Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
_HriS_TinA_
Хаййдее да повдигнем духът !!! Ето ви о6те Лейтън 18.gif (смятам да ви "тъп4а" всеки ден с тези сладки муцинки ,ако намеря не6то интересно де 10.gif ) :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
april^^
Леле, _HriS_TinA_,сташни са! 3.gif Продължавай в същия дух 4.gif Ние лейтъновците сме лакоми и обичаме да ни тъпчат с хубави нещица,като тези 8_5_7.gif
Jordan
Малеееееее хрис, направо ми скри шапката, просто невероятни картинки си постнала wub.gif wub.gif wub.gif
_HriS_TinA_
Хехехех радвам се 4е са ви харесали все пак това са на6те Лейтъни bigarmhug.gif - ето обе6таната порция за днес wink.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ето едно стихотворение с цитати разменяни между тях което открих в Интернет пространството :

By the Time Your Arms Reach Mine
By the time your arms reach mine, I will have asked you to stay,
I will have lost my way, I will have walked away.
I will want all the things you want and I’ll want them with you.
By the time you reach me, I will have sketched a thousand times
I will have heard a song and smiled because it was “totally you.”
I will know you, “because I’m the same way.”
By the time you reach me I will have seen you choke,
I will know, you know me better than anyone.
I will have said, “I’d wait forever if I have to.”
By the time your arms reach mine I will owe you,
I will know that you can “see right inside my very soul.”
I will have lied and said “it didn’t mean anything.”
By the time you reach me I will remember our life in a glass house,
I will have kissed you, I will have denied you, I will have cried for you,
I will know “it’s always going to be you and me."
By the time your arms reach mine, I will have drawn you out,
I will have pushed you away, I will have come to you for help,
I will have given you up, I will have said “I love you.”
By the time you reach me, I will have grieved, I will have confided in you,
I will have smiled and bleed almost to my death, with you right by my side.
I will have been rescued, I will know that you can’t run away from your heart.
By the time your arms reach mine, I will have seen many days and nights go by,
I will see no one else but you, I will see you are my one.
All this I will know...by the time your arms reach mine.

IPB Image

И за да бъде удоволствието пълно ето няколко тяхни клипа inlove.gif :

My Imortal - Нямам думи 3.gif

What hurt the most - Mузиката е разко6на blush.gif

It's you rolleyes.gif

Nothing compares to you shocking.gif

6те сложа о6те клип4ета после намерих истинска златна мина 18.gif 18.gif , надявам се да се израдвахте на тези :блуш: , за6тото аз направо полудях като ги видях smile.gif
girl_from_hell
ей сладурковци как сте smile.gif аз се завърнах липсвах ли ви (да бе да) започвам пак с мойте любимци да се занимавам лукас и пейтан smile.gif)аи де скоро ще постна нещо ... 10.gif
girl_from_hell
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
striikar
бе струва ми се че накрая ше са заедно тея двамцата
от началото на сериала си личи че са един за друг
Devil^Rose^^
Не че имам нещо против ... все пак Лейтън rolleyes.gif ...ама тия неща вече ги поснаха(даже си бех краднала банерчето за подпис happy.gif )
Иначе темичката малко замря... усети се отцъствие wink.gif
striikar
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 10 2006, 10:44 PM) *

Не че имам нещо против ... все пак Лейтън rolleyes.gif ...ама тия неща вече ги поснаха(даже си бех краднала банерчето за подпис happy.gif )

аз отскоро посещавам или по-точно постванм щото отдавна го поглеждам от време на време заради спойлери и субтитри ама през целия 2ри сезон и до епизода с ходенето при Ели в 3ти сезон нямаше нищо интригуващо м/у тях и затова може би е замряла иначе сега особено след 16ти епизод на 3ти сезон гледам пак са се активизирали феновете на тази двойка а и като гледам спойлери ся в 19 епизод ше има пак нещо интересно с тях wink.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 10 2006, 10:44 PM) *

И аз го усещам това отсъствие. sad.gif
Затова с нетърпение на 12ти очаквам завръщането на любимото ми(хихи,едно от любимите 10.gif ) Лейтън-фенче. biggrin2.gif
angelL
Чакаме с нетърпение! Ако наистина няма 4ти сезон е грехота всичко, което има между тях да остане неизживяно! unsure.gif mad.gif
striikar
QUOTE(angelL @ Apr 10 2006, 11:50 PM) *

