Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Devil^Rose^^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Mar 23 2006, 06:54 PM) *

QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 23 2006, 01:46 PM) *
хахах и аз го бях използвала в един пост

Хахаха 18.gif ...sorry ..не бе6е уми6лено просто ми се е набило в гравата от 4ужди форуми разни подписи и какви ли не не6та,и сега се се6там за този пост де ..надявам се не представлява проблем happy.gif ...

Хехе имах си аз и проблеми да имаме, тъкмо напротив 11.gif И за да не прибягваме към вече познатата фраза:
IPB Image
Обаче честно казано незнам дали вече не е поствано някаде wacko.gif ако е сори че го повтарям но страшно много ми харесва happy.gif просто усмивките им са толкова сладки inlove.gif
girl_from_hell
рано или късно ли не повярвай ми не е така още едно нещо което ме свързва с пейтън почти същите любовни глупости, но за жалост аз останах сама е дано при милата ми пейтън да не стане така, а и все пак това е филм...абе дори да не се съберат ние истинските им фенове ще си знаем, че си се обичат някаде дълбоко в сърцата си

...хах като говоря за свой глупости и малко заприличвам на устата..ама какво да се прави...
_HriS_TinA_
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 23 2006, 08:51 PM) *

Обаче честно казано незнам дали вече не е поствано някаде wacko.gif ако е сори че го повтарям но страшно много ми харесва happy.gif просто усмивките им са толкова сладки inlove.gif

Оооооооооо тва е просто великооо !!!!!!!!!!! IPB Image Да ти кажа 4естно аз не съм го виждала другаде....или ако са го поствали не съм забелязала happy.gif ..УСМИВКИТЕ се наистина разко6ниии 4.gif стра6но си ги ловкам и двамата Copy of wub.gif ...
rusi4kata^
МмМм...наистина велико банерче inlove.gif
april^^
Страхотено банерче wub.gif
OTH_fenka
OTH_fenka зна4и тука става малко офф-4е но пък 6те го направя набързо над полето над което пи6е6 има една лента с инструменти натиска6 на Сложи снимка paste-ва6 то4ният линк (URL-то) към снимката която иска6 да покаже6 натиска6 ОК и си готова ...!Ако не6то все о6те не ти е ясно питай

Мерси Хриси. Сега ше се пробвам. И само още нещо тва ства ли и за снимки от моя комп. Sorry че не е по темата.

Пейт и Люк са супер.
kalipso
найстина много искам да се съберът ,но за една серия вси4ко между Лукас и Брук да рухне твърде кратко време ми се струва...

ЕЕЕ Хриси според мен няма да е за кратко време защото в няколко от предишните серии забелязахме как Брукас се карат заради Пейтън. И според мен се карат защото Брук знае че Лукас все още има чуства към Пейтън. blush.gif
girl_from_hell
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
angel_mm
Ето едно от мен , макар че знам че за двойката Лейтън НЯМА бъдеще 15.gif
IPB Image
april^^
3.gif Соня,е това ме размаза тотално!Невероятни неща,наистина worthy.gif Тоолкова са красивички 3.gif Нямам думи направо ! smile.gif Мерси
Devil^Rose^^
Соня bigarmhug.gif много са яки happy.gif GO LEYTON
eL
MалЕлеее 3.gif ей на това му викам аз яки wallpaper-чета 8.gif 10х Соня
girl_from_hell
радвам се, че са ви харесали ((((: само лейтън smile.gif)))))
girl_from_hell
един саит това е дадено като тяхна история

They began as complete strangers having no connections in any way with one another. Lucas lived a quiet life with his mother, while Peyton was dating his half-brother whom he did not even speak to. Their first meeting was on a random night, when Peyton was driving in her car simply listening to music, while Lucas ran the streets bouncing a basketball. Somehow, without warning, Peyton brings her car to a stop, almost running over Lucas. Not much is said, except for Peyton who motions for him to move along.

However, they officially met when Peyton's car broke down and seeing as how he worked in his uncle's repair shop, he was sent to pick it up. The two didn't quite get along very well, but it could be easily seen that they were already creating quite a connection.

