяваш.
Лукас-Все някой трябва.
Пейтън-Ако сега кажа "обичам те" ще ми се сърдиш ли защото съм изгубила много кръв?
Ела тук....В случай,че успееш да си спазиш обещанието.

На повечето от моментите се чудех какви заглавия да сложа и някои се получиха....смешнички(Пример-"На леглото" 16.gif -Понеже бяха на леглото и това беше първото,което ми хрумна) blush.gif 18.gif

ПС:Имаше още много неща,които искам да кажа,но вече че заболяха пръстите от писане,така че го пускам biggrin2.gif
ludoto_tedi
IPB Image
toxicnorkys
Menna благодаря ти worthy.gif Идеята ти е много оригинална с тези незабравими моменти на нашите любимци Лейтън biggrin2.gif И мисля , че си права Пейтън и Лукас имат още много хубави моменти който ако почнеш да описваш нямат да стигнат и 5 страници (тука май малко попрекалих biggrin.gif защото ми се иска да са толкова много smile.gif , но пък до края на 4ти сезон може да има материал и за 10 страници )
А и замалко да забравя заглавията на моментите са много добре написани 4.gif
SoLdieR
Бих признал че вчера се запалих по този филм и наистина ме заинтригува. До сега изгледах 1ви сезон и наистина много сполучлив сериал. Не се тревожете най накрая нещата между двамата ще потръгнат (Пейтън и Лукас Скот). Става въпрос на време. Ако още сега те станат 2ка това означава че филма заспива, и няма да има никаква алтернатива за действия или продължения. Още от самото начало се видя че те са създадени един за друг, но режисьорите явно са решили да направят поне 7,8 сезона на филма. Предполагам че ако не 4ти то в 5ти сезон нещата вече ще са изгладени между двамата, няма да има тези несигурности. Но пък в интерес на истината това в момента ме кара да гледам сериала. Как те немогат да успеят да се съберат и постоянно има пречки между тях. Всичко е въпрос на време smile.gif
ludoto_tedi
QUOTE(SoLdieR @ May 26 2006, 22:47) *

Бих признал че вчера се запалих по този филм и наистина ме заинтригува. До сега изгледах 1ви сезон и наистина много сполучлив сериал. Не се тревожете най накрая нещата между двамата ще потръгнат (Пейтън и Лукас Скот). Става въпрос на време. Ако още сега те станат 2ка това означава че филма заспива, и няма да има никаква алтернатива за действия или продължения. Още от самото начало се видя че те са създадени един за друг, но режисьорите явно са решили да направят поне 7,8 сезона на филма. Предполагам че ако не 4ти то в 5ти сезон нещата вече ще са изгладени между двамата, няма да има тези несигурности. Но пък в интерес на истината това в момента ме кара да гледам сериала. Как те немогат да успеят да се съберат и постоянно има пречки между тях. Всичко е въпрос на време smile.gif

хей радвам се че точно този пост ти е 1-ви.само мога да ти кажа че аз съм една от най-върлите така да се каже фенове на тях двамката ама като гледаш и 2 и 3-ти сезон мисля че мнието ти ще се промени т.е. може даже да станеш фен на Брукас както стана с някой наши приятели 15.gif или пък да се отчаеш и да си помислиш че вече всичко е свършило 9.gif и това се слочи с някои но се опитваме в тази тема да им връщаме вярата 18.gif ,не си мисли че се опиотвам да те разубедя че те са ДВОЙКА НОМЕР 1.те са си!!! 4.gif ей само Лейтън
IPB Image
Menna
Tеди,мерси за банера! 4.gif
Тук държа да отбележа,че той е на Рени.Тя не пише във форума,но прави невероятни неща(май го беше постнала това във ФФ)
ludoto_tedi
дам ..хихих аз редовно крада от там.....много се възхищавам на работата на феновете и си позволявам да допринасям за това колкото се може повече хора да им се радват.... надявам се да няма сърдити
Chad^Ravens
ludoto_tedi hi как ще се сърдя даже много ми стана миличко че ти харесват моите нещица... blush.gif blush.gif
Даре,мила това което си направила на Пейт и Люк е страхотно!!!Мн добра идея 4.gif 4.gif
ludoto_tedi
eеееееееееее Рени как може да правиш колкова красиви нещица confused.gif 3.gif страхотни са 4.gif ако направих още много ще ъе обичам worthy.gif как може да съм толкова зле че не мога и аз wacko.gif unsure.gif huh.gif карай ще ви се радвам biggrin2.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