Чакаме с нетърпение! Ако наистина няма 4ти сезон е грехота всичко, което има между тях да остане неизживяно! unsure.gif mad.gif

споко сичко ше си дойде на мястото wink.gif още до края на 3ти сезон ше се саберат а и 4ти ше има споко wink.gif
m_alarm
Да ви кажа предполагам че наистина ще се съберат.
Сцени от сорта на тази в библиотеката едва ли са само за да видим раздразнението на Брук като разбере.Предполагам това са сцени които ни подготвят за дългоочакваното Лейтън заедно.А и ако искат да разнообразят сериала щат не щат ще ги съберат.
Menna
Малко нещица за добре дошла на.......,тя си знае коя! 10.gif 10.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
eL
Aхх Дарии bigarmhug.gif МилоОоо мое сладкишче още не съм се окопитила и ти започваш да ме радваш 8.gif Как да не ти се кефя ми кажи ...
Ехооо Лейтоновци ... my people 20.gif я горе тиквите ... борбата не е завършила 12.gif biggrin2.gif
Никво отсъствие на темичката ... сега когато съм тук не ви позволявам 10.gif
toxicnorkys
Здравейте аз съм една голяма фенка на Пейтън и Лукак и нямам търпение да се съберат. Надявам се да има 4ти сезон , защтото е ясно , че до края на 3тия няма да са заедно. Имам много тяхни снимки и ще се радвам да ги споделя с вас самоче още не съм се научила как да ги слагам ако някои може да ми обясни с удоволствие ще ги сложа. А нека всички фенове на Лейтън да не униват продуцентите си знаят работата и няма да ни оставят нас феновете на Лейтън на сухо.
eL
Добре дошла Петя 4.gif Радвам се че държим фронта още 11.gif ... права си продуцентите няма да ни оставят на сухо ... Пък и аз се видях с Марк преди 4-5 дена във Париж ... търсеше вдъхновение за нова серия ...
ето какво ще се случи ... лично той ми сподели 18.gif 18.gif :

IPB Image
Лукас : Пейт, помниш ли последният път когато бяхме тук в библиотеката ?
IPB Image
Пейтън : За кой път ми говориш ? За онзи в който се проявих като голяма глупачка и те целунах, въпреки че знаех че ходиш с Брук ... или за онзи в който ти ме целуна,преди една година и ми каза че трябва да бъдеш с мен ...
IPB Image
Лукас : Знаеш ли кое странното ? Първият път аз бях този, който мислех че постъпвам неправилно като те целунах, а сега теб те измъчва същия въпрос ... ами ако грешим ? Ако това е трябвало да се случи точно на това място 2 пъти за да разберем че постъпваме правилно ...
IPB Image
Пейтън : Виж Люк ... аз никога не съм мислила че постъпвам неправилно ... Вече знам, че никога не е трябвало да те пускам да си отидеш от мен ... но е твърде късно ..
IPB Image
Лукас : Пейтън аз винаги съм те обичал ... ти никога не си ме губила ... но след като се привърза към Джейк и Джени си мислих че повече нямаш чувства към мен ...
IPB Image
Пейтън : Така ли си си мислил? А не се ли запита защо го направих ? Защо избягах от теб ?Исках най-после да решиш с коя от двете искаш да бъдеш Люк ... и ти го направи ... не можем да променим фактите
IPB Image
Лукас : Щом като ще говорим за факти опитай се да приемеш това : Обичам те и ще се боря за теб Пейтън Сойър ... сега когато знам че и ти ме обичаш вече няма да ти позволя да си отидеш ....
april^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Apr 17 2006, 12:42 AM) *

Ехооо Лейтоновци ... my people 20.gif я горе тиквите ... борбата не е завършила 12.gif biggrin2.gif
Никво отсъствие на темичката ... сега когато съм тук не ви позволявам 10.gif