имаше и десет причини зарди който се обичат или нещо такова ако искате ще постна
rusi4kata^
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 26 2006, 11:37 PM) *

имаше и десет причини зарди който се обичат или нещо такова ако искате ще постна

Давай 4.gif
Menna
Имаше една приказка "Седиш, седиш, па на магарето чуш речеш",та и аз така. 18.gif 18.gif

Нещо ми се върти в главата. 10.gif
Незнам дали сте забелязали тези нещица:

Първи сезон
IPB Image

Втори сезон
IPB Image

Явно крачето на Пейтън е любимо място за младежите,все на него акцентират. blush.gif 15.gif
И мисълта ми беше....в първи сезон крачето на Пейт и.... Нейтън в действие,във втори сезон крачето на Пейт и.... Джейк в действие.Сега е трети сезон,което значи,че трябва да видим крачето на Пейт и ........Лукас в действие. blush.gif 15.gif 18.gif
То аз не искам,но закономерност да има. 16.gif 18.gif 18.gif
girl_from_hell
IPB Image

ето още една картинка дето ме радва
girl_from_hell
а пък те не са точно 10 а са 40
а и не са точно това което казах че защо те се обичат е било защо ние ги обичаме ама се пак ще ги постна някви интересни нещица са

Reasons Why We Love Them
1. Because they fell in love at the first sight
2. Because he repaired her car
3. Because he saw the real Peyton
4. Because he gave her drawings to the guy in THUD
5. Because the smiles he gave to her at Dan's party
6. Because they have the same tastes
7. Because she stood up for him instead of Nathan
8. Because they are meant to be
9. Because he was there for her when she had to go identify that body
10. Because she showed her true feelings for him when Brooke dared her
11. Because he has nice hands and she has nice legs
12. Because she was there for him in the hospital
13. Because she was going to show her real feelings for him the night she caught him with Brooke
14. Because she drawed that big heart for him in the rivercourt
15. Because their feelings were real
16. Because he was there for her when Jake left
17. Because their chemistry is so big that made Brooke think that he was into her
18. Because he kept that box with photos and drawings of her
19. Because even having everything with Brooke he still wanted Peyton
20. Because they're both like the same songs
21. Because they kept friends even after the whole love triangle
22. Because he was there for her in the whole dyke incident
23. Because she shows who she really are around him
24. Because he helped fixing that car for her dad
25. Because her dad liked him
26. Because they are from different sides but they could make it work
27. Because their relationship was so real that she was scared of it
28. Because even Haley wanted them to be togheter
29. Because he kicked that guy ass when he drugged her
30. Because he spent the entire night looking out for her
31. Because they make a good couple
32. Because we say so
33. Because they both like NOFX
34. Because that's him inside her head
35. Because she's the least cheery person he knows
36. Because he joined the team by the same reason she joined the cheer. It's all just a big game
37. Because she didn't invited him to come in she only asked him if he wanted to
38. Because she described him by using the word choke and he described her by using the word lonely
39. Because she mixed him a cd called P.S. Whatever
40. Because she would say yes to him depending of her mood, the music playing or if he was smiling or making that goofy brooding he always does

А няколко аватарчета искатели(нещо имам надежда пак за тях и пак съм се захванала да си търся само за тях работки smile.gif
girl_from_hell
и се извинявам сигурно пак някой ще ми се скара ама да кажа защо така слагам по няколко поста защото иначе всичко ми се прецаква

ай де и нещо по ново
IPB Image
eL
QUOTE(Menna @ Mar 27 2006, 11:15 AM) *

Явно крачето на Пейтън е любимо място за младежите,все на него акцентират. blush.gif 15.gif
И мисълта ми беше....в първи сезон крачето на Пейт и.... Нейтън в действие,във втори сезон крачето на Пейт и.... Джейк в действие.Сега е трети сезон,което значи,че трябва да видим крачето на Пейт и ........Лукас в действие. blush.gif 15.gif 18.gif
То аз не искам,но закономерност да има.

XAxXAxAxXAxXAxxaAX 18.gif 18.gif 18.gif Дари миличко т'ва нещо го прочетох преди 10 мин ... и чак сега успях да се съвзема от бурния СМеех laugh.gif ...още съм в еуфория, чак думите бъркам happy.gif Логиката е ясна, нека тя да възтържествува 2084[1].gif

IPB Image
IPB ImageIPB Image

Our Favorite Quotes
- какви готини цитатчета намерих ... изглежда, че вече всеки се е изказал по въпроса Люк/Пейт 10.gif :

IPB Image
girl_from_hell
ето малко аватарчета
http://www.pre-occupied.net/leyton/ljicons.php

хах разглеждах едно форумче чуждо на фенове на лейтън и те освен лейтън пишат и анти брокас много забавно smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 27 2006, 02:52 PM) *

IPB Image

Ели това много ми харесва може ли да си крадна за подпис ? И цитатчетата са много хубави 4.gif rolleyes.gif
Еее, Соня разби ме много готини работи си сложила 4.gif От 40-те причини защо ги харесваме тези са 18.gif
2. Because he repaired her car
11. Because he has nice hands and she has nice legs
32. Because we say so