а това е толкова сладко........искам го за подписче обаче не мога да се разделя със розовото ми Лейтън
blush.gif

IPB Image
Chad^Ravens
Страшно си мила!!!
ето нещичко ново-- smile.gif
IPB Image
ludoto_tedi
има ли смисъл да давам коментар ти ми го знаеш !!!!
toxicnorkys
Страхотни банерчета на Лейтън красят тази готина темичка браво на всички който допринасят за това worthy.gif
hilarie
Любимата ми двойка smile.gif.
Адски си подхождат във всякакво отношения,създадени са един за друг.Друго нужно ли е да казвам? smile.gif)))
Devil^Rose^^
QUOTE(hilarie @ Jun 2 2006, 12:46) *

Любимата ми двойка smile.gif.
Адски си подхождат във всякакво отношения,създадени са един за друг.Друго нужно ли е да казвам? smile.gif)))

Не wink.gif И аз ще ти кажа добре дошла сред Лейтън редиците ни 10.gif
А нещата на Рени са повече от страхотни 4.gif
toxicnorkys
Деси добре добре дошла сред нас , истинските фенове на Лейтън 4.gif Радвам се , че се увеличаваме biggrin.gif
hilarie
Ее,много мерси за топлото посрещане biggrin.gif
И аз се радвам,че тук има много фенове на Лейтън,дано да продължаваме да се увеличаваме smile.gif
Nasi
IPB Image
IPB Image
eL
Абе направих нещо като есе в съседната тема 16.gif и понеже го писах 15 мин реших да го постна тук, защото има повече отношение към Лейтъните отколкото по онази другата тема 18.gif :
За мен винаги Брук е била за Лукас, това което Джейк за Пейтън. Вярвам че Лукас обича Брук. Да колкото и странно да звучи от моята уста ... и може би затова му е толкова трудно на Лукас да проумее някои неща. Както досега го правеше и Пейтън - тя се заблуждаваше през цялото време, като вярваше в собствената си лъжа. Вярваше че увличайки се по някого е достатъчно за да прекрати обърканите си отношения с Лукас. Същото направи и той. Това по никакъв начин не може да ме убеди обаче, че не знае какво иска. Напротив - тя беше човека който остави любовта на живота й да си отиде от нея. За Пейтън ... "Brooke had Lucas" и затова тя се отказа от него. Или поне се опита да го направи ... лъжейки себе си доста дълго.
Но погледнете нейните рекции ... когато спомените й нахлуха (flashback-а в 21 серия) Кой беше винаги до нея, когато имаше нужда ? Джейк ли ? Нейните действия я разкриха - въпреки всичко тя НИКОГА не успя да остави Лукас. Чакаше го, надяваше се ... не можеше повече да крие истината ... и накрая дори Джейк я видя.
Същото се случи с Лукас. Той се събра с Брук чак когато разбра че Пейтън има Джейк - нямаше друга възможност да бъде с нея. Вече я беше загубил. Поради тази причина започна да преследва Брук, защото вярваше че тя е "the one" ... но това някак винаги е било недостатъчно за Брук. Тя е наясно, че Лукас не може да я допусне до сърцето си, защото ТАМ все още има някой друг. Брук не е човека, с който Лукас е емоционално обвързан, който го разбира само с поглед и прониква направо в душата му. Тя не може дори да говори с него за тези неща (ако не си спомняте имам впредвид 9та серия на 3 сезон, когато Брук помоли Пейтън да говори за тях двамата с Лукас). И сега ще използвам прочутата фраза : "She's great, but she's not you". Лукас може колкото си иска да се заблуждава че обича Брук, защото само едно нещо е сигурно : Не може да убеди Брук по никакъв начин в любовта си, а устата му е винаги запечатана, когато трябва да каже нещо лошо за Пейтън. И Брук го знае - затова й е толкова трудно да понесе истината и факта че връзката им куца. Винаги призракът на Пейтън ще витае наоколо.
"Precious Peyton" е нещо което Лукас сам е издигнал на висота, която Брук не може да достигне. Тя е недосегаема и Брук дори не осъзнава че се стреми да я измести по всякакъв начин от там. Лукас несъзнателно я кара постоянно да се сравнява с нея и това адски я изнервя. Но той не го вижда поради простата причина че не я разбира и никога няма да може.