А така ,Ел4.gif 4.gif Ей това е дух smile.gif

IPB Image
scandalous_girl
Ели,имаш развита фантазия,можеш да се включиш към екипа на Оne Tree Hill! Но аз пък искрено се надявам,че няма да стана свидетел на такава сцена,защото точно в този момент ще намразя и Пейтън и Лукас. Но в крайна сметка всичко зависи от сценаристите и ако наистина те двамата се съберат, ще трябва да се примиря със ситуацията дори и да не ми харесва smile.gif .
Devil^Rose^^
Eли добре дошла bigarmhug.gif
А това моментче кърти от всякаде 18.gif 1sun[1].gif
ludoto_tedi
Хей Ели... smile.gif ти се върна липсваше ми.темата малко позатихна мисля че си заблязала... ;(.надявахме се ,но........е още има 3 епизода,но като видях снимките от 21-ви епизод където се целуват Лукас и Брук.....не ми остана надежда...но все пак Лейтън Форевър biggrin.gif

ето малко снимки който много ме надъхват....
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Ейй Елинце и на мене ми липсва6е smile.gifАз сам Брукас фен4е...но това няма зна4ение...наистина липстаа ти се усети smile.gif)Хихихи в Париж е много яко нали.. smile.gifАз се варнах преди 1 седмица... smile.gifЖалко 4е не видях Марк ама карай smile.gifХхихи това фантазираното момент4е бтв е много хубаво.. smile.gifАма.... smile.gif
Devil^Rose^^
Ей Лейтановци тук ли сте ?
Остават 2 серии до края и едно много обещаващо промо rolleyes.gif wacko.gif
Ta случиха се разни работи то Пийт то Джейк ... а за промото незнам вече какво да мисля ... надеждата си умира последна все пак. Въпреки всичко видях че са останали доста верни фенове и това ме радва. Вече всички трябва да са налице след ваканцията wink.gif ... Давайте да се подкрепяме 10.gif
Goo Leyton !
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image
IPB Image
toxicnorkys
Ей фенове на Лейтън как мислите дали най-накрая ще бъдем и ние радостни ? Аз все си мисля , че ще ни съберат нащте любимци въпреки , че спойлерите почти винаги лъжат аз неспирам да се надявам. Нали знаете надеждата умира последна. С нетърпение очаквам новия епизод. Само Лейтъннннннннн
rusi4kata^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 25 2006, 12:22 PM) *

Ей Лейтановци тук ли сте ?

Тук сме бре 4.gif Здравейте пийпъл...не съм влизала тук от сума ти и време,но нямаше как сори 16.gif Като гледам бая е замряла работата,ама сега май всички са се завърнали и да се надяваме,че ще стане както преди biggrin.gif супер много се обърках покрай Пиит,пък сега и Джейк...не знам какво ще стане с Лейтън,дали отново ще се съберат...един бог знае happy.gif Но аз винаги ще се надявам,защото си знам че ЛЕЙТЪН СА НОМЕР ЕДНО smile.gif Вие с мен ли сте rolleyes.gif
eL
QUOTE(toxicnorkys @ Apr 25 2006, 12:30 PM) *

Ей фенове на Лейтън как мислите дали най-накрая ще бъдем и ние радостни ? Аз все си мисля , че ще ни съберат нащте любимци въпреки , че спойлерите почти винаги лъжат аз неспирам да се надявам. Нали знаете надеждата умира последна. С нетърпение очаквам новия епизод. Само Лейтъннннннннн

На мен надеждата ми остава за 4ти сезон ... Защото ние заслужаваме да ги видим официално, като двойка ... Само ни измъчват с разни намеци и сцени, които така и не ги видяхме 0039[1].gif ... Крайно време е да спрат с фалшивите надежди и да ги съберат - чакаме го от 3 години ... и това изречение на Марк как да не ме радва : "Like I said, I’ll be bummed if we don’t get another 22. Because the best stories are yet to be told. I promise you. " Хмм ... а каква по - добра история от романтичните отношения на Л и П 2039[1].gif
Междувременно носталгията ме е завладяла тези дни, едно Лейтън моментче от далечната 11 серия на първи сезон ... ще си припомним и 'стария' баща на Пейт rolleyes.gif :
(това момче обаче наистина страда от няква мания постоянно да я спасява 18.gif 18.gif )