Последната най ми харесва 10.gif
И Даренце многооо си права 1eyeb[1].gif цял 3 сезон и още никои не им се е порадвал на тези краченца 18.gif Време е happy.gif
m_alarm
Здравейте аз съм нова във форума.Скоро свърших с гледането на последните епизоди и след като съм в час с всички събития от сериала реших да се регистрирам.Смятам че Лукас си подхожда повече с Пейтън отколкото с Брук.Незнам но откакто Лукас и Брук с а заедно постоянно очаквам да стане този обрат за който всички говорят, дори си мислих че когато Лукас се "раздели" с Ана и и каза че има чувства към друга веднага реших че това е Пейтън, но уви беше Брук.Не че не харесвам Брук напротив готина е ама Пейтън и Лукас повече си подхождат.
Е, явно Лейтън феновете се множат smile.gif
girl_from_hell
m_alarm
браво браво smile.gif точно днес казвах, че сме на изчезване ама явно има още живот smile.gif)
Devil^Rose^^
Още едно Лейтън фенче bigarmhug.gif Добре дошла във форума smile.gif Интересно но и аз си помислих същото когато Лукас разбра че обича друга а не Ана и после то било Брук
m_alarm
girl_from_hell не мислиш ли че това с Лукас и Брук е заради връзката им извън сериала?Може би сега (до колкото разбрах от форума са се разделили) ще стане нещо - имам пред вид Лукас и Пейтън?
Въпреки че не е логично продуцентите, режисьорите и т.н. да са правили сериала според взаимоотношенията на актьорите извън него, но кой знае?
girl_from_hell
ня вярвам знам, че са разделени сега брук и лукас ама не вярвам продуцентите на това да се базират не, че има нещо лошо ама не вярвам
m_alarm
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 27 2006, 07:52 PM) *

Още едно Лейтън фенче bigarmhug.gif Добре дошла във форума smile.gif Интересно но и аз си помислих същото когато Лукас разбра че обича друга а не Ана и после то било Брук

Аз дори реших че Лукас отива до Брук за да я пита къде е Пейтън (нали тя беше с оня с наркотиците тогава) и когато ги видя с брата на Ана си помислих че е решил да не ги пракъсва а то виж какво било той искал да бъде с Брук.Хехе много готин сценарий ми се въртеше в главата тогава
girl_from_hell
хаха аз вече 3 сезон ги чакам да се съберат и сценаристите само пускат така по някоя сцена като в този последния епизод да ни подразнят и само с това си остваме ама няма до после надеждата умира последна smile.gif
m_alarm
Ами незнам ама може би по този начин просто печелят повече зрителско внимание и ни държат в напрежение, защото каквото и да си говорим Брук ми се вижда по-второстепенна роля от Пейтън ти ня смяташ ли така?
girl_from_hell
ем за второстепенни не мисля, че можем да говорим ама аз за жалост не ги виждам пейтън и лукас щото така брук ще остане сама а неможе да свърши така а пък от сега д апочват да и тъсртят нов не вярвам... и за жалост ако се замисля няма шанс ама аз ще продълва да си ги искам заедно smile.gif
ludoto_tedi
хей имаме си нова Лейтън фенка!!!! smile.gif много се радвам че се множим със всеки изминал ден!!! Каквото и да си говорим сценаристите май са решили да ни дразнят много защото продължават да държат Брукас заедно!!! ама какво да се прави!ще чакаме
eL
Хайде и аз да приветствам новото попълнение във фен клуба на Люк и Пейт 4.gif Хелоу m_alarm happy.gif
Ами незнам ама може би по този начин просто печелят повече зрителско внимание и ни държат в напрежение, защото каквото и да си говорим Брук ми се вижда по-второстепенна роля от Пейтън ти ня смяташ ли така?

Хмм да се изкажа по този въпрос ... Да според мен Пейтън беше главния образ около който се въртяха всички интриги в първи сезон. Но сценаристите бяха прекалено заети да ни убеждават какъв прекрасен човек е Брук и във втори сезон оставиха развитието на характера на Пейт на заден план. 36_6_4[1].gif
Е то нямаше как при положение, че действието се върти около съдбата на Лукас => всичките работи дето ги видяхме всъщност целяха да ни убедят че Брук е достойна за него. И успяха - повечето мислят че тя е по-подходяща за него ... хех bigwink[1].gif ... е някои все още се надяват, ама трябва да сме мн наивни за да мислим че всичко изведнъж ще се нареди и Брук ще си седи сам самичка sad.gif