Mалко wallpeper-и и банери : IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Искам да продължа тук Хаха happy.gif Имам желание - що пък да не пиша biggrin2.gif : (мозъчето ми тия дни работи на пълни обороти, заради класното ми по литература biggrin.gif ) Както казах по горе всичко е в реакциите ... И двамата казват еднакви неща на другите хора, а правят напълно различни. Да, казвали са много пъти - единият обича Брук, а другия Джейк. Но какво говорят действията им ? Този който е лудо влюбен в теб ще си тръгне ли, при първия телефонен разговор да се види с човек, който му е безразличен ? На кой се обади Пейтън, когато искаше да види Ели? на Лукас. Кой се втурна в училището без колебания да спасява Пейтън ? Лукас. Кой беше до нея, когато беше пияна като кирка( happy.gif )и отчаяна от живота, за да я убеди че всичко е наред ? Лукас. Кой повярва в дарбата й и прати рисунките й да се побликуват във вестника? Лукас. Кой не може да каже нищо лошо за нея? Лукас. Кой се притесняваше за Пейтън по време на бурята? Лукас. Кой се обади на Джейк, за да може Пейтън да е щастлива ? Лукас. Кой знаеше за спасяването на Дан от пожара ? Пейтън. Кой беше до него, когато Дан се опита да го убие ? Пейтън. Кой прекъсна връзката си с него за да може най-добрата й приятелка да не страда ? Пейтън. Кой говори с Лукас, когато Брук спа с Крис ? Пейтън(ако някой се сеща за още да ме допълни 4.gif ) .... Оххх забравих си първоначалната идея заради това ... wacko.gif 18.gif 16.gif
п.с. Теди и Наси мерси мНноого милички за страхотните нещица bigarmhug.gif Райна великолепни са ... обожавам ги всичките wub.gif Пак ме зарадвахте максимално 4.gif hilarie добре дошла 3.gif Много се радвам че клуба на изкрейзалите Лейтън фенове се увеличава go_team.gif
Chad^Ravens
Peyton Sawyerнещицата ти са страхотни!!!! 3.gif
Наистина без да се усетя станах Лейтън фен,наистина нещата които преживяха бяха дълбоки,историята им беше завладяваща.....но Лукас вече е си е решил че обича Брук,на която аз колкото и да ствава объркано съм огромна фенка,така че обожавам и двете двойки... happy.gif
brooke*
страшно трудно ми е да се спра на някоя от тези 2 двойки-в самото начало,някъде до средата на 2ри сезон бях тотално лейтън фен,а след това....кво да кажа-брук и лукас са толкова сладки!
честно казано мисля че Peyton Sawyer е донякъда права-лукас се самозалъгва-или поне в началото на връзката му с брук,а пейтън продължава да крие чувствата си към него(така де,вече си призна...)предполагам че брук няма да издържи на напрежението около този триъгълник и накрая ще се разделят и след това.....лейтън феновете ще празнуват! wink.gif но ще видим кво ще става-още само няколко месеца........
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.