IPB Image
Лукас : Peyton? Peyton ?
IPB Image
Lucas : Where's Peyton?
Mr. Sawyer: Dressing for school is my guess.
Lucas : Who are you!
Mr. Sawyer: I'm the guy who's about to take that rake from you and beat your scrawny ass. I'm her dad. Who are you ? IPB Image
Lucas: Oh. Sorry. The front door was open and I thought...I'm Lucas.
Mr. Sawyer: Larry Sawyer.
IPB Image
Peyton: Hey dad do you know where my... What are you doing here? IPB Image (тук каква физиономийка е направил Люк, направо ще го изям wub.gif )
Mr. Sawyer: Oh he's trying to rake me to death. IPB Image
Peyton: What?
IPB Image
IPB Image
Lucas: I thought you were...nothing crucial.
I'm gonna go put this back.
IPB Image IPB Image
IPB Image ( и това невинно докосване, хич не е случайно ... хах happy.gif а как му се радва Пейт ... сладуури biggrin2.gif )
~*Haley*~
Много яка двойка без съмнение rolleyes.gif Още от началото Лейтън ми хареса повече от Брукас...и във всеки сезон се надявам да се събератsmile.gifВ началото на сериала нещата се въртяха около тях двамата и след тва изведнъж сценаристите решиха да се появи Брук м/у тях=/Но не губя надежда,остават 2 серии до края на 3ти сезон-за тва време всичко може да се случи... inlove.gif !!
ludoto_tedi
ей тва е супер :
http://i23.photobucket.com/albums/b389/ith...uff/lpwowne.jpg
april^^
Ели...момиче,направо ме отрепа с този пост punk.gif2thum[1].gif wub.gif
Теди,това е много хубаво biggrin.gif Абе вообще...радвам се ,че темичката се посъживи 15.gif
IPB Image
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 26 2006, 03:40 PM) *

Наистина е супер сладко 3.gif Тенкс,Теди 4.gif
girl_from_hell
винаги съм си била за лейтан макар да се бях отказала, и сега ми стана толкова тъжно за пейтан истинската любов си остава за винаги...колкото и да се е заблождавалаи да е отричала чуствата си
ludoto_tedi
girl_from_hell миличка кажи ми че пак си с нас в киупа (хахаххаха така ли се казваше) и за да ви зарадвам ето едно страхотно клипче за повдигане на настроението.теглете на воля няма да съжалявате .САМО ЛЕЙТЪНННННННННННННННН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=1T98WRG...UL35V2DNPCKUHA8
girl_from_hell
клипчето е много хубаво
ludoto_tedi
Ето малко за повдигане на духа на Лейтън феновете

IPB Image

IPB Image
toxicnorkys
Ауууууууу ludoto_tedi невероятно е найстина успя да ми повдигнеш духа biggrin2.gif и клипчето е много готино дано наще сладурковци се съберат само докато ги погледнеш и разбираш , че те са един за друг. Само Лейтън 4.gif
eL
Хайде Лейтънчета сега е времето да се развихим 3.gif Мерси за страхотните нещица милото ми Теденце ... worthy.gif Определено знаеш как да ни повдигнеш духа. bigarmhug.gif Аз се присъединявам към тежката задача. Малко банерчета от 'the past'. То просто няма как да не те е обхванала носталгията след този 21 епизод. blush.gif
IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image Много харесвах онази борбена Пейтън в началото. 12.gif Мисля че точно от нея имаме нужда сега за да спечелим отново сърцето на Лукас ...
Хмм ама като се замисля сега ... според мен има само едно момиче което е 'докоснало' сърцето му. Сори мои приятелчета Брукаси, за да не ми се обиди някой от вас, които мн. обичкам ще кажа : "В буквалния смисъл" happy.gif Ето вижте сами biggrin.gif :
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image

п.с. Лейтънчета, мисля че няма какво да ви oбяснявам. То си се вижда inlove.gif
^Mim0zKa^
Хахах Елинце и ние те оби4аме ,а аз особено много smile.gifТази сцена наистина бе6е много хубава.. smile.gif
ludoto_tedi
eто нещо Лейтънско ....
IPB Image

хей Лейтън фенчета в моемнта си мисля дали в епизода(последния) ,който ще си изтегля утре сутринта ще имаме Лейтън любовна сценка или не.....confused.gif мислите ли че това ще си остане недовършено:
IPB Image