п.с. Нинче гепи си каквото искаш bigarmhug.gif
m_alarm
В интерес на истината смятам че продуцентите просто се справят много добре със задачата да ни държат в напрежение.А и не смятам че Брук е толкова добра за Лукас.Всъщност да - тя е много много добър човек (вече) но не в това е въпроса.Искам да кажа че като характери, излъчване Луклас и Пейтън си пасват доста повече.Някак по-сериозни са.При Пейтън например драмите и дилемите са много по-големи отколкото при Брук.Същото е и при Лукас и Нейтън.Ето защо смятам че по-главни в действието са Лукас и Пейтън ( което не значи че другите са второстепенни актьори)
april^^
Добре дошла на m_alarm welcomeani.gif
Соне(незнам как точно ти викат,на мен това ми дойде на момента,надявам се да не се обиждаш),страшни аватарчета,ама мноого яки4.gif Ше вэема и аз да си крадна някое друго за подпис blush.gif
girl_from_hell
соне, сонче както решиш сякак е сладко smile.gif еми крадни си нали са за това smile.gif
ludoto_tedi
Аз си и викам Сонче!!! smile.gif много си ви обичкам
angel_mm
Хайде Летановци вие сте на ход, тук има нещо за вас smile.gif
http://store3.data.bg/ismailu/OTH/

Яд ме е само за едно нещо че това клипче стана по-добро от това което правих за Лукас и Брук sad.gif , или поне си мисля че стана по-добро 4.gif
m_alarm
клипчето е много готино.БРАВО.
Радвам се че една Брукас фенка се е постарала толкова много за нас Лейтънчетата smile.gif
Особено като си включила и кадри от 17 епизод в библиотеката.Имахме нужда от нови Лейтън моменти
4.gif 4.gif smile.gif 4.gif 4.gif
angel_mm
QUOTE(m_alarm @ Mar 29 2006, 06:47 PM) *

Радвам се че една Брукас фенка се е постарала толкова много за нас Лейтънчетата smile.gif

радвам се че ти е харесало само че аз съм момченци 1sun[1].gif
Devil^Rose^^
QUOTE(angel_mm @ Mar 28 2006, 06:46 PM) *

Хайде Летановци вие сте на ход, тук има нещо за вас smile.gif
http://store3.data.bg/ismailu/OTH/

Яд ме е само за едно нещо че това клипче стана по-добро от това което правих за Лукас и Брук sad.gif , или поне си мисля че стана по-добро 4.gif

Много мерси за клипчето happy.gif и на мен ми се стори че е станало по добро от това на Брукас 10.gif сигурно следващото ще е още по добро smile.gif
m_alarm
QUOTE(angel_mm @ Mar 29 2006, 07:58 PM) *

QUOTE(m_alarm @ Mar 29 2006, 06:47 PM) *

радвам се че ти е харесало само че аз съм момченци 1sun[1].gif

Съжалявам че те обърках.Наистина не знаех че си момче.Нова съм във форума и още не съм научила хората тук.А и не пиша много често.
ludoto_tedi
ето и нещо от последния излязъл епизод

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Devil^Rose^^
Oooo Теди 3.gif душко върха си worthy.gif Сигорно от цялата серия този момент ми остана най-интересен rolleyes.gif А това последното е ....нямам думи happy.gif happy.gif happy.gif
QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 30 2006, 10:08 PM) *

IPB Image

Точно си мислех за това ...значи Брук знае че между Лукас и Пейтън има връзка която никога няма да бъде заличена и кво излиза всички се обичат и го знаят но също така и знаят че немогат да наранят Брук отново wacko.gif dry.gif
_HriS_TinA_
Бладодаря за страхотните банер4ета Теди страхотна си wink.gif !!

Такам айде и аз да покажа не6ти4ко изровено :

IPB Image

IPB Image

Ето едни4ко за нея :

IPB Image

Хихи , а този поглед сабелязохте ли го в последната серия rolleyes.gif ...така типи4ен за Лейтън inlove.gif

IPB Image
Devil^Rose^^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Mar 31 2006, 03:40 PM) *

Хихи , а този поглед сабелязохте ли го в последната серия rolleyes.gif ...така типи4ен за Лейтън inlove.gif

О да забелязахме го 0106[1].gif тоста обабеждаващо 2039[1].gif действие имаше wub.gif wub.gif wub.gif
Готини работи Хрис happy.gif
GO LEYTON !!! inlove.gif
angel_mm
Открих нещо което мисля че ще ви хареса
IPB Image
много са сладки
scandalous_girl
Yeeeee! Супер! Наистина са сладки,снимката е много хубава! Благодаря ти,че я сподели с нас!
Summer
Като характер много си приличат и двамата са много емоционални. И все пак на мен ми харесват повече само като приятели, отколкото като двойка.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.