ето едно клипче за тях двамата LP много е сладко ...описва много добре положението на Пейтън в момента!(гледа се онлайн и е с моменти от 1-ви сезон)
_HriS_TinA_
Ммммммм мое мило Еллллл bigarmhug.gif ..4ак сега виждам страхотният дух с които си заредила последният си пост ... 3.gif ...леле и то то4но сега след като изгледах сърцеразбива6тата 22-ра серия то4но от това имах нужда wink.gif Наистина само тя го докосна ...снимките рулират ОБОЖАВАМ ТОЗИ МОМЕНТ ....и аз харесвам борбената Пейтън от 1-ви 10.gif 10.gif СтРА6нА Е ... ммм сега след като видях как си се развиха не6тата за тях ми е супер объркано едно такова " wacko.gif " ....ббррр дано да има 4-ти и там да са заедно ....и както оби4ам да казвам "TRUE LOVE STORIES NEVER HAVE ENDINGS...SOMETIMES THEY JUST WAIT..." inlove.gif ...хахах тва винаги ме зарежда положително и ме успокоява blush.gif

smile.gif smile.gif smile.gif SoooOOoooO , GooOOOoooooOOOO Leyton smile.gif smile.gif smile.gif

P.S-Тедииии мерси и на тебе за не6тицата страхотни са ..клип4ето 6те го изгледам ей сега 10x again wink.gif

Edit: Teddy ...клип4ето е WoW !!!! Стра6но му се изкефих 4.gif 3.gif 4.gif
OTH_fenka
"TRUE LOVE STORIES NEVER HAVE ENDINGS...SOMETIMES THEY JUST WAIT..." ...хахах тва винаги ме зарежда положително и ме успокоява

Сега като гледах епизода все се надявах, че до края ще има целувка. Но не. mad.gif Остава да чакаме 4 сезон и да видим кво ще стане. Още в началото на сериала си мислех, че до края на 1 сезон Пейт и Люк ще се съберат. А тя ква стана. wacko.gif Но както Хрисито каза TRUE LOVE STORIES NEVER HAVE ENDINGS...SOMETIMES THEY JUST WAIT wub.gif В нашия случай важи на 100%
ludoto_tedi
eто малко:
IPB Image
april^^
Теди,страхотно е 3.gif Нямам думи
ludoto_tedi
искате ли малко техни аватарчета имам около 300.....confused.gif
Devil^Rose^^
Иска ли питане biggrin2.gif метни малко насам, е може да не са всичките 300 10.gif
ludoto_tedi
тези погледи са незабравими не мислите лиconfused.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
а тук как го преметна хахахахахах 18.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
даже му изгаси и лампата хихихи biggrin2.gif
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
Jordan
еххххх, Лейтъновци, Лейтъновци, нищо не стана с Лейтън ама ни остават поне тези хубави моменти... rolleyes.gif
toxicnorkys
уффффф незнам за вас , но на мен вече започва да ми липсва сериала особенно след този завършек. Пак нищо между Пейтън и Лукас само няколко погледа (от техните си biggrin2.gif ) Трябва да има 4ти сезон , за да съберат нащте душички и вече да няма само погледи , а действия biggrin.gif Аз отново ще го кажа САМО ЛЕЙТЪННННННННННННННННННН 4.gif
James towel keeper
Ей пиипълс, Лейтън определено не съ ми любимци, но поотделно мн си ги харесвам biggrin2.gif rolleyes.gif

Пиша защото имам конкретен въпрос, скивайте тая снимка:

IPB Image

Тя е от 3 сезон, 1 епизод, но не се сещам кой е момента и ако може някой да помогне малко ще е добре happy.gif biggrin2.gif smile.gif
ludoto_tedi
eто малко снимки за да припомня....
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
и си казаха:"Изглежда това лято сме само ние двамата" или нещо такова :"Явно ще сме само аз и ти това лято"
toxicnorkys
Някой може ли да сложи снимки от последния епизод с Пейтън и Лукас. Особенно момента когато бяха седнали на масата накрая на сватбата. А също момента когато Лукас каза : "Ей Пейтън добре изглеждаш." Това също беше много мило , въпреки че можеше да и каже че е много красива. Ама какъв срам го хвана като и го казваше blush.gif даже и не я погледна happy.gif
Та моля ви ако имате снимки от тези сцени ги сложете , защото много искам да ги имам в колекцията ми ЛЕЙТЪН
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.